|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
no i potem założę ją jeszcze tylko raz na jakąś sesje ślubna i tyle jak chcesz to Ci ja oddam na poprawiny
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1683 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W miejscu zastrzyku zrobiła się martwa skóra = operacja wycięcia, to się i tak nie goiło, reoperacja, nadal zero poprawy.. Koniec końców kiedyś po operacji wyszła na balkon, wlazła do doniczki i wypadła z nią Nie znaleźliśmy jej już.Teraz wiem, że kot w domu = siatki na oknach... Cytat:
Dobrze dobrana bielizna jest warta każdej kasy |
||
|
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
Ja będę mierzyć z mamą i świadkową
![]() Teściówka też by chciała ze mną iść
|
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
behindblueeyes, tak, będziemy mieć. Nie wyobrażam sobie nie mieć filmu ze ślubu. Bardzo mi na nim zależy
![]() My na podziękowanie rodzicom na pewno damy kwiaty, ale nie wiem co oprócz tego. Nie mam na razie pomysłu. Myślę też o tej prezentacji, zobaczymy jeszcze. A będzie mieć podziękowania dla dziadków, chrzestnych?
|
#1688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak dziewczyny Ci mówiły, dobry biustonosz, bielizna, makijaż, fryzura, dodatki zrobią swoje Matki ile kiecek mi się podoba u tego sprzedawcy co Twoja sukienka
Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-05-30 o 16:41 |
|
|
|
|
#1689 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- :d :d ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() Ja bym swojej w życiu nie zabrała na przymiarki
|
|
#1691 |
|
Rozeznanie
|
no mam
ale on tez slodki jest, bo zawsze jak "wchodzi" w nowe srodowisko ( nowy kontrakt/praca) to od razu wszystkim oglasza, ze ma narzeczona az sie lezka kreci...
|
|
|
|
#1692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem z kim będę biegać po salonach. Z Mamą nie bardzo, jakoś tego nie widzę, pewnie dlatego, że nie jesteśmy jakoś blisko, nigdy nie byłyśmy. Mamy inne gusta, w ogóle mamy różne spojrzenie na większość spraw i jak mam później wysłuchiwać, że kto to słyszał dawać 3000zł za kieckę, to ja dziękuję. ![]() Pewnie ją zabiorę jak już wybiorę, albo przy ostatecznych decyzjach. Najbardziej chciałabym z przyjaciółką (świadkową), ale ona będzie wtedy w zaawansowanej ciąży - termin ma na początek października, ale przyspiesza, więc pewnie koniec września się rozpakuje. Może koleżankę z pracy poproszę - mocno się kumplujemy, jestem pewna, że mi doradzi, albo siostrę TŻ i Mamę, całkiem prawdopodobne, że chętnie by poszły. Nie wiem, muszę pomyśleć.
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę o podziękowaniach dla babć (C. nie ma już ani dziadków ani babć, a ja mam dwie babcie). Dla chrzestnych wydaje mi się niepotrzebne (tym bardziej, że u nas tylko ojcowie chrzestni będą, bo matki chrzestnej nie znam, a C. ze swoją kontaktu nie utrzymuje), aczkolwiek spotkałam się z tym na jakimś weselu.
|
#1694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1695 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, dlatego pytam, co Wy o tym sądzicie
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
My nie. Ja już nie mam dziadków, tż ma tylko jednych starszych, nawet nie wiadomo czy będą na weselu, pewnie nie. Z chrzestnymi też nie mamy normalnych sytuacji.
Cytat:
![]() A tak serio to raczej od razu można się zorientować, że ktoś kogoś ma :P Tym bardziej w pracy jak się przebywa z ludźmi po 8 godzin albo i więcej
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
TŻ nie ma dziadków. Ja mam babcię i dziadka, ale tylko dziadek będzei na weselu (babcia w złym stanie). Z kolei chrzestnych moich nie będzie (chrzestny nie żyje, chrzestna ma mnie gdzieś), więc mija się to z celem. |
|
|
|
#1698 |
|
Zadomowienie
|
ja idę mierzyć ze świadkową, dziewczyną brata i mamą, chociaż miałam wątpliwosci czy ją zapraszać, bo nie mamy od dwóch lat za fajnego kontaktu, ale świadkowa mnie namówiła.
|
|
|
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
alloffkowa Tulę Cię... Cytat:
moniczka_90 Świetnie wyglądasz w tej sukni! Jeszcze za taką cenę?! Rewelacja moim zdaniem ![]() poznanianka1990 To zależy od stosunków z rodziną. Jeżeli nie widzisz sensu w tym aby im podziękować to myślę, że to nic złego .My podziękujemy rodzicom (po ślubie idziemy na cmentarz przy kościele do taty Tż...) Dziadkom nie wiem...bo TŻ ma jednego dziadka (tata taty) i jedną babcię(mama mamy) i oni niestety są w napiętych stosunkach między sobą... Chciałabym dziadkom podziękować, ale średnio TŻ na to się zapatruje... U mnie żyją rodzice mamy.
|
|
|
#1700 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o biustonosze, to też uważam, że ani rusz do sukni bez nich. W moim przypadku jest jednak zbędny, bo suknia ma wszyty wewnątrz gorset, który podtrzymuje biust i pięknie się układa bez niego
Bardzo dziękuję za opinie odnośnie mojej i tej drugiej, niedoszłej kiecki Myślę, że wybór był dobry. Wiem, że każdy ma swój gust, ale na zdjęciach jak moja siostra i mama tą suknię widziała, to doszła do wniosku, że na żywo na mnie w salonie wygląda jeszcze lepiej Będę miała do Was prośbę o pomoc. Suknia wbrew pozorom, mimo, że ma te aplikacje kryształowe jest dość skromna. Jakie widzicie kwiaty i dodatki? Iść w kierunku kryształkowej biżu, czy coś może innego? Nie mam pomysłu
Praca nad sobą: - Aikido - Szafowe Porządki - Kawowy Peeling - Projekt DENKO - Paznokcie i Włosy - Oszczędzanie 10.05.2014 Nasz Ślub WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=703847 Edytowane przez lady1989 Czas edycji: 2013-05-30 o 17:49 |
|
|
|
#1701 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczęta, nie nadrabiam, bo nie mam weny dzisiaj do kompa
nudny dzień dzisiaj w pracy, bo święto ![]() Dzisiaj wybieram się na małe
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1703 |
|
Polka Ogarniaczka
|
podbijam swoje pytanie - gdzie mogę sprawdzić jak długo z Wami piszę i ile postów nastukałam?
|
#1704 |
|
Blond forever!
|
Hej
![]() Nie mam ostatnio czasu na wizaż, podczytuję Was sporadycznie ![]() Dziś u nas była piękna pogoda - mimo, że nie ślubuję 30.05, ale za rok w BC chciałabym taką cudowną pogodę ![]() Odniosę się tylko do: Mamy tylko babcie (ja jedną, TŻ dwie) z czego na weselu będzie najprawdopodobniej tylko jedna. Ale dla chrzestnych bym chciała podziękowanie - krótkie i oddzielne, bo mamy naprawdę fajnych chrzestnych ![]() Ale to byłoby głównie dla mojej chrzestnej, która jest Panną (po 50) i jesteśmy zżyte ze sobą, mimo, że ona jest taką Starą Panną dziwaczką ![]() Ale wszystko do dogadania jeszcze Spadam na grilla do przyszłych teściów ![]() Buziaki dziewczyny
|
|
#1705 | |
|
Wtajemniczenie
|
PM 2013 mają kolejny wątek
ależ one zapierdzielają!Nie mam czasu na czytanie, ale wiem że już jest nowa relacja: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=106 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=110 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=114 Burza, ulewa na maksa... a my co... grillujemy tzn. grillowaliśmy ... niby pod daszkiem, ale i tak cała mokra jestem sąsiedzi pewnie mieli z nas zlewe ![]() Iija ja mogę z Tobą połazić ![]() wybaczcie, ale nie będę nadrabiać ![]() ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1706 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- moniczka_90 pięknie Ci w tej sukni!
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem z siebie dumna! zrobiłam 100 brzuszków!
|
|
|
|
#1708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
ale ju widzialam chetna! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1709 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czaicie ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziekuje Wam kochane za wsparcie, tż jest u siebie, jeśli zdąży to jutro pojedzie odwiedzić babcię. Kochane jesteście ! |
||||||
|
|
|
#1710 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() witam po 2 dniach nie obecności, trochę was ponadrabiam, zobaczę co slychac u Was. mam trochę przesytu spraw ślubnych, rozmawialiśmy z tz i w sumie się zgadzamy, ze od wesela ważniejsze małżeństwo i wspólne życie więc na razie skupiamy się na remoncie domu ale na wątek będę oczywiście wpadać bo miło z wami
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

wyglądasz pięknie

podobno "nieladna" no ale wiecie..... 
Nie znaleźliśmy jej już.
Dobrze dobrana bielizna jest warta każdej kasy

może jakby sie pozbyć troszkę materiału z tych marszczeń to inaczej by wyglądało no nie wiem co myślicie ? rodzicom sie podoba, choć tez widzą, ze trzeba by ją przeprasować itp. bo w końcu dopiero co ją z worka wyciągnęłam

ależ one zapierdzielają!
chyba tez cos podobnego zrobimy