|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł na III część wątku " Listopadowo-grudniowe mamusie 2013" ma brzmieć | |||
| Rączki nózki podglądamy, jednym się urodzą damy- innym zaś chłopczęta, zaraz po tym będą święta |
|
1 | 2,08% |
| Ciągle głodne mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki. |
|
0 | 0% |
| Coraz większe mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki |
|
7 | 14,58% |
| Dzieci rosną ,Mamy też-szczęście nasze w brzuchu jest. |
|
3 | 6,25% |
| Idzie raczek nieboraczek,raz dziewczynka raz chłopaczek |
|
8 | 16,67% |
| Dumne z nas Mamy,nasze Maleństwa w brzuchach trzymamy |
|
0 | 0% |
| W brzuchach Maleństwa się rozwijają,Mamy na wizażu plotki uprawiają |
|
1 | 2,08% |
| Czy to chłopiec czy dziewczynka-niespodzianek będzie kilka |
|
5 | 10,42% |
| W brzuchach rosną Bobasy-cóż to za piękne czekają nas czasy? |
|
0 | 0% |
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. |
|
3 | 6,25% |
| Szczęśliwe z nas mamy, bo pierwsze ruchy wyczuwamy |
|
1 | 2,08% |
| Pierwsze ruchy odczuwamy, przeszczęśliwe z nas mamy. |
|
0 | 0% |
| W II trymestr wkroczyłyśmy i płeć maluszków poznałyśmy. |
|
2 | 4,17% |
| Pierwsze bliźniaki na wątku już mamy, na wszystkie dzieciaczki niecierpliwie czekamy! |
|
2 | 4,17% |
| Pierwsze bliźniaki ujawnione, na resztę czekamy stęsknione. |
|
0 | 0% |
| Niektórzy chcą dziewczynkę, inni chłopaka,dzidzia w brzuchu myśli- dam mamie kopniaka. |
|
15 | 31,25% |
| Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Cytat:
Miałam kilka kosmetyków rosyjskich,ale u mnie nie wszystkie się sprawdziły
|
|
|
|
#3962 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Rybko na tablicy.pl w woj. śląskim masz sporo fajnych używanych wózków
|
|
|
|
#3963 |
|
Rozeznanie
|
Śliczny brzuszek no i już duży
fajniutkiMy na razie na allegro sobie oglądamy łóżeczka i wózki jeszcze w sklepie nie oglądaliśmy jakoś jeszcze się boję zapeszać muszę się przełamać ![]() więc teraz idę w środę jeszcze do tego starego a za 2 tyg umówię się do tego drugiego, potem za kolejne 2 tyg na to usg 4D - to na płytce a potem znów za 2 tyg do lekarza to mi wyjdzie że będę widziała co 2 tyg moją kruszynkę
"Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi." Jan Paweł II ...bo dobro wraca... Córeczka Nikola ![]() 9.11.2013 godz. 21.30 3KG 54CM Edytowane przez iguana333 Czas edycji: 2013-05-30 o 23:56 |
|
|
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do wozkow-zanim kupicie cos w necie,to jednak radze isc do sklepu i pojezdzic,przymierzyc,dot knac.Bo mozna sie niezle rozczarowac.
Nie wyobrazam sobie,by wozek mial sie przewracac Sa u was hartany?Jeszcze nigdy mnie nie zawiodl, a maly w nim cuda wyprawial.Wie ktoras moze,kiedy dzieci dwujezyczne zaczyna rozrozniac jezyki?Bo moj tak smiesznie miesza,dwa slowa po niemiecku,dwa po polsku i oprocz nas niewielu go rozumie. Moj maly daje mi juz kopniaczki,bo ruszaniem sie tego nazwac juz nie moge. |
|
|
|
#3965 |
|
Zakorzenienie
|
Przy okazji jak urodził się mój polsko-meksykański kuzyn czytałam, ze około 3 roku życia, ale co innego teoria, co innego praktyka. Mały ma ponad 4 lata i jak na razie mimo że rozumie po polsku mówi tylko po hiszpańsku. Tylko jak byli w Polsce 4 miesiące w zeszłym roku to mówił po polsku, mieszając słowa jak jakiegoś nie znał w danym języku.
|
|
|
|
#3966 |
|
Rozeznanie
|
co do wozkow widze,ze juz sie zaczynacie przymierzac troche.ja powiem szczerze ciagle szukam...i mam lekki problem,bo w duze mierze zalezy mi na jak najlzeszym wozku (2pietro,bez windy,strome schody na klatce).Tako warrior odrazu u mnie odpadl,bo niestety wage ma zabojcza (11kg stelaz,6kg gondola)
ja szukam wozka 12-13kg max.niestety czesto takie wozki maja zaporowe ceny,wiec pewnie zrobie rajd po sklepach i jak wybiore bede szukac uzywki. Nanusia BabyActive Elipso tego wozka w ogole nie znam,ale widze ze lekki...musze zwrocic uwage,poczytac opinie...mialas okazje obejzec go na zywo? moim faworytem jak narazie jest musty evo,nowka gondola+spacerowka u mnie kosztuje 1600,wiec nie jakos super malo,no ale tez nie jest strasznie zaporowy jak stokke,czy 4moms origami http://www.youtube.com/watch?v=ERQHRo0fHGE gadzeciara jestem,a co...ale wozek cudo,niestety poza zasiegiem dla mniea z ciekawostek,ktore dostalam od kolezanki..nie wiem czy znacie te wozki-tutek grander w innej wersji: http://www.google.pl/imgres?q=tutek+...&tx=163&ty=124 http://www.google.pl/imgres?q=tutek+...28&tx=92&ty=82 http://www.google.pl/imgres?q=tutek+...0&tx=68&ty=105 jak zobacze je na zywo to dam znac,bo sa podobno w sklepie niedaleko...ciekawa jestem jak to na zywo,chociaz jakos nie wiem czemu panterki i zeberki bardziej mi do dziewczynki pasuja Edytowane przez peppermint patty Czas edycji: 2013-05-31 o 07:36 |
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dobrego samochodu
|
|
|
|
|
#3968 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się piątkowo, u nas póki co słońce świeci ale ciekawa jestem na jak długo.
Przepraszam że nie do każdej z osobna ale: piękne macie brzuszki, gratuluję kopniaczków wszystkim mamusiom Córcia wczoraj zlitowała się nad tatusiem i pokazała jak kopie, bo teraz to już naprawdę kopie, leże na plecach i jak się z nią trochę pobawię smyrając w różne miejsca to czasem odkopie, ja się sama śmieje do siebie jak widzę jak mi się brzuch rusza matko jak się mąż cieszył to po prostu coś niesamowitego Wogóle jak już wie płeć (i nie ma tu znaczenia że to dziewczynka) to jest jakoś tak inaczej nasz bąbelek nie jest już taki bezosobowy tylko już jest naszą córeczką, nie wiem może mój mąż tak tylko ma ale jak już wie na czym stoi i do tego jeszcze czasem widzi i czuje to chyba w końcu poczuł się tatusiem. Ja dzisiaj jestem umówiona z koleżanką idziemy do jakiegoś lumpka, może uda mi się znaleźć coś dla małej, bo ja to już mam pełno dla siebie tyle ciuchów podostawałam nowych i używanych że nie wiem co po ciąży z tym będę robić. I muszę kupić jeszcze coś na mrówki, cholery mi się pakują do pokoju już mnie coś trafia bo ileż można je likwidować a od 3 dni ciągle widzę jakieś nowe. Dom jest taki wielki a one musiały sobie upatrzyć akurat nasz pokój ;/ A co do wózków to mi się akurat taco wszystkie podobają, my będziemy mieli jumpera. Jeździłam też dużo xlanderem jak zajmowałam się maluszkiem w pracy i też minusy można znaleźć.
Nasze małe cudo Edytowane przez maomami Czas edycji: 2013-05-31 o 07:50 |
|
|
|
#3969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-05-31 o 07:58 |
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
dzisiaj kończymy 13 tydzień mam +2,2 kg za tydz jade do endokrynologa, bo tsh wyszło mi sporo poniżej normyzmykam przygotowywać obiad, w sumie tyle ile moge zrobić 7godz przed obiadem :P mąż będzie kończyć jak wróci. i spadam do pracy... Moja córcia od kilku dni chodzi Przez próg na kolankach, wstaje i idzie, czasem na kolankach przejdzie jak się baardzo śpieszy <3
|
|
|
|
#3972 |
|
Wtajemniczenie
|
anoula-to chyba przymuszanie nic nie da,bo sie dziecko zniecheci.Ja znow slyszalam, by pozwalac odpowiadac w takim jezyku jakie wybierze dziecko. Bo to frustruje.A jak sie bedzie tylko mowilo po polsku (jeden rodzic,jeden jezyk) to dziecko sie i tak nauczy.Choc zdaje sobie sprawy,ze nigdy nie bedzie umial jak Polak mieszkajacy w Polsce,bo polski to jednak trudny jezyk.
Niunia-fajne uczucie prawda?Moj to nigdy nie nauczyl sie chodzic-od razu biegal jak persching i tak mu zostalo.Moze nauczy sie chodzic pozniej. Bo biegac zaczal w 11 miesiacu. Mnie rozczulaly te rozkraczone nogi i proby lapania rownowagi Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-05-31 o 08:29 |
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem na co zwracać uwagę... Waga do 12 kg, przekładana rączka, kosz, stabilny, nie za mała gondolka , co by sie dobrze prowadził... no i nic wiecej nie wiem.? co powiecie jeszcze na ten : http://allegro.pl/wozek-sprint-plus-...290196296.html lub na tako captiva? Co do Hartanów, u nas są bardzo drogie koło 3-4 tysięcy ( dla mnie drogo) no i nie chce wiedzieć ile używka będzie kosztować... to jeszcze zapytam o mate : http://tablica.pl/oferta/mata-edukac...tml#b99f84a66c nadaje sie ? czy lepiej inna brać pod uwagę? jaką?
.. Edytowane przez ryba91 Czas edycji: 2013-05-31 o 08:52 |
||
|
|
|
#3975 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dziękuję za wszystkie brzuszkowe komplementy Przyznam szczerze, że jestem zaskoczona, bo wyskoczył tak nagle w ciągu 2 dni.. Od tygodnia lekko się rysował pod ubraniem, a wczoraj załozyłam tę kremową bokserkę a Mąż na to: wwwoooow No więc stwierdziłam że w końcu widać różnicę pomiędzy tym co bylo przed ciążą.Gratuluję wszystkim dobrych dni i kopniaczków, ciekawe kiedy ja je poczuję ![]() Mam nadzieję, że ich nie przegapię :P Widzę że temat wózków wrócił na tapetę. Ja byłam nastawiona na Maxi Cosi, rama tego wózka podoba mi się najbardziej ze wszystkich, ale niestety przeczytałam w testach, że plastikowe elementy są z materiałów szkodliwych, więc nagle z #1 spadł na sam dół. Od tego czasu zaczęłam czytać i oglądać i mam mętlik, bo wyglądowo podoba mi się też xlander XA ale wszystkie xlandery są ponoć przereklamowane. Widziałam model XA, XQ i XMOVE w Smyku i one jakoś wszystkie dziwnie trzeszczą i nie sprawiają wrażenia porządnych. Więc obecnie mocno zastanawiam się nad wózkami Mutsy. Podoba mi się 4rider, ma dobre opinie, ale nie jestem przekonana. Czytałam właśnie o Hartanach, że są świetne, cene bym przełknęła żeby jakość była super, ale te wózki mi się po prostu nie podobają. Jeszcze ta biała rama i biała góra wygląda fajnie, no ale to przecież zupełnie niepraktyczne... Dobrze że zaczęłam poszukiwania wózka już teraz, bo widząc jak zmienia mi się pogląd zwłaszcza po zobaczeniu na żywo, może to dłuuugo potrwać. Budżet mamy wysoki na wózek więc teoretycznie nie powinno być problemu a ciągle coś jest na nie... Aha no i witam się w poniedziałko-piątek Fajny taki tydzień. Ja dzisiaj wolne, ale Mążul niestety musiał iść na 5.30 do pracy. Za to ja muszę jechać kupić dla swojej chrześnicy i jego chrześniaka prezenty na dzień dziecka i może zrobię mały lumpkowy rajd, bo dawno nie byłam ![]() Rybko myślę że ważna kwestia to też koła, najlepiej żeby były pompowane, bo piankowe jak będą lipne to zaraz będę podziurawione od kamieni, no a na plastikowych będzie telepało wózkiem na wszystkie strony świata.
Edytowane przez Azealia Czas edycji: 2013-05-31 o 08:52 |
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
Przekładana rączka (mówimy o przod-tyl tak?) jest rownoznaczna z wiekszym mechanizmem i waga. Dla mnie ważna była długość gondoli w środku, zwrotnosc, podnoszona raczka, amortyzatory, hamulec ktory latwo chodzi, czy boli spacerowki przeslaniaja dziecko, glebokosc siedziska, czy jest pozycja calkiem na plasko i czy po rozlozeniu nie będzie zawiewac, rozkladany podnozek i palak, duza buda, i kola pompowane z możliwością zablokowania na wprost, szczególnie na zime.
No i akcesoria-folia, ewentualna moskitiera. Z parasolki nie korzystalismy. Tzn u nas sie nie sprawdziła. A teraz to jeszcze nad wozkiem nie mysle :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.google.de/imgres?safe=off...r:94,s:0,i:451 No i jakie 3-4 tysiace?? Uzywke mozna za 100-150 euro kupic. I glebokosc siedziska jest super,bo nawet 3 letnie dziecko spokojnie w nim usiedzi,stabilny,zwrotny, ma blokowane kola,rozne sposoby montowania spacerowki,kieszonki,supe r amortyzatory. Ja jeszcze oprocz jego wielkosci wad nie znalazlam.A mialam rozne spacerowki (w prezencie uzywane i masakra-oprocz peg perrego ). Edytowane przez De28 Czas edycji: 2013-05-31 o 09:03 |
|
|
|
|
#3978 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013
witam kochane...was to ciezko nadrobic jeszcze przy mojej corci to jest maniana;0
niuniu pisalas ze masz powyzej normy tsh,mozna wiedziec ile,bo ja mialam wynik 3.66 a norma do 4 i juz mi dala skierowanie ,ale dzwonilam do lekarki sie rejestrowac to sie dziwila ze juz mi skierowanie dali i kazali powtorzyc tsh ...;/na nastepnej wizycie powiem mojej gince niech mi da skierowanie wkoncu chodze na nfz to nie bede jeszcze placic;/ ja pije kawke slaba i robie nalesniki z powidlem wegierkowym...poza tym rosniemy i jest ok.. co do wozkow to ja mam z corki taki zielony ale wezcie pod uwage zeby pozniej fajna spacerowa byla z niego bo my rodzimy na zime to tak czesto wyciagany nie bedzie,bardziej pozniej spacerowa sie chyba przyda...nie wiem ja rodzilam corke na lipiec to smigalam na spacery
|
#3979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i cena- welcome to poland! u Ciebie 500maks a tutaj jak znajdziesz za 2800 to jeszcze w wersji 1in1 Bo 2in1 już koło 3klocków ;P
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Malinko przyjmuje się ze w ciąży tsh nie powinno przekraczac 2,5. Ja mam 3,35, byłam u endo i dostalam euthyrox 25.
A Niunia pisala ze ma za niskie tsh. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale Transporter, zawsze chcialam 4 rider ale ma malutka gondole jak na zime: ![]() X lander jest ladny, ale mam znajomego, który pracuje w hurtownii wózków i odradził mi go...Niby to chińskie gó*** i czesto łamie się stelaż... |
|
|
|
|
#3982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
4rider mi trochę wadzi tym, że koła przednie i tylnie są niestety bardzo blisko siebie i ciężko na schody wjechać, a co do gondolli: zawsze możecie kupić samą spacerówkę 4ridera na jego stelażu, a gondolę kupić od innego modelu- my właśnie to rozważamy. Choć u Nas Dzidziuś ma się urodzić w grudniu, więc do wiosny ok 3 miesiące to nie powinien nadto wyrosnąć biorąc pod uwagę że przeciętnie dzieci z gondoli wyrastają ok 6 miesiąca, a do tego czasu już na pewno wskoczymy w spacerówkę ![]() A xlandery cóż... Ja żywo widać że ta cena jest kompletnie nieproporcjonalna do jakości, trzeszczy to, wszystko się tam dziwnie rusza... nie wiem, ale widziałam je w 2 różnych sklepach i w każdym ta sama historia.
Edytowane przez Azealia Czas edycji: 2013-05-31 o 09:30 |
|
|
|
|
#3983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Więc chyba kazdy musi sam wypróbowac hehe ![]() No ja rodzę na koniec października to jednak ta gondolka musi byc troche wieksza, ale transporter ten czekoladowy <3 i super sie go prowadzi
|
|
|
|
|
#3984 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że jesteś wytrwała i mówisz po polsku, inaczej by się nie nauczył na pewno.Cytat:
mały pędziwiatr z niej no to teraz się zacznie!Co do wózków to te tako ładnie wyglądają, ale jeśli faktycznie się majgają to odpada. Ja do tej pory rozglądałam się za wózkami w necie ale czuję, że będzie ciężki orzech do zgryzienia, dobrze, że jeszcze czas nie goni. Ten Baby Active Elipso fajny! Jeszcze się na niego nie natknęłam, A widziałyście Jedo Fyn? Bardzo ciekawy i w dobrej cenie: http://www.jedo.pl/pl/#/fyn/memo/
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Azealia bierz pod uwagę to zespacerowka jest dla dzieci ktore już siedzą albo chociaż się przymiwrzaja.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj stanęło na tym, że przynajmniej przez najbliższy rok dopóki nie skończę studiów zostaniemy w Krakowie. Rodzice zaproponowali, że i tak chcą zmienić mieszkanie, więc to oni będą się przeprowadzać a na razie z TŻ i Juniorem zamieszkamy w moim rodzinnym mieszkaniu. Na razie na rok, a po tym roku zobaczymy jak się ułoży ze zdrowiem i pracą. I wtedy zależnie czy zostaniemy w Krakowie czy się wyprowadzimy będą podejmowane decyzje odnośnie tego mieszkania, czy będzie sprzedane czy wynajmowane. Chyba ze zostaniemy w Krakowie to się zastanowimy z TŻ czy chcemy mieszkać w tym mieszkaniu, odremontować je po swojemu czy je sprzedać i kupić coś innego.
A z mniej ważnych decyzji to zmusiłam TŻ żeby wstępnie ustalić menu na obiad po ślubie bo dziś mamy spotkanie z menadżerką hotelu. |
|
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie na wózkach nie znam, więc musicie wybaczyć Cytat:
ten co wkleiłaś, używany 2000 : http://allegro.pl/idealny-hartan-rac...287862251.html i to na all , w sklepie : http://dino.sklep.pl/nowy/racer-gt-c-550_812.html cena od 3000-4000 ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- chca wprowadzić wolne od handlu niedziele
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamcie
Kurcze niezły kocioł z tymi wózkami...trzeba się bardziej zagłębić w temat tym bardziej, że będę kupowała z Polski online bez oglądania na żywo... Będę się kierowała dobrymi opiniami. Na szczęście mam sporo koleżnek z małymi dziećmi to podpytam o wszystko. No i wy Kochane takie zorientowane Tu dwie znajome mają Bebetto Solaris i bardzo fajne są. Ogólnie wózki Bebetto mi się podobają. No ale Tako narazie wygrywa ![]() Anoula - super, że tak się ułożyło z mieszkaniem ![]() No dobra to wstaję Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Widzę że z tymi wózkami to nie jest taka prosta sprawa jakby się to mogło wydawać ![]() Muszę sobie zrobić notatki pójść do sklepu i powiedzieć czego oczekuje - tylko czy napewno znajdę wózek bez żadnych minusów Orientuje się któraś z Was czy w biedronce są jeszcze te akcesoria dla dzieciaczków ? Bo ostatnio je oglądałam i mam ochotę dzisiaj pójść i coś drobnego kupić, tylko nie wiem czy jeszcze będą ![]() Miłego dnia życzę i uciekam bo koleżanka ma przyjść na pogaduchy i muszę troszkę dom ogarnąć
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-05-31 o 10:16 |
|
|
|
#3990 | |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny
Jeszcze nie nadrobiłam, zaraz poczytam co tam pisałyście ![]() Ale chciałam napisać coś odnośnie wózków: my jak urodziła się Ola pożyczyliśmy od kuzyna wózek na 3 kółkach ze zmienną gondolą i spacerówką. Całe szczęście, że nie chodziliśmy na jakieś większe spacery- te 3 kółka to była tragedia! Zjechanie po jakichś schodach to była męczarnia, mąż zawsze musiał podnosić wózek, a mało nie waży. Ze spacerówki już nie korzystaliśmy- kupiliśmy lekką, składaną. I teraz mam dylemat bo ten wózek mamy nadal na strychu, kuzyn nie kazał nam go na razie oddawać bo im nie jest potrzebny, ale jak sobie przypomnę ile było szarpania z nim to mam ochotę kupić inny, na 4 kołach. Z 2 strony to wydatek, a my nie mamy gdzie spacerować z wózkiem (mieszkam przy ruchliwej szosie, nie ma tu chodników) a na podwórku to i z takim topornym wózkiem można pochodzić. Więcej dzieci nie planujemy więc bardzo się zastanawiam nad tym wózkiem, czy w ogóle warto kupować. Muszę pogadać z mężem. Choć on i tak uważa, że za wcześnie na jakiekolwiek zakupy. Poprzednio w 7 miesiącu udało mi się go namówić na kilka rzeczy. A tak poza wózkowymi dylematami to miałam dziwny sen: śniło mi się, że poszłam do mojej pani dr, a ona mnie tak jakoś badała na odwal, nie miała czasu, była czymś zajęta i tylko mi powiedziała, że mam do końca ciąży leżeć i jeść tylko jajeczko i szyneczkę ;P ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]() A co do biustu to po porodzie to jest dopiero masakra Ja miałam rozmiar C, w ciąży DD, a po porodzie E! Czułam się jak taka krówka... Potem mi w miarę zmalał do D i teraz znów urósł. Coś czuję, że po tej ciąży będę miała zwisy po kolana |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

fajniutki
muszę się przełamać 
Sa u was hartany?Jeszcze nigdy mnie nie zawiodl, a maly w nim cuda wyprawial.

Przyznam szczerze, że jestem zaskoczona, bo wyskoczył tak nagle w ciągu 2 dni.. Od tygodnia lekko się rysował pod ubraniem, a wczoraj załozyłam tę kremową bokserkę a Mąż na to: wwwoooow 

tym bardziej, że będę kupowała z Polski online bez oglądania na żywo... Będę się kierowała dobrymi opiniami. Na szczęście mam sporo koleżnek z małymi dziećmi to podpytam o wszystko. No i wy Kochane takie zorientowane