Rossmann cz. XVIII - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-01, 08:05   #2011
dzastinka06
Przyczajenie

Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Musze Sie Wam wyżalic. Wywoływałyście kiedyś w Rossie zdjęcia? Ją dziś odebrałam swoje. Zamówiłam 400 i nie wiedzieć czemu wywołane są w dwóch rozmiarach. Zamawiałam format 10x15, a połowę mam 10x13,3!!! Czytałam, że to zalezy od proporcji i rozmiarów jakie Sie daje w wersji elektronicznej. Wszystko fajnie tylko, że ją wszystkie zdjęcia jednym aparatem robiłam, a mimo to połowa zdjęć jest ok, a połowa jestw tym mniejszym formacie! WTF?! Pierwszy raz Sie z tym spotykam. Więcej tam zdjęć do wywołania nie oddalam. Zawsze jak zanosilam do wywołania to fotograf robił te zdjęcia w wybranym przeze mnie rozmiarze... A tu skucha. Rossmann załapał u mnie kolejnego minusa. Jedyny miły akcent to, że pierwszy raz dostałam dziś gratisa. No ale zważywszy, że za zdjęcia zapłaciłam 120zł... Zapewne.dostali coś.na Dzień Dziecka, bo kasjerka dała mi bajkę na cd (do słuchania). Wolałabym jednak jakie kosmetyk, np. olejem do twarzy Soraya.

Jeśli chodzi o wywoływanie zdjęć to ja korzystam z allegro a rosa nie polecam... widzialam kiedyś zdjęcia... nawet papier mi się nie podobał... Chyba chodzi o to, że tak jak pisał ktoś wyżej R. nie kadruje tego tylko wpuszczone w maszynę i drukowane to jest

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Robiłam wczoraj zakupy i mi promocje nie powchodziły (zakupy gerberowe). Jakby ktoraś z Was trafiła na jakieś info proszę dajcie znać (w Sylwestra też była podobna akcja - wtedy zwracali kasę po przeskanowaniu im paragonów)
dzastinka06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 08:10   #2012
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion
Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez dzastinka06 Pokaż wiadomość
Musze Sie Wam wyżalic. Wywoływałyście kiedyś w Rossie zdjęcia? Ją dziś odebrałam swoje. Zamówiłam 400 i nie wiedzieć czemu wywołane są w dwóch rozmiarach. Zamawiałam format 10x15, a połowę mam 10x13,3!!! Czytałam, że to zalezy od proporcji i rozmiarów jakie Sie daje w wersji elektronicznej. Wszystko fajnie tylko, że ją wszystkie zdjęcia jednym aparatem robiłam, a mimo to połowa zdjęć jest ok, a połowa jestw tym mniejszym formacie! WTF?! Pierwszy raz Sie z tym spotykam. Więcej tam zdjęć do wywołania nie oddalam. Zawsze jak zanosilam do wywołania to fotograf robił te zdjęcia w wybranym przeze mnie rozmiarze... A tu skucha. Rossmann załapał u mnie kolejnego minusa. Jedyny miły akcent to, że pierwszy raz dostałam dziś gratisa. No ale zważywszy, że za zdjęcia zapłaciłam 120zł... Zapewne.dostali coś.na Dzień Dziecka, bo kasjerka dała mi bajkę na cd (do słuchania). Wolałabym jednak jakie kosmetyk, np. olejem do twarzy Soraya.

Jeśli chodzi o wywoływanie zdjęć to ja korzystam z allegro a rosa nie polecam... widzialam kiedyś zdjęcia... nawet papier mi się nie podobał... Chyba chodzi o to, że tak jak pisał ktoś wyżej R. nie kadruje tego tylko wpuszczone w maszynę i drukowane to jest

---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Robiłam wczoraj zakupy i mi promocje nie powchodziły (zakupy gerberowe). Jakby ktoraś z Was trafiła na jakieś info proszę dajcie znać (w Sylwestra też była podobna akcja - wtedy zwracali kasę po przeskanowaniu im paragonów)
wczoraj do godz 13 były jakieś awarie systemu, najłatwiej będzie jak do nich napiszesz
Stary 2013-06-01, 08:29   #2013
Asiuchal
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
a nie obrabiałaś ich może w komputerze? Bo z tego co się orientuje cewe wrzuca je po prostu do komputera i maszyna wszystko robi sama, nikt tego nie sprawdza. Wiec jeśli miałaś zapisane w innym formacie to w takim kompter odczytał. Zadzwoń może do Cewe z reklamacją
Nie umiem odrabiać. Myślałam, że format zdjęć jest ok.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 08:38   #2014
nieznana4
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez aSHa85 Pokaż wiadomość

nivea przeciwzmarszczowy do cery mieszanej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...mieszanej.html
Dziękuję! Przeczytałam, pobiegłam do roska i kupiłam!!!
nieznana4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 09:08   #2015
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Nie umiem odrabiać. Myślałam, że format zdjęć jest ok.

zadzwoń do nich (77 406 30 00) i powiedz, że chcesz zgłosić reklamację na te które są w innym niż zamawiałaś formacie, powinni ci kase za to zwrócić
Stary 2013-06-01, 09:13   #2016
Asiuchal
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
zadzwoń do nich (77 406 30 00) i powiedz, że chcesz zgłosić reklamację na te które są w innym niż zamawiałaś formacie, powinni ci kase za to zwrócić
Dziękuję, tak też zrobię. Czy ktoras z was miała podobną sytuację?

Stary 2013-06-01, 12:44   #2017
karolina_zb
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez maddzia007 Pokaż wiadomość
Chciałam dziś coś dokupić z lovely bądź wibo, ale zniżka już niestety nie obowiązuje
Też chciałam wczoraj kupić kilka rzeczy i się nie udało
Cytat:
Napisane przez White Demon Pokaż wiadomość
Dzwoniłam do firmy Wibo i ponoć wkradł się błąd i promocja miała trwać do 29.05. Właśnie przygotowują sprostowanie na FB

Wkurzona jestem, bo chviałam jeszcE 2 lakiery Lovely capnąć

Czyli wszystko jasne...
Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
Kurde a wogole u kogoś w rossie są już piaskowce?
U mnie są
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 12:57   #2018
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Rimmel seria matowa od Kate Moss
polecasz jakiś konkretny kolor? jak z jej trwałością?

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 13:01   #2019
IzzieSt
Zakorzenienie

Dziewczyny, które kupiły krem Ziaja z awokado, nie zapchał Was?
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 13:05   #2020
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
ja go używam raz na jakiś czas i jest ok ale ja mam raczej suchą skórę.

Instagram
Stary 2013-06-01, 13:09   #2021
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
mam cerę mieszaną w kierunku tłustej,używałam go tylko na noc i nie zapchał mnie
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 13:10   #2022
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
Kate Moss nr 16 jest fajna. Sama kupiłam ostatnio
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 13:11   #2023
Siuniaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Kończę właśnie 3 opakowanie, mnie nie zapycha Stosuję na dzień i na noc, cerę mam w kierunku suchej.
Siuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 13:11   #2024
ania10zg
Rozeznanie

Ja mam dwie pomadki z seri Kate Moss Rimmel w odcieniu 101 i 102. Kolory są przecudowne, ale nie zabardzo podoba mi się efekt na ustach. Jak ją rozprowadzę tak, jak normalnie pomadkę to podkreśla suche skórki (nie potrafię ich się pozbyć:/) oraz nie wygląda zbyt estetycznie, natomiast jeśli ją wklepię w usta, wtedy ta pomadka tak jakby "barwi" te usta i w nie "wchodzi". Wygląda to tak, jakbym nie miala na sobie pomadki, a usta mialy taki piękny różowy kolor. jednak wtedy kolor traci na intensywności. Nie mniej jednak bardzo je chcialam, bo chcialam matową pomadkę, a tylko te z seri Kate sa takie i mają wspaniale kolory Jeszcze 103 jest ladna, taki ciemny róz
ania10zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 13:17   #2025
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Kate Moss nr 16 jest fajna. Sama kupiłam ostatnio
Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
Ja mam dwie pomadki z seri Kate Moss Rimmel w odcieniu 101 i 102. Kolory są przecudowne, ale nie zabardzo podoba mi się efekt na ustach. Jak ją rozprowadzę tak, jak normalnie pomadkę to podkreśla suche skórki (nie potrafię ich się pozbyć:/) oraz nie wygląda zbyt estetycznie, natomiast jeśli ją wklepię w usta, wtedy ta pomadka tak jakby "barwi" te usta i w nie "wchodzi". Wygląda to tak, jakbym nie miala na sobie pomadki, a usta mialy taki piękny różowy kolor. jednak wtedy kolor traci na intensywności. Nie mniej jednak bardzo je chcialam, bo chcialam matową pomadkę, a tylko te z seri Kate sa takie i mają wspaniale kolory Jeszcze 103 jest ladna, taki ciemny róz
obawiam się trochę wysuszania i tych skórek, myślałam żeby nakładać odrobinę czegoś nawilżającego na nią (stosuję do ust maść z witaminą A i pewnie ją bym właśnie nakładała) a z drugiej strony inne pomadki (stosując nawilżające w naturalnych odcieniach mam po chwili wrażenie, że nie mam ich na ustach), a tym bardziej błyszczyki, nie są dla mnie, nie lubię u siebie takiego efektu pewnie wypróbuję tą Kate Moss

Instagram
Stary 2013-06-01, 13:24   #2026
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
obawiam się trochę wysuszania i tych skórek, myślałam żeby nakładać odrobinę czegoś nawilżającego na nią (stosuję do ust maść z witaminą A i pewnie ją bym właśnie nakładała) a z drugiej strony inne pomadki (stosując nawilżające w naturalnych odcieniach mam po chwili wrażenie, że nie mam ich na ustach), a tym bardziej błyszczyki, nie są dla mnie, nie lubię u siebie takiego efektu pewnie wypróbuję tą Kate Moss
Niestety pod pomadkę Kate Moss jest wręcz wskazana pomadka ochronna, ale w gruncie rzeczy ja używam pod każdą pomadkę, niestety są to wysuszacze, ew. mogą nie robić krzywdy, ale nie spotkałam sie jeszcze z pomadką, która nawilża usta. Gdybym nie używałam pomadki ochronnej miałabym wiór na ustach. Co innego błyszczyki, w szczególności 3D Bourjois i te z Maybelline Sensational.
Stary 2013-06-01, 13:35   #2027
InfallibleLifestyle
Raczkowanie

Cytat:
Przy mojej mieszanej cerze wersja z winogronem niestety trochę zapychała
InfallibleLifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 13:36   #2028
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Niestety pod pomadkę Kate Moss jest wręcz wskazana pomadka ochronna, ale w gruncie rzeczy ja używam pod każdą pomadkę, niestety są to wysuszacze, ew. mogą nie robić krzywdy, ale nie spotkałam sie jeszcze z pomadką, która nawilża usta. Gdybym nie używałam pomadki ochronnej miałabym wiór na ustach. Co innego błyszczyki, w szczególności 3D Bourjois i te z Maybelline Sensational.
Mi nie wysusza ust, ale ja ciągle smaruję je balsamem, wazeliną albo blistexem
Bez tego się nie ruszam

Pomadek nawilzających i lepiących błyszczyków nienawidzę
Cytat:
Ja mam matowy pudrowy róż 101 (czerwone opakowanie), z którego jestem bardzo zadowolona
nr 16, który na każdych ustach wygląda inaczej oraz jeśli się lubi mocne kolory na ustach - nr 20, przepiękny fuksjowy róż. Zachwycam się także niezmiennie od ponad roku kolorem 038 in Vogue ( z linni lasting finish)

Oprócz tych wymienionych mam też chyba piąte opakowanie Airy Fairy, a moja mama używa na co dzień 14 i 07 od Kate Moss, które na mnie wyglądają jak truposz
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 13:37   #2029
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
ja go używam raz na jakiś czas i jest ok ale ja mam raczej suchą skórę.
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
mam cerę mieszaną w kierunku tłustej,używałam go tylko na noc i nie zapchał mnie
Cytat:
Napisane przez Siuniaaa Pokaż wiadomość
Kończę właśnie 3 opakowanie, mnie nie zapycha Stosuję na dzień i na noc, cerę mam w kierunku suchej.
Hmm no nic, dzięki Ja mam mieszaną, ale ostatnio bardzo przesuszoną i mnie zapchał, chyba przez parafinę na samym początku, jeszcze nigdy nie miałam tak szybkiej reakcji na krem, zazwyczaj na początku na każdy moja skóra reaguje bardzo dobrze, dopiero po jakimś czasie pojawiają się problemy, a tutaj kilka użyć i katastrofa
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 13:38   #2030
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Ja tak samo, przez co masełko nivea starczyło mi na 3 miesiące. Ale trzeba nawilżać usta, by nie były suche, a większość pomadek nie nawilża, a lekko wysusza.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 13:41   #2031
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
tzn. pisząc "nawilżająca" miałam na myśli to, jak je nazywają producenci ja akurat w każdej chwili kiedy jestem bez makijażu muszę mieć coś na ustach (maść, wazelina), tak się już przyzwyczaiłam, bo kiedyś miałam duży problem z wysychaniem. dlatego myślę, że może dałabym radę z tą pomadką. na pewno spróbuję bo muszę w końcu trafić na coś dla siebie

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

Cytat:
Ja mam matowy pudrowy róż 101 (czerwone opakowanie), z którego jestem bardzo zadowolona
nr 16, który na każdych ustach wygląda inaczej oraz jeśli się lubi mocne kolory na ustach - nr 20, przepiękny fuksjowy róż. Zachwycam się także niezmiennie od ponad roku kolorem 038 in Vogue ( z linni lasting finish)

Oprócz tych wymienionych mam też chyba piąte opakowanie Airy Fairy, a moja mama używa na co dzień 14 i 07 od Kate Moss, które na mnie wyglądają jak truposz
dzięki za odpowiedź

Instagram
Stary 2013-06-01, 13:55   #2032
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Hmm no nic, dzięki Ja mam mieszaną, ale ostatnio bardzo przesuszoną i mnie zapchał, chyba przez parafinę na samym początku, jeszcze nigdy nie miałam tak szybkiej reakcji na krem, zazwyczaj na początku na każdy moja skóra reaguje bardzo dobrze, dopiero po jakimś czasie pojawiają się problemy, a tutaj kilka użyć i katastrofa
tak,parafina podobno często zapycha mnie akurat nie...używałam tego kremu zimą jak było suche powietrze od centralnego ogrzewania,ładnie mi wchodził w skórę mimo swojej gęstości i tłustości...No to musisz go odstawić...albo zużyć do ciała,np.nóg po depilacji
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 14:36   #2033
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Mi nie wysusza ust, ale ja ciągle smaruję je balsamem, wazeliną albo blistexem
Bez tego się nie ruszam
Bez pomadek ochronnych ani rusz. Ja jestem zaopatrzona w Bebe i Chapstick, którego używam gdy mi coś popęka lub usta są w gorszym stanie. Ale myślałam nad Blistexem. Który mogłabyś polecić?

Cytat:

No właśnie 16 wygląda na każdych ustach inaczej jednocześnie dobrze kryjąc. U mnie wychodzi taki intensywny, ciepławy róż, ale śliczny jest ten kolor. Miałam ochotę jeszcze na 22, ale mam już podobny kolor i nie chcę przeginać. Rzeczywiście ładna ta 038 in Vogue A Airy Fairy mam dwa opakowanie, jedno sie już kończy, bardzo fajny kolorek na każdą okazję. Chyba każdemu pasuje.

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;41099609]Ja tak samo, przez co masełko nivea starczyło mi na 3 miesiące. Ale trzeba nawilżać usta, by nie były suche, a większość pomadek nie nawilża, a lekko wysusza.[/QUOTE]
No niestety, pomadkomaniaczki muszą sobie jakoś radzić.

Cytat:
tzn. pisząc "nawilżająca" miałam na myśli to, jak je nazywają producenci ja akurat w każdej chwili kiedy jestem bez makijażu muszę mieć coś na ustach (maść, wazelina), tak się już przyzwyczaiłam, bo kiedyś miałam duży problem z wysychaniem. dlatego myślę, że może dałabym radę z tą pomadką. na pewno spróbuję bo muszę w końcu trafić na coś dla siebie

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ----------

dzięki za odpowiedź
Jasne. Producenci tak tylko piszą, niestety rzeczywistość wygląda inaczej. Nawet te niby super nawilżajace wcale nie nawilżają. Trzeba nakładać jakiś balsamik nie ma zmiłuj się.

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-01 o 14:38
Stary 2013-06-01, 16:23   #2034
Młoda86
Wtajemniczenie

Dziewczyny, a słyszałyście coś o kosmetykach MIXA? Widziałam je w Rossie i się zastanawiam nad zakupem, ale opinii raczej brak.
Stary 2013-06-01, 16:52   #2035
Asiuchal
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Ja pod szminkę Rimmela zawsze nakładam pomadkę Alterry.

Dziewczyny , zaszłam dziś do Rossmanna oraz zadzwoniłam na infolinię w sprawie tych zdjęć. Mam przynieść te zdjęcia w przyszłym tygodniu i napisać oświadczenie, że te zdjęcia obrabiałam mi przy tym automacie ekspedientka. Sama się do tego nie dotykałak, bo nie miałam pojęcia na jakiej to zasadzie działa. Mają rozpatrzeć tę reklamację.
Stary 2013-06-01, 17:41   #2036
pinats
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastinka06 Pokaż wiadomość
no tak, bo to maszyna - trudno by było, gdyby miała jeszcze sama kadrować ja polecam, wywoływałam co prawda tylko jedno zdjęcie, ale byłam zadowolona - ładna jakość, kolory, no i czekałam dosłownie chwilkę ale nie wiem jak to jest, gdy wywołuje się ich więcej.
Cytat:
Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
kupiłam kilka dni temu 103 by Kate Moss i bardzo polecam! wybrałam tę, bo pasowała mi najbardziej ze wszystkich dostępnych (nie było tej, którą chciałam) i nie żałuję, wręcz przeciwnie - już ją uwielbiam obawiałam się, czy nie będzie za bardzo różowa i widoczna, ale na ustach wygląda idealnie
no i nie będę oryginalna i również napiszę o zapachu, który jest wprost cudowny aż chce się ją zjeść
Stary 2013-06-01, 18:06   #2037
aniap1991
Zakorzenienie

to i ja pochwalę się w końcu swoimi -40% zdobyczami!
w końcu zebrałam je do kupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5160.jpg (86,9 KB, 195 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5161.jpg (85,4 KB, 138 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5162.jpg (109,7 KB, 173 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5163.jpg (76,5 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5164.jpg (93,9 KB, 132 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5165.jpg (98,5 KB, 120 załadowań)
aniap1991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 18:12   #2038
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aniap1991 Pokaż wiadomość
to i ja pochwalę się w końcu swoimi -40% zdobyczami!
w końcu zebrałam je do kupy
I jak się spisuje ta szminka od Astora?

Jakie masz kolory Skin Match?
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 18:21   #2039
szmyglo
Zakorzenienie

Czy jest w rossmannie jakaś gąbeczka w stylu beauty-blendera? Może ta z ecotools na patyku sprawuje się podobnie? (chociaż bardziej bym chciała właśnie takie "jajko" ) Może widziałyście gdzieś indziej niedrogo? Na oryginał mnie nie stać, a jestem ciekawa tego cuda.
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-01, 18:30   #2040
klapouszek29
Wtajemniczenie

GG do klapouszek29 Send a message via Skype™ to klapouszek29

Ehhh, dziewczyny, czy któras z Was pracuje w Rossmanie i mogłaby powiedzieć jak się dostać ? Na stronie co chwilę widnieje ogłoszenie o pracy we Wrocławiu, juz kilka razy składałam cv i nic.. Z chęcia bym popracowała w Rossku ale nikt nie dzwoni i nie wiem jak się wbić.. Na stronie brak info do którego konkretnie szukają.. Jakies podpowiedzi ?
klapouszek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości