|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :
Cytat:
![]() ja o tej godzinie juz dawno u fryzjera bede
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, c
Ja nie wiem co tu się dzieje, żeby w dniu ślubu jeszcze na wizażu się PMki pojawiały....
![]() Ja na bank się nie pojawię
|
#993 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, c
Hmm... moja avatarowa ulubienica przyszła i z łóżka mnie zwala. W sensie położyła się obok i coraz bardziej się wyciąga spychając mnie
Chyba pójdę w końcu na tą herbatę po śniadaniową i biorę się za te okna. Póki deszcz nie pada to przetrę szmatą... Żeby nie skłamać mam w domu do umycia 25 okien + 3 pary drzwi balkonowych. 2 okna odpadają bo to pokój siostry, na pewno myć jej nie będę... Ale pozostałe muszę umyć bo nie wiem kto i gdzie będzie nocować A propos piwnicy... właśnie sobie uświadomiłam że o 9.30 miał przyjść człowiek wstawić okno w piwnicy. A nawet nie wiem czy da się do warsztatu wejść przez wszystkie pudła, kartony i reklamówki
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
#994 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
Cudeńka
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nazwy nie, a na stronie internetowej juz jej nie ma
|
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka, może coś takiego? Włosy.
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#999 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :
Cytat:
.Cytat:
buziaki Klaudynka...a Tobie również Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia żeby ten dzień był najpiękniejszym
|
||
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Myslałam o czymś takim
http://www.marcinkowalczyk.com/blog/...064_plener.jpg http://www.marcinkowalczyk.com/blog/...062_plener.jpg ale sama nie wiem.... |
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się późnym porankiem
![]() A ja mam zamiar Wam relację pisać na bierząco przed ślubem tylko Tż telefon zakoszę i wklepię swój wizaż
|
|
|
|
#1002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż PMki, które się pojawiają mają po prostu świetnie zorganizowany dzień ![]() ![]() Mało się udzielam bo i u nas mało ślubnego się działo. Ciągle mamy jeszcze dużo czasu. Dopiero wczoraj mieliśmy wolny dzień, więc dokupiliśmy resztę alkoholi dla barmana. Oj nasze portfele to poczuły Wybraliśmy jeszcze obrączki i pewnie znowu wszystko ucichnie na jakiś czas. A w ogóle hit ostatnich dni, znalazłam błąd na zaproszeniach A na wątku taki młyn co tydzień kilka PM wychodzi za mąż. Za tydzień aż 8 nie opędzimy się od relacji
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej nikt tego nie zauważy A to jest ich wina czy jak? Bo moz,esz chyba reklamację złożyć w razie ''w''
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1005 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1008 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Emilko, Klaudynko, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! pogoda u mnie paskudna, mam nadzieję, że u Was jest lepiej... albo że chociaż po południu się przejaśni Cytat:
dla mnie nie do pomyślenia ![]() Cytat:
o rany moja znajoma miała wesele na 300 osób i mówi, że żałuje tylu gości - życzenia trwały bardzo długo (jakieś 1,5 h), a na własnym weselu zdążyła zatańczyć raptem kilka razy, bo non stop ktoś ją wołał, ktoś chciał zamienić dwa słowa...Cytat:
Cytat:
odezwę się siedząc na fotelu u fryzjera czy coś ![]() Wszystkiego dobrego dla wszystkich, którzy mają w sobie trochę z dziecka!
|
||||
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tekście dla gości było ok. Niemniej jednak chyba bym to olała, gdybym zorientowała się dopiero po fakcie
|
|
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam dobrze zorganizowany dzień, ale wolałam go inaczej spędzić niż na wizażu. Co nie znaczy, ze o Was nie pomyślałam
|
|
#1012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ło to taki bad to nie błąd Ja dostałam raz zaproszenie gdzie zamiast Bazylika Katedralna napisane było Brazylyjka---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
Ja tam na 5 minut wskoczyłam Miałam o dziwo w zapasie godzinę czasu
|
||
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
A ze ślubnych spraw mamy ogromny problem z fotografem
Bo przez Tż spraszanie gości plany się mega pozmieniały. Zamówiliśmy fotografa na 4,5 h. Na więcej nam nie trzeba - troszkę przygotowania w domu, potem msza w kościele i po powrocie do domu gości, nas, pierwszy taniec itp. A teraz wszystko się rozwala. Bo po kościele jedziemy do restauracji na obiad. Pewnie będą białe obrusy itp, no ale to będzie obiad w restauracji - nie wiem 2 h?? Obiad w części zewnętrznej restauracji, żeby mi się jak najmniej ludzi gapiło. A potem już do domu na kawę, herbatę, ciasto,szampana i tańce ( + pewnie jakaś mała kolacyjka w formie tego grilla gazowego). No i właśnie nie wiem jak to zrobić, bo nie będę płaciła fotografce za focenie obiadu w restauracji gdzie wszyscy jedzą. Nidy nie chciałam zdjęć przy stołach. To jest bez sensu. No ale liczę,że wtedy 2 h w restauracji nam uciekną z pracy fotografki. Niby przygotowania możemy sobie sami zrobić to nie jest wielki problem, bo wiadomo,że kiedy ja się będę malować i czesać, może przyjść pstryknąć kilka zdjęć, podobnież jak się będę ubierać. detale można na spokojnie zrobić kilka dni wcześniej ( obrączki, moje pierdółki, wiszącą suknię itp) .Dodać należy,że mam kilka fajnych pomysłów na zdjęcia jak będziemy wszystko szykować w domu (stół ze słodkościami itp bo to też nasze przygotowania) to nie problem ustawić aparat na statywie i zrobić fajne zdjęcia z pilota. Wtedy biorąc fotografkę dopiero do kościoła tracimy ok 2 h jej pracy w czasie obiadu w restauracji i z dojazdami. I zostaje 1 h w kościele + 1 h w domu. Niby byłoby ok, może obiad by się wcześniej skończył i byśmy się wyrobili. Dodam,że jak płacimy jej 100$ z 1 h pracy to w umowie jest,że gdyby miała zostać dłużej to jest to płatne 250$ za każdą godzinę!! Więc odpada. Myślałam też nad tym, by wziąć ją do domu na 3 h ( w sensie 2,5 h przed ślubem tak mniej więcej). Zrobić przygotowania + np. oszukany pierwszy taniec. My byśmy sobie zrobili taką " próbę generalną"a ona by to sfociła, + kilka zdjęć na tej ustrojonej altanie. Potem wziąć ją do kościoła i koniec jej pracy. Decyzja czy pojedzie z nami na obiad już by była jej decyzją ( nie wliczaną w czas pracy). Po prostu by z nami usiadła i zjadła bez robienia zdjęć z jej strony - i pojechała kiedy by chciała. A my po powrocie byśmy sobie sami aparatem Tż robili zdjęcia. To znaczy aparat na statywie i samowyzwalacz. Dodam ( gdyby ktoś nie wiedział lub nie pamiętał) Tż jest z zawodu i pasji fotografem, robi śluby itp. Więc zdjęcia byłyby z pewnością dobre. I takie jakie chcę bo wybredna ze mnie kobieta. I tak sami planowaliśmy sobie zrobić już po wszystkim, wieczorkiem zdjęcia przy zapalonych lampionach na altanie. tacy wtuleni ![]() No i nie wiem jak to ugryźć :P |
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Tym razem się wyłamiemy i nową część "Panny Młode 2013" nazwiemy ! :) PM2013, cz.53 :
Cytat:
Wiec zaklina pogodę.
|
|
#1015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze zapytaj foto jakie ma na to rozwiązanie. Powiedz ze przewidujecie obiad w restauracji i jak ona szię zapatruje na lukę w robieniu zdjeć
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My dzisiaj musimy powybierać zdjęcia do albumów dla rodziców i chrzestnych, jakoś po weekendzie iść to wydrukować i powklejać DLA DZISIEJSZYCH PM WSZYSTKIEGO CO NAJPIĘKNIEJSZE ŻEBY TEN DZIEŃ BYŁ NAJSZCZĘŚLIWSZYM W WASZYM ŻYCIU
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem,że jak Tż jeździ na wesela i ma płacone od godziny to jego posiłek też jest wliczony w czas pracy. Więc nie wiem. Tż też proponował,że tak napiszę, ale jak mówię, mi się wydaje to pytaniem nie na miejscu. W końcu będzie siedzieć i tracić czas z obcymi ludźmi. |
|
|
|
|
#1020 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oleje ten błąd, czytaliśmy ten projekt po kilka razy i ja i TZ, ale żadne z nas się nie zorientowało to goście może się nie zorienują
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.

1 MAJA 2013 

Wybraliśmy jeszcze obrączki i pewnie znowu wszystko ucichnie na jakiś czas.
Z tego powodu raz nie moglam isc na przymiarke, bo zapomnialam, ze trzeba zalozyc
klik!