W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wiza¿anek. Wejd¼, poznaj rodaczki, wymieñ siê opiniami i swoim do¶wiadczeniem.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-05-29, 08:41   #2971
sjoanna
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 082
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III

Ale pogoda - na dzisiaj znowu widze deszcz zapowiadaja.

W nocy mnie komar obudzil - i przez ta paskude usnac nie moglam. Wysmarowalam sie preparatem na komary i taka smierdzaca dopiero dalam rade usnac.
A maz zagrozil ze jak bede tak smierdziec to on bedzie spac w salonie.

Princi - ty bys chciala fachowca punktualnego?
To nie wiem gdzie bys musiala mieszkac - Szwajcaria, Niemcy, Austria?
Dobrze ze przyszli tego samego dnia co sie zapowiedzieli.

Ale dobrosci gotujecie.

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-29, 11:40   #2972
poldzik
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 746

czesc dziewczyny... u nas sloneczko swieci dzisiaj moze sie w przerwie obiadowej godzinke zdaze poopalac na tarasie? jestem biala jak mozzarella hehe tak sobie mysle ze zrobie tztowi na obiad cos letniego np salastke makaronowo pomidorowo mozzarellowa... tylko bazylia by sie przydala swieza..
poldzik jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-29, 12:10   #2973
alcon
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 874

Witaj Poldziku

Gratulujê ¶lubu i zazdraszczam strasznie wesela na Sycylii.
My te¿ bierzemy ¶lub ko¶cielny w tym roku. I ja te¿ bêdê mia³a czerwone buty wi±zankê i inne dekoracje w tym kolorze i nie przysz³o mi do g³owy skojarzenie z flag± polsk±

Princi jak tam Flavio?
Powiem Ci,¿e nawet niemieccy fachowcy siê spó¼niaj±, mo¿e nie klika godzin, ale kilkana¶cie minut taak

sjoanna jaki poziom w³oskiego teraz robisz? co ju¿ przerobili¶cie z gramatyki?

cuciola za prawo karne

mmarcapanku
mam nadziejê,¿e wszystko rozwi±¿e siê pozytywnie

bambi je¶li zaczniecie na powa¿nie my¶leæ o De to warto szukaæ pracy na stepstone.de i monster.de

cucciola79 pw

Gdzie siê podziewaj± Romanaccia( a byæ mo¿e ju¿ nie d³ugo Argenitna ) i Nolqa????

Poza tym dosta³am pracê jako kelnerka w kawiarni ok. 20 godzin tygodniowo ( w tym 3 godz w sobotê) a niedziela wolna, jest otwarte od 8-20 wiêc czas pracy te¿ jest OK. mam 10 min spacerkiem od domu, tak¿e do koñca lipca mo¿e byæ. jednak nadal szukam czego¶ lepszego...

Edytowane przez alcon
Czas edycji: 2013-05-29 o 13:18
alcon jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-29, 12:36   #2974
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 4 697

Cytat:
Napisane przez sjoanna Poka¿ wiadomo¶æ
Ale pogoda - na dzisiaj znowu widze deszcz zapowiadaja.

W nocy mnie komar obudzil - i przez ta paskude usnac nie moglam. Wysmarowalam sie preparatem na komary i taka smierdzaca dopiero dalam rade usnac.
A maz zagrozil ze jak bede tak smierdziec to on bedzie spac w salonie.

Princi - ty bys chciala fachowca punktualnego?
To nie wiem gdzie bys musiala mieszkac - Szwajcaria, Niemcy, Austria?
Dobrze ze przyszli tego samego dnia co sie zapowiedzieli.

Ale dobrosci gotujecie.
a no wlasnie, lepiej pozno niz wcale
ja na komary uzywam takiej "wtyczki" z plynem na prad z vape.polecam
Cytat:
Napisane przez poldzik Poka¿ wiadomo¶æ
czesc dziewczyny... u nas sloneczko swieci dzisiaj moze sie w przerwie obiadowej godzinke zdaze poopalac na tarasie? jestem biala jak mozzarella hehe tak sobie mysle ze zrobie tztowi na obiad cos letniego np salastke makaronowo pomidorowo mozzarellowa... tylko bazylia by sie przydala swieza..
moj TZ mowi na mnie czasem mozzarella. ciekawe kiedy ja sie zdaze opalic. moze trzeba po samoopalacz siegnac....
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-29, 13:13   #2975
cuciola
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 227
GG do cuciola
W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III

Alcon, gratuluje pracy, trzeba sie zadowololic tym co jest

Nolqa pewnie nie ma czasu na wiZazowanie bo studiuje i pracuje latwiej ja na fb zlapac

Juz wymiekam nad tymi ksiazkami

cuciola jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-29, 14:01   #2976
principessina
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 083

uff jak goraco..i kto to mowil, ze w tym roku nie bedzie lata hehe

poldzik
ja zasadzilam sobie bazylie, szczypiorek, miete i szalwie tez jestem blada jak swinka i do tego mam taka dziwne cere, ze sie nie moge opalic heh

cuciola ile egzaminow Ci brakuje?

sjoanna
no nie co do dnia tez nie byli punktualni, bo codziennie mowili domani hehe, moze do konca lata skoncza

alcon a dziekuje Flavcio odzyskal apetyt teraz troszke jest przeziebiony pewnie dlatego, ze lata po zimnej podlodze bez skarpetek fajnie z ta praca, podreperujsze budzet i podszkolisz lepiej jezyk wsrod tubylcow

cucciola79
tez zrobilam dzis fasolke z cacio, ale Flavcio nie zjadl, warzyw i owocow to nie chce
Stary 2013-05-29, 14:25   #2977
cucciola79
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 998

hej hej

sjoannaostatnio tak mnie mala muszka obudzila w nocy bzyczala i bzyczala nad uchem wrrr spac nie dala
alconno to superi bliziutko do domku
cucciojj a Ty znowoz masz naukewlasnie tak ostatnio myslalam o Tobie bo tu nam zniklas
princinie wkurzaj mnie nawetu mnie chlodnono to u nas co do owocow to tez jest blee na merende zrobie jej racuszki z twarozkiemi chociaz tak dorzuce troszke jabluszka startego

Edytowane przez cucciola79
Czas edycji: 2013-05-29 o 14:29
cucciola79 jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2013-05-29, 15:33   #2978
bambi1980
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 411

paulinka1128 dzieki Paulinka za pozytywny odzew Jesli bedziecie mialy ochote na ten piknik - dajcie znac! Fajnie by bylo.
paulinko a tak swoja droga - ogladnelam sobie Twoje ostatnie zdjecia z wyprawy na nartach - jestem pod ogromnym wrazeniem. Czy ty sama jezdzisz czy masz jakiegos towarzysza/towarzyszke? Wyciagi byly czynne? Ale ci zazrdroszcze - ja od 3 lat (paradoksalnie od kiedy mieszkam we wloszech) nie bylam na nartach - na przyszly rok mam zamiar sie zapisac do CAI...
Princi - to moje "terrone" to bylo sympatyczne a nie uwlaczjace Zawsze gdy pytaja czy moj Tz jest "bergamasco" odpowiadam , ze nie - ze jest "terrone" i tym lepiej! Ludzie stad pochodzacy sa "srednio sympatyczni"

cucciola79 - no fajnie by bylo zrobic taki "zlot czarownic" w Toskanii. Ale sadze, ze chyba to zostanie jedynie w kwestii planow - odeglosci sa znaczne. Dlatego bardziej realne wydawaly mi sie ewentualnie regionalne spotkania.
aconku - dziekuje ci za pomocna dlon! Duzo jest ofert... musze sie w to wdrozyc. Dla nas chyba trudniejsze bedzie znalezienie pracy dla Tz - bo on wlasciwie niczego konkretnego nie potrafi - tzn nie ma konkretnego fachu. Ma patent agenta nieruchomosci, zna przepisy itd ale gdybysmy mieli wyjezdzac za granice to zostaja mu prace zwyklego "Arbeitera" bo jezyka tez nie zna.
Gratuluje ci pierwszej pracy! Zobaczysz jak teraz bedziesz szybko "szprechac"!

Edytowane przez bambi1980
Czas edycji: 2013-05-29 o 15:37
bambi1980 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-05-29, 17:11   #2979
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poldzik Poka¿ wiadomo¶æ
A u mnie (czyli w polowie wloskiego buta) raz slonko a raz deszczyk i do tego dosyc silny wiatr.
Kupilam bazylie w donieczce ale taka slabiutka. Nie podlalam 2 dni i juz wiedla.
Najlepiej mi rosla bazylia - a wlasciwie kilka galazek bazylii jakie dostalam na targu jako aromi. W zeszlym roku mialam taka w wazoniku z woda - nawet puscily korzonki.

Cytat:
Napisane przez alcon Poka¿ wiadomo¶æ

sjoanna jaki poziom w³oskiego teraz robisz? co ju¿ przerobili¶cie z gramatyki?

Konczymy congiuntivo a mamy jeszcze mowe zalezna zrobic i na tym koniec. Oficjalnie jestem na B1 i pol (taki przygotowawczy do B2) ale konczymy material na B2.
W przyszlym roku chyba juz kursow zaawansowanych nie bedzie.

Poza tym dosta³am pracê jako kelnerka w kawiarni ok. 20 godzin tygodniowo ( w tym 3 godz w sobotê) a niedziela wolna, jest otwarte od 8-20 wiêc czas pracy te¿ jest OK. mam 10 min spacerkiem od domu, tak¿e do koñca lipca mo¿e byæ. jednak nadal szukam czego¶ lepszego...
To wcale nie tak zle - a i jezyk sobie przeszkolisz.

[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;4105522 7]
ja na komary uzywam takiej "wtyczki" z plynem na prad z vape.polecam

moj TZ mowi na mnie czasem mozzarella. ciekawe kiedy ja sie zdaze opalic. moze trzeba po samoopalacz siegnac....[/QUOTE]

Dzieki.
U nas sa siatki na oknach ale chyba jakis sie przemknal jak wychodzilam wieszac pranie.

Cytat:
Napisane przez cuciola Poka¿ wiadomo¶æ
Nolqa pewnie nie ma czasu na wiZazowanie bo studiuje i pracuje latwiej ja na fb zlapac

Juz wymiekam nad tymi ksiazkami
Nasze studentki nie maja czasu na wizaz.
Ale jak skoncza sesje to ...

Cytat:
Napisane przez principessina Poka¿ wiadomo¶æ
tez jestem blada jak swinka i do tego mam taka dziwne cere, ze sie nie moge opalic heh
Do bladziochow.
Ogladam sobie czasami dziewczyne na youtubie - wloszke, ktora robi sama i ocenia sklepowe kosmetyki.
Kremy, pudry, scruby.
Nawet kupilam sobie zel z aloesu.
Widzialam ostatnio jak oceniala samoopalacz.
O tutaj http://www.carlitadolce.com/2013/05/...ti-carini.html

Cytat:
Napisane przez cucciola79 Poka¿ wiadomo¶æ
hej hej

princinie wkurzaj mnie nawetu mnie chlodnono to u nas co do owocow to tez jest blee na merende zrobie jej racuszki z twarozkiemi chociaz tak dorzuce troszke jabluszka startego
Przemycaj owocki.
Zwykle dzieci nie lubia warzyw.

Bambi - a wy juz tak na serio zaczynacie myslec o wyjezdzie?

a LADY.”

Edith Head

Edytowane przez sjoanna
Czas edycji: 2013-05-29 o 17:35
Stary 2013-05-29, 18:50   #2980
bambi1980
Zadomowienie

a tak znowu slubnie zapytam : czym jechalyscie do slubu? I do przyszlych panien mlodych - czym pojedziecie? Ja sie do tej pory upieralam, ze chce zabytkowy samochod, a moj Tz woli takie zwykle. Tzn calkiem zwykle to nie - bo ja bym audi a8 albo jaguara za 70.000€ do zwyklych nie zaliczyla - no ale wiecie o co chodzi - luksusowe. W rodzinie raczej nie mam nikogo z fajnym autem, jedynie jeden wujek - ale jego audi juz wiekszosc mojego kuzynostwa jechala do slubu wiec nie chce go wiecej meczyc.

dzisiaj kolejna niefajna notizia: ta jego eks nie daje nam spokoju (n.b. ona od niego odeszla prawie 20 lat temu)

sjoanna - jesli to by jedynie ode mnie zalezalo, to wyjezdzalabym nawet dzis. Ale jak wiadomo caly w tym ambarans zeby dwoje chcialo naraz
Stary 2013-05-29, 19:27   #2981
sjoanna
Zakorzenienie

Oj samochod - ja tez mialam z tym problem ale na szczescie sie rozwiazal.
Restauracja dala mi limuzyne w prezencie - srebrnego lexusa- dojazd spod domu do kosciola a potm przed Zamkiem w Sobkowie przesiedlismy sie do karety z orszakiem 2 (albo 3 - nie pamietam juz) konnych.

Gdyby nie to to wzielabym jakis fajny - patrzylam wtedy na zabytkowe - podobala mi sie stara warszawa.

A co ta baba znow chce?

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-05-30, 07:27   #2982
bambi1980
Zadomowienie

Sjoanna - obejrzalam sobie wieczorkiem ten zamek w Sobkowie i przeczytalam historie - fajne miejsce!! Ja uwielbiam takie stare oryginalne miejsca, szkoda ze zamek sie nie uchowal do naszych czasow, ale klimat jest piekny. taka podobna historia kojarzy mi sie z zamkiem w Swierklancu na Slasku - podczas wojny zostaj zniszczony doszczetnie - a swietnoscia byl porownywalny do Wersalu. jedyne co zostalo to brama, ktora wykorzystano jako wejscie do ZOO w Chorzowie. A ktora karete mialas - bo widzialam dwie - taka zadaszona czerwona i taka czarna otwarta. A obsluga byla ubrana w stroje???? Ale suuuuperrr Ja chcialam karete ale Tz kategorycznie odmowil. Chyba jednak wezmiemy to zabytkowe auto zeby wilk byl syty...
a ta eks roznosi - ona nadaje sie do wariatkowa. a czego chce to trudno powiedziec - chyba najwiecej tego zebysmy byli nieszczesliwi i jadowici jak ona..
Stary 2013-05-30, 08:02   #2983
paulinka1128
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 467

Ah moja twarz wkoncu nie jest juz czerwona tylko nos i troche czolo

Ja ogolnie tez teraz musze zaczac sie uczyc ehhh...mam tylko 3 egzaminy no ale zawsze....jak szybko zlecial ten rok

Ja jeszcze nie spotkalam tej "wiosny" zadnego komara

bambi1980 dzieki zapraszam wiec na narty w przyszlym roku. Wycagi teraz sa pozamykane tak wiec jest naprawde super isc w gory bo nie ma prawie nikogo i mozna wiele dzikich zwierzat spotkac.
O dziwo nie mam duzo znajomych co lubia i chodza po wysokich gorach tzn. na piesze wedrwki jeszcze tak ale na scialpinismo mam tylko jednego towarzysza i o dziwo z sycylii pochodzi

Tez obejrzalam sobie ten zamek w Sobkowie bardzo lubie takie klimatyczne, stare miejsca
Stary 2013-05-30, 08:38   #2984
sjoanna
Zakorzenienie

Moglam wam linka wkleic ale pozno juz bylo i wylaczalam komputer.

Mam Sobkow na FB. Fajne mieli zdjecia zimowe a potem koni.

Karete mialam zakryta bo sie po poludniu pogoda zepsula i zrobilo sie chlodniej i pochmurno. Ale i to bylo dobre bo sie lepiej bawi jak nie ma ukropu.
A co do strojow to cala obsluga jest w odpowiednich kostiumach. Kelnerki maja stroje robocze z epoki (oczywiscie niezbyt strojne- tylko takie jakie mialy wtedy pracujace kobitki) a wlasciciel, konni, woznica- maja szlacheckie.

Wlasnie to bardzo mi sie podobalo.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-05-30, 12:43   #2985
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez paulinka1128 Poka¿ wiadomo¶æ
Ah moja twarz wkoncu nie jest juz czerwona tylko nos i troche czolo

Ja ogolnie tez teraz musze zaczac sie uczyc ehhh...mam tylko 3 egzaminy no ale zawsze....jak szybko zlecial ten rok

Ja jeszcze nie spotkalam tej "wiosny" zadnego komara

bambi1980 dzieki zapraszam wiec na narty w przyszlym roku. Wycagi teraz sa pozamykane tak wiec jest naprawde super isc w gory bo nie ma prawie nikogo i mozna wiele dzikich zwierzat spotkac.
O dziwo nie mam duzo znajomych co lubia i chodza po wysokich gorach tzn. na piesze wedrwki jeszcze tak ale na scialpinismo mam tylko jednego towarzysza i o dziwo z sycylii pochodzi

Tez obejrzalam sobie ten zamek w Sobkowie bardzo lubie takie klimatyczne, stare miejsca
przeciez komary sie boja sniegu ja u siebie nawet w grudniu widzialam
Cytat:
Moglam wam linka wkleic ale pozno juz bylo i wylaczalam komputer.

Mam Sobkow na FB. Fajne mieli zdjecia zimowe a potem koni.

Karete mialam zakryta bo sie po poludniu pogoda zepsula i zrobilo sie chlodniej i pochmurno. Ale i to bylo dobre bo sie lepiej bawi jak nie ma ukropu.
A co do strojow to cala obsluga jest w odpowiednich kostiumach. Kelnerki maja stroje robocze z epoki (oczywiscie niezbyt strojne- tylko takie jakie mialy wtedy pracujace kobitki) a wlasciciel, konni, woznica- maja szlacheckie.

Wlasnie to bardzo mi sie podobalo.
ladnie musial wygladac Twoj slub. ta kareta, zamek i te tradycyjne stroje. u mnie w rodzinie to kazdy robil takie tradycyjne wesele. nie podobalo mi sie wcale
Stary 2013-05-30, 13:39   #2986
principessina
Zakorzenienie

Dzien doberek! znowu wichura...jestesmy zakatarzeni

sjoanna ten zamek to miejsca z dusza i klimatem, takze b. mi sie podoba takze do slubu jechalimy kareta odnosnie samoopalaczy to wiele razy czytalam, ze jak sie ma chora tarczyce to nie powinno sie ich uzywac, wiec ich nie uzywam, w sumie nie wiem tak dokladnie dlaczego

bambi moze z tym wyjazdem to nibylby taki glupi pomysl, "odeseparowalibyscie" sie definitywnie od ex meza i jego rodzinki
Stary 2013-05-30, 13:54   #2987
sjoanna
Zakorzenienie

No wlasnie - Bambi - dobrze Princi mowi - choc pewnie calkowicie sie nie odseparujecie. Twoj TZ ma pewne obowiazki co do dziecka i nie powinien zrywac z nim kontaktu.

Ale wieje u mnie!
I straszy bardzo ciemnymi chmurami.

A to link do galerii zdjec zamku w Sobkowie.
Nazywa sie zamkiem ale to co pozostalo ze starych budynkow to zabudowania gospodarskie dookola dziedzinca i tam sa sale restauracyjne i balowe oraz hotel i stajnie dla koni.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-05-30, 15:28   #2988
principessina
Zakorzenienie

sjoanna u Ciebie wietra phi...zobacz co napisalam na fejsie...u mnie to wichura, porwalo koldre Flavcia, mial ja od urodzenia, wszedzie szukalam, chyba sobie ktos wzial
Stary 2013-05-30, 15:37   #2989
Konto usuniête

to teraz Flavcio nie bedzie Ci chcial zasnac

dobrze, ze gadaja w kolko ze Ziemia sie rozgrzewa. mi sie wydaje na odwrot

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 13:47   #2990
cucciola79
Wtajemniczenie

Witajcie babeczki

u nas wczoraj taka burza przeszla ,ze szok bylismy bez pradu bez tel i netuodcieci od swiatalalo i do tego grad jak jaja kurze

sjoannato pieknie tak romantycznie u Was bylowrzuc jakies fotki na fb

princia no doczytalam wiatr porwal Flawciowi kolderke??!!mamma mia to i u Was tak wialo??

bambia czego ona od Was chce??co zazdrosc jej sie wlaczyla???
Stary 2013-05-31, 14:07   #2991
sjoanna
Zakorzenienie

Ale mi zimno!
Skacze tylko i wynosze albo wnosze do domu stojak z praniem.
Pada co chwile.
A do tego jeszcze do szkoly musze isc.

Pogoda jak w listopadzie!

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cucciola - z umieszczaniem zdjec na FB mam problem. Moj maz sie nie zgadza na zadne ze swoim wizerunkiem i nie lubi kiedy ja umieszczam jakies zdjecie gdzie mnie widac.
Moze kiedys gdy zgram troche na ten laptop - bo sa na duzym komputerze.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-05-31, 14:07   #2992
principessina
Zakorzenienie

No powiem Wam, ze u mnie jak na maj to tez zimno, a przede wszystkim wichura, od 3 tyg to leb urywa! moze rzeczywiscie ni ebedzie lata?

mialam sie Was zapytac czy macie jakies plany wakacyjne??
Stary 2013-05-31, 14:35   #2993
cucciola79
Wtajemniczenie

u mnie wyjatkowo cieplutko sie zrobilo i jets nawet sloneczko
Stary 2013-06-01, 15:02   #2994
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

moje nowe wlosy juz w albumie i jak?
rozjasnilam troche i sa krotsze

Stary 2013-06-01, 15:52   #2995
sjoanna
Zakorzenienie

Wygladasz slicznie!
Chcesz dojsc do jakiegos koloru czy tak na lato jasniej nieco?

Ja tez wlasnie farbuje.
Jeszcze 10 minut.

Moj maz w czasie gdy pomagal mi nakladac farbe powiedzial - gotuje, farbuje - sam bym sie ze soba ozenil.

Bo on dzisiaj zrobil obiad a ja pieklam chlebek i pare bulek.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2013-06-01, 16:08   #2996
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

pozbylam sie calej czerni/ciemnego brazu i chcialam jakos dodac zywiolu wlosom na lato. Zeby nie byly juz takie ciemne. Wiec zaproponowal mi takie lekkie refleksy (cieniutkie, ale robil je jak pasemka) i dodamy ich jeszcze kolejnym razem. Ta moja kolezanka, ktora wychodzi za maz dala mi buono na 50 eu i poszlam fajny ten fryzjer bo gej a ja teraz tez dostalam 50 eu buono dla nowej klientki wiec zaprosze tesciowa maja tez estetista i male spa umia sie promowac
nie jestem jakos super zadowolona ze zmiany, wyszlo tak naturalnie ze az za! No ale jak mowicie ze ladnie..przynajmniej jest teraz rowno a nie 3 rozne kolory na lbie

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2013-06-01 o 16:10
Stary 2013-06-01, 18:06   #2997
Konto usuniête

Cytat:
Wygladasz slicznie!
Chcesz dojsc do jakiegos koloru czy tak na lato jasniej nieco?

Ja tez wlasnie farbuje.
Jeszcze 10 minut.

Moj maz w czasie gdy pomagal mi nakladac farbe powiedzial - gotuje, farbuje - sam bym sie ze soba ozenil.

Bo on dzisiaj zrobil obiad a ja pieklam chlebek i pare bulek.
jaki pracowity ten Twoj maz bedziesz mu sie musiala pozniej odwdzieczyc
Cytat:
Napisane przez cuciola Poka¿ wiadomo¶æ
pozbylam sie calej czerni/ciemnego brazu i chcialam jakos dodac zywiolu wlosom na lato. Zeby nie byly juz takie ciemne. Wiec zaproponowal mi takie lekkie refleksy (cieniutkie, ale robil je jak pasemka) i dodamy ich jeszcze kolejnym razem. Ta moja kolezanka, ktora wychodzi za maz dala mi buono na 50 eu i poszlam fajny ten fryzjer bo gej a ja teraz tez dostalam 50 eu buono dla nowej klientki wiec zaprosze tesciowa maja tez estetista i male spa umia sie promowac
nie jestem jakos super zadowolona ze zmiany, wyszlo tak naturalnie ze az za! No ale jak mowicie ze ladnie..przynajmniej jest teraz rowno a nie 3 rozne kolory na lbie
ladnie wyszlo lepiej troszke rozjasnic, bo czarny troche postarza

ale sie dzis najadlam czeresni. mam brzuch jak balon
Stary 2013-06-01, 18:42   #2998
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

ja tez kupilam pierwsze

Stary 2013-06-01, 19:29   #2999
principessina
Zakorzenienie

uff cos szwankuje mi internet, jedna strona otwiera sie 20 minut poc zym gasnie komputer a maz wyszedl z synkiem na dlugi spacer, myslalam ze sie troszke przed kompem zrelaksuje

sjoanna ale pysznosci przygotowal Ci maz mniam moj tez b. lubi gotowac

cuciola nie widze gdzie ta fotka na fejsie?
Stary 2013-06-02, 01:57   #3000
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola
W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III

Nie na fejsie tylko tu w profilu moim w prywatnym albumie.. Bylismy na lodach ze znajomymi, fajnie bylo, zakreceni tym slubem sa totalnie

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Emigrantki

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: Wy³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.