|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 1 wątku na odchowalni ?
|
|||
| Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.1 - Witamy na odchowalni |
|
10 | 23,26% |
| Wszystkie już dzieciaczki mamy, więc dzielimy się radami. Mamy V-VI 2013 cz.1 |
|
2 | 4,65% |
| Wszystkie maluszki są już z nami, zmagania z trudami wychowania rozpoczynamy. |
|
2 | 4,65% |
| Pierwszy uśmiech, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1 |
|
24 | 55,81% |
| Czasem pawik, duża kupa - nasze dzieci wyszły z brzucha. Mamy V-VI 2013 cz.1 |
|
5 | 11,63% |
| Głosujący: 43. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 20
ja tydzien po pordzie, 4 paczka bella mama skonczona i przerzucam sie na podpaski...
|
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-
Cytat:
Kup może to WINDI czy co tam dziewczyny chwalą. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.
nasza pierdzi ale kupy nie może zrobić wsadzilismy tego katetera aleeeee poszła kupa a dziecko szczęśliwe...
Axella może rzeczywiście coś tam jej siedzi w tym brzuszku. Kup. Najwyżej zmarnujesz 30 zł. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz
Cytat:
Edytowane przez XxXJuSstiii Czas edycji: 2013-05-30 o 15:15 |
|
|
|
|
#575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 20
Mój to by mógł spać cały dzień przytulony do mnie, jakoś na kolanach, byle blisko. Spi już mocno, chcę go przenieść do łóżeczka to po 3 min się w nim budzi....
![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
Ty rodziłaś naturalnie, nie? Będą Ci zdejmować szwy? To nie miałas takich co się same wchłaniają?
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj już prosiłam lekarza aby zerknął, jakiś tam mi zdjął ale to co najbardziej dokucza to nie, powiedział, że woli nie ryzykować bo to była 6. doba a ściągają w 8. i może mi się babrać rana
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz
Cytat:
W Poznaniu burza- lubię burze My się dziś wspólnie wyspaliśmy, że hoho, zjedliśmy pyszne śniadanko i chyba zaraz zrobię rogaliki z dżemem, a później c.d. prasowania ciuszków dla małego. Przestałam się z ciuszkami mieścić w szafie, więc zostawiłam tylko rozmiar 56 i 62, a 68 mam w jakiś 7 workach ![]() I planujemy dziś kino, bo podobno otwarte, jest nowy film Almadovara
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 20
Cytat:
Robie nalesniczki i czekam natz.. Bedzie pewnie po 17.. Wysyłane z mojego onetouch EVO7 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz praktycznie wszystkie pozostałe szwy mam już wchłonięte 7 czerwca idę na kontrolę do gina, ciekawe co mi powie ![]() vvgh- jakbym widziała swojego Wojtusia on też lubi na rączkach spać wtulony we mnie jak go za szybko odłożę do łóżeczka to od razu wyczai i płacze![]() mieliśmy iść do kościoła, ale rezygnujemy, zaczęło lać .... pewnie zaraz tak jak w Poznaniu i Swarzędzu przyjdzie do nas burza Edytowane przez Veronic Czas edycji: 2013-05-30 o 15:31 |
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.
A ja mam wizyte 4go. Tz zostaje z mala a ja jadesama hehe. Odliczam juz dni :p
Wysyłane z mojego onetouch EVO7 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Motylek moj kupy robi prezy sie troche przy nich i slychac jak wylatuje ale nie wiem czy to jest strxelsjsca kupa , drze sie i prezy przez pare godxin a ppzniej w jednej sek. Przechodzi i potem drze sie ze jest zmeczony i nie moze zasnsc ... I fakt kupy smidrdza troche.... Czuc je i tak ze 3 na dobe robi... A dopajacie dzieci na mm? Bo moj po herbatce luzniejsze kupy robil i nie dojadal mleka wiec mu nie daje..
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 20
Cytat:
Jakiej konsystencji powinna byc kupka? Tak ogolnie? Wysyłane z mojego onetouch EVO7 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#583 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kocham burze!!! U mnie puki co pada Udanego seansu!
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
takiej srednio scietej jajecznicy ... moj ma teraz taka jasno zolta i luzniejsza
|
#585 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehe, one czują Położna mi mowiła,że my to jedyny gatunek ssaków,który oddaje swoje małe do innego mijsca do spania i dlatego one takie płaczliwe w tych wyrkach ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny w szpitalu się śmiały, że sobie miejsce robi na kolejną porcję
|
|
|
|
|
#587 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-
Cytat:
mojq ciagle taka ma.. ![]() Cytat:
Wysyłane z mojego onetouch EVO7 za pomocą Tapatalk 2 |
||
|
|
|
#588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jak jeszcze bez bolu ja wydala suuper Cytat:
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadal spi.. Oby juz bylo bez przebojow.. ![]() Wysyłane z mojego onetouch EVO7 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czeka
Cytat:
---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Nie zauważyłam, by go to bolało, więc chyba jest ok. Ale za to ma wystający pępek i lekarz kazał mi go ... wcisnąc i zaklejać plastrem jakimś... W życiu mu pępka nie wcisnę
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie
Cytat:
A propos, Spicie z Jurkiem? Wysyłane z mojego onetouch EVO7 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierp
Cytat:
|
|
#593 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czeka
Cytat:
![]() co do spania- to ja śpię z Małym w łóżku << TŻ śpi na innym >> jakoś nie boję się, że go zgniotę czy coś takiego![]() ale myślę, że jak WOjtek powoli zacznie rozróżniać dzień i noc (tzn będzie przesypiał w nocy przynajmniej 4 godziny) to spróbuję odkładać go do łóżeczka |
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę nie
Cytat:
bo dostaje butle, nie muszę wstawac, isc, siedziec w Zimnie.. (tylko pod koldra mi cieplo:p) ale coraz czesciej spi u siebie.. Wysyłane z mojego onetouch EVO7 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
ale masz dobrze mojego tz lula a ten co chwilaplacz a odluz go to juz wogoleee
|
#596 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
jak zasnie i nietrzeba go tulic to spi u siebie ale zazwyczaj okolo 3-4 w nocy musze go do nas wziasc pod lokiec glowa i kiwam tak przez sen , hehe nauczylam sie juz spac i kiwac go hehe
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
haloooooo
sorki ale dziś będę samolubem i najpierw napiszę co u mnie (czyt. pożalę się) a później nadrobię. O ile moja księżniczka się nie obudzi bo wtedy to nic nie napiszę widzę że nikt nie rodził. Ale leniwe te majowe dzieciaczki
|
|
|
|
#599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Połowa maluszków już jest z nami, na resz
Cytat:
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
40min i bedzie tz. Bedzie chcial spac a mloda bedziie rozbudzona.. Eh.. Biedny Wysyłane z mojego onetouch EVO7 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

wczoraj już prosiłam lekarza aby zerknął, jakiś tam mi zdjął ale to co najbardziej dokucza to nie, powiedział, że woli nie ryzykować bo to była 6. doba a ściągają w 8. i może mi się babrać rana
07.07.2012 

>> jakoś nie boję się, że go zgniotę czy coś takiego
bo dostaje butle, nie muszę wstawac, isc, siedziec w Zimnie.. (tylko pod koldra mi cieplo:p) ale coraz czesciej spi u siebie..