|
|
#2011 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Musze Sie Wam wyżalic. Wywoływałyście kiedyś w Rossie zdjęcia? Ją dziś odebrałam swoje. Zamówiłam 400 i nie wiedzieć czemu wywołane są w dwóch rozmiarach. Zamawiałam format 10x15, a połowę mam 10x13,3!!! Czytałam, że to zalezy od proporcji i rozmiarów jakie Sie daje w wersji elektronicznej. Wszystko fajnie tylko, że ją wszystkie zdjęcia jednym aparatem robiłam, a mimo to połowa zdjęć jest ok, a połowa jestw tym mniejszym formacie! WTF?! Pierwszy raz Sie z tym spotykam. Więcej tam zdjęć do wywołania nie oddalam. Zawsze jak zanosilam do wywołania to fotograf robił te zdjęcia w wybranym przeze mnie rozmiarze... A tu skucha. Rossmann załapał u mnie kolejnego minusa. Jedyny miły akcent to, że pierwszy raz dostałam dziś gratisa. No ale zważywszy, że za zdjęcia zapłaciłam 120zł... Zapewne.dostali coś.na Dzień Dziecka, bo kasjerka dała mi bajkę na cd (do słuchania). Wolałabym jednak jakie kosmetyk, np. olejem do twarzy Soraya.
![]() ![]() Jeśli chodzi o wywoływanie zdjęć to ja korzystam z allegro a rosa nie polecam... widzialam kiedyś zdjęcia... nawet papier mi się nie podobał... Chyba chodzi o to, że tak jak pisał ktoś wyżej R. nie kadruje tego tylko wpuszczone w maszynę i drukowane to jest---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Robiłam wczoraj zakupy i mi promocje nie powchodziły (zakupy gerberowe). Jakby ktoraś z Was trafiła na jakieś info proszę dajcie znać (w Sylwestra też była podobna akcja - wtedy zwracali kasę po przeskanowaniu im paragonów) |
|
|
|
#2012 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2014 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#2015 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
|
|
|
|
#2017 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie są
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
polecasz jakiś konkretny kolor? jak z jej trwałością?
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, które kupiły krem Ziaja z awokado, nie zapchał Was?
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
ja go używam raz na jakiś czas i jest ok
|
|
|
|
#2021 |
|
vel Turkusoowa :)
|
mam cerę mieszaną w kierunku tłustej,używałam go tylko na noc i nie zapchał mnie
|
|
|
|
#2022 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2024 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam dwie pomadki z seri Kate Moss Rimmel w odcieniu 101 i 102. Kolory są przecudowne, ale nie zabardzo podoba mi się efekt na ustach. Jak ją rozprowadzę tak, jak normalnie pomadkę to podkreśla suche skórki (nie potrafię ich się pozbyć:/) oraz nie wygląda zbyt estetycznie, natomiast jeśli ją wklepię w usta, wtedy ta pomadka tak jakby "barwi" te usta i w nie "wchodzi". Wygląda to tak, jakbym nie miala na sobie pomadki, a usta mialy taki piękny różowy kolor. jednak wtedy kolor traci na intensywności. Nie mniej jednak bardzo je chcialam, bo chcialam matową pomadkę, a tylko te z seri Kate sa takie i mają wspaniale kolory
Jeszcze 103 jest ladna, taki ciemny róz
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Co innego błyszczyki, w szczególności 3D Bourjois i te z Maybelline Sensational.
|
|
|
|
|
#2027 |
|
Raczkowanie
|
Przy mojej mieszanej cerze wersja z winogronem niestety trochę zapychała
|
|
|
|
#2028 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Bez tego się nie ruszam ![]() Pomadek nawilzających i lepiących błyszczyków nienawidzę Ja mam matowy pudrowy róż 101 (czerwone opakowanie), z którego jestem bardzo zadowolona nr 16, który na każdych ustach wygląda inaczej oraz jeśli się lubi mocne kolory na ustach - nr 20, przepiękny fuksjowy róż. Zachwycam się także niezmiennie od ponad roku kolorem 038 in Vogue ( z linni lasting finish) Oprócz tych wymienionych mam też chyba piąte opakowanie Airy Fairy, a moja mama używa na co dzień 14 i 07 od Kate Moss, które na mnie wyglądają jak truposz
|
|
|
|
|
#2029 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mam mieszaną, ale ostatnio bardzo przesuszoną i mnie zapchał, chyba przez parafinę na samym początku , jeszcze nigdy nie miałam tak szybkiej reakcji na krem, zazwyczaj na początku na każdy moja skóra reaguje bardzo dobrze, dopiero po jakimś czasie pojawiają się problemy, a tutaj kilka użyć i katastrofa
|
|||
|
|
|
#2030 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja akurat w każdej chwili kiedy jestem bez makijażu muszę mieć coś na ustach (maść, wazelina), tak się już przyzwyczaiłam, bo kiedyś miałam duży problem z wysychaniem. dlatego myślę, że może dałabym radę z tą pomadką. na pewno spróbuję bo muszę w końcu trafić na coś dla siebie ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2032 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2033 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Ja jestem zaopatrzona w Bebe i Chapstick, którego używam gdy mi coś popęka lub usta są w gorszym stanie. Ale myślałam nad Blistexem.![]() Cytat:
U mnie wychodzi taki intensywny, ciepławy róż, ale śliczny jest ten kolor. Rzeczywiście ładna ta 038 in Vogue ![]() [1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;41099609]Ja tak samo, przez co masełko nivea starczyło mi na 3 miesiące. Ale trzeba nawilżać usta, by nie były suche, a większość pomadek nie nawilża, a lekko wysusza.[/QUOTE] No niestety, pomadkomaniaczki muszą sobie jakoś radzić. ![]() Cytat:
Nawet te niby super nawilżajace wcale nie nawilżają. Trzeba nakładać jakiś balsamik nie ma zmiłuj się.
Edytowane przez Atenya Czas edycji: 2013-06-01 o 14:38 |
|||
|
|
|
#2034 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, a słyszałyście coś o kosmetykach MIXA? Widziałam je w Rossie i się zastanawiam nad zakupem, ale opinii raczej brak.
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Dziewczyny , zaszłam dziś do Rossmanna oraz zadzwoniłam na infolinię w sprawie tych zdjęć. Mam przynieść te zdjęcia w przyszłym tygodniu i napisać oświadczenie, że te zdjęcia obrabiałam mi przy tym automacie ekspedientka. Sama się do tego nie dotykałak, bo nie miałam pojęcia na jakiej to zasadzie działa. Mają rozpatrzeć tę reklamację. |
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja polecam, wywoływałam co prawda tylko jedno zdjęcie, ale byłam zadowolona - ładna jakość, kolory, no i czekałam dosłownie chwilkę Cytat:
![]() no i nie będę oryginalna i również napiszę o zapachu, który jest wprost cudowny
|
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja pochwalę się w końcu swoimi -40% zdobyczami!
w końcu zebrałam je do kupy
|
|
|
|
#2038 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
Czy jest w rossmannie jakaś gąbeczka w stylu beauty-blendera? Może ta z ecotools na patyku sprawuje się podobnie? (chociaż bardziej bym chciała właśnie takie "jajko"
) Może widziałyście gdzieś indziej niedrogo? Na oryginał mnie nie stać, a jestem ciekawa tego cuda.
|
|
|
|
#2040 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehhh, dziewczyny, czy któras z Was pracuje w Rossmanie i mogłaby powiedzieć jak się dostać ? Na stronie co chwilę widnieje ogłoszenie o pracy we Wrocławiu, juz kilka razy składałam cv i nic.. Z chęcia bym popracowała w Rossku ale nikt nie dzwoni i nie wiem jak się wbić.. Na stronie brak info do którego konkretnie szukają.. Jakies podpowiedzi ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.

a rosa nie polecam... widzialam kiedyś zdjęcia... nawet papier mi się nie podobał... Chyba chodzi o to, że tak jak pisał ktoś wyżej R. nie kadruje tego tylko wpuszczone w maszynę i drukowane to jest

ESPANA
PORTUGAL
Türkiye