|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dookoła tyle się dzieje, u nas też nigdy nudą nie wieje - wątek offtopowy część
Cytat:
|
|
#1022 | ||
|
Moderator
|
Dot.: Dookoła tyle się dzieje, u nas też nigdy nudą nie wieje - wątek offtopowy część
Cytat:
Ja tak robię i cała moja rodzina też. Z tą różnicą że my nie kupujemy pomidorów, tylko robimy z własnych z działki.Ale tak jak mówisz, warto mieć taki domowy w zanadrzu, błyskawiczny obiad gotowy Ale czasem kupię gotowca, diabeł zawsze podkusi ![]() ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- U mnie wczoraj była fajna pogoda, cąły dzien słoneczko 23 stopnie, w sam raz na siedzenie na dworzu, więc się siedziało cały dzień ![]() a dziś jutro goście,dzień po dniu bleeeee |
||
|
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wieczorem burza i lało rowno , w koncu po 22 wylaczaym TV, bo i tak ucieklo i spac, potem kolo 3 wstalam , dorkarmialam zwierzaki i teraz tez
nie wiem czy teraz z Filipem nie pojedziemy na kontrole rany, bo cos sie wczoraj sączylo wiczorem, a ma na jutro niby, ale teraz patrze i sama nie wiem czy ma cos czy nie, ciezko w tym kolnierzu ![]() paczka tez nie wiem czy dzis bedzie z pokarmem, teraz niewiadomo co robic, czy siedziec czy zajechac, bo na stronie nie drgnelo w stanie od 30.05, o polnocy trafila do rejestracji, ale gdzie teraz jest, a tel. do kuriera w pracy ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
![]() na dwa kubki mi tego wyszlo jak sa surowki kupne w takich ![]() a u nas truskawki po 20 zl
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1024 |
|
Moderator
|
Facet dostał na urodziny papugę. Szybko zorientował się, ze ma ona okropny nawyk przeklinania i rzuca mimochodem co drugie słowo. Cóż miał jednak zrobić - wyrzucić żal, zawsze to jakiś towarzysz, zresztą prezent. Wiele dni starał się walczyć ze słownictwem papugi. Mówił do niej miłe słowa, puszczał łagodną, klasyczną muzykę, robił wszystko, żeby dać papudze dobry przykład. Słowem - pełna poświęcenia terapia i wszystko na nic.
Pewnego dnia, kiedy papuga wstała lewą noga i była wyjątkowo wredna, facet nie wytrzymał. Zaczął krzyczeć, ale papuga darła się głośniej. Potrząsnął nią. Wtedy nie dość, ze go zbluzgała, to jeszcze dostał parę razy dziobem. Zdesperowany wrzucił ptaszysko do zamrażarki, zatrzasnął drzwi, oparł się o nie i zsunął w dół. Papuga rzuciła się kilka razy o ściany zamrażarki, coś zabełkotała i nagle wszystko ucichło. Facet ochłonął trochę, zaczął mieć wyrzuty sumienia. Otworzył szybko drzwi zamrażarki. Papuga milcząc weszła na jego wyciągnięte ramie i powiedziała: - "Najmocniej przepraszam, ze uraziłam pana moim słownictwem i zachowaniem. Proszę o przebaczenie, dołożę wszelkich starań,aby się poprawić i nie dopuścić do podobnych scen w przyszłości". Facet był w szoku, już otwierał usta, żeby zapytać, co spowodowało tak radykalna zmianę, kiedy odezwała się papuga: - "Czy mogę pana uprzejmie zapytać: co zrobił kurczak?" heheheheh |
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Ja musze do mamy skoczyć ,zahaczyc o sklep wiec się witam i znikam Milego dnia Wam zycze
|
#1026 | |
|
Pani Mizantrop
|
Hej
Ale zimno dzisiaj ![]() U mnie tak samo ![]() Cytat:
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry Wszystkim
![]() Kasztanka, rano było cieplej teraz się tak zachmurzyłokupiłam kilo truskawek i loda marakujowego z lidla, będę jeść
|
|
|
|
#1028 |
|
Pani Mizantrop
|
Miałam się ogarnąć i iść do Biedrony, a tu leje, czy ta pogoda się kiedyś poprawi, ileż można?
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie pada, ale brzydko i od rana słyszę kosiarę do trawy
|
#1030 |
|
Pani Mizantrop
|
U mnie chyba już przestało padać, ale brzydko i zimno jest
|
#1031 |
|
Moderator
|
No tak pokapuje. U mnie też
A wczoraj tak ładnie było Muszę dziś szybko spinać poślady pędzikiem. Duzo do roboty mam. Wróciłam z zakupów, ludzi pełno jakby sklepy co najmniej tydzien był zamknięte Szybko wdepnęłam do t-mobile, bo już nie zniese więcej wydzwaniania że kiedy przyjdę umowe przedłużyć. Od lutego tak szłam ![]() I mi wcisneli jakiś kurde telefon nowy, narazie tylko zadzwonić umiem ![]() Niby tez Samsunga miałam, ale ten jakis kurde inny w dupke jeża ![]() Garnitur do pralni zostawiłam, teraz muszę szybko obiad i jakąś sałatke dla gościów na wieczór. aaaa kurde tam nie mam pomysłu |
|
|
|
#1032 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamówiłam sobie tangle teezer, zobaczymy, czy cos pomoże mi na te moje kudełki ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() byłam z TŻ w Biedzie z rana i wzięliśmy soki Riviva, bo ponoć sa lepsze od Gardenów, Costy, Caprio itd. (droższe też są ), oliwki zielone, napoje gazowane Schweepps Lemon i Citrus mix chyba po 3,80zł, zupki Amino do sałatki i takie tam. Ale jestem ciekawa tych soków
|
|||
|
|
|
#1033 |
|
Moderator
|
Soczki Rivia bardzo dobre
|
|
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek. Wpadam tylko się przywitać i spadam szykować obiad. U nas też rano padało, ale teraz już się trochę rozpogodziło. Wróciliśmy niedawno z Arturkiem od lekarza, co kilka dni mamy mieć kontrolę i lekarka dalej będzie sprawdzać czy małemu się nie pogarsza. Nie chciałam i dziś dla Arturka antybiotyku i mamy dalej leki wziewne i przez to właśnie te częste kontrole. Mam nadzieję, że dobrze zrobiłam bo nie chciała bym, aby za każdym razem mały musiał brać antybiotyk. Spadam brać się za obiad. Miłego dnia.
|
|
|
|
#1035 |
|
Pani Mizantrop
|
Pogoda się poprawiła
Jest ciepło i słonecznie, właśnie wróciłam z Biedrony, kupiłam świeży szpinak i truskawki 500g za 2,99
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po przerwie.. Nie było mnie bo myszka mi sie zepsuła w srodę wieczorem i dopiero dzisiaj kupiłam nową
Szalałam trochę z aparatem Moja mama też Pokaże Wam kilka fotek, które udalo mi się zrobić ;D
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2013-05-31 o 16:15 |
|
|
|
#1038 |
|
Pani Mizantrop
|
Polskie u mnie w okolicy po 20 zł są za kg ![]() Ale spróbowałam już tych, są mocno czerwone, aż prawie bordowe i smaczne
|
#1039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Kotek nie mój
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1042 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też niedawno wzięłam nowy, tydzień się go uczyłam![]() Cytat:
![]() Ervisha, super fotki! widzę, że poziomki już Ci dojrzewają Edytowane przez juzda Czas edycji: 2013-05-31 o 16:46 |
||
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
u Szczyta jest laska z blizną i taka druga co sobie chce
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Codziennie przyłazi
Pewnie dlatego, że czuje kocimiętkę
|
#1045 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Ale raczej nie będe go do zdjęć uzywać, teraz swój poprzedni miałam 3 lata i może ze 2 razy aparat odpaliłam Jestem z tych co potrzebują telefonu do dzwonienia ![]() Ale telefon to taki: http://www.samsung.com/pl/consumer/m...FQEQ3god2hoA9Q łatwy w obsłudze taaa, może jakbym blondynką nie była ![]() 3 razy zadzwoniłam dziś do swojego, a chciałam go tlyko kliknąć ![]() Ale naumiem się, od wielu lat samsungi noszę Ja na truskawki czekam z działki, nie kupuję tylko cierpliwie czekam, będa lepiej smakować Ja lecę też, zara goście przychodza a ha w proszku, nawet mejkapu nie mam ![]() Do juterka ---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
znow padam na ryjek
![]() rano bylismy z Filipem, to dostal lek, bo cos katarek wyszdl, ranka sprawdzona, w poniedzialek z obiema mam przyjsc, paczka tez byla, a, ze juz wczesnie wstalam, to wybralismy sie kolo 11 do Stargardu, pogoda super, dopiero jak wracalismy popadalo, po Pyrzycach tez polazilam a kupilam moj ulubiony plyn micelarny z corine de farme, ostatni, to wzielam tez tonik, a pani mowi, ze nie sprzeda, bo do maja wazny, ale zapytalam czy przeceni i zjechal do 7 zl z 12, wzielam, teraz zuzyje i juz ![]() dla P. w centro buty bralam, bo sobie wypatrzyl jakies za 19,99, a pani mi w kasie wola 29,99, to ja, ze tamte na wystawie maja cene mniejsza, to poszla ze mna, bez ceregieli, sprawdzila, ze fakt i mowi, ze po tej nizszej biore ![]() mielismy jutro jechac, ale poki swinki okej, to wolalam juz dzis, ta pogoda tez w kratke, to akuratnie na wyszlo, poki P. ma wolne, bo potem jego kolega idzie na 2 tygodnie, to zadnego dnia nie bedzie mial ![]() a ja chcialam wykorzystac poki moj kolega na wakacjach, a tu nici by byly, bo P. nie bedzie mial wolnego i kupilismy w tesco blender, bo mamy taki maly, a coraz wiecej jakis koktajli robimy, czy te lody, to podpasowal ![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- a ja mam telefon juz od 2006 i gra gitara i nie wymieniam poki co
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez długo mam swój. Ale czasem mi sie wiesza...
|
#1049 | |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Dziś zrobiłam pierwsze pierogi.. i sama zdziwiłam się, ze wyszły takie dobre, trochę nie wiedziałam jak postępować ze szpinakiem, ale farsz bardzo mi smakował - zrobiłam z fetą ![]() Cytat:
![]() I fajny kocurek Do mnie nie jeden.. a grupami chodzą - ostatni musiałam przegonić, bo zaczęły grzebać przy warzywach![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Łoo matko, mój HTC to miszczu w tej dziedzinie |
|
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciszę się że smakowały
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

Ja tak robię i cała moja rodzina też. Z tą różnicą że my nie kupujemy pomidorów, tylko robimy z własnych z działki.

A wczoraj tak ładnie było