Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-30, 19:18   #1891
mamaAmelka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część

Cytat:
Napisane przez kamea87 Pokaż wiadomość
Mam dwa pytania:

1 Gdzieś kiedyś ktoś wspominał o książeczkach czekowych, że od jutra mają być w stacjonarkach... A co to tak właściwie jest? Bo ja zupełnie się nie orientuję?
Książeczki czekowe otrzymują posiadacze karty klienta na lato zamiast comiesięcznych ofert do sklepu stacjonarnego. Książeczki obowiązują od lipca do sierpnia. W zeszłym roku książeczka miała osiem stron rabatów do jednorazowego wykorzystania
Stary 2013-05-30, 19:20   #1892
kamea87
Raczkowanie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez królewna z drewna Pokaż wiadomość
Jest to książeczka z kuponami rabatowymi i po wykorzystaniu np. 3 kuponów można odebrać prezent - w zeszłym roku była to duża woda z serii PN - zapach dowolny
Brzmi zachęcająco, dziękuję za wyjaśnienie
Swoją drogą jak to jest z takimi ulotkami etc.? Wypada wejść do sklepu i po prostu o takową poprosić, czy to tylko do zakupów jest dodawane?
Pytam, bo nie chce kasy tracić jutro, ale też nie chciałabym się poczuć jak jakaś wyłudzaczka ofert promocyjnych

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
Książeczki czekowe otrzymują posiadacze karty klienta na lato zamiast comiesięcznych ofert do sklepu stacjonarnego. Książeczki obowiązują od lipca do sierpnia. W zeszłym roku książeczka miała osiem stron rabatów do jednorazowego wykorzystania
Dziękuję za odp
kamea87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 19:21   #1893
królewna z drewna
Zakorzenienie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Brzmi zachęcająco, dziękuję za wyjaśnienie
Swoją drogą jak to jest z takimi ulotkami etc.? Wypada wejść do sklepu i po prostu o takową poprosić, czy to tylko do zakupów jest dodawane?
Pytam, bo nie chce kasy tracić jutro, ale też nie chciałabym się poczuć jak jakaś wyłudzaczka ofert promocyjnych
W zeszłym roku dostałam ją zaraz po wejściu do sklepu, nawet nie musiałam o nią pytać
Stary 2013-05-30, 19:40   #1894
trisse
Rozeznanie

Cytat:
Mam dwa pytania:

2. Może mi ktoś coś napisać o Yrii i Irysie? Czytałam niby kwc, ale wciąż mam wątpliwości, czy mi się spodobają... Ogólnie z zapachów YR bardzo lubię So Elixir, Neroli i Vanille Noir, do gustu przypadła mi też Evidence, za to zdecydowanie nie lubię się z Naturelle, zupełnie nie jestem przekonana do Moment de Boncheur. Średnio też odpowiadają mi świeżaki, choć lubię cytrusowe nuty.

Ja mam nadzieję, że prezenty w tym miesiącu będą badziewne i nic mnie nie będzie korcić

magnolia79 ja też głosuję na So Elixir
jesli chodzi o Yrię i Irisa to moim zdaniem nie są to bezpieczne zapachy - tzn lepiej powąchać zanim się kupi, żaden z nich nie przypadł mi do gustu, Yrię kupiłam ale się jej pozbyłam, Irisa mam miniaturkę i tyle mi starczy

też mam nadzieję że będą słabe prezenty, ja już 3 zamówienia temu obiecywałam sobie że nic więcej nie kupię że dopiero w czerwcu zamówię z ofertą z Naturelle

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Co brać: Tendre Jasmin czy So Elixir???????
magnolia79 - ja też głosuję na SE - zdecydowanie!
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 19:53   #1895
megi.3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fehn Pokaż wiadomość
Ja robilam wszystkie zamowienia jako zakup jednorazowy, wiec nie mam historii. Wiec jesli na mailu mam potwierdzenie ze platnosc za zamowienie wynosi np 109 to dla mnie to rzecz swieta. Niech no mi tylko wysla cos drozej.

Mam zamiar nie odbierać paczki jeśli wyślą na inną kwotę niż w mailu. Zresztą, nie chciałam przeginać i mój najdroższy przedmiot w koszyku był za jakieś 50 zł
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 20:02   #1896
KiLaNeCzKa
Zakorzenienie

Mam książeczkę rabatową na lato i powiem tak, nie ma się co napalać rabaty do YR standardowe, dodatkowo do esotiq 30zł przy zakupie powyżej 99zł, by dziubeka -25%, home &you 20% na produkty nieprzecenione i -5% na przecenione, kappahl -20% znaiżka na całe zakupy w pełnej cenie. Za zrealizowanie co najmniej 4 czeków torba izotermiczna zamykana na zuwak 25cmx25cmx25cm.
skanów niestety nie mam jak zrobić
KiLaNeCzKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 20:11   #1897
aante_e
Miss Pudernica

Odp: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Słaby gratis w tym roku jest za realizację czeków będę mogła z czystym sumieniem robić zamówienia z oferty dla przyjaciółki.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 20:14   #1898
Myszkaa222
Rozeznanie

Torba ???? Czyli nie wykorzystam tyle książeczek co rok temu
Myszkaa222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 20:23   #1899
mamaAmelka
Zakorzenienie

Odp: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

To rzeczywiście słabo lepszy byłby jakiś porządny kosmetyk do ciała lub perfumy
Stary 2013-05-30, 20:31   #1900
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -

Cytat:
W prezencie będzie So Elixir
Fajnie by było
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 20:32   #1901
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
Co brać: Tendre Jasmin czy So Elixir???????
So Elixir!!!!

Cytat:
Napisane przez trisse Pokaż wiadomość
jesli chodzi o Yrię i Irisa to moim zdaniem nie są to bezpieczne zapachy - tzn lepiej powąchać zanim się kupi, żaden z nich nie przypadł mi do gustu, Yrię kupiłam ale się jej pozbyłam, Irisa mam miniaturkę i tyle mi starczy
Oj zgadzam się z Irysem, trzeba powąchac wczęsniej.

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
Mam książeczkę rabatową na lato i powiem tak, nie ma się co napalać rabaty do YR standardowe, dodatkowo do esotiq 30zł przy zakupie powyżej 99zł, by dziubeka -25%, home &you 20% na produkty nieprzecenione i -5% na przecenione, kappahl -20% znaiżka na całe zakupy w pełnej cenie. Za zrealizowanie co najmniej 4 czeków torba izotermiczna zamykana na zuwak 25cmx25cmx25cm.
Potwierdzam, od wczoraj ją mam szału nie ma :/
Stary 2013-05-30, 20:33   #1902
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dwa pytania:

1 Gdzieś kiedyś ktoś wspominał o książeczkach czekowych, że od jutra mają być w stacjonarkach... A co to tak właściwie jest? Bo ja zupełnie się nie orientuję?

2. Może mi ktoś coś napisać o Yrii i Irysie? Czytałam niby kwc, ale wciąż mam wątpliwości, czy mi się spodobają... Ogólnie z zapachów YR bardzo lubię So Elixir, Neroli i Vanille Noir, do gustu przypadła mi też Evidence, za to zdecydowanie nie lubię się z Naturelle, zupełnie nie jestem przekonana do Moment de Boncheur. Średnio też odpowiadają mi świeżaki, choć lubię cytrusowe nuty.

Ja mam nadzieję, że prezenty w tym miesiącu będą badziewne i nic mnie nie będzie korcić

magnolia79 ja też głosuję na So Elixir
Yrię miałam już 3 razy - za każdym razem jak skończę buteleczkę, zaczynam za nią tęsknić Coś jest w tym zapachu - jest ciepły, tajemniczy, odrobinę orientalny. Dla mnie pachnie ambrą, piżmem, bursztynem - nie wiem do czego go porównać Jest bardzo kobiecy i trwały Niestety ma zostać wycofany w tym roku więc jak już zniknie ze strony, to pewnie nie pojawi się w sprzedaży ponownie.

Iris - miałam tylko 5 ml miniaturkę - nie zachwycił mnie Taki ostry zapach, metaliczny. Zupełnie nie w moim guście ale też był trwały
Stary 2013-05-30, 20:42   #1903
trisse
Rozeznanie

Yria - zdecydowanie orientalna, mi się kojarzy z zapachami z avonu: little black dress i incandessence (chyba bardziej z tym drugim)
natomiast iris trochę mi "jedzie" perfumami jakich używają starsze panie (bez urazy jak ktoś go lubi ) - czasami lubię sobie powąchać na nadgarstku bo jest inny niż wszystko co mam ale na dłużej bym nie zniosła chyba
no ale to takie moje prywatne skojarzenia
Stary 2013-05-30, 21:16   #1904
_Majcia
Raczkowanie

Czy któraś ma Monoi de Tahiti? Warto? Bo zamowilam w ciemno i zastanawiam sie czy nie zmienic na So Elixir Proszę o rady
_Majcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 21:27   #1905
ofutrzona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Majcia Pokaż wiadomość
Czy któraś ma Monoi de Tahiti? Warto? Bo zamowilam w ciemno i zastanawiam sie czy nie zmienic na So Elixir Proszę o rady
Ja mam, odebrałam go w środę Powiem Ci tak, albo będzie Ci się podobał, albo będziesz go nienawidzić
Ja za pierwszym razem wypsikałam się nim tak jak innymi zapachami YR, czyli całkiem obficie, i to był ogromny błąd... Ten zapach jest mega intensywny, myślałam że się porzygam Dopiero po 3 godzinach zrobił się do wytrzymania, a czułam go nawet po wymoczeniu się w wannie.
Dzisiaj psiknęłam się nim delikatnie, z daleka, i jest super I czuję go delikatnie już chyba 10 godzin.
Ja osobiście wyczuwam jakieś orzechy, delikatnie wanilię, jakieś kwiatki i faktycznie kojarzy mi się z naolejkowaną na słońcu jakimś pachnącym olejkiem skórą
ofutrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 21:31   #1906
Marigold19
🦄

Majcia, ja uwielbiam Monoi i jak Ci się nie spodoba to zawsze możesz się ze mną wymienić, ale super są!

Dziewczyny, widzę że już wykupiłyście Rose Absolue

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 21:55   #1907
2016070150903
Konto usunięte

torba w książeczce czekowej brzmi słabo w porównaniu z wodami PN o dowolnie wybranym zapachu tak jak to było w zeszłym roku.
2016070150903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 21:56   #1908
królewna z drewna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
ale lipa...

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Yrię miałam już 3 razy - za każdym razem jak skończę buteleczkę, zaczynam za nią tęsknić Coś jest w tym zapachu - jest ciepły, tajemniczy, odrobinę orientalny. Dla mnie pachnie ambrą, piżmem, bursztynem - nie wiem do czego go porównać Jest bardzo kobiecy i trwały Niestety ma zostać wycofany w tym roku więc jak już zniknie ze strony, to pewnie nie pojawi się w sprzedaży ponownie.

Iris - miałam tylko 5 ml miniaturkę - nie zachwycił mnie Taki ostry zapach, metaliczny. Zupełnie nie w moim guście ale też był trwały
kusi mnie ta Yria, ale boję się brać w ciemno
Stary 2013-05-30, 22:11   #1909
_Majcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ofutrzona Pokaż wiadomość
Ja mam, odebrałam go w środę Powiem Ci tak, albo będzie Ci się podobał, albo będziesz go nienawidzić
Ja za pierwszym razem wypsikałam się nim tak jak innymi zapachami YR, czyli całkiem obficie, i to był ogromny błąd... Ten zapach jest mega intensywny, myślałam że się porzygam Dopiero po 3 godzinach zrobił się do wytrzymania, a czułam go nawet po wymoczeniu się w wannie.
Dzisiaj psiknęłam się nim delikatnie, z daleka, i jest super I czuję go delikatnie już chyba 10 godzin.
Ja osobiście wyczuwam jakieś orzechy, delikatnie wanilię, jakieś kwiatki i faktycznie kojarzy mi się z naolejkowaną na słońcu jakimś pachnącym olejkiem skórą
Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Majcia, ja uwielbiam Monoi i jak Ci się nie spodoba to zawsze możesz się ze mną wymienić, ale super są!

Dziewczyny, widzę że już wykupiłyście Rose Absolue
Wanilia, kokos itp. to moje klimaty, więc zaryzykuję Dziękuję dziewczyny
_Majcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-30, 22:17   #1910
trisse
Rozeznanie

a czy woda monoi pachnie tak samo jak ten nowy suchy olejek?
i tak jak ta oferta papierowa na letnie nowości co przyszła pocztą?
Stary 2013-05-30, 22:37   #1911
ofutrzona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez trisse Pokaż wiadomość
a czy woda monoi pachnie tak samo jak ten nowy suchy olejek?
i tak jak ta oferta papierowa na letnie nowości co przyszła pocztą?
Niestety nie wiem jak pachnie suchy olejek. Tak, tak jak ta oferta tylko sto razy intensywniej

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez _Majcia Pokaż wiadomość
Wanilia, kokos itp. to moje klimaty, więc zaryzykuję Dziękuję dziewczyny
Jak przetestujesz to daj znać jakie wrażenia, bo bardzo jestem ciekawa opinii innych dziewczyn, jest to dość niesamowity zapach Ale z kokosem nie ma nic wspólnego
ofutrzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-30, 23:25   #1912
trisse
Rozeznanie

to olejek tak samo pachnie
hmmm jak dla mnie to jest to standardowy zapach olejków do opalania - wszystkie mi jakoś podobnie pachną mam olejek nuxe i też tak pachnie
czyli zapach plażowy
Stary 2013-05-30, 23:41   #1913
blackberry8
Zakorzenienie

Książeczka czekowa w tym roku nie powala... W tamtym obkupiłam się do poru łącząc z gruponem

Dorzucę też swoje 3 grosze do dyskusji o zapachach
Neroli to nie moje klimaty, po prostu nie lubię neroli. Kojarzy mi się z Armani Code.
Wodę Monoi miałam, bardzo ładna, taki dość niepowtarzalny zapach. Kokosa też czuć, ale jest całkiem inny niż np. w wodach PN. Na razie mam w zapasie jeszcze jedną Monoi, czeka na wyjazd, zapach idealny na plażę. Polecam
A pod wrażeniem SE Purple jestem od pół roku, uwielbiam ten zapach. Jest taki trochę żelkowy, ale nie zbyt słodki, tajemniczy, jakbym miała go nazwać kolorem to wybrałabym właśnie fiolet

Chciałam zapytać czy ktoś ma porównanie SE z SE Purple? Są bardzo różne? Mam ochotę zamówić SE w ciemno
blackberry8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 00:19   #1914
pysiak103
Zakorzenienie

A ja normalnie naczytałam się forum i złożyłam zamówienie

Id Nazwa produktu Ilość Wartość
33013 Woda perfumowana Moment de Bonheur 50 ml 1 105.00 zł
F24635 Woda Toaletowa Hoggar 1 PREZENT
G76247 So Elixir Purple Woda perfumowana 50 ml 1 PREZENT

Wartość produktów: 105.00 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "PRE12H" / - %
Wartość zamówienia: 105.00 zł

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

A nawet i drugie

Ozn. Nazwa produktu Ilość Cena zakupu Razem
66959 PN2 ŻEL POD PRYSZ./KĄP. TRUSK. 1 15.9 zł 15.9 zł
13040 JDM ŻEL POD PRYSZ.MIGDAŁ KALIF 1 8.9 zł 8.9 zł
NATURELLE WODA TOAL.SPRAY 1 Gratis Gratis
PN2 ML.DO CIAŁA MALINA 50ML 1 Gratis Gratis
Razem za produkty w złotych 24.8 zł
Koszty wysyłki 9.95 zł
Gratis
Razem za całe zamówienie w złotych 34.75 zł

Edytowane przez pysiak103
Czas edycji: 2013-05-31 o 00:00
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 06:13   #1915
mamaAmelka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część

Cytat:
Napisane przez pysiak103 Pokaż wiadomość
A ja normalnie naczytałam się forum i złożyłam zamówienie

IdNazwa produktuIlośćWartość
33013 Woda perfumowana Moment de Bonheur 50 ml 1 105.00 zł
F24635 Woda Toaletowa Hoggar 1 PREZENT
G76247 So Elixir Purple Woda perfumowana 50 ml 1 PREZENT

Wartość produktów: 105.00 zł
Koszt przygotowania: 0.00 zł
Koszt wysyłki: 0.00 zł
Kod promocyjny / wartość rabatu: "PRE12H" / - %
Wartość zamówienia: 105.00 zł

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ----------

A nawet i drugie

Ozn.Nazwa produktuIlośćCena zakupuRazem
66959PN2 ŻEL POD PRYSZ./KĄP. TRUSK.115.9 zł15.9 zł
13040JDM ŻEL POD PRYSZ.MIGDAŁ KALIF18.9 zł8.9 zł
NATURELLE WODA TOAL.SPRAY 1GratisGratis
PN2 ML.DO CIAŁA MALINA 50ML1GratisGratis
Razem za produkty w złotych24.8 zł
Koszty wysyłki 9.95 zł
Gratis
Razem za całe zamówienie w złotych34.75 zł
Pięknie przemyślane zamówienia
Cztery wody za 140 zł

Edytowane przez mamaAmelka
Czas edycji: 2013-05-31 o 07:00
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 08:14   #1916
kaasia_a
Rozeznanie

Już dzisiaj o północy zmieniają prezenty
kaasia_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 08:22   #1917
pysiak103
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -

Cytat:
Pięknie przemyślane zamówienia
Cztery wody za 140 zł

No jakoś tak wyszło
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 08:25   #1918
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Książeczka czekowa w tym roku nie powala... W tamtym obkupiłam się do poru łącząc z gruponem

Dorzucę też swoje 3 grosze do dyskusji o zapachach
Neroli to nie moje klimaty, po prostu nie lubię neroli. Kojarzy mi się z Armani Code.
Wodę Monoi miałam, bardzo ładna, taki dość niepowtarzalny zapach. Kokosa też czuć, ale jest całkiem inny niż np. w wodach PN. Na razie mam w zapasie jeszcze jedną Monoi, czeka na wyjazd, zapach idealny na plażę. Polecam
A pod wrażeniem SE Purple jestem od pół roku, uwielbiam ten zapach. Jest taki trochę żelkowy, ale nie zbyt słodki, tajemniczy, jakbym miała go nazwać kolorem to wybrałabym właśnie fiolet

Chciałam zapytać czy ktoś ma porównanie SE z SE Purple? Są bardzo różne? Mam ochotę zamówić SE w ciemno
Mam oba zapachy i powiem tak : SE kocham , SEP nie lubię

A teraz do rzeczy SE jest kwiatowy, kobiecy, dość mocny - ale w moim typie, SEP natomiast pachnie głównie jeżyną - są kwiaty, ale przytłumione przez owocowe nuty. Nie przepadam za jeżynami, więc SEP mnie męczy.

SE - większości kobiet się podoba powinien Ci przypaść do gustu, ale pachnie inaczej niż SEP (może minimalne podobieństwo w bazie zapachu jest)

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kaasia_a Pokaż wiadomość
Już dzisiaj o północy zmieniają prezenty
Też na to czekam
Stary 2013-05-31, 08:25   #1919
mamaAmelka
Zakorzenienie

Dzwoniłam do BOKu w sprawie nieścisłości w kwotach zamówienia. Musiałam przesłać im mejla potwierdzającego moje zamówienie. A teraz czekam na odpowiedź z ich strony, albo uwzględnią tą niższą kwotę albo nie muszę przyjmować paczki.
mamaAmelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 08:29   #1920
glossary
Raczkowanie

Hej ją już wczoraj myślałam maila z prośbą o wyjaśnienie.
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości