|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
ja się bardzo boję o tatę teraz
mam nadzieje, ze spokojnie doczeka naszego ślubu i doczeka nawet wnuków...
|
|
#2222 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli macie teraz możliwość, to tyłek w górę i marsz do swojego faceta, idźcie powiedzieć Mu,że Go Kochacie i Mocno się wtulcie !!!---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2224 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Wtajemniczenie
|
Martika, Boooże, skrajna masakra, żadne słowa nie są w stanie zapewne opisać uczuć tej dziewczyny. Współczuję jej całym sercem...
Powiem Wam, że ja straaaaasznie boję się o TŻ-ta, czasami aż do przesady. Nie wyobrażam sobie opcji, że cokolwiek mogłoby mu się stać... Zawsze jak wraca ode mnie do siebie do miasta to siedzę godzinę w napięciu, czekam aż da znak, że jest już na miejscu, bo inaczej świruję. A kiedyś, nie wiem jak to się stało, ale trafiłam na necie na forum dziewczyn, których faceci nie żyję. Booże, co ja się napłakałam. I weszłam potem jeszcze na forum dla wdów, no mówię Wam, czysty masochizm, nie róbcie tego nigdy. Nie spałam potem ze trzy noce... MISIADELKO BEJBE Pamiętaj, że mnie też zawsze może wykorzystać Pisz śmiało na fb
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Mykam spać dziewczyny.
Trzymajcie jutro za mnie kciuki. O 8 mam egzamin. Buziaki, dobranoc
|
#2228 | ||
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Martika straszna historia ja byłam z kolei we wrześniu 2011 na ślubie koleżanki z lo, której mąż parę m-cy później się powiesił, to był straszny szok Mój tata też ostatnio klepał, że nie wie, czy dożyje myślałam, że go w Był dziś dziki tłum w galerii, boli mnie każdy mięsień, w dodatku chyba mnie bierze zapalenie ucha (znowu te same objawy) i mam coś w rodzaju odcisku na ręce od dźwigania koszy z frytkami, musiałam aż sobie altacetem namoczyć i zabandażować, oby do 12.00 przeszło i żebym mogła cokolwiek chwytać ![]() No i oparzyłam się jeszcze ![]() Cieszy mnie, że misiadelko jest z nami Spotkałam po drodze z pracy dwie koleżanki z gim/lo z klasy, jedną z nich, przez telefon (nie skomentuję) zostawił jej chłopak, z którym była 6 lat biedna smutno mi teraz...poznanianka będą
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2013-06-01 o 23:13 |
||
|
|
|
#2229 |
|
Wtajemniczenie
|
Poznanianka, trzymam kciuki
|
|
#2230 |
|
Wtajemniczenie
|
poznanianka1990 trzymamy
|
|
#2231 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2232 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Krooliczku, obejrzałam ten filmik co wrzuciłaś, podoba mi się ta PMka i jej dodatki I fajnie że rodzina też się zaangażowała kolorystycznie
Myśl, co potrafisz zrobić z tym co masz. Edytowane przez exist_ Czas edycji: 2013-06-02 o 07:37 |
||||
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 1
Cytat:
dzień dobry idę dzisiaj na 10 h do pracy a nie chce mi się jak nie wiem !
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Straszna historia. Ja się tak samo boję o mojego TŻ-ta
Często wraca samochodem do domu po ciemku, przez lasy, już nie raz wyskoczyły mu sarny. Raz zaistniała sytuacja że kumpel potrzebował iść do pracy na jego zmianę i się zamienili, wracał o tej porze o której wracał by N. tą samą trasą bo mieszkają obook siebie. wpakował się w ogromnego dzika, samochód skasowany,.. Za każdym razem jak dojedzie do pracy bądź domu musi mi napisać sms, że jest caly do inaczej panika ![]() Tak samo jak boje się nawrotu raka. Ale wiecie co... z dwojga złego wolałabym żeby to wróciło do mnie niż by miał zachorować TŻ, bądź moi rodzice albo brat Bardziej chyba bym cierpiała patrząc na nich, bo wiem jaki to jest ból... A propos raka, od kilku dni znowu zaczynam się bać. Ten węzeł na szyi który wyszedł mi w styczniu nadal jest i wg tego co czuje, rośnie sobie,.. A lekarze... W marcu twierdzili że panikuję...
|
|
|
|
#2235 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I podczytauję czasami pudelka, mam zwałę jak napisza o królowej jak się wścieka na młodych ![]() Cytat:
Cytat:
Edit, nie chce mojego linka, więc napiszę że jest to konto godne polecenia ![]() Cytat:
Choć to swojego WBK mam podpięte oszczędnościowe, to z niego kasy wiem że nie wyciagnę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Miałam iśc rano do kościółka, ale tak padało, że mi się odechciało, a co, mi też wolno czaseem mieć lenia ![]() na 14 do pracy znów
|
|||||||
|
|
|
#2236 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2237 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie juz za późno.Cytat:
trzymaj sie i badaj regularnie, bedzie dobrze, trzeba w to wierzyćCytat:
nie bede płacic 5 zl za kazdą wyplate z innego bankomatu, trudno. Chyba ide do mbankuz kiecką zdecydowałam tak: czyszczę tę swoją, robie dla was fotke i wrzucam jeszcze raz wszystke trzy i wtedy cos sie zdecyduje. jeszcze w miedzyczasie obskocze saloniki w moich rodzinnych stronach. |
|||
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie smęćmy tak od rana, to dowód że powinyyśmy się cieszyć tym co mamy
A ja mam 461 dni
|
|
|
|
#2239 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na wzór to ja mogę też zdjęcie z internetu wziąć wystarczy, że wiem czy dobrze wyglądam w tym kroju lub konkretnym modelu.Cytat:
![]() Cytat:
), musiała zamówić chyba z 7 rozmiarów za nim trafiła na swój![]() Cytat:
Cytat:
O matko, współczuję. Ja też się boję o TŻ...na szczęście on pracuje w domu, rzadko jeździ sam, najczęściej jeździmy razem Rok temu kuzynka mojego znajomego wzięła ślub. Kilka dni później jechali bodajże w góry i http://www.polskatimes.pl/artykul/60....html?cookie=1 Ona przeżyła, mąż zmarł kilka dni później...http://rzg.pl/radio-zielona-gora/wia...-na-obwodnicy/
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-06-02 o 08:36 |
||||||
|
|
|
#2240 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#2241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zrobiłam dobry uczynek, mojej małej kuzynce, nagrałam wszystkie bajki Disneya, a co niech ma !!!
Edytowane przez Martika654 Czas edycji: 2013-06-02 o 08:39 |
|
|
|
|
#2242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tym bardziej, ze wszystko nieszczesliwie w datach sie zgrywa. Ona wczoraj musiala przezywac horror. I moja mama przezyla taka sama wiele lat temu. Czlowiek, z ktorym miala brac slub jechal do niej na motorze, skrecal do niej do domu w lewo, ustawil sie przy osi i czekal na wolna droge z naprzeciwka, a z tylu wjechal w niego autem jakis naczelnik gminy czy inna taka persona. Chlopak lezal warzywo w szpitalu tydzien, po czym zmarl. A sprawca nie zostal ukarany z racji swojej posady. Z moim tata sa malzenstwem ponad 30 lat, ale czasem sobie mysle jak wszystko obserwuje, ze mama kocha tate, ale chyba jednak... czegos tej milosci brak. Misiadalko czesc! Miejmy nadzieje, ze admini Ci odpuszcza i przestana Cie banowac. Musimy jakis wspolna petycje o nie banowanie Misiadelka zrobic! |
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 1
jestem za !!
|
|
|
|
#2244 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
A juz zobaczylam. Wiesz co obawiam soe ze ciezko je bedzie ciete dostac. Bo wiem ze to sa odmiany gruntowe doniczkowe raczej
|
|
|
#2245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ps. Kurcze no właśnie, On musi do Nas wrócić !!!
Edytowane przez Martika654 Czas edycji: 2013-06-02 o 08:49 |
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry! dzisiaj znowu muszę sobie Was ograniczyć, żeby się w końcu wziąć do roboty
|
#2247 |
|
Rozeznanie
|
A ja się zastanawiam czy nie przenieść jednego egzaminu na wrzesień ;/ Co o tym myślicie ?? I pytanie numer dwa co mam kupić TŻ na urodziny ???
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakąś drobnostkę bo prezentem wspólnym był nasz ekspres
|
|
|
|
|
#2249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na święta chcę kupić ekspres do kawy, bo to już nasze ostatnie święta oddzielnie i chcę mu kupić coś co wykorzystamy w domu :P A teraz myślałam, albo o przenośnym odtwarzaczu dvd, albo nowe głośniki do kompa bo aktualne są stare i jeden połamał nam kot... |
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

mam nadzieje, ze spokojnie doczeka naszego ślubu i doczeka nawet wnuków...

(nie skreślam turkusu, uczepiłam się go bardzo)
za cholerę nie pasuje ale chcę bo chcę!

myślałam, że go w
i mam coś w rodzaju odcisku na ręce od dźwigania koszy z frytkami, musiałam aż sobie altacetem namoczyć i zabandażować, oby do 12.00 przeszło i żebym mogła cokolwiek chwytać 

Ja noszę ewkowe staniki non stop i nic się z nimi nie dzieje, jeden mam 1,5 roku, noszę baaardzo często (przez kilka mcy to był mój jedyny stanik) i prawie jak nówka wygląda