|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
mojej mamie coś odwala już
zakomunikowała mi, ze to wstyd, ze jestem jedyną córką i mam sukienkę za 200 zł jak jakis dziad i zakomunikowała mi, ze jutro jedziemy do salonu cośtam po przymierzać ![]()
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, to nieładnie.. powinna się cieszyć, że pięknie w niej wyglądasz i nie wydałaś na to fortuny! a poza tym to nie cena się liczy, tylko końcowy efekt.
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1924 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rok do ślubu i to 333 jakieś znaki wiszą w powietrzu![]() Cytat:
![]() Cytat:
masz na zbyciu taki szmal?![]() Cytat:
nie przejmuj sie. Twoja wizja sie liczy - pamietaj, wdech - wydech, bedzie dobrze![]() bylismy przymierzać obrączki u Węca... ![]() ponoc spodobał nam sie jeden z najdroższych modeli, ale nic to... mamy sporo swojego złota, brakło nam 1 gram, wiec albo dopłacimy, albo skołujemy jeszcze... z tym, ze wpadła mi w oko dosc cienka obrączka 3 mm, TZ chce 3,5mm oboje mamy szczupłe palce... nie moge znaleźć na stronie, ale moja ma fajny bajer - brylancik na srodku, który jest wsadzony w taką szczelinkę tak że od góry i od dołu jest rozcięcie ładnie to eksponuje kamyk.Klasyczne żółte nie te co na foto, w linku tylko pokazuje o co mi mniej wiecej chodzi z kamykiem, ale chyba i tak jeszcze połazimy, bo nie wiem czy faktycznie chcę taką cieniutką... http://www.wec.com.pl/b-Obraczki-b-H...23W-p1585.html
|
||||
|
|
|
#1925 |
|
Winter is coming
|
Moniczka, ale twoja mama wydziwia. Wyglądasz w kiecce przepięknie, zapomniałam wczoraj napisać
![]() Adzia hej, dawno cię nie było I witam nowe dziewczyny, mam nadzieję, że macie dużo wolnego czasu, bo tempo mamy nieraz zawrotne. A ja się wypindrzyłam i lecę ze znajomymi pić rum na łonie natury. Przyszły mi dzisiaj nowiutkie mapy Tatr, jaram się
|
#1926 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byliśmy z tż na spacerze, zjedliśmy po big milku, teraz chwila lenistwa,a po 20:00 ćwiczenia
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
Raczkowanie
|
Mam masę roboty w pracy i jeszcze sesję
Wzięłam jutro wolne na żądanie, bo inaczej bym się nie wyrobiła.Cytat:
|
|
|
|
|
#1929 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Hej Wam,
Zgubiłam dowód osobisty i najgorsze jest to, że najprawdopodobniej w domu ![]() Nie wiem co zrobię jak się nie znajdzie
|
#1930 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Ja zrobiłam kiedyś lepszy numer, zgubiłam prawko we własnym pokoju znalazłam je po 2 latach, w pudełku z kartami do gry. Nie pytajcie, jak się tam znalazło, bo pojęcia nie mam grunt, że nie wyrabiałam sobie nowego, bo i tak nie jeździłam
|
|
#1931 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Chociaż tyle, że za free. Muszę i tak do dyplomu robić nowe fotki, heh
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1934 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Już raz przewalałam i nie mam pomysłu :/
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie leży gdzieś na wierzchu i go znaleźć nie możesz
, ja tak często mam, że coś leży na wierzchu, a ja cały dom przewalam w poszukiwaniu
|
#1936 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam tak często, odłoże coś w takie miejsce, żeby się nie zgubiło, nie pobródziło, czy jeszcze coś tam innego, potem o tym zapomnę i "wpada w jakąś czarną dziurę" i znajduje się pół roku później w jakimś oczywistym miejscu
|
#1937 |
|
Wtajemniczenie
|
U nas dziś ciężki dzień... Mimo wolnego jestem mega zmęczona. Teraz siadłam na kanapie, laptop na kolanach, szklaneczka małego piwa. Wysprzątaliśmy dzisiaj całe mieszkanie, wywaliliśmy kilka worków śmieci bo uporządkowaliśmy nasze papiery, notatki ze studiów itp. Później zakupy, 3 prania, obiad, chwila dla TŻ
![]() Intensywnie szukam pracy, wczoraj wieczorem wysłałam chyba ze 20 CV...
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę, że nie tylko mnie ogarnął szal sprzątania
|
|
|
|
|
#1939 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, czekałam, miałam umowę na okres próbny 7 miesięcy. Przez cały czas słyszałam o tym ile tu się nie zarabia, widze jakimi samochodami ludzie jeżdżą, jaki prowadzą styl życia, weekendy w spa, narty, polowania itd. Mój szef ciągle mówił: będziesz zadowolona, zobaczysz.
No i dostałam umowę bez podwyżki. Dojeżdżam codziennie 70 km w jedną stronę, płacę kupę kasy i w tym momencie mi się to przestaje opłacać. Pracuję nadal, podpisałam umowę, ale nie zamierzam na tym poprzestać. Jestem wkurzona bo rozumiem że firma nie ma kasy ale mogli dać cokolwiek, poza tym nikt ze mną nie rozmawiał, cała dyrekcja jest w Belgii, nie bylo żadnych negocjacji, pytań itp. Po prostu w środę o 13 dostałam umowę, jakbym jej nie podpisała to nie miałabym pracy od jutra... Mogę pracować w Gd za mniejsze pieniądze, teraz 600-700 zł to kasa na dojazd, a przynajmniej nie będę musiała wstawać o 4.30 i jechać taki kawał...
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
ja siedze w pizzeri bo tz polecial do bankomatu bo tu platnosc tylko gotowka! wstyd haha
co za zacofana knajpa ! wrrr ;d |
|
|
|
#1941 | |||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
zlecialo szybko, jeszcze tylko 2 h niecale Cytat:
wszystkim daja na 15?? A po 15 co?? Cytat:
my slubujemy 6 wrzesnia a 26 dowod mi konczy waznosc, wiec akurat Cytat:
masz intrygujace ale ja mam jeszcze lepsze Cytat:
dokladnie ! Cytat:
juz sobie wyobrazam, jak my bedziemy pisac relacje. Najbardziej bedziemy czekac na piersza ![]() Cytat:
ale sie uparl!! Cytat:
witaj. W moje imieniny, hihi ![]() Cytat:
no, misiadelko nie ma a wizazu i przyajmniej sie nie obija tak jak my ;P Cytat:
Cytat:
ah te mamy :P Cytat:
w domu, haha :P Cytat:
U nas zapislismy sie wstepnie i mamy przyjsc pol roku przed slubem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||||||||||||
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sama pracuję w innym mieście, 1/3 wypłaty zostaje na orlenie Mam umowę na czas nieokreślony, ale co mi z tego, kredyt na mieszkanie bym dostała, ale nie miałabym za co spłacać Nie będę całe życie dojeżdżała taki kawał i tyle kasy wydawała. Ale pracuję bo muszę zdobyć dwuletnie doświadczenie, żeby mieć pełne uprawnienia, zostało mi ok.5m-cy. Szefowa idzie mi na rękę, rozumie moją sytuację i mówi, że jak znajdę coś na miejscu to nie będzie problemu, pójdzie mi na rękę z okresem wypowiedzenia,referencjam i itp.Także możemy sobie podać ręce, codzienna wizyta na stronie z ogłoszeniami nie jest mi obca Ale wiesz co? Uda nam się!
|
|
|
|
|
#1943 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jedź, jak zobaczy ile kasiory sukienki kosztują to jej się odechce A mierzenie sukienek jest naprawdę przyjemne, będziesz miała chwilę dla siebieCytat:
Cytat:
Ale TŻ wyjechał na weekend do znajomych więc mi się więcej nie chce, o.Cytat:
Włosy mi lecą garściami z głowy Bonus dla Was: ![]() Piosenka której słucham od wczoraj w kółko, chyba mnie współlokatorzy za drzwi wyrzucą razem z laptopem |
||||
|
|
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Alloffkowa
W czasie burzy nie tankuje się gazu? Nigdy nie zwróciłam na to uwagi ![]() Mi w ogóle praca na stacji wydaje się całkiem fajna bo mam fajną ekipę na orlenie, na który jeżdżę zawsze pogadają, zauważą np.:zmianę fryzury, a raz mnie spychali na bok jak mi pompka piznęła zaraz jak wyjechałam na ulicę za stacją innym razem zatankowałam paliwo za free bo jakiś dziadek przede mną powiedział, ze to jego paliwo, jak przyszła moja kolej płacić to się sytuacja wyjaśniła, ale on już odjechał :P żebym wiedziała to bym więcej zalała |
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1946 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W środę byłam mega wkur.wiona, ryczałam TŻowi na ramieniu. Ale jak emocje opadły to oboje stwierdziiśmy, że to tylko na dobre wyjdzie. Bo jakbym dostała podwyżkę, tyle ile chciałam, to pewnie kolejne pare lat bym tam jeździła. A gdzie tu ciąża, dziecko... I co, oddam dziecko do żłobka a jak mi zachoruje to jak dojadę? No i ta męczarnia z dojazdami... Praca jest więc ciśnienia nie ma ale wiem że jak znajdę to tylko lepszą i wreszcie koniec z dojazdami! Cytat:
Z dojazdami... Wiesz, ja dojeżdżam już 4 lata. Najpierw ponad 3 lata 40 km ale służbowym autem, od listopada 70 km, na zmianę samochodem z takim kolesiem albo pksem. Męczy strasznie, ale staram się o tym nie myśleć. Wstaję rano jak automat, mam to już w nawyku. Męczy tylko to że czasem znajomi idą w tygodniu do kina albo na piwko a ja o 22 muszę byc w łóżku... Uwielbiam tą wersję z Chylińską, jest meeeeeeega
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
tak swoją drogą to jak już wiecie jaka mam sukienke to może mi podpowiecie czy pasuje do niej welon czy nie bo ja kompletnie jakoś nie mam wizji co do tego
|
|
#1948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaaaaa po raz kolejny stwierdzam że mieszkam nie z 28-letnim chlopem ale z 3-letnim dzieckiem...
Dosłownie 5 min temu wyłączyłam piekarnik z ciastem, siedzę na kanapie i słyszę łomotanie w kuchni, następnie długa cisza. A wiem że TŻ w drugim pokoju film ogląda. Wstaję a tu pokój zamknięty. Otwieram drzwi i pytam TŻ czemu się zamyka, a on coś kitra pod biurkiem. Podchodzę a tam gorące ciasto na talerzu. Patrzę z politowaniem a on oczy maślane i mruczy: no boooooo, no booooooo, oj no bo brzuszek był głodny... ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
I powiem Ci że jak dla mnie to niewiele różni sie od slubnych greczynek za 3000 zł... Co do welonu to ja bym chyba nie dawała. Sukienka jest lekka, idealnie do niej pasują rozpuszczone wlosy, lekko pofalowane i upięte jakoś tak lekko z boku, do tego kwiat wpięty. Ale to tylko moja wizja, poza tym nie lubię welonów
|
|
#1949 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mi się kiedyś udało za free zatankować w ten sposób, tyle że ja tankowałam "do pełna"
|
|
#1950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieci rodziłybyśmy między jedną,a drugą zmiana, a żłobek gdzieś w połowie drogi, żeby po drodze wszystko załatwić ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Jakiej docelowo szukasz pracy? bo pamiętam, że martwiłaś się o pracę w zawodzie po operacji
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

patrze na Twój suwaczek i widzę, że macie 3 lata, 3 miesiące i 3 dni jak jesteście razem
Ale z zespołem tak naprawdę był, fart 
byliśmy też na sali porobiłam zdjęcia nowe, wrzucę Wam i doradźcie mi czy ten mój ubzdurany turkus pasuje, bo będąc dziś na sali miałam wątpliwości...
nie przejmuj sie. Twoja wizja sie liczy - pamietaj, wdech - wydech, bedzie dobrze
i najgorsze jest to, że najprawdopodobniej w domu

mam nadzieję, że szybko Ci zleci