|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Konto usunięte
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
właśnie justka zapomniałam pogratulować
![]() mi też zachciało się tych parówek, chyba zrobię sobie dwie ![]() ![]() ejjj co do sera żółtego to wyeliminowałam go ze swojej diety, wraz z ketchupem i nie wyskakują już mi jakieś (większe) niespodzianki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Cytat:
Ja już ostatnio zauważałam, że to nie jest mój dzień i rezygnowałam z pisania, nauki, bo to nie miało sensu ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Dziękuję Wam wszystkie za trzymanie kciuków, gratulacje. Trzymam kciuki za pozostałe jeże. Na pewno napiszecie wszystko, zaliczycie. Grunt to wierzyć w siebie.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. ![]() 04.01.2019 r. ![]() 13.06.2020 r. ![]() Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Konto usunięte
|
Heloł. Ja mam czekoladkę z Biedronki taką małą, belgijską. Kupił mi...tż? No chyba nie powinnam tak mówić jakoś, znaczy się wiecie o co chodzi, wszystko jest takie niepewne...W każdym razie zjadłam jednego małego gryzka i tak się zasłodziłam, że umrę chyba.
Ach, zrobiłam piękne notatki z wyroków i z apelacji i zaczęłam czytać jakiś artykuł o odpowiedzialności organów władzy publicznej i tak czytam, że tam piszą bez przerwy o art. 418 kodeksu cywilnego, a ja świetnie nauczona jestem i wiem, że on już został uchylony w 2004 roku, a potem się skapnęłam, że ściągnęłam bardzo aktualne opracowanie z 2000 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Żałuję, że dzisiaj siedziałam na upartego, bo tak na dobrą sprawę, to moja praca nie posunęła się do przodu o tyle, o ile zaplanowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Udało mi się wypełnić wniosek do projektu, więc mam już 1/100 pracy zrobioną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Konto usunięte
|
a ja przez Was zjadłam dwie parówki z tabasco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zakorzenienie
|
Jestę tępotę. Wypełniałam wniosek o założenie działalności gospodarczej do tego projektu, ponieważ w poprzednim miałam błędy. Niestety, jeżeli dziś wypełniam wniosek to data rozpoczęcia działalności nie może być wstecz, a z doktorem umówiliśmy się, że zaczynamy 15.03. No i ja już blady strach i kombinuję, że będę korektorem zmieniać daty i kserować, by śladu nie było... kolega mnie olśnił, że mogę sobie wniosek wydrukować czysty i wypełnić ręcznie. GENIUS
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 |
Konto usunięte
|
Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Lecę spać
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
głupki, przez Was mam ochotę na parówki
![]() ![]()
#3610 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3611 |
Raczkowanie
|
Oh Jeże, Jeże.
Na razie nie nadrabiam, bo myślę nad tym programem. Brakuje mi jednej pętli, czy czegoś i wyskakuje mi błąd jakiś. Nie wiem jak to ogarnąć.
#3612 |
Zakorzenienie
|
Też zmykam, dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
Skończyłam się uczyć urzędniczego. Tzn na dzisiaj skończyłam naukę, bo z materiałem jestem w czarnej du.pie, a to jest na wtorek. Jeszcze na wtorek mam PMP
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- poproś Tż, żeby Ci dał, głupeczku ![]() żart jakby co ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Jutro skoczę tylko na regulację brwi i do galerii, bo mama chce, żebym wybrała sobie jakieś spodnie czy koszulę na dzień dziecka, no i muszę do rossa skoczyć po saszetkę peelingu, bo zapomniałam wziąć A oprócz tego mam zamiar się uczyć cały dzień, żeby opracować wszystkie ustawy, a od soboty zacząć międzynarodowe... ![]()
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2013-05-31 o 00:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Raczkowanie
|
Ja też już spadam. Poddaję się na dzisiaj z tym programem.
![]() Dobranoc wszystkim ![]()
#3615 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() wczoraj wieczorem już do was nie weszłam, bo się uczyłam, uczyłam, uczyłam, a na końcu poryczałam ![]() nie daje rady.. No nic, teraz śniadanie i kawa, za dwie godziny jadę na to straszne koło. Potem odbiera mnie tż no i zostaje u mnie do jutra wieczora ![]()
#3616 |
Zakorzenienie
|
Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Witam się siedząc na krześle i nie ogarniając!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3617 | ||
Zakorzenienie
|
[1=5f1447851d3ba77d64f785e d4a041c7f75da4f2c_6000db0 2776ef;41070070]Pogoda we Wrocławiu fatalna. Non stop pada deszcz i burze przechodzą. Mam tak ciemno w pokoju, że zaraz zaświecę chyba wszystkie światła.
![]() Do mnie niestety wieczorem też burza przyszła. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mogę prosić o kciuki, mam koło na 13... ![]() Wiecie... boję się cokolwiek napisać teraz tutaj... W sensie nie wiem co wypada... Ale trzeba troszkę przystopować i się ogarnąć....
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Girl, fiole,są kciuki
![]() ![]() W ogóle wkurzyłam się lekko. Dzisiaj na 10 byliśmy z TZ umówieni z dj,miał tylko wczoraj zadzwonić,żeby podać miejsce. No i nie zadzwonił. Tak chyba nie zachowuje się profesjonalista... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX
Cytat:
Dziękuję. ![]() Idę się ogarnąć, zajrzę wieczorem do Was.
![]() |
#3620 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX
Hej
![]() Justka, gratuluję skończenia pracy! ![]() Kat, na jakim etapie z pracą jesteś? Dużo Ci jeszcze zostało? ![]() Malwina, gratuluję stażu! I życzę wielu, wielu kolejnych lat spędzonych razem ![]() W ogóle każdej z Was gratuluję Tżtów! ![]() ![]() Dzisiaj udało mi się wstać o 8.30. Zaraz siadam do projektu. Wczoraj Simsy mnie pogrążyła (moja Simka ma już męża i dziecko, i właśnie przeprowadzili się do nowego domu ;p )
#3621 |
Zakorzenienie
|
Dobra,oddzwonil,jedziemy na 12. Zobaczymy,co to za dj...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Mish, dziękuję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Konto usunięte
|
Trzymam kciuki za Jeże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Czesc jeze, czytam sobie notatki jeszcze w lozku..
Jestem dzisiaj caly dzien sama bo tz w pracy do nocy, ale za to jutro jade sobie za darmo do fryzjera bo dostalam bon |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX
wolę Twoją skarbie
![]() Cytat:
![]() dzień dobry Jeże ![]() zaraz się podnoszę z łóżka i idę sobie zrobić śniadanie, potem wypadałoby usiąść do czegoś ![]() jutro wieczorem idziemy na urodziny przyjaciółki tż ![]()
![]() |
#3625 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania c
Ja piszę referat bo oczywiście nikt z grupy się tym nie zainteresuje bo nie zależy im na stypendium..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania c
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;41082246]Ja piszę referat bo oczywiście nikt z grupy się tym nie zainteresuje bo nie zależy im na stypendium..
![]() jak ja bym chciała kiedyś stypendium dostać ![]() ![]() tż będzie dziś na noc, hihi ![]()
#3627 | |||
Zakorzenienie
|
Hej Jeżyki
![]() Dzisiaj znowu późno wstałam ![]() Cytat:
![]() Głowa do góry i powodzenia! Cytat:
![]() Powodzenia! Cytat:
Nie będę się przyznawać nawet, bo wstyd ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
goszzi żeby malutkich Jeżolków nie było!
![]() ![]() Siedzę w turbanie na głowie, pozmywam naczynia, powieszę pranię, zmyję paznokcie i też usiądę do czegoś. Dziś trochę bankowości i rachunkowości. No i projekt. Babcia od rana chodzi i gada i gada i gada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
fan spoko, jesteśmy rozsądni, wiemy co to zabezpieczenie
![]() ja tak siedzę, siedzę i zabrać się nie mogę ![]()
#3630 |
Zakorzenienie
|
goszzi to nie będziemy ciociami Jeżami?
![]() No ja właśnie też. Może kawy się napiję to będzie lepiej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.