|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
dzięki
a ja tylko od czasu do czasu lubię takie nosić nie wiem czemu CHu fajne żółtki może troszkę pazurki zapuść to nie będą się tak łopatkować dziękuję nowy i nie nowy lakier bo już go miałam na paznokciach ale nie pokazywałam wcześniej Cytat:
dzięki dziękuje Cytat:
pewnie Zła to specjalnie zrobiła, musisz osobiście się u niej zjawić i wycałować Cytat:
ale właśnie ostatnio przechodzę bunt i nie piłuję ich za bardzo, także jak będą szponowate to znak, że mam bunt całkowity a wszystko przez skórki, bo się przesuszają okropnie już i ja zaczęłam je oliwkować, nie mam jakiejś żadnej kombinacji, tylko samą oliwką dla dzieci smaruję ale dziś nabyłam w biedronce oliwkę z eveline, jeszcze jakaś się im ostała po poprzednich promocjach, zobaczymy czy mi coś pomoże aa GR polecam, polecam
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
jak miałam długie, to co chwila malowałam, bo przynajmniej było co
teraz mam krótkie i marnie cokolwiek na nich wygląda, ale nie narzekam, bo zaczynają rosnąć Cytat:
dziękuję, że mi podałaś przykładowe topy kolor zmyłam, bo dopiero teraz widzę jak zasmużył a były 3 warstwy
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej no dlaczego zaczęłaś Ale już skończyłaś, mam nadzieję? ![]() Dżemkuję
|
|
#4384 |
|
Spaceroholiczka
|
Mój dziadek strasznie się rozchorował. Co prawda już od 2 lat zaczął się sypać, ale w tym roku poszedł na pełną diagnostykę do szpitala i jest z nim naprawdę źle, a ja sobie nie radzę...
Na razie skończyłam. Tfu, skończyłam! Niestety ciężko jest im odbić od samej płytki, więc w porównaniu do Waszych jestem na wieeeeeelkim minusie. Staram się przynajmniej dbać o skórki i nie skubać ich
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
pewnie post pod postem mi wyjdzie....
![]() Cytat:
a nie wiem czy jak SB bo nie mam tej mgiełki i nie mogę porównać dzięki dzięki flejki to pierre rene nr 11 Ewalucja super malunki dawaj tutka Agaszak ciekawy piasek, ale chyba dalej mnie nie przekonuje deszcz, burza, słońce, deszcz, burza i tak w kółko ![]() ooo kurczaki z tym gradem... pewnie poniszczyło sporo Miałku ale neon, do opalonych dłoni będzie cudny Uuu Karola jak na Ciebie to króciaki, wskazówka taka dziwna, wygląda jak tips ale ogólnie fajne są, nawet z tym fakerkiem Kurde Viv podoba mi się ten CC i pasuje do Twoich pazurków jak ta lala chyba i ja sobie jakiś brokat dziś pacnę, bo czeka mnie malowanie bo śliwka się starła Coone ten Ślizgacz to ma spanie Bopp fajne kwiatki ![]() Smutku no ten piasek do mnie nie mówi kompletnie Izaa moim zdaniem pazurki do wysmuklenia po bokach i będą cacy i popracuj nad malowaniem przy skórkach Hana słabo widać niestety, pazurki króciutkie, ale przy skórkach ładnie moim zdaniem pomalowane no i Smutku chciałaś śliwkę to proszę małpiszon nie do uchwycenia ale ma dziwny pędzelek nie umiałam sie nim obsłużyć, powylewałam na skórki, głównie w prawej ręce, a do tego szybko z końcówek ucieka dlatego dziś czeka mnie zmiana mani ale kolor obłędny joko sweet plum 117 ![]() i sztuczne światło
|
|
#4386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w końcu wróciłaś chwal się koniecznie i nie obgryzaj ![]() no pewnie, z ecotools mam ten sam zestaw, są boskie ![]() Cytat:
Cytat:
jak się mieni na fotce w sztucznym świetle suuuper |
|||
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
nooo to mienienie w sztucznym widać
a w dziennym to nawet fiolet jest ale zapomniałam zrobić zdjęcia, bo sie podjarałam grą w siatkówkę w deszczu
|
#4388 |
|
Konto usunięte
|
Hej Kaveri miło Cię widzieć.Byłam wczoraj w "Saharze"i jak pytałam się o lakiery piaskowe to pani pokazała mi Evelinki holo
![]() Smoo,ja go chceeeeeeeeee!Piękny jest Nie wiem jakie zrobić kolejne mani Myślałam o Essence Holo topping please KLIK,albo inny.Zupełnie nie mam pomysłu
|
|
|
|
#4389 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak właśnie mi się wydaje że muszę je troszkę po bokach zjechać po odrosły od ostatniego piłowania. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Macie może jakieś rady jak je ładnie zjechać po bokach, żeby wyszło ok? Bo nie mam w tym dosłownie żadnego doświadczenia, raz chciałam zrobić migdałki i wyszły mi tragiczne i musiałam skrócić, a nie chciałabym znów tak skończyć tym razem ![]() A ten kształt wydaję mi się że właśnie będzie odpowiedni do moich dłoni, bo są szczupłe z długimi palcami. |
||||
|
|
|
#4390 |
|
Spaceroholiczka
|
Wróciłam, bo może przy Was będzie mi łatwiej się powstrzymywać. W końcu wstyd mieć znowu takie ogryzki przy Waszych łapkach
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41104668]Hej Kaveri miło Cię widzieć.Byłam wczoraj w "Saharze"i jak pytałam się o lakiery piaskowe to pani pokazała mi Evelinki holo ![]() Nie wiem jakie zrobić kolejne mani Myślałam o Essence Holo topping please KLIK,albo inny.Zupełnie nie mam pomysłu [/QUOTE]Evelinki A ja pomysły mam, tylko materiału brak czyt. paznokci
|
|
|
|
#4391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi, trzymaj(cie) się dzielnie ![]() Na razie wyrównuj, powoli aż do skutku Cytat:
Baardzo mi się na tym nudziaku podobają, ale coś mi się wydaje, że takiego ogniowego efektu My Secretem nie osiągnę... Dziękuję Czekam w takim razie na jakiś odjechany brokat W sztucznym świetle - rewelacja ![]() Jeszcze kilka minut do filmu... idę pooglądać boxy raz jeszcze...
|
|
#4392 | |
|
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Kochana, nie ma czego wyrównywać. Został mi sam przyrost Ale jak już tylko odbiją, to później już z górki.Jakiego filmu? ![]() Powiem Wam, że ostatnio byłam już tak zdesperowana, że chciałam zrobić tipsy, ale dotarło do mnie ile lakierów mogę za te pieniądze kupić i czas w końcu przeprosić się z Wami i wrócić do porządnego dbania o pazurki |
|
|
|
|
#4393 | |||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
te niebieskie mi się podobają bardziej ![]() dziękuję za komplement no co kto lubi ja też myślałam, że nie będą mi pasowac, a jest.. cud, miód i orzeszki ![]() Cytat:
dziękuję ![]() super i przy skórkach jak ładnie jak podrosną to już w ogóle bedzie elegancko ![]() do cycków? no koniecznie, bo te dwa to moje must have ![]() Cytat:
na żywo urywa cycki, dlatego uważaj Cytat:
za obryzanie - ![]() doczytałam dalej o dziadku i przesyłam trochę pozytywnej energii pokaż ![]() Cytat:
no to na pewno, idealny na lato ![]() o rany, cudowny
|
|
#4394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie stawiaj sobie za cel zrobienia od razu szpicków, bo nie wyjdą. Ustal gdzie ma być czubek (na środku ) i kilka razy delikatnie przejedź pilnikiem po boku z jednej i drugiej strony. I na razie wystarczy---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
Tylko jak ciut podrosną - żeby nie było zadziorków i innych kuszących zębów rzeczy![]() Aaaa nie wiem Coś na tefałenie ![]() Spoko - nie za bardzo ma co ![]()
|
|
#4395 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#4396 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolorem fajny i pazurki - króciaczki niczego sobie ![]() Ale fajne Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Co to za obgryzanie ![]() ![]() Poka dzieci ![]() Cytat:
![]() Lakier cudo a na Twoich pazurkach po prostu mistrzostwo świata ![]() ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;41104668]Hej Kaveri miło Cię widzieć.Byłam wczoraj w "Saharze"i jak pytałam się o lakiery piaskowe to pani pokazała mi Evelinki holo [/QUOTE]Kurcze a ja dalej nie mogę dorwać holosi z evelinka ![]() Jeszcze toszkę i szaleństwo się znowu zacznie
|
|
|
#4397 |
|
Spaceroholiczka
|
Edit: Przypomniało mi się, co miałam napisać! Teraz to moja mama nawet się w lakieromaniactwo wkręciła i większość dzieci mi podbiera. Swoje paznokcie też wyrównała (ma teraz całkiem ładne kwadraty), ale ile musiałam jej to proponować...
|
|
|
|
#4398 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wydaje mi się że one takie podobne do tych z pierre rene albo myio masz? może tymi spróbuj, one też dają podobny efekt hmmm może sobie kupię te flejki z my secret Viv Ty samo zło jesteś Cytat:
dzięki moja boxianko dzięki raz jeszcze widzisz jakie pochwały?![]() Cytat:
![]() dziękuję
|
|
#4399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesssu zaśliniłam się są przecudne noo zaszaleję Cytat:
ostatnio widziałam dziewczynę, która miała piękne neonowe pazurki tylko już sama nie wiem czy to był pomarańcz czy róż
|
|
|
#4400 | ||||||||
|
Oby do wiosny
|
Pogieło was?
W 5 godzin tyle stron??? Cytat:
Cytat:
Kokosowy- do włosów Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nawet najlepszy wizażysta musi mieć odpowiedni sprzęt. Cytat:
![]() Cudoooowne Cytat:
Łapiesz kota, kładziesz brzuchem do góry na kolanach, jedna ręką rozchylasz pyszczek, drugą wkładasz tabletkę, a potem gładzisz kotka po brzusiu ![]() Działają.... Serio.... Zabrakło nam właśnie i mamy efekt..... Cytat:
tak. musze go mieć |
||||||||
|
|
|
#4401 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
jasne, jasne ![]() Cytat:
nawet tak nie mów, bo wyciagnę bacik w pełni zasłużone ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- no co Ty, dzisiaj o żadnych łokciach nie spamowałysmy
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4403 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cuuuudnyyy W butelce nie podobał mi się , ale u Ciebie.... super! Cytat:
Cytat:
![]() Padłam..... Cudnie Może nie o łokciach.... ale stron poleciało ![]() Ja na zakupach i do weta znów...
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-06-01 o 20:37 |
||
|
|
|
#4404 |
|
Spaceroholiczka
|
Tak wyszło... Z resztą, to jest nałóg! Alkoholikom nie każe się nosić przy sobie flaszeczki wódki, a narkomani nie mają kieszeni wypchanych towarem. Ja paznokcie mam ciągle przy sobie, to dopiero jest wyzwanie
Mam nadzieję, że wytrzymam ![]() Pokazuję dzieci ![]() Na pierwszym zdjęciu mam dosyć dziwne cudo, bo w butelce śmierdzi perła, ale na paznokciu ma pełno drobinek holo i ładnie wygląda np. na tym karmelu obok, następnie neonowy róż, brudny róż, cudny Purple Pulse, który na żywo urywa wszystko, co się da, trzy Wibo z promocji -40%, odżywka z Pepco, którą obecnie testuję i jak na razie jest bardzo fajna, bez formaldehydu (!), pękacz (wiem, wiem... Ja jeszcze nie miałam), sławny wiboś ze złotymi drobinkami (?) i shrekowy maluszek z wizażowej wymianki. |
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4406 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dziękuję ale były pazurki, dużo, to najważniejsze ![]() jakieś duże zakupy? i jak się miewa Twój kot? Cytat:
aaaaaaa.. ta SH, zakochałam się
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
ooo lanie będzie
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4409 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Nie. Spożywcze głównie i prezent dla Młodej na dzień dziecka. (zabawne "płaskie" bidony rowerowe w empiku między innymi). Rudy... znów się przytkał dziś.... musimy czekać aż się krzyształy rozpuszczą....
|
|
|
|
|
#4410 | ||||
|
Zakorzenienie
|
świetnie
Cytat:
Cytat:
nie, do piersi powodzenia w takim razie na polowaniach ![]() nie wierzę Ci! ![]() już zacznij ![]() Cytat:
![]() oby tak dalej z mamuśką, pokaż i jej łapki może ![]() dzięki Kochana spróbuję go kiedyś jedną warstwę na jakimś bazowym lakierze nałożyć, jedna warstwa pokazuje drobinki, trzy je gdzieś gubią ![]() Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:23.

bo już go miałam na paznokciach
a potem nie mogę ich ogarnąć 

dziękuję, że mi podałaś przykładowe topy

Ale jak już tylko odbiją, to później już z górki.