|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
mój tak samo ma ![]() Cytat:
![]() Nawet TŻ się już zgodził, a ona nie Słuchajcie ale się dziś uśmiałam. Oglądałam zdjęcia z wesela mojego brata z 2008 roku. A tam TŻ (jaki chudy A w tle mój brat i jego szef. Na dzień dzisiejszy szef i brata, i mojego TŻta Ale historia zatacza koło... Już za rok i troszkę - nasz ślub w tym samym kościele, co ich. Wesele w tym samym lokalu. CZEMU TO NIE W TYM SIERPNIU TYLKO DOPIERO ZA ROK W ogóle dziś mam mega romantyczny nastrój. TŻ był u mnie od wczoraj do dziś do południa. Zadzwonił do mnie koło 18 i powiedział mi coś, co mnie tak mega wzruszyło. Ale tego już Wam nie zdradzę, zostawię dla siebie
|
||
|
|
|
#1712 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się nowa relacja
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaaaaaaaaaaak.
A Ty też będziesz w Łodzi kupować? Kiedy planujesz atak? Mnie też. U mnie to już nawet nie o kieckę chodzi - to tylko przykład. Na temat stosunku mojej Mamy do pieniędzy można by eseje pisać. Jest bardzoooooooo, bardzoooooo oszczędna i wręcz mam wrażenie w tej kwestii nie pojmuje rzeczywistości, że coś może i kosztuje tyle i tyle. Dla niej wszystko jest wiecznie za drogo, za dużo, a po co tyle płacić, po co np. kupić sok (i wydać pieniądze) jak można kupi paczkę herbaty za 3zł i pić cały miesiąc, po co jeść to czy tamto, jak można taniej. Przykro mi to mówić, ale jak dla mnie to już podchodzi pod jakąś chorobę.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-05-30 o 21:26 |
|
|
|
#1716 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie TŻ wkurzył
Rozmawialiśmy coś o sukienkach, no i on mówi że najbardziej by chciał żebym miała krótką sukienkę, ale zrobię co uważam... A ja na to że chętnie, ale krótką będę miała jeśli do tego czasu uda mi się schudnąć sporo... Bo mam grube łydki i nie chcę nimi świecić w tej chwili |
|
|
|
#1717 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie to powiedział tak od niechcenia i nawet nie wiedział co mowi
|
|
|
#1719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() swoja droga, od nas sie wymaga figury modelki ( + fajne cycki i zgrabny tylek), a oni nie zawsze maja boskie cialka juz nie dajmy sie zwariowac. nikt nie jest idealny. oni tez nie ( no moze prawie Edytowane przez ParisParisienne Czas edycji: 2013-05-30 o 21:34 |
|
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że TŻ walną to bezmyślnie, chodź tak czy siak takie słowa nie powinny NIGDY, przenigdy paść z jego ust. Powinien mocno przemyśle to co powiedział.
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- http://cobrapzl.wrzuta.pl/audio/0mbc...e_ci_mamo_tato mój tż się wczuł, wynalazł piosenkę dla rodzićów
|
|
|
|
|
#1722 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie oglądam Kuchenne Rewolucje
Restauracja z Poznania jest
|
#1723 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko tak jak dziewczyny mówią dobry stanik i będzie bosko Cytat:
Cytat:
i jestem pewna, że adoptowane dziecko pokochałabym całym sercem jak swoje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a co do segregacji śmieci też się zastanawiałam jak oni to sprawdzą Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja czytałam wszystkie i każda miała w sobie to coś ![]() Cytat:
ale faceci właśnie często coś tak bezmyślnie palną ![]() mnie się się nie chce gadać z TŻtem... jeszcze jestem zła za wczoraj, że mi w niczym nie pomógl. Poza tym nie wiem, po prostu mi się wszystko brzydnie
|
||||||||||
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zachęciłaś mnie
|
|
|
#1725 | |
|
Zakorzenienie
|
kroooliczek89 TŻ napewno to palnął głupio nie myśląc co mówi! Nie przejmuj się i nie poddawaj, bo dużo już osiągnęłaś!
Cytat:
Do mnie nie przemawia dalej żadna poza "Cudownych rodziców mam" Szkoda, że pasuje tylko do moich rodziców... A nie chcę żeby TŻ czuł się głupio...Więc pewnie będzie "Radość najpiękniejszych lat", przynajmniej się nie pobeczę przy niej. Mhm, a ja zaraz robię off laptopowi i idę czytać książkę Czytam ostatnio ciągle, kiedy tylko mam chwilę.A ostatnio czytam znów ponad 800 stronicową księgę ;D I zawsze znajduję w niej coś nowego
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2013-05-30 o 22:02 |
|
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przez ostatnie dwa miesiące w ogóle nie miałam czasu na czytanie i nawet nie wiem jakie ciekawe nowości powychodziły
|
|
#1727 | |
|
Wtajemniczenie
|
http://forum.trojmiasto.pl/Mlode-Par...0051,1,11.html
to forum nie pędzi tak jak nasze ale zawsze coś, no i jest tam Misiadelko ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
Podziałało motywująco, niestety na krótko, ale jeśli częściej bym to słyszała to czułabym jakiś bat nad głową. Więc krooliczku nie denerwuj się a potraktuj to jako motywację! Faceci nienawidzą jak baby zrzędzą. Więc nie dziwi mnie akurat taka reakcja. A że ćwiczysz i stosujesz dietę, to mu to delikatnie wytłumacz. Chyba że robisz jak większość nas, godzina wylewania potu ale w weekend piwko albo grill....
|
|
#1728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego z nowości czytałam "Miłość z kamienia" Grażyny Jagielskiej - mocna książka, nie spodziewałam się że miłość może być tak destrukcyjna (http://lubimyczytac.pl/ksiazka/15988...entem-wojennym). Mam też tą, ale zabrała mi ją mama - http://lubimyczytac.pl/ksiazka/17315...k-niemalzenski. Przeczytałam (w końcu!) PS. Kocham Cię i chyba się za łatwo wzruszam bo parę razy mi łza poleciała. Do tego Jodi Picoult i "Krucha jak lód", tu też łzy poleciały. A moją księgą którą czytam obecnie jest "Wołanie w górach" Michała Jagiełły, mojego guru Jak ja kocham książki!
|
|
|
#1729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo dla facetów to jest sprzeczny sygnał, że z jednej strony my chcemy schudnąć, ale dalej jemy chipsy i słodycze. oni tego nie rozumieją, dla nich zazwyczaj sprawa jest prostsza - chcesz czegoś, robisz to. dlatego króliczku naprawdę nie ma co się na niego złościć, może źle to ubrał w słowa, ale pewnie nie chciał ci sprawić przykrości. i justynkie ma racje, faceci nie lubią marudzenia - wiem po swoim Cytat:
ps. kocham cię - czytałam, ale jakoś mnie nie zachwyciła
|
|
#1731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wg męskiego sposobu myślenia dieta= sałata i woda. Jak jesz coś ponad to, czyli mega porcję warzyw lub - nie daj Boże - mięso, to reagują właśnie tak. No i ćwiczenia. Facet myśli że trzeba pół dnia się pocić żeby był efekt, więc te nasze Skalpele trwające 40 min to tylko machanie nogami, gów.no a nie ćwiczenia. Mój TŻ się ze mnie wręcz nabija że znowu z jakimiś babami wymachuję nogami przed kompem
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nagle zaczął się wykręcać bolącymi stawami, nie był w stanie nawet połowy wytrzymać a on prawie co drugi dzień na siłce zapycha, po prostu inne mięśnie ćwiczy ale oczywiście nie przyznał się do porażki, przestał jedynie się nabijać z ewki
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój ma wręcz odwrotnie. Zazwyczaj w jego odczuciu jem za mało i doskonale wie, że żeby chudnąć trzeba jeść - zwłaszcza mieso (chude białko) i furę warzyw, żeby zapełnić żołądek i dostarczyć witamin.
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mówimy o takiej grupie facetów nie w temacie, którzy myślą, że wszystko wiedzą
|
|
#1735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to najgorszy typ faceta jak dla mnie. raz dwa bym się z takim rozprawiła.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-05-30 o 22:47 |
|
|
|
|
#1736 | |||||
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja dziś pół dnia poza domem, byłam z mamą i Tżtem na procesji, potem u babci na obiedzie byliśmy a potem Tż się ze mną uczył. mam w poniedziałek egzamin 1,5 roczny ;/ a jeszcze tyle materiału przede mną ;/ jutro z książek nie wyjdę chyba ;/ja to najczęściej tylko puder nakładam i tusz a czasem w ogóle bez ![]() mam lekki problem z cerą i nie chce jej zapychać, z reszta muszę specjalnych kremów używać i kiepsko na nie podkład ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko jak dziewczyny mówią, dobry stanik i będzie cudnie! ![]() Cytat:
na pewno palnął jak to facet i nie pomyślał, że tak to odbierzesz Cytat:
też kocham książki! w wakacje będę nadrabiać ![]() ja tak samo a film widziałam ze 3 razy już, znam na pamięć, a za każdym razem ryczę jak głupia ja kiedyś myślałam nad toczkiem, ale jednak marzy mi się welon ja chyba będę chodzić mierzyć suknie z moją siostrą cioteczną, bo jesteśmy zżyte jak rodzone może z przyjaciółkami się wybiorę też a z mamą pewnie jak już coś upatrzę
|
|
|
#1737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój cel Łódź z tego względu, że u siebie nic ciekawego nie widzę... szczerze to jeszcze się nie rozglądałam u siebie, ale same wystawy mnie już odstraszają i zniechęcają ...myślę, że wrzesień...? ![]() ja tak samo! ale powiem Wam szczerze, że ja nie pamiętam już jej zbytnio... zawsze mi się mieszają wątki z innych książek
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Zadomowienie
|
ależ tu dzisiaj pusto
|
|
|
|
#1739 |
|
Rozeznanie
|
hej!
TŻ pojechał do domu, mielismy małą sprzeczkę bo wybrałam się na zabawę wczoraj bez niego z kolezankami i nawet mu nie powiedzialam co bede robic i trochę dziś się wkurzał...Jestem u rodziców wiec internet chodzi do d.... Wiec nie mam jak nadrobic Was ![]() Iiiii wszem i wobec ogłaszam, że do mojego ślubu pozostało:
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wczoraj... Mój brat i rodzice na kolacje wpierdzielali pizzę, a ja z cieknącą ślinką musiałam się zadowolić................ ..grejfrutem Do tego staram się ćwiczyć. Wiadomo nie codziennie jest siła, ale jak tylko ją mam to zapylam na rowerku. Na początku byłam w stanie zrobić maks. 15 brzuszków, teraz robię po 100 za jednym razem... ![]() A jeszcze jak poszłam z kompa, położyłam się, TŻ do mnie dzwoni z fochem że to ja się do niego nie odzywam! Najpierw mnie obraził, a potem jeszcze to ja mam się odzywać? Nawet nie przeprosił, mimo że mu powiedziałam że mnie to uraziło... Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-05-31 o 05:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:51.

ale on tez slodki jest, bo zawsze jak "wchodzi" w nowe srodowisko ( nowy kontrakt/praca) to od razu wszystkim oglasza, ze ma narzeczona 

mam nadzieję, że TŻ walną to bezmyślnie, chodź tak czy siak takie słowa nie powinny NIGDY, przenigdy paść z jego ust. 

ale faceci właśnie często coś tak bezmyślnie palną
tylko jak dziewczyny mówią, dobry stanik i będzie cudnie!