Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-30, 23:12   #2821
charlizz
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Oj co do "koleżanek" też mogę dużo powiedzieć. Część moich znajomych tez uznała,ze w ogóle to jestem żałosna i głupia, bo dałam sobie dziecko zrobić w takim wieku. pffff olałam to już dawno, bo jakbym się miała jeszcze tym przejmować to olaboga

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
zamknij okno
ide ide
pa

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

pyte? ale mi sie skojarzyło

dajesz dwójką? z dwiema dziuuuuurami? a ile Ty sypiesz, że u Was pyta , dobrze leci?
nie idź
Ja to nie wiem czy dobrze robię, bo: leję 150ml wody do tego 3 miarki mm i 4 miarki kaszki mleczno-ryżowej Ale Ola zadowolona, żadnych sensacji nie widzę, gęścioch potrawa to to nie jest, ale zapycha kichę na noc, co by się Ola przed 4 przypadkiem nie obudziła
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 23:12   #2822
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
|Sylwia, sukienka nieporównywalnie ładniejsza od poprzednich, tylko Illusion dobrze mówi- może eksponować brzuszek, ale zawsze można wciągnąć gacie ala Bridget Jone.

W kategori tańczących dzieci ten filmik jest dla mnie nr1 http://www.youtube.com/watch?v=8Uj-FNcGesc szczególnie od 0:19

Djerba, kusisz tą maszyną oj kusisz Tylko ja to się boję, że kupię, kasę wydam, a będzie stała nieużywana
nie bój się kochana - nie będzie stała
u mnie stoi robot, blender,sokowirówka...uży wam ich od czasu do czasu..ale chlebek jest codziennie, więc nie ma takiej możliwości, żeby schować i zapomnieć. a naprawdę mało roboty jest przy tej maszynie..
Stary 2013-05-30, 23:14   #2823
charlizz
Zadomowienie

a no i ja daję tym smokiem trójprzepływowym do kaszki, bo z dwojki to ni chu chu nie poleci, nawet jak do mm dodam tylko łyżeczkę
Stary 2013-05-30, 23:17   #2824
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Nawijka: co do tych spodni ze zdjęcia, tzw chinosów - podpowiesz mi - bo - ostatnio zanabyłam w SH (illusion ) takowe, ale w kolorze musztardowym. Fajowe są, tylko kurczę jaka góra? Bo kolor jest trudny? i jakie bluzki, żeby dobrze wyglądało?
Takie portki w SH? Szczesciara!!

Ja bym postawila na czarna lub biala bluzke. Raczej wpuszczona do spodni, bo one maja fajna gore i warto ja eksponowac.
Kroj bluzki obcisly, moze byc nawet po prostu top na ramiaczkach.
Albo fajnie tez koszula do nich wyglada.

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 23:18   #2825
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Oj co do "koleżanek" też mogę dużo powiedzieć. Część moich znajomych tez uznała,ze w ogóle to jestem żałosna i głupia, bo dałam sobie dziecko zrobić w takim wieku. pffff olałam to już dawno, bo jakbym się miała jeszcze tym przejmować to olaboga

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

nie idź
Ja to nie wiem czy dobrze robię, bo: leję 150ml wody do tego 3 miarki mm i 4 miarki kaszki mleczno-ryżowej Ale Ola zadowolona, żadnych sensacji nie widzę, gęścioch potrawa to to nie jest, ale zapycha kichę na noc, co by się Ola przed 4 przypadkiem nie obudziła
kurka, moze dlatego nie leci, że ja daje ten kleik a on taki wiórowaty i te dziurki zapycha. a jaka masz ta kaszke, z nestle jakąs? jutro kupie - gadaj mi tu :P bo musze dla dziecia nowa miksture pyty przyrządzić

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Cytat:
a no i ja daję tym smokiem trójprzepływowym do kaszki, bo z dwojki to ni chu chu nie poleci, nawet jak do mm dodam tylko łyżeczkę

no zesz, a ja myslałam, ze dajesz dwójką. czy to oznacza ze musze kupic kolejny smok... a ten trójsialala, to on ma dziurki czy takie wyciecie jak ten Y?

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 23:20   #2826
Lenova
Wtajemniczenie

Powiem Wam tylko tyle: nie mogłabym czytać forum w miejscu publicznym bo by mnie w Tworkach zamknęli.
Jedna lepsza od drugiej , momentami jak coś sypniecie to można z łóżka spaść

uczyć się miałam kurna mać !!!
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 23:24   #2827
elllmi
Zakorzenienie

nadrobiłam, ale nie mam czasu cytować, bo tż już dawno w łóżku i marudzi

dobranocki
miłego dalszego weekendu

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 23:29   #2828
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
kurka, moze dlatego nie leci, że ja daje ten kleik a on taki wiórowaty i te dziurki zapycha. a jaka masz ta kaszke, z nestle jakąs? jutro kupie - gadaj mi tu :P bo musze dla dziecia nowa miksture pyty przyrządzić

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

no zesz, a ja myslałam, ze dajesz dwójką. czy to oznacza ze musze kupic kolejny smok... a ten trójsialala, to on ma dziurki czy takie wyciecie jak ten Y?
miałam kaszke z hippa, o taką
http://hipp.pl/uploads/tx_hippkatalo...zka_jablka.pdf

a teraz daję Bobovitę , bez cukru obie są
http://dodomku.pl/produkt/38237/5900...bez_cukru.html

ale wiesz co, ja jak kupiłam kaszkę i tez nie miałam smoka, a strasznie się napaliłam na przyrządzenie Oli tego nowego dania to jej sama dziurexa dosztukowałam w smoku Bo miałam akurat jeden na zbyciu. ten trójsratytaty ma taką dziurkę jakby podłużną, ot taka kreska wycięta długości dwóch milimetrów.

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

o, takież to cudo
http://allegro.pl/avent-smoczek-do-k...221345218.html
Jakbyś bliżej urzędowała to bym Ci już jeden podrzuciła bo po pieruna mi dwa
Stary 2013-05-30, 23:33   #2829
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
miałam kaszke z hippa, o taką
http://hipp.pl/uploads/tx_hippkatalo...zka_jablka.pdf

a teraz daję Bobovitę , bez cukru obie są
http://dodomku.pl/produkt/38237/5900...bez_cukru.html

ale wiesz co, ja jak kupiłam kaszkę i tez nie miałam smoka, a strasznie się napaliłam na przyrządzenie Oli tego nowego dania to jej sama dziurexa dosztukowałam w smoku Bo miałam akurat jeden na zbyciu. ten trójsratytaty ma taką dziurkę jakby podłużną, ot taka kreska wycięta długości dwóch milimetrów.
i taką smakową dajesz jej na noc?
ja mam ten Y i on chyba nie jest taki jak ten trójsialalasratytaty, bo ma taką dziurę wywaloną, jak stad do Tworek, co to Lenova sie wybiera

kurde ide, bo to już nałóg...

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:

o, takież to cudo
http://allegro.pl/avent-smoczek-do-k...221345218.html
Jakbyś bliżej urzędowała to bym Ci już jeden podrzuciła bo po pieruna mi dwa
a cóż pocznę, że moja grzęda tak daleko od Twojej

Stary 2013-05-30, 23:35   #2830
djerba
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41078648]pięknie musiałyście wyglądać

nauczy się, no pewnie przecież pisałam, jak moja Agatka późno się obracała.

piękny szreczek ziemniaki ze szpinakiem? też dzisiaj były

Marsi, moja Agatka tak. Piszczała za to przeraźliwie. Ona w ogóle takie spektakularne umiejętności późno nabyła, za to jak ruszyło, to lawinowo. Ruchowo rozkręciła się od końca 5mca, pierwszy raz świadome MAMA usłyszałam, gdy miała dopiero 17mcy! mówiła wcześniej kilka słów typu baba, daj, am, miau. A jak po 2ur się rozgadała, to na całego i dzisiaj buzia się nie zamyka, nawet przez sen gada

Ale zawsze jestem zdania, że jeśli cię coś mocno niepokoi, można sprawdzić. Ale najpierw bym sama sprawdziła - jak z jego słuchem? popstrykaj mu palcami za uchem, albo piśnij zabawką jakąś, na pewno się odwraca, prawda?

a co to?

nam pediatra, że te preparaty mlekozastępcze (nutra, pepti) najkrócej 6mcy się stosuje - i to pewnie pepti przy nietolerancji laktozy. A Agatce wprowadzałam najpierw właśnie koło 9mca, ale nie wyszło, więc do chyba 11 albo do roku doczekałam i zaczęłam bebilon zwykły mieszać

A różnych firm dajesz? może firmy nie chce albo akurat konkretnych potraw?

Nie, u teściów byłam no a potem pisałam umowy na kompie.

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Dziękuję za Dorotkę no napięcie, a ja się jarałam bo mi się udało za aparat złapać [/QUOTE]

to jest dla Sade d best :
http://www.youtube.com/watch?v=3S4S-2sMS5w

ogólnie zaczyna się od 2 min 48 .. ale jak masz czas to możesz całość luknąćl.
dla niej d best is : pakurumo pakurumo kojo (kodzio) dada
Stary 2013-05-30, 23:35   #2831
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
zamknij okno
ide ide
pa

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

pyte? ale mi sie skojarzyło

dajesz dwójką? z dwiema dziuuuuurami? a ile Ty sypiesz, że u Was pyta , dobrze leci?
Nie pytajcie mnie co sobie pomyślałam jak to przeczytałam

O rany ale jeszcze wtedy nie byłam w temacie że o smoczku i żarełku mowa

Black- wiem o czym mówisz-doskonale może jutro przybliże temat.

Wiecie co? Do mamy przyjechał stary kolega z czasów podstawówki-już nie będę wypominać że gada tylko on (jak nakręcony serialnie) i nikogo nie dopuszcza do słowa
Jak przyjechał o godz 20 tak siedzi do teraz
Może nad ranem ściągnie na chatę

Dobranoc,do jutra.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 23:38   #2832
djerba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Djerba czy ta maszyna do chleba to sama piecze? W sensie że się do niej wrzuca te wszystkie rzeczy z przepisu i wychodzi chlebek czy jeszcze trzeba nad nim jakieś egzorcyzmy odprawić? Ciasto wyrabiać czy coś? Bo się napaliłam i już mi nawet mąż powiedział żebym sobie jutro kupiła jak chcę tylko zapytał z troską czy na pewno podołam no i zasiał we mnie ziarno wątpliwości. Bo kucharka ze mnie marna i piekarka zapewne też...

sama
wrzucasz to wszystko co np. podałam w przepisach i czekasz na chlebek a maszynka sama kręci
Stary 2013-05-30, 23:39   #2833
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
ja mam ten Y i on chyba nie jest taki jak ten trójsialalasratytaty, bo ma taką dziurę wywaloną, jak stad do Tworek, co to Lenova sie wybiera

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

ano, smakową na noc. a to źle?
a ten Y to jaki jest? ;> Wiesz co, bo ja z tego trójsilalasratytaty ( ) sama spróbowałam jak leci i w porównaniu do ilości mleka, jaka wydobywa się przez dwójkę , ilośc kaszki z tego jest duża... no ale Ola się nie krztusi , może dlatego, że to gęstsze i dziec toleruje większą objętość w paszczy?

a z tego Y źle, bo za dużo leci i nie radzi Julasek sobie? bo nie wiem czy Ty to pisałaś , późno i nie kontaktuję bo jak tak, to może jeszcze gęstszą pytę zrób

Edytowane przez charlizz
Czas edycji: 2013-05-30 o 23:41
Stary 2013-05-30, 23:44   #2834
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:

a ten Y to jaki jest? ;> Wiesz co, bo ja z tego trójsilalasratytaty ( ) sama spróbowałam jak leci i w porównaniu do ilości mleka, jaka wydobywa się przez dwójkę , ilośc kaszki z tego jest duża... no ale Ola się nie krztusi , może dlatego, że to gęstsze i dziec toleruje większą objętość w paszczy?

a z tego Y źle, bo za dużo leci i nie radzi Julasek sobie? bo nie wiem czy Ty to pisałaś , późno i nie kontaktuję bo jak tak, to może jeszcze gęstszą pytę zrób
no, no za dużo jej leci nie nadąża połykać i ma nerwa. daje 4 łyżki wydaje mi sie, że to gęsta pyta już jest, nie chce jej zapchać jak dam wiecej. ale, daje 4 małe łyżeczki, może powinnam duże, stołowe? jakie Ty dajesz na Waszego pytąga?
o tym trojsialalasratytaty to pisze, że jak go odpowiednio ustawisz, to albo zwiekszasz, albo zmniejszasz przepływ, przetestuj to powiesz mi czy działa, to kupie

a i nie wiem czy to źle, szaja bedzie wiedziała :P

charlizz, ja już naprawdę zamykam kurnik swój na dzisiaj , ide grzędę grzać bo juz 12 zaraz, do jutra

a reszta co tak cicho...

Edytowane przez calawdeszczu
Czas edycji: 2013-05-30 o 23:48
Stary 2013-05-30, 23:49   #2835
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
no, no za dużo jej leci nie nadąża połykać i ma nerwa. daje 4 łyżki wydaje mi sie, że to gęsta pyta już jest, nie chce jej zapchać jak dam wiecej. ale, daje 4 małe łyżeczki, może powinnam duże, stołowe? jakie Ty dajesz na Waszego pytąga?
o tym trojsialalasratytaty to pisze, że jak go odpowiednio ustawisz, to albo zwiekszasz, albo zmniejszasz przepływ, przetestuj to powiesz mi czy działa, to kupie

a i nie wiem czy to źle, szaja bedzie wiedziała :P
hm, spróbuj gęstą, ja daję 4 miarki takie jak do mm , na 150ml mleczka
a testowałam, ja tam nie czuję różnicy
ale na mój rozum, to 4 małe łyżeczki to jeszcze nie przegięcie, na hippie było napisane, żeby dac 4 łyżki stołowe na 130ml wody
Stary 2013-05-30, 23:50   #2836
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
hm, spróbuj gęstą, ja daję 4 miarki takie jak do mm , na 150ml mleczka
a testowałam, ja tam nie czuję różnicy
ale na mój rozum, to 4 małe łyżeczki to jeszcze nie przegięcie, na hippie było napisane, żeby dac 4 łyżki stołowe na 130ml wody

pewnie źle ssasz czy ssiesz- jak wolisz ;-)

paaaa

Stary 2013-05-30, 23:52   #2837
charlizz
Zadomowienie

jak przeczytały o pytach, kurnikach, grzędach, Tworkach i innych takich to dały se spokój ja się miałam uczyć, jestem beznadziejna
też idę dusić komara, a co mi pozostało
Stary 2013-05-30, 23:52   #2838
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
ile świec żeście wypalili taki nastrój mieliście romantico, moze teściowa chciała Wam miłe wieczory zapewnić
a tak naprawde to ją tylko

Julcik dziekuje za miłe słówko

ja już składam manele na dzisiaj. idę w piernaty. dobrej nocy- owocnej
Taa romantico tż poszedł spać, a ja w tym mieszkaniu sr.ałam w gacie bo ciemno jak u murzyna, zaraz mi się przypomniały straszne historie a rozstawiliśmy pełno takich podgrzewaczy, aż dziw, że mieszkanie nie poszło z dymem

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Powiem Wam tylko tyle: nie mogłabym czytać forum w miejscu publicznym bo by mnie w Tworkach zamknęli.
Jedna lepsza od drugiej , momentami jak coś sypniecie to można z łóżka spaść

uczyć się miałam kurna mać !!!
do nauki! A sio!

Cytat:

To widzę, jak poszłaś co do nałogu, brak prądu uczy pokory pal sześć brak światła... ale brak wizażu..

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
sama
wrzucasz to wszystko co np. podałam w przepisach i czekasz na chlebek a maszynka sama kręci
Kurcze, kusisz super sprawa i wygląda na to, że nie mogłabym nic spartolić, hm hm
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 23:53   #2839
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
pewnie źle ssasz czy ssiesz- jak wolisz ;-)

paaaa
a pódziesz Ty, ja nic nie ssam
Stary 2013-05-31, 00:03   #2840
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
też się miałam uczyć a teraz to już doopa , rżę do kompa jak głupia i zaraz tylko umyć się pójdę, baaaaty dla mnie

Cała w deszczu i charlizz : rozwalacie mnie
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 00:11   #2841
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
też się miałam uczyć a teraz to już doopa , rżę do kompa jak głupia i zaraz tylko umyć się pójdę, baaaaty dla mnie

Podpisuje się pod tym każdą częścią ciała
Stary 2013-05-31, 00:13   #2842
charlizz
Zadomowienie

Cytat:

ja tyż rżę, a caławdeszczu to rozbawiła mnie, rozbudziła i zabrała dupę w troki i co ja bidna mam teraz począć

w ogóle to tak sobie pomyslałam, że Szaja przywiązała do kaloryfera za karę nie męża, a Bokeh, bo nadal jej nie ma
Stary 2013-05-31, 02:05   #2843
Lenova
Wtajemniczenie

A ja nadal siedzę przed kompem zamiast spać i modlę się nad pracą zaliczeniową na studia

A tak w ogóle to dokładnie rok temu 31 maja po raz pierwszy zobaczyłam moją małą Blankę na usg
Stary 2013-05-31, 03:57   #2844
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41077964]Daję filmik, potem was przelecę bo muszę popisać trochę na kompie.

http://www.youtube.com/watch?v=y2Vmk...ature=youtu.be[/QUOTE]

Brawo!

Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
wow a podaj taki przykladowy jadlospis ja od porodu schudlam tylko 2 kg

chcialam zaptav ale juz napisalas

kurczę trzymam kciuki żeby cos znalazł fajnego a w międzyczasie moze wroci do tej co wspominalas?

bardzo dziękuję

mniam chciałabym być Twoim mężem

U nas procesja jest przez kawalek wsi nawet na osiedle moje dociera ale moj maz wyjechal dzis o 12 i strasznie sie zle czuje, znowu same poplakalam troche

wczoraj bylismy na festynie rodzinnym pod szkola, muzyka grala straz wyla a nasz Nataszku zasnal sobie

a dzis w kosciele byl wystep krawczyka, siostra poszla ja w sumie tez bym poszla ale balam sie ze tlum bedzie a ja sama z Nataszkiem

ide nadrabiac dalej

Biedactwo jesteś! Ja bym się zapłakała z tęsknoty.

Cytat:
A ja nadal siedzę przed kompem zamiast spać i modlę się nad pracą zaliczeniową na studia

A tak w ogóle to dokładnie rok temu 31 maja po raz pierwszy zobaczyłam moją małą Blankę na usg

Blanka zrobiła mega wielką,zielona kupę i od godziny tz próbuje ją uspac. A Ona się śmieje

Yellow teściowa chciała mieć więcej wnuków
A tak poważnie to też bym jej powiedziała na czym świat stoi!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 03:57 ---------- Poprzedni post napisano o 02:58 ----------

Mam problem...
Blanka od trzech,czterech dni nie chce jeść z prawej piersi. Próbowałam zmieniać pozycję,oszukiwać ją na spiocha podając ta pies i nic! Absolutnie nie i koniec. Ściągam mleko z tej piersi,ale ściągam go coraz mniej teraz już tylko jakimi 40ml to sukces. jak tak dalej pójdzie to skończy się moje kp ;(;(

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 06:21   #2845
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Ja tylko chcialam powiedziec, ze nie przywiazalam bokeh do kaloryfera bo nie mam zeberkowych, ale trzymam ja za noge i robi za Rumuna nianke. Kara musi byc, no nie?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 06:41   #2846
nomenklaturabinominalna
Rozeznanie

Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Dzien dobry No i dzis juz u mnie tez pogoda nie jest taka miodzio jak wczoraj
Pierwszy raz czekam na Marcinkowa kupe:p Noo zawsze byla,a zazwyczaj to i kilka razy,a rano to ZAWSZE! A wczoraj niet Ide teraz zajrzec w pampa,ale zaden smrod mnie nie powala

Milego dnia i przepraszam,ze zaczelam takim tematem, hmm z dupy strony:p

nomenklaturabinominalna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 07:15   #2847
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

heja

U nas tradycyjnie pobudka o 4 nakarmiłam, Zuza kupę walnęła i zasnęła, nie wiem o której bo mi się na zegarek nie chciało patrzeć. I śpi dalej, a mnie mąż obudził i stwierdziłam, że już się nie będę kładła :brzyda l:

Dziś ma kurier przyjechać z kółkiem do wózka. Nie wiem jak ja to sprawdzę czy kółko jest ok z Zuzą na rękach ale dobra.... coś się wymyśli
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 07:16   #2848
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
yhy, yhy
Tak sobie pomyślałam, że jak Tobie testing nie wyszedł trójsialalasratytaty, to może meduzza by sie za to wzieła, bo testowanie czekolady super jej poszło

Cytat:

Cytat:
Podpisuje się pod tym każdą częścią ciała

Cytat:
ja tyż rżę, a caławdeszczu to rozbawiła mnie, rozbudziła i zabrała dupę w troki i co ja bidna mam teraz począć

w ogóle to tak sobie pomyslałam, że Szaja przywiązała do kaloryfera za karę nie męża, a Bokeh, bo nadal jej nie ma
miałaś na mnie czekać do rana

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41080547]Ja tylko chcialam powiedziec, ze nie przywiazalam bokeh do kaloryfera bo nie mam zeberkowych, ale trzymam ja za noge i robi za Rumuna nianke. Kara musi byc, no nie?[/QUOTE]
biedna Bokeh, a dajesz jej chociaż jeść? bo nie bedzie miała siły dziecia niańczyć

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

To widzę, jak poszłaś co do nałogu, brak prądu uczy pokory pal sześć brak światła... ale brak wizażu..
brak wizażu? jak żyć ja sie pytam?

cześć dziewczyny,

śmiem stwierdzić, że od dzisiaj mój dzieć pragnie spać w czapce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0233.jpg (103,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0229.jpg (111,0 KB, 32 załadowań)

Stary 2013-05-31, 07:17   #2849
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość

Dziś ma kurier przyjechać z kółkiem do wózka. Nie wiem jak ja to sprawdzę czy kółko jest ok z Zuzą na rękach ale dobra.... coś się wymyśli
o ho! my tez ostatnio mielismy problemy z kołem, w ramach przeprosin wyslali aż dwa

Stary 2013-05-31, 07:24   #2850
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
o ho! my tez ostatnio mielismy problemy z kołem, w ramach przeprosin wyslali aż dwa
To będziesz miała to jedno na zapas
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości