|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
|
|
|
#2192 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My też za Tobą tęsknimy! Trzymam kciuki za owocne przygotowania ![]() Gratuluję Ci ROKU do ślubu!
|
|
#2194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bardziej wkurzają mnie babki wiecznie marudzące czemu tak mało, a jak zacząć im coś tłumaczyć to wielka awantura Ja zwykle spędzam jeden dzień w tygodniu przeglądając wszystkie możliwe banki i patrząc na oferty kont, lokat i kart kredytowych. Odkąd bardziej siedzę w bankowości to ciągle bym coś zmieniała i przenosiła
|
|
#2195 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja co jakiś czas będę dawała o sobie znac, raz do jednej dziewczyny, raz do innej, po prostu jestem na bieżąco tak jak dawniej, ale myślę, że przed samym ślubem zalożę kolejne konto, żeby do Was napisać ))) Jeeeenyyyy tak za Wami tęsknię
|
|
|
|
|
#2196 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz do mnie na fb pisać śmiało, będę przekazywać info od Ciebie
|
#2197 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(
|
|
|
|
|
#2198 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja mam zamiar się do Ciebie odezwać na fb w sprawie diety ale to jak się ogarnę ze sprawami na uczelni
|
|
|
#2199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=_VMa7dmcBr8 PMka też ma czerwone buty i paznokcie i wcale nie jest to przesadzwone w-g mnie
|
||
|
|
|
#2200 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2201 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() To się szykuj, jak coś załatwię ![]() ![]() Chciałabym ale pewnie już jutro będę zabokowana, na razie póki mogę to jeszcze z Wami pospamuję ![]() Z nowości to idę 27 lipca na ślub, będę amatorskim fotografem, wesele bardzo oszczędne, tzn. mial być najpierw obiad dla rodziców i świadków, ale teraz szykuje się skromne wesele dla 40 osób, my jako jedyni z młodych jesteśmy zaproszeni, TŻ będzie wiózł X6 a ja jako fotograf będę robiła Specjalnie tak, żeby inni się nie obrazili, że my jesteśmy proszeni a oni nie... ale to sostra mojego taty, tata ma 6 rodzeństwa, każdy ma dzieci, więc wiadomo jakie duże to miało by być wesele jakby każdy był proszony... Także cieszę się, że znowu się wybawię,, Wesele odbędzie się w tej samej sali co mój tata miał 50-te urodziny, także licze na dobre, swojskie jedzonko. A co najważniejsze, Wesele będzie za UWAGA!! 70 zł/os!!! Czyli mam nadzieję, że zwróci się młodym, bo oni są mega biedni i dobrze im życzę!Dwa tyg, przed weselem idę do PM na wieczór panieński, będzie trwał od poniedziałku do niedzieli, aż się boję Ponieważ PM jest przed czterdziestką, to chcąc uninkąć penisów!!!![]() ![]() postanowiłam, że kupię jej http://allegro.pl/show_item.php?item=3279842194. Podpasuje jej, bo lubi winkować Ale paniński robi sobie niestety sama bo świadkiem jej będzie mój tata A tak poza tym nic ciekawego, mało z TŻtem się widzimy, bo on ciągle w pracy... Buziaki!! ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() NIGDZIE!! |
|||
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
misiadelko, jakie wykorzystywanie? Bez przesady. Pisz śmiało i się nie przejmuj
|
#2203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
A co się stało?
|
|
|
|
#2205 |
|
BAN stały
|
Poznanianka bo wiem, że macie swoje problemy i nie chciałam za często swoją osobą robić zamieszanie
![]() Martika... ja miałam być w kwietniu, ale PM tak się chamsko zachowali.... nie żałuję... teraz cała rodzina po ich weselu jest zniesmaczona... Znalazłam taniec dla nas jako pierwszy taniec, nie śmiejcie się ![]() http://www.youtube.com/watch?v=M3IYB-n1H-YOK, spadam do TŻ, buziaki
|
|
|
|
#2206 |
|
Rozeznanie
|
Mam przyjaciółkę, znam ją od kilku lat, przyjaźnimy się, razem imprezujemy, razem uczymy, znałam też jej narzeczonego. Kochała Go całym sercem, a ich ślub był najbardziej wyczekiwanym wydarzeniem wśród naszych przyjaciół. Od dawna miała wybraną sukienkę, wszystko co sobie wymarzyła, On zbudował jej dom, piękny, ogromny dom..Dziś mija 8 miesięcy, od wypadku w którym On zginął, na prostej drodze....I dziś miało być święto ich miłości
( Nie mogę dziś przestać o tym myśleć (( Rozmawiałam z nią dziś i serce mi pękło ja usłyszałam..http://ja.tu.tylko.obczajam.wrzuta.p..._mial_byc_slub Nikt z Nas nie Wie co Nas jutro czeka ;(
|
|
|
|
#2207 | |
|
Wtajemniczenie
|
missmalezji, aneczka25057
Dziękuję ![]() Niby koleżanka ma nam zdjęcia robić, ale jak tak się rozglądam to są lepsi w tym fachu... Ines3037200 Cytat:
Spora sumka, ale jeżeli ma taki zakres usług i jest dobry to myślę, że warto. To pamiątka na całe życie. say-hello Czytając takie rzeczy to zastanawiam się gdzie tkwi problem takich kobiet... Małżeństwo/narzeczeństwo jest między dwojgiem a nie trojgiem... My będziemy mieszkać u mojego TŻ z jego mamą. Będziemy mieć swoją kuchnię pokój i łazienkę. TŻ myśli o tym żeby zrobić oddzielne wejście. aniuska18032 Śliczna sukieneczka ) szczególnie z tym połączeniem bieli z różem.KaEs Moim zdaniem ten kolor będzie ok , ciepły jest ten kawowy(jeżeli wzrok mnie nie myli) na ścianie więc będą ładnie kontrastować.moniczka_90 Twoja mama postawiła na swoim, ale.... Bardzo ładna suknia a przede wszystkim Ty wyglądasz w niej jeszcze ładniej niż w tamtej! ![]() moooniaaaa Spamuj spamuj zdjęciami chętnie popatrzę ![]() kroooliczek89 Spokojnie! Wejdziesz w nie jedną. Masz motywację, moooniaaaa dobrze 'mówi'. Kishlaczkowa Tak jestem z Lublina To dobrze, że wyjazd się udał. Czy słońce czy deszcz to zawsze pięknie jest gdy przy boku TŻ ![]() exist_ Danie z ryżem? Najczęściej robię tak: smażę pociętą na kawałeczki pierś z kurczaka, dodaje curry lub jakąś 'przyprawę do kurczaka' i kukurydzę, potem wrzucam kawałeczki ananasa, gdy już wszystko się 'zrobi' na patelni to mieszam z ugotowanym ryżem . Czasami dodaję śmietany. Też tak uważam...
|
|
|
#2208 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moniczka sukienka świetnie podkreśla Twoją figurę
|
|
#2209 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#2210 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dziś miałam widzieć ją w białej sukni, przed ołtarzem, tak na to czekała, tak chciała mieć dziecko, zamiast białej sukni, w tym samym kościele, przed ołtarzem stała trumna
|
|
|
|
|
#2211 |
|
Wtajemniczenie
|
Martika654
Aż płakać mi się zachciało... los jest niesprawiedliwy... Dobrze, że ją wspierasz... że ma Ciebie...
|
|
#2212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wyobrażam sobie tego !
|
|
|
#2213 |
|
Rozeznanie
|
Ma Nas Wszystkich, Robimy co możemy, żeby jej pomóc, ale Wiecie jak wróciłam do domu, po pogrzebie, zrozumiała, że to mogłam być ja, i każda z Nas mogła stać nad tą trumną, Nie umiem tego zrozumieć, dlaczego ją to spotkało, czym zawiniła, w dniu pogrzebu, mieliśmy umówione spotkanie z księdzem, żeby ustalić naszą datę ślub, życie jest dziwne....
|
|
|
|
#2214 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje cycki cieszą się jak nigdy ![]() Cytat:
Musisz tu wrócić! Brakuje mi Twoich inspiracji Jestem ciekawa relacji z tamtego wesela tj wiem, ze tu jest ale jestem ciekawa tej bardziej obiektywnej Taniec piękny, tylko jak tż będzie robił te piruety z tobą w górze ? (tj nie to bym nie wierzyła w Wasze umiejętności )Cytat:
niedawno w rodzinie mieliśmy podobną sytuację. Moja siostra została się sama z dwójką małych dzieci.
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-06-01 o 21:58 |
|||
|
|
|
#2215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życie jest niesprawiedliwe!
|
|
#2216 |
|
Rozeznanie
|
Ona bardzo, żałuje, że nie ma dziecka
On też już o tym marzył Miał z nami jechać nad jezioro pod koniec wakacji, ale nie mógł bo pracował, tak bardzo, żałuję, że tak mało Go znałam, to był super gość, na jego pożegnaniu było ponad 1000 osób, kurcze stypa była na ponad 500, ludzie Go naprawdę lubili i szanowali
|
|
|
|
#2217 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() dacie rade ![]()
|
||
|
|
|
#2218 | |
|
Zakorzenienie
|
Misiadełko super, że wpadłaś do nas !
![]() Cytat:
|
|
#2219 |
|
Rozeznanie
|
O to i ja się boję, boję się jak Tż wraca po nocy, jak gdzieś idzie z kolegami to proszę, żeby na siebie uważał, a od wypadku, mówię to nałogowo, jak wróciłam do domu po pogrzebie to wpadłam w olbrzymi płacz, z jednej strony, z żalu, z tego całego natłoku wydarzeń, a z drugiej wyszedł, ze mnie cały strach o to, że to mogłam być ja
|
|
|
|
#2220 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny za opinię
![]() czyli w zasadzie zdania są podzielone, co w sumie mnie mega cieszy (nie skreślam turkusu, uczepiłam się go bardzo)![]() Martika654 - straszna historia... niestety znam takich historii więcej... Wszystko jest takie ulotne... || Dlatego szkoda czasu na kłótnie - odkąd sobie to uświadomiłam bardziej jestem wyrozumiała dla Tż i jakoś mniej tych kłótni dobrej nocy wszystkim
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:00.

obcinanie stóp jest ok, ale nie dla mnie
Ale bardziej wkurzają mnie babki wiecznie marudzące czemu tak mało, a jak zacząć im coś tłumaczyć to wielka awantura
Ja co jakiś czas będę dawała o sobie znac, raz do jednej dziewczyny, raz do innej, po prostu jestem na bieżąco tak jak dawniej, ale myślę, że przed samym ślubem zalożę kolejne konto, żeby do Was napisać
(