|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Mogę się podzielić:
-Extravagance -Crystal Noir EDP/EDT -L'or -Happy Heart -Pure Poison -Mauboussin EDP -Shalimar EDP -Dolce Vita -Miracle So Magic! -Noa Noa Otto Kern -Le Nuit Paco Rabanne -Oh lala Azzaro -Pink Sugar Aquolina -Escada Magnetizm -Mania (meska) -Moschino Couture -Armani Sensi -l'Air du Temps Nina Ricci -Envy Gucci -Organza Givenchy -A*men Mugler (meski) -Słoń Kenzo x 2 -Tygrys Kenzo -Hot Ralph Lauren -Cabotine Gres -Dune -Kingdom -BLV Notte -YR Neonatura Cocon -Alien -Poeme -Femme Mont Blanc -Lalique le Baiser -Lalique Flora Bella -Elixir de Merveilles -Le Feu -Cashmere Mist (malutko) Szukam: Jaipur Boucheron Paloma Picasso Ysatis Jicky 24F EDP Diesel ++ Eau de Lalique Le Parfum Lalique Libertine VW Must Extract Ultraviolet PR ...i innych jakich jeszcze nie wąchałam (chętnie Lutki, Penthaligons i inne dziwadła i niszowce ![]() Edytowane przez maja79 Czas edycji: 2007-04-06 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dziewczyny - błagam
![]() ![]() Odwdzięczę się jak potrafię - oddam nawet pięć próbek za tę jedną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
Hę?
![]() No chyba, że cosik spoza listy na deser? Mój wykaz w poście #808 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
Chętnie poznam
![]() -Celine Fever - Halloween - Cologne Muglera - En Joy Patou - My Queen - Stella in two - Stella Sheer - Stella Rose Ablolue - Lolita Midnight - Eclat D' Arpege - Tumulte - Skin Trussardi - Tendre Poison - Omnia Crystaline - Darling K. Minogue W zamian podziele się ![]() - Lolita EDP - Lolita EDT - Lolita L - Angel klasyk - Angel Innocent - Angel Pivoine - Angel Le Lys - Gucci EDP - L'or - Armani Mania (biała) - Chance Chanel - Neonetura Cocon - Miss Dior Cherie - Pure poison - Max Mara - Ferre - Provocative Woman - Armani Night - Extraordinary - Love in Paris - L'Instant EDP - Le Baiser du Dragon - Asja Fendi - The One - Glamours R. Lauren - Watch Miccallef - Yoth Dew Amber Nude Estee Lauder -G. Weber Red Edition
Insta https://instagram.com/aagawuu/ Edytowane przez aga79 Czas edycji: 2007-04-05 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
A ja bym z chęcią podzieliła się swoimi zapaszkami w zamian za inne
![]() Mam: 1. Dolce&Gabbana - Light Blue - 25 ml, bez kilu psików 2. Kenzo - Le Paur - 14 ml 3. Gabriella Sabatini - Temperamento - ok 45 ml 4. Cindy Crawford - klasyczna - 20 ml 5. H. Boss - Intense - 50 ml 6. Próbki: Thierry Mugler - Alien, angel, Innocent, Nina Ricci-Premier Jour a chętnie bym przyjęła: 1. Bruno Banani - Pure Woman 2. Cacharel - Promesse 3. Lacoste - Inspiration 4. Cacharel - Amor, Amor 5. Clarins - Par Amour Toujours
#818 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Nowa wersja
Bardzo chciałabym poznać: - Magical Moon Hanae Mori - Nina Ricci - Les Belles de Ricci Delice D'Epices?! - Nina Ricci - Belle de Minuit - Theorema klasyczna Mam i mogę się podzielić: - EC - OI - BCDK - Darling K. Minogue - Birmane - Flowerbomb - Le Roy Soleil - L LL - Le Baiser Lalique - Very Irresistible Sensual EDP Givenchy - For Her NR EDP - H. Mori - żółty motylek EDP - Poeme - Love Love de Toi Morgan - Envy me Gucci - Gucci EDP II - Lacoste Touch of Spring - Tendre Kiss Lalique - Montana Ciivree - Soir de Lune - Rose Magnifice - Dioressence - Flora Bella Lalique - Annayake Miyako - Lacoste Touch of Spring Edytowane przez -mimbla- Czas edycji: 2007-04-11 o 11:22 Powód: dokładka |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
niecnotliwa dziewica
|
Masz ochotę?
#823 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja tyż
![]() ![]()
#825 |
Rozeznanie
|
MARZY MI SIE
Będę szukać czegoś dla Was fajnego, ale preferuje wymiany 3 próbki i wiecej ![]() Sotto Voce Rochas, Alchimie Escada, Collection Hermes, Hiris Trussardi, Python for Women Jill Sander, Sensations EDT Hugo Boss, Boss Femme Burberry, Burberry for Women Puma, Red & White Woman EDT Dolce & Gabbana, By Women Jean Paul Gaultier, Classique Shiseido, ZEN Boucheron, Jaipur Saphir Boucheron, Boucheron Pierre Cardin, Emotion Giorgio Armani, Code for Woman Ralph Lauren, Romance for Woman Boucheron, Jaipur Kenzo, Flower by Kenzo Bvlgari, Bvlgari Pour Femme Ralph Lauren, Ralph Dolce & Gabbana, Dolce & Gabbana Guerlain, Insolence EDT Nina Ricci, Nina Lacoste, Pour Femme Carolina Herrera, Carolina EDT Christian Dior, Eau de Dolce Vita Giorgio Armani, Emporio White Woman Bvlgari, Omnia Amor Amor Fraiche Azzaro Visit Mitsouko Hermes Concentre d’orange Helmut Lang ! So pretty de Cartier Flowerbomb Cinnabar ! Etro Margot Deci Dela Wood coffie Idole de Lubin Ambre Sułtan Piper Nigrum Orlane Be21 Valentino Gold Costume National Tentations Duende Ambre Nargile DO WYMIANY Oryginalne Amor Amor 0,5ml Euphoria C. Klein (roletka) 3 ml Rykiel Woman pół próbki z 1,5ml Obsession night men 1,2 ml D&G Feminine 1ml Robione Devotion 1ml 1ml 2,5ml Opium EDP 0,8ml Ralph Lauren Style 0.8ml Obsession Night Amor Amor Giordani Gold Opium YSL EDP Crystal Noir Versace EDP Lolita Mindight Lemon Fresca Aqua Allegoria Corazon -Agatha Ruiz della Prada 3ml 1ml Cashmere Mist Donna Karan 1ml Rapture Victoria’s Secret 1ml Tresor 1ml Iris koncentrat (?) 0,5ml Sicily 1ml Freya 5ml Nu sheer Skin Trussardi 1ml Magie Noire Le Basier Lalique Lou Lou Cacharel Poza watkiem mam duzo próbek ale jestem w trakcie próbowania ![]() ![]() Edytowane przez opolanka Czas edycji: 2007-04-06 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
#827 |
Zakorzenienie
|
Bardzo bardzo bym chciala poznać:
- Ogródek Nilowy - Les belles ( zielone) W zamian mam próbkę męską Issey Miyake L'eau Bleue D'Issey Pour Homme -1,2 ml (z atomizerem), Y. Rocher Neonatura 0,7 ml (w saszetce). Mogę zrobić odlewkę z Cerruti Image, N. Campbell Paradise Passion i Miss Dior Cherie -jak mi ktos powie jak to się robi ![]() Mogę oddać też nieużywaną próbkę kremu Chanel Age Delay Nuit (na noc) - choć wiem ze to wątek perfumiarski ![]() Wymyślam wszystko co mogę oddać, bo niestety, nie mam za bardzo czym się pochwalić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
Chetnie podziele sie:
Robione probki (1 ml):
Oryginalne probki:
W zamian bardzo chetnie: • Annick Goutal Songes • Wood coffie • Piper Nigrum • Creed Royal Water • Etro: Ambra, Etra, Royal Pavillon, Shaal Nur, Musk • L'Artisan Parfumeur: Ambre Extreme, Méchant Loup, Tea for Two, Safran Troublant, Fou d'Absinthe, Timbuktu, Dzongkha • Python Trussardi • Micallef Gaiac • Lutens Arabie, Cuir Mauresque, Datura Noir, Rahat Loukoum, Fleurs d Oranger • Libertine VW • Le Parfum Lalique • Soir de Lune • Eau du Soir • Belle de Minuit • Lolita Mindight • Shalimar Light • Penhaligon's Malabah • Winter Delice • Vendetta Valentino • Caron Parfum Sacré • Jil Sander No. 4 • Gres Cabaret • Kenneth Cole Black Her • Boucheron Trouble, Initial • La Prairie Silver Rain • Zen • Torrente - L'Or de Torrente • Bandit • Etro Patchouly, Sandalo • Roberto Cavalli Oro Oraz inne ciekawe ![]() Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-04-19 o 15:03 Powód: uaktualnienie |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zadomowienie
|
Mariolosl
![]() - L'instant - Safari za: - Bvlgari Black - Glow after dark ![]()
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wstępna propozycja jak wyżej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
korekta...
Do wymianki mam: Nu edp Noa Exotic Pleasures Fendi (stary klasyk) Red Delicious (rezerwacja) Sun Moon Stars Blue R.L. Lacoste Touch Of Pink Boss Intense L'eau Par Kenzo Amor Amor Miss O Rose Absolue YR Narciso edt Intimately Champs Elysees Burberry London (stare) Opium edp (rezerwacja) Hypnose Tendre Poison Pamplelune Le Feu Light Hot R.L. Miracle Forever Love in Paris Gabriela Sabatini (klasyk) Joop Femme 5th Avenue Rush Extase Wish Must All About Eve Lacoste Pour Femme Poszukuję gorąco: Lolita Midnight Dolce Vita (się robi) Joop Go Joop Berlin Darling K.Minogue Pure Wish Lacoste Touch Of Spring Lalique Le Parfum Lalique Tendre Kiss Chętnie też poznam wody Aquoliny z serii smakowitej ![]() ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2007-04-11 o 13:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Wtajemniczenie
|
Szukam PILNIE probki Lila Bella AA Guerlain...
w zamian mysle ze cos najpewno sie znajdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Raczkowanie
|
Mariolasl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Rozeznanie
|
Może którejś z Was znudziły się Champs Elysees
![]() Mogę zaproponować zamianę na: Nina Ricci Premier Jour Woda perfumowana 30ml spray - ubytek ok 5ml Christian Dior Miss Dior Cherie Woda perfumowana 30ml spray zostało 20-25ml. Dior J'Adore Eau de Parfum 50ml naturalny spray zostało ok. 10ml Givenchy Amarige D'amour Eau de Toilette Vaporisateur/Spray zostało trochę ponad połowa z 30ml. Elizabeth Arden 5th Avenue ponad połowa z 75ml (45?) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Mogę zrobić odlewki zapachów oznaczonych gwiazdką, a oprócz tego dla spragnionych poznania nowych zapachów - próbki
![]() Posiadane: - gucci ph*, - lolita midnight*, - lolita edp, - "L" l.lempicka, - desire dunhill'a*, - burberry london klasyk*, - burberry beat, - tumulte ch.lacroix, - sui dreams, - jette by night joop, - ted baker london W edt, - ogródek nilowy hermes, - casmir chopard, - angel, - ghost edt, - ghost deep night, - ogranza givenchy, - organza indecence, - nowa OI, - mauboussin, - le feu, - boudoir westwood, - be 21 orlane*, - sotto voce l.biagiotti, - venezia l.biagiotti, - que viva escada, - cerruti 1881, - lotos tesori, - chocolovers aquolina, - pink sugar aquolina*, - biała czekolada aquolina*, - amor amor cacharel - baby doll YSL, - fendi fendi - fantasia fendi - theorema klasyk*, - theorema Esprit d'Ete*, - pink mat edp masaki matsushima, - pocałunek smoka ekstrakt, - tea rose amber the body shop - amorito the body shop - white musk the body shop - femme de mont blanc* - lettie a Anna Le Monde en parfum -Vittori - fdb - BC DK* - tygrys kenzo*, - Yves Rocher ming shu*, werbena*, - covet sara jessica parker - missoni woman* - cristobal edt - too femine aigner - fever for men caline - hanae mori H.M. - 7:15 am in bali kenzo - prada man - CK man NISZE: - bigarade concentree f.malle - costes - messe de minuit etro, - raving etro, - vicolo fiori etro, - magot etro, - dzongkha l'artisan - piment brulant l'artisan - bois farine l'artisan - timbuktu l'artisan, - voleur de roses l'artisan, - CDG original edp, - CDG guerrilla 1 i 2 - CDG zagorsk - CDG sticky cake - CDG hinoki - rousse SL - incensi L.Villoresi - teint de neige L.Villoresi - scent intense - scent gloss edp - costume national 21 - Parfum d'Empire Ambre Russe EDP - Parfum d'Empire Osmanthus interdite - menard kasaneka - victorian posy penhaligon's - princesse muscat csp, - mora bella csp, - vanille cannelle csp - kumquat alhambra CSP* - vanille coco CSP - coeur de vahine CSP - demeter: thunderstorm, dirt, kahala kamikaze, espresso, black russian, russian leather,play-doh, chocolate covered cherries, cotton candy, mulled cider, earl grey, sawdust, cinnamon toast, heart breaker, violet, fire place, holy smoke - just me montana - les pampkies girls bubble gum - nuit d'ete joop! - miss me stella cadente - miss caty cat - violethe menthe ch.brosseau - byblos fuoco* - miyako - cardinal heeley - mr hulot's holiday CB Ihp - the scent of peace bond - maitre perfumeur et gantier edt - new york parfum de nicolai - mandrolo di sicilia AdP - rance eugenie edp - bois d'Encens armani (za coś wyjatkowego) - terre de sarment frapin - incense extreme tauer - cereus nr 4 - pacha ibiza - habanita molinard - jubilation 25 amouage - jubilation XXV amouage - spring flower creed - tabarome creed - orginal vetiver creed - sables goutal Poszukiwane: - krazy krizia, easy krizia - red 2 - g.beverly hills - guess gold - samba star - swiss army woman - realities 2 liz claiborne - chupa chups urban groove - lemon sugar – fresh - fig apricot index - fresh - watt pink – cofinluxe - fishbone woman - donna – luciano soprani - love passport – peynet - c'est la fete – ch.lacroix - Ghost Summer Flirt, Moon, Sheer i Dream - baby touch burberry - zapachy Demeter - diptyque: oyedo, virgilio, les epicees, l'autre - mona di orio - wszystko oprócz lux - missoni molto - wood man bogner - XS Extreme girl p.rabanne - jungle pour homme - jako k.lagerfeld - eau de lalique - wood & spices montale - royal english leather creed i inne drzewne - musc nomade a.goutal - rhum nelly rodi - eau egyptienne cinq mondes - tom ford for men, tuscan leather tom ford - bois d'ombre Eau D Italie - visit men azzaro - nemo cacharel - labdanum i wenge donna karan - vetiver tonka hermes i inne drzewne i kadzidlane czy któraś się pisze na wymiankę ![]() Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2008-09-22 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Czy znajdzie się chętny na 15/30 ml Dolce Vita? Najlepiej za Trouble, Hypnotic Poison, Neonaturę Cocon, ale rozważę każdą propozycję. Na pewno nie szukam kwiatowych zapachów.
plus to co w poście numer 811. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Rozeznanie
|
Cześć, znajdziesz coś u mnie- post 764?
Interesuje mnie; - desire dunhill'a, - ted baker london edt, - chloe innocence, - ghost edt, - ghost deep night, - mauboussin, - alchimie, - boudoir westwood, - be 21 orlane, - castelbajac, - venezia pastello, - deci dela, - nilang, - lancaster sunwater - que viva escady, - salvatore ferragamo pour femme, Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-04-14 o 16:47 Powód: cytat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.