|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
nmzc
![]() Wlasnie moja glowa zostala 3 razy wysciskana przez brata.. PS. nie moge zaladowac zdjec ;/
|
|
#10172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mmm fajne z TŻ do Hiszpanii Dzięki mmm moje śliczne kwiatuszki
|
|
#10173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#10174 |
|
Zakorzenienie
|
|
#10175 |
|
Zakorzenienie
|
mathilda-hehehe
Ja mam dwoch braci: jeden juz zonaty, dzieciaty ma 28 lat, a drugi ma 21 I siostre jeszcze mam 25latke DSCN2836.JPG DSCN3293.JPG DSCN3317.JPG DSCN3333.JPG DSCN3367.JPG DSCN3612-1.JPG Moje wariaty
|
|
#10176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10177 |
|
Zakorzenienie
|
blaque, em, agosek-dzieki
mathilda yhm bluzka z trolla za 9,90 (szara) szkoda, ze dluzsza nie jest. TZ ze mna nie jezdzi bo uwaza, ze mam dziwnych ludzi w klasie i on by tam nie pasowal (ale przeciez na takich imprezach pary raczej trzymaja sie razem) ja z nim bylam na osiemnastkach.. nie wiem.. moze mu sie nie chce? nie wiem czy pojade na nastepna impreze, meczy mnie to, ze nie moge isc do domu o ktorej chce bo tak sie sklada, ze imprezy sa 30 km od domu ![]() nie rozwiazuje testow maturalnych.. niby mamy cos tam z polskiego z czytania ze zrozumieniem (raz na pol roku..) poza tym nic. a w ogole to mi glupio jak czytam, ze ktoras z Was uczy sie juz do matury (a ja nawet nie wiem do konca, z czego zdaje). chcialabym wos, historie i geografie, poza tym rozszerzony angielski ale nie wiem, czy dam rade.. zdecyduje sie zdawac tyle przedmiotow a potem wyjde na idiotke i nie podolam waham sie nad historia, pewnie i bym sie uczyla, ale tak jej nie lubie chociaz wos jest dla mnie jeszcze gorszy.
|
#10178 |
|
Zakorzenienie
|
laylaaa hmm ja też nie wiem co chcę zdawać
Ech myślałam o geografii albo historii angielski rozszerzony, ale boję się historii i chyba nie będę jej zdawać.
'[...] bo oto on stanął, wózek zatrzymał i "Kocham Cię" mówi, w tym parku, pod manierystyczną jakąś rzeźbą, fontanną fauna, chuja jakiegoś rokokowego.' Edytowane przez mathilda Czas edycji: 2007-04-10 o 18:54 |
|
|
|
#10179 |
|
po prostu Em :)
|
Ja w ogóle podziwiam osoby, które zdają więcej niż trzy przedmioty. I to rozszerzone
. (z pozdrowieniami dla Agoska )EDIT: Oo, widzę, że Aneta(anecia) przegląda wątek. Dawno Cię tu nie było.
|
|
#10180 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki em
ale... jak ja mam już wszystkiego dosyć
|
|
#10181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
#10182 |
|
Zadomowienie
|
em Lloret De Mar
![]() Agosek Trzymaj się i nie puszczaj
|
#10183 |
|
|
He-he, dużo słyszałam o tym miejscu.
Życzę Ci miłej zabawy, jednak to nie dla mnie.
|
|
#10184 |
|
Zadomowienie
|
napisalam polski
czesc i Chwala "Cogito" ![]() ![]() ![]() em jakbys mogla to poinformuj mnie ile placisz za bilety, bo tez sie do Hiszpanii w lipcu wybieram i szukam jakis tanich polaczen ![]() dzieciaki wszystkie piekne ![]() Co do matury to piszemy raz w miesiacu wyprcacowanie na podstawie tekst i raz na 2 tygodnie czytanie ze zrozumieniem, takze troche tego jest ![]() blaque tez sie od dzisiaj odchudzam Taki jest plan wrocilas do a6w ![]() ide pograc w gry ![]() [uzalezniona ![]() ![]() ]
|
#10185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10186 |
|
|
A gdzie byś chciała lecieć? My z TŻem do Madrytu płacimy 850 w obie strony (ze zniżką młodzieżową). Tanie linie lotnicze latają niestety tylko do Barcelony, ale i tak nie wychodzi dużo taniej, ok. 100 zł.
|
|
#10187 |
|
Zadomowienie
|
mathilda tak mam tylko z polskiego
z angielskiego ewentualnie, z historii babka nam mowi co moze byc, co czesto jest, takie tylko wtracenia ![]() em wybieram sie do madrytu chociaz tak na prawde nie jest wazne gdzie na ile jedziecie?
|
#10188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Nieaktualne, już doczytałam
|
|
#10189 | |
|
|
Cytat:
Szczerze mówiąc, nie jest to szczyt moich marzeń. Gdyby ktoś zafundował mi takie 3 tygodnie w Paryżu, oszalałabym ze szczęścia. Ale i tak nie mogę się doczekać. Trzeba będzie się nauczyć podstawowych słówek po hiszpańsku. ![]()
|
|
|
#10190 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Uwaga, wielocytuję!
![]() Ale po pierwsze: WSZYSTKIE ZDJĘCIA SUPER! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ale do Hiszpanii potrzebny Ci paszport? Myślałam, że dowód starcza. Ale ja głupia i nieuświadomiona jestem ![]() Cytat:
Ta mała blondyneczka [siostrzenica? bratanica?] podobna do Ciebie ![]() JA NIE CHCĘ DO SZKOŁY! Do matury jakiś specjalnych przygotowań nie mamy raczej... Czasem tylko coś, raz na jakiś czas. Z angielskiego może tylko tak konkretniej, bo zamiast zwykłego podręcznika mamy już repetytorium i robimy te maturalne rzeczy, ale nie czuję się dzięki temu jakoś bardzo przygotowana... Muszę jeszcze dzisiaj zrobić planowane od tygodnia ściągi na ruski i napisać recenzję. O NIE! A poza tym, to kupiłam sobie buty. Jak zwykle nie do końca jestem przekonana, ale to już normalne. I tak to cud, że kupiłam w końcu, bo strrrasznie wybredna jestem. Chyba noga mi się skurczyła
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||||
|
|
|
#10191 |
|
Zakorzenienie
|
Uhahana
awaj zdjęcie butów Patitcz:Mój brat (rodzony) ma na imię Mateusz i to jest takie małe i wredne stworzenie,że szok Ma dopiero 6 lat a interesuje go wszystko. Uwielbia oglądać horrory ( z starszą siostrą ) i od 3 roku życia gra sam na kompie.Już na szczęście umie pisać i czytać bo kiedyś musiałam mu zawsze czytać instrukcje do gier W dodatku to jest taki wygadany dzieciak Ach jak ja go kocham (mimo wszystko )Laylaa:U mnie za to w rodzinie jest mnóstwo małych dzieci i musze z nimi co jakiś czas się bawić No i mam młodszego brata więc strasznie kocham małe dzieci.Za to mój TŻ to brr nienawidzi takich maluchów (oprócz mojego brata )Na szczęście nie mam imprez daleko od domu.No i zawsze jak coś to moge nocować u koleżanek (od czasu do czasu lubie spać w nie swoim łóżku) A zdjęcia wyszły naprawde fajne Agosek,Em : No właśnie zauważyłam,ze mała strasznie lubi te moje wszystkie mazidełka. Em zazdroszcze tego wyjazdu do Hiszpanii A u mnie były przygotowania do matury póki nam nauczyciela z histy nie zmienili.Z nim co tydzień pisaliśmy arkusze maturalne.No i z polskiego mamy od czasu do czasu czytanie ze zrozumieniem.Więcej nic... Blaque:Boskie dzieciaki!! Też się od dziś odchudzam od teraz To był juz ostatni kawałek świątecznego ciasta Mathilda:Ale fajne tulipany Ide pisać wypracowanie z polskiego. Ja nie chce do szkoły!!! Edytowane przez marta6704 Czas edycji: 2007-04-10 o 22:28 |
|
|
|
#10192 |
|
Zadomowienie
|
Już się czuję zmęczona tą ciągłą presją nauki i wszystkim. Im bliżej do matury tym bardziej na nic nie mam siły-a wiem, że własnie teraz powinnam się najbardziej starać...
W ogóle wszystko mi się takie bezsensowne wydaje np. dziś spędziłam 2 godziny na przepisywaniu kalendarium II wojny swiatowej, no bo oczywiscie nie może być wydrukowane. A mogłabym ten czas poswięcić na rzeczywistą naukę historii... A taka tępa praca odtwórcza niewiele mi da...
|
|
#10193 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#10194 |
|
Zadomowienie
|
ananasy maja dużo błonnika (chyba)
![]() dzięki
|
|
#10195 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu jakoś nie umiem się wbić, ale napiszę, bo znowu będę miała dłuuugą przerwę i będzie jeszcze trudniej...
więc - wszystkie dzieciaczki śliczne i urocze sama mam chrześniaka, 1,5 roku ma to wiem jak jest ![]() Agosek => musisz to jakoś wytrzymać, jesteś zdolna dziewczyna przecież, nie możesz się teraz poddać a ja po dzisiejszej całodziennej nauce histy... nauce? eee? czuję jakbym nic nie umiała, rozszerzonego podręcznika nie ruszyłam, bo tego się nie da czytać uczyłam się ze ściąg z GREGa za co już raz dostałam opieprz od mojej nauczycielki i z vademecum maturalnego, jakoś to będzie, kartkę mam w piątek 13 i czarno to widzę mam praktycznie ze wszystkiego z lat 1956-1980, nie mam podstawowego podręcznika, zresztą nic w nim nie ma ten Gierek, Gomułka, bleeeeeee przynajmniej już mi odpadł jeden kierunek studiów - za nic w świecie na samą histe, pójdę se na kulturoznastwo, ooo ![]() co do matury - to my na polskim na oceny piszemy raz na semestr czytanie ze zrozumieniem i taką analizę jak na maturze i tak też jest oceniana (ostatnio na 86% napisałam ), na anglu na razie sama gramatyka, w 3 klasie mamy ćwiczyć jakieś bardziej maturalne sprawy, chociaż teraz już pisaliśmy opis i eee... coś tam jeszcze na rozszerzoną, ale ja nie zdaję rozsz. to nie wiem ![]()
|
#10196 |
|
Zakorzenienie
|
marta6704 to tulipany
|
#10197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluje samozaparcia i nauki moj referat nie ma nawet wstepu ![]() Agosek mam nadzieje, ze maja czegos duzo
|
|
#10198 |
|
Zakorzenienie
|
marta6704 to tulipany
|
#10199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wybacz Na Wspólnej leci
|
|
#10200 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za dubel
ale net mi beznadziejnie chodzi ![]() Napisałam tą maturkę z polskiego jakoś, nie wiem jak uff i idę spać dobranoc ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

Uda mi się!
I siostre jeszcze mam 25latke
waham sie nad historia, pewnie i bym sie uczyla, ale tak jej nie lubie

. (z pozdrowieniami dla Agoska

i z vademecum maturalnego, jakoś to będzie, kartkę mam w piątek 13 i czarno to widzę ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)