Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-31, 11:14   #301
dacn
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
ja jej w żadnym razie nie bronie, bo jakaś ogromną sympatią do niej nie pałam, ale jestem trochę zaskoczona Twoimi odczuciami, bo ja osobiście nic takiego nie dostrzegam choćbym nie wiem jak z boku patrzyła na całościowy obraz może to przez tą pewność siebie?
jakby nie było, można tylko przypuszczać jak jest na prawdę i zeby to jeszcze miało jakieś wieksze znaczenie..
Nie no wiem ja mam ciekawy dobór filmików urodowych z polskich jutuberek najbardziej lubię digitalgirl13. Poźniej : Nissiax, a dla odmiany nie trawię Niessi a podobno są podobne.
Bardzo lubię Missheleodore wokół której jest dużo nieprzyjemnej atmosfery, szavka mimo że miła coś mnie w niej drażni, lubie RLM zwłaszcza jak mówi o piercingu bo wtedy jest mniej spięta niż podczas filmików o makijażu. Katosu mnie nudzi ale Maxineczka wręcz przeciwnie, chociaż jej makijaże średnio nadają się na powtórkę na moim oku. Co ciekawe bardzo lubię Inez82 za wiedzę, spokój i klasę ale na dłuższą metę jej filmiki mnie męczą i nie mam pojęcia dlaczego.
Większość jutuberek mnie drażni jak Msdonicella ( czy jakoś tak) głosem na tyle że ich nie oglądam, albo sposobem pielęgnacji ( stylizację) lub całościowo. Albo nie wnoszą nic ciekawego.

Ale chyba ze wszystkich najbardziej lubię xkarenine. jak żywiołowość to w jej wydaniu. Filmiki pięknie dopracowane ale na luzie.
Daruuum robi podobnie.
Oczywiście Goss i Lisa eldridge oraz Wheaten Beauty za bardzo dużą naturalność w pracy z kamerą, wiedzę i spokój.

Nigogo nie śledzę na fajsie, czy innym twiterze. Interesują mnie filmiki oglądane głównie przy prasowaniu a nie ich życie osobiste.

Edytowane przez dacn
Czas edycji: 2013-05-31 o 11:16
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 11:20   #302
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Nie no wiem ja mam ciekawy dobór filmików urodowych z polskich jutuberek najbardziej lubię digitalgirl13. Poźniej : Nissiax, a dla odmiany nie trawię Niessi a podobno są podobne.
Bardzo lubię Missheleodore wokół której jest dużo nieprzyjemnej atmosfery, szavka mimo że miła coś mnie w niej drażni, lubie RLM zwłaszcza jak mówi o piercingu bo wtedy jest mniej spięta niż podczas filmików o makijażu. Katosu mnie nudzi ale Maxineczka wręcz przeciwnie, chociaż jej makijaże średnio nadają się na powtórkę na moim oku. Co ciekawe bardzo lubię Inez82 za wiedzę, spokój i klasę ale na dłuższą metę jej filmiki mnie męczą i nie mam pojęcia dlaczego.
Większość jutuberek mnie drażni jak Msdonicella ( czy jakoś tak) głosem na tyle że ich nie oglądam, albo sposobem pielęgnacji ( stylizację) lub całościowo. Albo nie wnoszą nic ciekawego.

Ale chyba ze wszystkich najbardziej lubię xkarenine. jak żywiołowość to w jej wydaniu. Filmiki pięknie dopracowane ale na luzie.
Daruuum robi podobnie.
Oczywiście Goss i Lisa eldridge oraz Wheaten Beauty za bardzo dużą naturalność w pracy z kamerą, wiedzę i spokój.
Mam podobny sposób reagowania, szybko mnie ktoś potrafi zirytować, albo trace cierpliwość

Wiecie co, może to głupie, ale zauważyłam, że przed okresem jestem bardziej na NIE co do wszystkich i wszystkiego

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Nigogo nie śledzę na fajsie, czy innym twiterze. Interesują mnie filmiki oglądane głównie przy prasowaniu a nie ich życie osobiste.
ja też nie
Stary 2013-05-31, 11:20   #303
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Wiecie co, może to głupie, ale zauważyłam, że przed okresem jestem bardziej na NIE co do wszystkich i wszystkiego
ee to całkiem normalne przecież

ja tez nikogo na innych portalach nie śledzę ja już nawet ich nie subskrybuję na yt w ogóle nie interesuje się ytberkami czy blogerkami aż tak dla mnie to taka rozrywka jak np. oglądanie klipów muzycznych czy filmików ze śmiesznymi zwierzakami btw. właśnie mi kot usypia w kuwecie podczas załatwiania swoich spraw
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 11:28   #304
lovically
Zadomowienie

Nissiax ślicznie wygląda w ulubieńcach.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 11:30   #305
almondfairy
seriously? no.

czy Karolina ze stylizacji jest dekoratorką wnętrz czy coś w tym stylu?

książki
ubrania
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 11:41   #306
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lovically Pokaż wiadomość
Nissiax ślicznie wygląda w ulubieńcach.
Kurde nissiax chwali ten Vichy filtr, a mi on tak ściągnął buzię eh Szkoda, że u mnie tak się porobiło, a teraz właśnie nawaliłam 2 ml LRP 30, jestem biała, zaraz tapeta
Stary 2013-05-31, 11:42   #307
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez almondfairy Pokaż wiadomość
Nie!
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 11:42   #308
ladymln
Zadomowienie

A ja, jak się zastanowię to oglądam z przyjemnością i najczęściej te, które spełniają moje wymagania estetyczne, po prostu, jako kobiety uznaje je za ładne. Jakkolwiek to brzmi.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 11:45   #309
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
A ja, jak się zastanowię to oglądam z przyjemnością i najczęściej te, które spełniają moje wymagania estetyczne, po prostu, jako kobiety uznaje je za ładne. Jakkolwiek to brzmi.
Mi dzisiaj poleciało kilka subów. Coraz więcej mam zagranicznych, albo Polek zza granicy
Stary 2013-05-31, 11:47   #310
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Nie wiem czy syndrom jedynaczki, bo widziałam takie zachowania i u dziewczyn co rodzeństwo mają. A i jedynaczki są normalne. Z reszta ona chyba jedynaczka nie jest.

Bardziej syndrom rozpieszczanej i rozpuszczanej księżniczki, której tak długo wmawiano że jest najpiękniejsza, najmądrzejsza, najfajniejsza i wszystko co mowi i robi jest cudowne oraz że jest stworzona do wyższych celów niż zwyki śmiertelnicy że sama w to uwierzyła.
A ta opinia trochę mnie dziwi, bo Basia wielokrotnie w filmikach powtarza, że sama pracuje na to, co ma - bo bardzo często w komentarzach pojawiają się opinie, że wszystko jej sponsorują rodzice, bo ma drogie rzeczy. A ona zawsze powtarza, że pracuje już bodajże od liceum i chyba właśnie usilnie próbuje przebić ten stereotyp rozpieszczonej córeczki.
Aż czasami trochę przesadza w tłumaczeniu się, że np. podkład dostała od siostry albo zbierała na niego bardzo długo, itp.
I nie, nie jest jedynaczką, ma starszą siostrę.

Niemniej jednak każdy oczywiście ma prawo do własnej opinii.
Dla mnie - kosmetyki Blondiee to nie moja bajka, ale jest fajną osobą i lubię sobie ją pooglądać, jak akurat mam czas.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 11:58   #311
sylwoha
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

co to swiatlo z zlowiekiem robi..
hm- katosu nie powinna juz chdunac, bo zostanie jej nieporoporcjonalna glowa do cialka..

http://instagram.com/p/Z3DyM_JAZ5/
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 12:03   #312
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Nie!
po ostatnim filmiku i paru poprzednich wydawało mi się, że jest

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
co to swiatlo z zlowiekiem robi..
hm- katosu nie powinna juz chdunac, bo zostanie jej nieporoporcjonalna glowa do cialka..

http://instagram.com/p/Z3DyM_JAZ5/
ślicznie moim zdaniem teraz wygląda

książki
ubrania
Stary 2013-05-31, 12:05   #313
sylwoha
Zakorzenienie

nie twierdze ze nie..ale jest roznica, co do tego jak wygladan a filmikach
chociaz uwazam, ze jest bardzo ladna
ale nie powinna juz chudnac!
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 12:06   #314
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
haha nie
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 12:12   #315
almondfairy
seriously? no.

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
haha nie
heh to wytłumaczcie mi skąd u niej takie filmy? nigdy jej nie oglądałam, przeglądam kanał a tam parę filmów o tej tematyce

książki
ubrania
Stary 2013-05-31, 12:18   #316
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
heh to wytłumaczcie mi skąd u niej takie filmy? nigdy jej nie oglądałam, przeglądam kanał a tam parę filmów o tej tematyce
ale o które konkretnie Ci chodzi? o wystroju własnego mieszkania czy dekorowania stołu?
Zresztą obojętnie o które w sumie, dziewczyna jest vlogerką, nagrywa filmy o wszystkim, co tylko możliwe:P
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 12:28   #317
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Ale o ktore chodzi? Nagrywała wycieczkę po swoim mieszkaniu, nie było tam żadnych szczególnych designerskich rozwiązań... Tak nie wyglada mieszkanie dekoratora wnętrz.
Ma też ze dwa filmy wspólnie z koleżanka, ltora wlasnie tym sie zajmuje, ale to ta koleżanka, nie Karolina.
Karolina Stylizacje jest specem.od marketingu albo od PRu, nie pamiętam. Pracowała też jakis czas zaplatając warkoczyki, ale to było dawno, w czasie studiów.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2013-05-31 o 12:31
Stary 2013-05-31, 12:34   #318
patisia123
Zakorzenienie

Tak Karolina zajmuje się marketingiem więc wie co robi

a jakie ona studia skończyła ? nie chce mi się szukać
Stary 2013-05-31, 12:37   #319
bubus900
Zakorzenienie

nie podobają mi się brwi katosu, o wiele lepiej wygląda jak ich nie wypełnia
Stary 2013-05-31, 12:42   #320
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Ale będziecie dostawać dużo kosmetyków i gratisów Co myślicie o vlogach cały dzień ze mną u pana olimpii? Czy to przesada? Bo ja myślę, że jednak troszke za dużo pokazuje...
Boli mnie wątroba bardzo...
We vlogach MrOlimpi przeszkadza mi tylko jak pokazuje dziadka. Nie lubie go. Poza tym nie podoba mi się w jaki sposób odpowiada na komentarze ( pokazała zdjęcie syna z przedszkola gdzie widać miejscowość do której jej syn chodzi do przedszkola, a w komentarzach już nie pisze w jakiej miejscowości mieszka). Babcia Tereska jest super babeczka. Syna też ma bardzo fajnego. Poza tym wydaje mi się, że za dużo opowiada o sobie i o rodzinie.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 12:43   #321
Selfish Girl
Life is a drink ...

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

my tu gadu gadu, że Basia ma kompleks jedynaczki a wg mnie największy kompleks jedynaczki miała Mała Ruda.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 12:44   #322
lovically
Zadomowienie

Wiecie może ile lat ma FleurDeForce?
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 12:44   #323
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
We vlogach MrOlimpi przeszkadza mi tylko jak pokazuje dziadka. Nie lubie go. Poza tym nie podoba mi się w jaki sposób odpowiada na komentarze ( pokazała zdjęcie syna z przedszkola gdzie widać miejscowość do której jej syn chodzi do przedszkola, a w komentarzach już nie pisze w jakiej miejscowości mieszka). Babcia Tereska jest super babeczka. Syna też ma bardzo fajnego. Poza tym wydaje mi się, że za dużo opowiada o sobie i o rodzinie.
nie wiem czemu , ale rozbawiło mnie to

Nie miałam przyjemności obejrzeć ostatniego vloga, bo teraz już go usunęła? albo ustawiła prywatnym.
Stary 2013-05-31, 12:48   #324
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Nie mam do tego stosunku, ale ja np śledzę vlogi ItsJudyLife i SacconyJoly, tam jest naprawdę mega dużo pokazane, zwłaszcza u tych pierwszych, i nie wiem czemu, ale w ogóle mi to nie przeszkadza, chyba dlatego, że traktuję to trochę jak serial A poza tym , jest to zbyt daleko ode mnie, może jakby akcja działa się tuż obok mnie, to jakoś by mnie to raziło.

Vlogów Olimpii nie oglądam, ja jej nie sub.
Stary 2013-05-31, 12:53   #325
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Tak Karolina zajmuje się marketingiem więc wie co robi

a jakie ona studia skończyła ? nie chce mi się szukać
A Szuszi? Pamiętam tylko, że może być nauczycielką francuskiego i że skończyła jakąś wyższą szkołę ... charakteryzacji? A poza tym i tak głównie? Też marketing?

I w ogóle to troche mi było dziwnie i nieprzyjemnie jak mówiła o urzadzaniu swojwgo mieszkania. Wiem, że jak ktos ma zdolności i wielkie zacięcie do czegoś to wcale nie potrzebuje skończyć nie wiadomo jakiej szkoły, ale Szusz mówiła z taka wielka pewnością siebie, że sama swietnie zaprojektowała cale mieszkanie, ze zadbala o każdy szczegół, wszystko super przemyslała, na kursie nauczyla się autocada i robienia wizualizacji... To po ciula w takim razie ja sobie żyły wypruwam 5.5 roku na polibudzie, skoro ktoś skończy krotki kurs i juz mowi o sobie jak wszystko umie i jaki jest profesjonalny...
Stary 2013-05-31, 12:53   #326
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
nie podobają mi się brwi katosu, o wiele lepiej wygląda jak ich nie wypełnia
No coś Ty? Jak dla mnie jej naturalne brwi są strasznie słabe, nie dziwię się, że je podkreśla Ale czasami mam wrażenie, że robi je sobie za mocne.
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 12:58   #327
bubus900
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
No coś Ty? Jak dla mnie jej naturalne brwi są strasznie słabe, nie dziwię się, że je podkreśla Ale czasami mam wrażenie, że robi je sobie za mocne.
Nie są wcale słabe, ona ma bzika na punkcie tych brwi. Mi się podkreślone w taki sposób jak ona robi nie podobają, są za duże, za bardzo widoczne. W ogóle jej twarz kształtem przypomina mi trochę fistaszkę.
Stary 2013-05-31, 13:03   #328
natii86
Rozeznanie

Szusz skonczyla stosunki miedzynarodowe chyba
natii86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 13:10   #329
Selfish Girl
Life is a drink ...

Szuszka chyba skończyła stosunki międzynaradowe z filologią romańską ?
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-31, 13:19   #330
bubus900
Zakorzenienie

Oj Nissiax zaciąga już po angielsku. W słowie 'kameleon' myślałam, że padnę .
Czy ona ma opadającą powiekę, bo ja nie widzę?

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości