|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Nowy ksiądz był spięty, bo miał prowadzić swoją pierwszą mszę w parafii. Postanowił dodać do świeconej wody kilka kropelek wódki, żeby się rozluźnić. I tak się stało. Czuł się wspaniale. Gdy po mszy wrócił do pokoju znalazł list: "Drogi Bracie, następnym razem dodaj kropelki wódki do wody, a nie kropelki wody do wódki. A teraz słuchaj i zapamiętaj: - Msza trwa godzinę, a nie dwie połówki po 45 minut; - Jest 10 przykazań, a nie 12; - Jest 12 apostołów, a nie 10; - Krzyż trzeba nazwać po imieniu, a nie to "duże T"; - Na krzyżu jest Jezus, a nie Che Guevara; - Jezusa ukrzyżowali, a nie za☠☠☠ali i to żydzi, a nie Indianie; - Nie wolno na Judasza mówić "ten s☠☠☠☠ysyn"; - Ci co zgrzeszyli idą do piekła, a nie w ☠☠☠☠u; - Inicjatywa, aby ludzie klaskali była imponująca, ale tańczyć "makarenę" i robić pociąg to przesada; - Opłatki są dla wiernych, a nie jako deser do wina; - Poza tym Maria Magdalena była jawnogrzesznicą, a nie ☠☠☠☠ą; - Kain nie ciągnął kabla, tylko zabił Abla; - Na początku mówi się "Niech będzie pochwalony", a nie "☠☠☠☠a mac"; - A na koniec mówi się "Bóg zapłać", a nie "ciao"; - Po zakończeniu kazania schodzi się z ambony po schodach, a nie zjeżdża po poręczy. - Ten obok w "czerwonej sukni", to nie był transwestyta, to byłem ja – Biskup!!!! Amen”
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
mam prośbę do dziewczyn mającym konto na fejsie, o klik w link który zamieściłam w moim profilu, dla didki na DD prezent umyśliłam , tam trzeba tylko kliknąć "głosuj" . Będę wdzięczna
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a skoro mowa o włosach, to pobiegłam po jeszcze jedną maskę z olejami, bo w najbliższej aptece półlitrowe słoiki mają po 22 zeta ![]() Praktykanci dziś kończą, opieczętuję im papiery i niech spadają A poza tym ze względów finansowo-urlopowych wyjazd na castle party stoi pod znakiem zapytania
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-05-31 o 12:41 |
|
|
|
|
#4565 |
|
Panaroja
|
Macham znad deszczu i konieczności pójścia po zakupy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4566 |
|
To ja :)
|
Pisaaać!! Nudzem siem w robociem...
|
#4567 |
|
Panaroja
|
Małż i Śnieżka mieli do jutra siedzieć na działce , a zebrało im się na powrót zaraz natychmiast . Nic już w chałupie nie zrobię
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2013-05-31 o 14:16 |
|
|
|
#4568 | |
|
|
Cytat:
![]() Nadal się nudzę... Książka mi się skończyła...
|
|
#4569 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
właśnie skończyłam odkłaczać dywan z kota, po amiszowemu, na kolankach gumową szczotą, padam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4570 |
|
|
Szszszalona...
|
#4571 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Właśnie o goldena lub labka ich piłuję, ale narazie to piłuję ich bardziej,żeby odłożyli decyzje o psie aż maly skończy 5 - 6 lat...raz z lepszym skutkiem, raz z gorszym, ale daję radę narazie ;-) Niby maly wie,że nie wolno meczyć zwerzaczkow, tylko dawać jeśc i delikatnie dotykac futerka ale to jednak ledwo dwulatek... Wszystkie yiorki i takietamy odpadaja, bo mae i zlośliwe. To już wiedza bo rodzice ojca posiadaja ![]() Cytat:
![]() 2. No tego to sama bym przytulila ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny od meteorkow, spodziewajcie się paczuszek w poniedziałek[, poszly dziś do Was ![]() Będzie ladnie i bezdeszczowo Łeb mnie tak od poludnia napiwrdziela,że musi sie zrobić slonecznie i sucho bo innej opcji chyba nie ma ... |
|||
|
|
|
#4572 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale czemu? nie masz turboszczotki? fogle co tu tak cicho
|
|
|
#4573 |
|
Mother of Cats
|
Dotarłąm w końcu do domu, więc macham
I zaraz spadam - jest wino, ser pleśniowy i bułeczki, trzevba to wykorzystać
|
|
|
|
#4574 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
1. mam, ale turboszczotka mi kota nie czyści
ani żadna inna odkurzaczowa szczotka nie wiem czy to wina szczotki czy wykładziny czy typu kociej sierści czy tego że nie odkurzam codziennie, czy może wszystkiego na raz, ale sierść przyczepia się do wykładziny na ament i daje rade tylko na amisza ale mój amisz jednak zmechanizowany, moja jedna koleżanka czyści swój nieodkurzający się dywan mokrą dłonią, to dopiero masakra 2. fakt
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
chyba wszyscy weekendują
Ja wczoraj spędziłam kolejny dzień na przygotowaniach weselnych (normalnie czuję sie jakbym to ja drugi raz za mąż wychodziła, deja vu mam Teraz pakuję torebkę, torbę do hotelu i spadam się czesać i malować mam nadzieje że się rozpogodzi bo na razie pochmurnie jest
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
albo w robocie siedzą
![]() wczoraj się dowiedziałam, że szef ma wrócić do Polski dopiero koło 18-19 czerwca ![]() Ciekawe, czy w ogóle wróci
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-06-01 o 10:58 |
|
|
|
#4577 | |||
|
Zakorzenienie
|
znad nieludzkiego zmęczenia potem nadludzkiego wypoczęcia potem andludzkiej imprezy i znów wypoczęcia
![]() a ja dziś tylko odwożę Mam z imprezy - nigdzie się kokurdwa nie ruszam jemy to co da sie zrobić z tego co w szafkach ![]() Chwal dni takie albowiem nie dane Ci są na wieki ![]() Cytat:
? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- yhy - odezwała się grubodoopna i karłowata
|
|||
|
|
|
#4578 |
|
BAN stały
|
fajna procesja bożocielna
co za masakraale... jak dobrze pójdzie, to już za 9 dni będę mieć wakacje |
|
|
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Nie przegapiłaś. Dragonki widziałaś z Kaś? No i Tricolor sie skusila ;-) Dore jakos pod koniec czerwca pewnie ;-) Cytat:
|
|
|
|
|
#4580 | |
|
Wtajemniczenie
|
machnę tylko, przeziębiłam się chyba, co za pogoda ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
Kcem być pienkna I chyba w związku z tym mam taki wysyp na twarzy, jakiego nie miałam nawet w wieku lat kilkunastu ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Dnia dziecka fajowego życzę :green:
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ja of kors zapominam o takich bzdetach ajk dzień dziecka - że to dziś ( bo to urodzinki Dediego były ) ale Nietopsz w samo południe otwar likier i wsadził zaskórniaka do łapy ![]() a ja nie lubię żadnych Dni niepoczebne zupełnie Stazja - thnx nie ominęło tera spadam |
|
|
|
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja odpukać mam ostatnio tak gladką cerę, jak nigdy chyba....zastanawiam się co sie w zamian spierdzieli ![]() Cytat:
1. ![]() 2. Dobrego masz Nietopsza ![]() ![]() A ja dziś poplynęlam w sklepie z zabawkami...bosz...jakie cuda teraz robią Worek samochodzików i banie mały dostał. No i książkę oczywiście
|
||
|
|
|
#4583 |
|
Piers do przodu
|
Małż chrapie odsypiając noc pierszą
|
#4584 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4585 |
|
Piers do przodu
|
Ja straciłam głos przed 23-cią
a Mój chyba jeszcze wcześniej
|
#4586 | ||
|
Panaroja
|
Snad kothy i Status Quo
![]() 1.oni to bayzel najlepiej potrafio ![]() 2.zjadłaś całą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.czymam ![]() a ja się żegnam - jutro wybywamy na działkę tfutfu i wracam dopiero na lipiec ![]() ![]() bądźcie niegrzeczne A , i zanabyłam jasnożólty lakier w kolorze kogla-mogla
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4587 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja kaszlę drugi tydzień i zaczyna mnie to martwić
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4588 |
|
Piers do przodu
|
|
#4589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. to zasługa ślimaków? czy ogólnej pielęgnacji 2. no powiedzmy nie popadajmy w przesadę ![]() ale chodzi o to że o tej porze likier - wyloozowany nietopsz 3. co nie ? Cytat:
szczęśliwi rozerwanie ludzie - nei ma to jak sie dobrze zabawić - dajecie wzorowy przykład temu narodowi ![]() my z chopinem imprezowali plenerowo do 4 nad ranem o 5 poszli spać we środę - jak za dawnych czasów ależ było nostalgicznie no pisałam ja w kwietniu ze takie tera choróbska długotrwałe - po 3 tyg dopiero mi przeszło na wszelki se prześwietl płuca
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-01 o 16:32 |
||
|
|
|
#4590 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
mam zagwozdkę kulinarną, kupiłam dziś rzepę japońską i nie wiem jak ją najlepiej zjeść.... chyba w surówce jak rzodkiewkę? bo wygląda jak ogromna rzodkiewka
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jakbym chciała mieć szarą wykładzinę to bym taką kupiła ![]() Cytat:
ja bym chyba tyle na wygnaniu nie wytrzymała baw się dobrze! współczuję.... ja się kiedyś z kilkutygodniowego męczącego kaszlu wyleczyłam wyciągiem z podbiału, może spróbuj?
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

i inne szpice zdecydowanie nie 

?

to zasługa ślimaków?