|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Zapuszczanie włosów część III
Cytat:
cienkie sa i rzadkie, ale jak bejbiki odrosna to bedzie dobrze ![]() kurcze, a bardzo przyciemnialo Ci? Cytat:
to ja ostatnio dodawalam do maski troche miodu i make ziemniaczana i wrzucilam pozniej make do lodowki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#902 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów część III
Cytat:
![]() A co do ślubu to myślałam o rudym ombre, bo nie mogę znaleźć dla siebie nic powalającego ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Fakt że nie piszę żeby dostawać komplementy, tylko jakieś rady. No ale fajnie że wam się podobają ![]()
![]() |
#903 | |||
Rozeznanie
|
ale, że ja? Nawet jeśli, to i tak przysparzają mi wielu kłopotów i nie dadzą się zmiękczyć, ani nawilżyć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#905 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ponoć fajnie spisuje się jako płukanka: 1 l wody i kropla, dwie nafty ![]() ![]() Cytat:
![]() super wyglądają! Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczę na wakacjach co słonko zrobi z moimi naturalkami. w ogóle jak będzie ładna pogoda jutro, albo na dniach, to pokażę Wam jak przy skórze mi rosną jaśniuteńkie ![]() ooo, muszę wypróbować w takim razie. a jak często nafty używasz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#909 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Płukankę spróbuję, choć myślałam o octowej ostatnio. A fryzurę znalazłam taką. Prosta ale do mojej kiecki powinna wyglądać super. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#910 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zapuszczanie włosów część III
Cytat:
![]()
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no a z eksperymentami - co kto lubi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#912 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zadomowienie
|
połowa marca i obecnie, wiem, ze do podciecia, ale to za jakis czas:P 3/4 wlosow to rozjasniacz, po zejsciu z ciemnych, ktory bedzie scinany stopniowo
![]() Edytowane przez Skarb90 Czas edycji: 2013-05-30 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gagaface fryzura mi się bardzo podoba. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a fryzura boska, dokładnie o taką mi chodziło! ![]() ![]() Cytat:
![]() super wyglądają! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() życzę powodzenia i zdrowia dla maluszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wierze, ze moga wam sie podobac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zapuszczanie włosów część III
Cytat:
Dziękuję bardzo ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Dziękuję bardzo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Ahh, żaden tam blask ![]() ![]() Dziękuję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Aż nie wiem co napisać... Strasznie mi miło ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41068174]Hej, hej. Czy ten olejek z papryczkami faktycznie stymuluje porost, czy to tylko obiecanki producenta?[/QUOTE]
Ja mam włosy średnio porowate. Spróbować z olejem kokosowym na końce? A jak na skalpie kokos się sprawdza? Może nie urosną mega szybko, ale ja dzięki niemu mam masę bejbików i włosy przestały mi wypadać, więc całkiem obojętny nie jest ![]()
#923 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Często długość jest zadowolona, a końcówki, które są często bardziej porowate od reszty nieszczególnie, ale ponownie - bywają wyjątki. Na skalpie też różnie to bywa - u mnie ten olej zapychał mieszki włosowe i powodował wypadanie włosów, aczkolwiek moja długość bardzo go lubi, natomiast u mojej mamy wypadania nie powodował, za to zlikwidował problem przetłuszczającego się skarbu. U niektórych ponoć nawet wyleczył łupież. Także jak będzie u Ciebie nie dowiesz się, dopóki nie spróbujesz. W ramach testu spróbuj raz potrzymać olej krócej, raz dłużej, sprawdź co lubią Twoje włosy. Edytowane przez 1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 Czas edycji: 2013-05-31 o 09:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
✌
|
Czy Mythic Oil Loreal jest dobrym zabezpieczeniem dla końcówek na co dzień? Używam od jakiegoś czasu Biovaxa na zmianę z olejkiem arganowo-słonecznikowym i jakoś czuję, że za mało zabezpieczają przed uszkodzeniami.
#925 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Chciałabym do Was dołączyć w staraniach o zapuszczanie włosów ![]() Kiedyś (2006) miałam prawie do pasa (nie mam zdjęcia żadnego tuż przed ścięciem, ale na zdj. 1 widać, że długie i lśniące - a używałam wtedy jedynie szamponu), ale moja głupota (na złość chłopakowi) ścięłam na bardzo krótko i od tamtej pory kompletnie nie szło mi zapuszczanie... ![]() Zaczęłam olejować, odżywiać, podcinać regularnie końcówki... I tak sobie walczę z moimi włosami do chwili obecnej. Mój cel: DŁUGIE LŚNIĄCE ZADBANE WŁOSY ![]() Obecny wygląd moich włosów przedstawia zdj. 3 Stan powiedziałabym ZŁY, ale cały czas nad tym pracuję, nie farbuję, próbuję zapuścić i wrócić do naturalnego koloru. Olejuję - olejki Alterra, rycynowy, babydream Myję - szampony bez SLS - ostatnio Alterra Odżywiam - odżywki bez SLS, maski Suszę - tylko z włosem, chłodnym powietrzem Czeszę - dopiero jak są trochę suche, szczotkuję kilka razy dziennie Podcinam - co 2 miesiące staram się pójść do fryzjera i podciąć końcówki Nie farbuję - mam już mniej więcej jeden kolor (mniej więcej, bo różne odcienie brązu) i nie chcę nakładać więcej farb Jakieś pomysły, co jeszcze mogę zrobić? ![]()
![]() |
#926 | ||
Raczkowanie
|
Skarb90 piękny kolor i ogólne ! <3
Cytat:
![]() Cytat:
![]() obiecane zdj . robione wieczorem , włosy rozwiane przez burzowy wiatr ![]() no i bonusowo dodaje zdj bejbików po drożdżach ![]() PS przepraszam za brudne lustro :P
Edytowane przez poziomkowa truskawka Czas edycji: 2013-05-31 o 10:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Wtajemniczenie
|
Skarb naprawdę super włoski i widać , że mają gęstość ( kurde wychodzi na to , żew u każdego się tym podniecam , może dlatego że sama mam rzadkie
![]() truskawkowa super długość ![]() Edytowane przez HairMania Czas edycji: 2013-05-31 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#928 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poziomkowa truskawko - piękne włosy! Zazdroszczę długości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41083095]Bez podania składu to sobie możemy tutaj puszczać wodze fantazji, że hoho
![]() Hej! Tutaj głównie zapuszczamy, ale jeśli chodzi o dobre rady pielęgnacyjne - zapraszam Cię do wątku "Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII" tu dziewczyny Ci dobrze doradzą ![]() Poziomkowa truskawko - piękne włosy! Zazdroszczę długości ![]() Dzięki, już tam napisałam ![]() Ogólnie to moja walka to 50/50 - walka z obcinaniem i walka z dalszym farbowaniem ![]() Jak już mam włosy za ramiona, to zawsze nachodzi mnie zwątpienie i w końcu obcinam ![]()
![]() |
#930 |
✌
|
[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;41083095]Bez podania składu to sobie możemy tutaj puszczać wodze fantazji, że hoho
![]() Hej! Tutaj głównie zapuszczamy, ale jeśli chodzi o dobre rady pielęgnacyjne - zapraszam Cię do wątku "Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII" tu dziewczyny Ci dobrze doradzą ![]() Poziomkowa truskawko - piękne włosy! Zazdroszczę długości ![]() Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, C12 -15 Alkyl Benzoate, Avocado Oil, Grape Seed Oil, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Geraniol, Alpha - Isomethyl Ionone, Isoeugenol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Parfum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:12.