![]() |
#8401 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg
nie ma sprawy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8402 |
Raczkowanie
|
słodkie dźwięki zgasiły nagły lęk. może tak umiera miłość ?
Dobra noc to taka, gdy moją kołdrą jesteś Ty.. "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć" "nie zamierzam Cię truć pigułkami ze słów...." bez namysłu podam Ci truciznę... serce nie sadysta kiedys bic przestanie Kobieta wybaczy Ci wszystko oprocz jednego. Tego, ze jej nie kochasz. topimy w sobie nieprzytomne oczy... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8403 | ||
żona
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#8404 |
Zakorzenienie
|
obecnie mam taki opis:
Niech zawieje ciepły wiatr, niech się buja cały świat… a tu inne: Nie myślę, a jestem. Alkoholu cierpki smak znowu w ustach mam… (przekształcony fragment piosenki Kasi Klich ![]() Nie ten - to nastepny. Na jednym frajerze świat się nie kończy. Żeby mi się chciało, tak jak mi się nie chce… O ja.. ojej.. o kuźwa! (i tu wstawiacie powód swojego niezadowolenia ![]() I need time, joy... I need space, love... now... I need... ME.... "Jesteś resztą człowieka, którym kiedyś byłeś (...) …" "(...) jesteś śmieciem, nie facetem, za to co zrobiłeś…" Kiedy nie ma miłości... co dalej, co dalej? 'Złośliwość rzeczy martwych...' Tak niewiele i tak wiele dzieli nas, tak nam blisko a daleko jak do gwiazd. (ten też miewam bardzo często - Budka Suflera ![]() Jak dwa okręty płynące do różnych portów mijamy się na falach oceanu życia. ![]() Dzisiaj cię kocham, jutro nienawidzę... Trudno, taka już jestem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8405 |
Zakorzenienie
|
Tak niewiele i tak wiele dzieli nas, tak nam blisko a daleko jak do gwiazd.
śliczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8406 |
żona
|
Zero Wartości.. ! Zabrakło Ciebie i Miłości !
Kac morderca-nie ma serca! ...i choćbym miała świat do góry nogami przestawić..-DOPNĘ SWEGO !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#8407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez hexe25 Czas edycji: 2007-04-10 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#8409 |
Zakorzenienie
|
Jedna kropla wody to nie deszcz
Jedno słowo to nie cały wiersz Miłość to nie tylko jedna myśl Tylko jeden listek to nie las Parę kłosów to nie cały łan Jedna nuta to nie cała pieśń Płomień świecy to nie słońce Jeden człowiek to ne cały świat Moje imię to nie tylko ja Twe oczy śmieją się lecz tylko , tylko we śnie Nasze noce długie są i bezimienne Za świra go miel bo przy każdej niedzieli na łące kładł się i był Był sobie człeczek mały I powoli chciał sobie iść do końca swoich dni I kiedyś padnę twarzą w piach lecz zostawię po mnie w tobie ślad Mówiłem ci , że miłość trwa wierzyłeś mi, że ty i ja... Waliłem słowem w twoje drzwi krzyczałem pieśnią w twoje sny
#8410 |
Rozeznanie
|
ostatnio takie najczesciej u mnie goszcza:
I just don't want to hear it anymore I just don't care about you anymore Restless, waiting for anything Not you, not love, just nothing
#8411 |
Zadomowienie
|
martunka88 a ja bym Cie bardzo bardzo prosiła o hiszpańskie opisy miłosne było juz pare ale jeśli miałabyś więcej byłabym wdzięczna.
![]()
![]() |
#8412 |
Rozeznanie
|
Rebelious, PaLLitQa, hexe25- miło, że pomogłam
![]() Sabcia87 - teraz mam coś dla Ciebie ![]() * no me falles - nie zawiedź mnie *pienso en ti - myślę o tobie *te echo muy de menos - bardzo za tobą tęsknię *no me arrepiento de nada - niczego nie żałuję * nunca digas palabras que no quieres soir nigdy nie mów słów, których spełnienia nie pragniesz * Hoy te vas a querer como nadie te ha sabido querer - dziś pokochasz samą siebie tak jak nigdy nikt Cię kochać nie umiał *tu eres el regalo que ma ha dado Dios.... - jesteś darem który dał mi Bóg *Por un beso de ella le daria lo que quiera. - Za pocałunek od niej dałbym jej czego by chciała/ (to) co by chciała * estoy esperando el amor - czekam na miłość *Como olvidar? - jak zapomnieć *Perdoname aunque yo no te perdonare- Wybacz nawet gdy ja nie zdołam wybaczyć Tobie. *Si dices que te vas, estas rompiendo el mundo sobre mi- Po tym jak kiedys powiesz "odchodzę" zabijesz dla mnie świat. *Me olvido y no te digo, lo mucho que te amo- Zapomiałeś o mnie, już nigdy nie powiem Ci, jak bardzo Cię kocham. *Soy completamente tuya- Cała jestem Twoja. *Jo quiero un momento con tigo, jo quiero... Kocham tą chwilę z Tobą.. *entre vida y entre sueńos tu sonrisa ha sido mi hogar - w życiu i w snach Twój uśmiech to mój dom * desde mi ventana todas las estrellas son de colores - zmojego okna wszystkie gwiazdy sa kolorowe *en silencio te busco.. - w ciszy cie szukam * la vida es del color del que yo quiero verla - zycie jest takiego koloru, jakiego ja chce je widziec ![]() *Te marchaste sin palabras, cerrando la puerta - Wyszedłeś bez słowa zamykając drzwi *Dime que no es verdad, que voy a despertar Cerca de tu piel, igual que hasta ayer - Powiedz mi, ze to nieprawda, że obudzę się Tuż przy tobie, tak jak to było jeszcze wczoraj *Amar no es mirarse el uno al otro, es mirar juntos en la misma dirección. - Kochać, to nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć razem w tym samym kierunku. *El amor no es sólo un sentimiento. Es tambien un arte. - Miłość nie jest tylko uczuciem. Jest też sztuką. *La tos y el amor no pueden esconderse. - Kaszlu i miłości nie można ukryć. *El amor es una amistad con momentos eróticos. - Miłość to przyjaźń z momentami erotycznymi. |
![]() ![]() |
![]() |
#8413 |
Wtajemniczenie
|
* Gorzki lek najlepiej leczy
* Są dwa światy i nas jest dwoje |
![]() ![]() |
![]() |
#8414 |
Rozeznanie
|
*El amor no es sólo un sentimiento. Es tambien un arte. - Miłość nie jest tylko uczuciem. Jest też sztuką.
A może ktoś mi to przetłumaczyć na język francuski? prosze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8415 |
Zakorzenienie
|
*El amor es una amistad con momentos eróticos. - Miłość to przyjaźń z momentami erotycznymi.
a ktos taki na niemiecki ![]() błagam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8416 |
Zakorzenienie
|
just close your eyes forget your name forget the world, forget the people...
Dzień który zaczął się marnie i marnie skończy się Kiedy pisaliśmy krwią że od końców naszych stóp po końce dłoni do końca świata aż po grób Odchodzisz już 30 raz ale nie jest źle przecież wiem że i tak kochasz mnie
#8417 | |
Zakorzenienie
|
nie znam tego jezyka-odrazu mowie..
wrzucilam tylko do translatora.. takze moga byc bledy.. Cytat:
Die Liebe ist eine Freundschaft mit erotischen Momenten.
![]() |
#8418 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8419 |
Raczkowanie
|
-Walka z charakterem jest walką przez całe życie.
-byle do weekendu=) -zliż słońce z chodnika nim wsiąknie w beton -shit happens -Porażki są elementem życia, każda czegoś uczy. -"Świat jest tak mały, żę prędzej czy później wszyscy spotkamy się w łóżku"-Maryline Monroe -Syndrom następnego dnia...kac -Takie jest życie, czasem jest gorzko choć miało być słodko. -Bądź gwiazdą dla wszystkich, słońcem dla Jednego. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#8420 |
Zakorzenienie
|
Bycie normalnym w dzisiejszych czasach jest nienormalnością.....
#8421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#8422 |
Zadomowienie
|
martunka88 Jesteś wielka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8423 |
Rozeznanie
|
ja mam dwa ktore mnie rozbawily:
* Japonki mają zaj.......- wstają rano i... znowu w kimono *Jak zabić Człowieka- Pająka? Człowiekiem- Kapciem! |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8424 |
Raczkowanie
|
*Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. Aleksander Kumor
*Flirt to akwarela miłości. Paul Bourget *Kochanek to taki udoskonalony mąż. Henryk Horosz *Pokładam taką nadzieję w losie, bo zna mnie od dziecka. Gomez de la Serna *Milczenie - przyjaciel, który nie zdradza nigdy. Konfucjusz *Milczenie - minimum grzeczności, której oczekujemy od innych. George Elgozy *Nudzić się razem to już rozrywka. Jan Czarny *Dobrze czasami spojrzeć na siebie oczami obcych. Leopold R. Nowak *Oszukiwany uczy się oszukiwać. Stefan Garczyński *A może piekło jest wynikiem pierwszej nieudanej próby stworzenia raju? Wiesław Trzaskalski *Najwięcej zielonych świateł - na drodze do piekła. Jerzy Bilewicz *Ten Cię kocha, przez kogo płaczesz. Miquel Cervantes *Jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety. Oscar Wide *Przyjaciel - człowiek, który mnie dobrze zna i mimo wszystko lubi. Stefan Garczyński *Krytykuj przyjaciela w cztery oczy, a chwal przy świadkach. Leonardo da Vinci *Przyjaźń jak pieniądze, łatwiej zdobyć niż utrzymać. S. Batler *Pytania z pozoru proste wymagają zawiłej odpowiedzi. Zbigniew Herbert *Co ma rozum do gadania, gdy atakuje głupota. Jerzy Putrament *Seks jest solą życia. Ależ tak! Tylko któż widział objadać się solą. Renata Szuman-Fikus *Sen jest próbą powrotu do nicości. Zbigniew Kałędkiewicz *Dobre słowo leczy smutek. Meander *Do jednych szczęście się śmieje, do innych szczerzy zęby. Sławomir Wróblewski *Tęsknota - pajęczyna, na której wiszą nasze wspomnienia. Gomez de la Serna *Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech. przysłowie chińskie *Uśmiech to pół pocałunku. Kornel Makuszyński *Miło poszaleć w porę. Horacy *Zdrada zdrady nie jest zdradą. Leopold R. Nowak *Nie wszystko jest zdradą, czasami to tylko awaria hamulców moralnych. Ryszard Podlewski *Pogarda jest najsubtelniejszą formą zemsty. B. Grasset *Szkoda życia, gdy chce się je tylko przeżyć. Kazimierz Chyła
![]() |
#8425 |
Raczkowanie
|
![]()
mojego autorstwa
![]() nie jestem materią, mięsem, obiektem seksualnym...ja to nie tylko ciało mam moc zagrać na twoich wszystkich zmysłach... ale czy warto...? ja znowu grzeczna? wiesz, nawet zakazane owoce mogą się przejeść zbuduj mi zamek ze swego ramienia... prędko, boję się złego świata gdyby nie lęk, że odtrącisz moją miłość, rzuciłabym się na Ciebie ironia losu- gdy Cię wreszcie pokochałam...Ty przestałeś mnie kochać czy za tamten błąd muszę płacić najwyższą cenę...? miłość bez wzajemności? |
![]() ![]() |
![]() |
#8426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#8427 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Dot.: Wasze opisy na gg
Mmmm.... pierwszy supciooo... pożyczam .;> pzdr
![]()
#8428 |
Rozeznanie
|
Nie popędzaj czasu...zobaczymy co nam przyniesie
...dawać wiarę snom,umieć walczyć o swoje pragnienia życzę ci spokojnych snów i przebudzeń... Chcę tylko wiedzieć do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach To, że los zetknął nas razem, nie znaczy jeszcze, że miał rację Kto mi odda moje zapatrzenie i mój cień, co za tobą odszedł...?
#8429 |
żona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8430 |
Zadomowienie
|
A co PaLLi kacyk męczy?
![]() ![]() ** Choć spojrzenia krótko trwały... spodobałeś mi się cały ![]() ** Zapraszam Cię do mego świata ![]() ** „Kobieta jest kwiatem". Tak, i dlatego potrzebny jest jej troskliwy ogrodnik. ** Czasem mężczyzna sam staje się zbiegiem okoliczności...
Jestem przeciez wirtualna. Jak anioł. Anioly też sa wirtualne. Zawsze takie były. Nawet na tysiac lat przed Internetem. Ale w moim przypadku to kłamstwo. Ja TYLKO jestem wirtualna. Nic nie mam wspólnego z aniołem Być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:30.