|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4111 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.
hej Laski nie gniewajcie sie ja z doskoku nie nadrabiam Was.... we wtorek ide na cesarke.... szczerze troszke sie boje jej.... ech ale moze narazie nie bede pisac czemu.....
![]() ![]()
![]() |
#4112 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.
Cytat:
![]() |
#4113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i po prasowaniu ![]() ![]()
![]() |
#4114 |
Zakorzenienie
|
Martynka gratuluję córeczki, będzie parka i trzymam kciuki za poród
![]() ![]()
#4115 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiktoria moja bratanica ![]() Wyspalam sie, ale najchetniej pospałabym dluzej ![]()
![]() |
#4116 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.
Butter,czy Pani Krysia tez myje naczynia? Zatrudnie ja od zaraz... Mam tylko dwa zlewy ale spokojnie trzy sa zapelnione.
![]() Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
#4117 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część
Hej!
![]() abby - gratuluje 19tc! ![]() I jak tylko wszystko na urodzin będę miała gotowe to wrzuce fotki ![]() strong - brawa za stroj! ![]() O matko , chyba bym na serce padla ale spokojnie to na pewno przeciąg... Kochana snilas mi się dzisiaj! Tz Twój slub ![]() kaska - brawa za 27tc ![]() magda - super ze wizyta udana! To Majka Ci zazwyczaj wstaje o 5:30?? Niezle ![]() bika - swietny tort! I pewnie pochwale się co zrobiłam na urodziny małego ![]() martynka - trzymam kciuki za cc , będzie dobrze! Widze ze w PL pogoda nie dopisuje bo macie czas na wizaz ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4118 |
Zakorzenienie
|
Strong szkoda, że koncert nie wypalił.
Ana gratulacje za 5 ![]() Bao szkoda, że Isia nie jest starsza, to bym od Ciebie rzeczy odkupiła ![]() ![]() Martynko powodzenia. Zabcia bo Maja się budzi z moim budzikiem do pracy ![]() Blonde oj tak, niespodzianka. Siedzę i dumam co to ![]() Dziś była cudna pogoda. Gwiazda się obudziła o 14.40 , ale że byliśmy już gotowi, to tylko ją ubraliśmy i poszliśmy we 3 na grilla. Tam raczyłam się zimnym piwkiem, siedziałam na słonko mrrrrr było mi dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Zapomniałam jeszcze dodać, ze Maja od mich rodziców z okazji Dnia Dziecka dostała basen a od teściowej huśtawkę ogrodową ![]() Ale tu pustki, akurat jak ja siedzę sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4119 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miłej imprezy ![]() Martyna kciuki są! Ale nie wiem jak Ty podołasz z tym egzaminem.. przecież to może nawet ze szpitala będziesz miała problem wyjść.. Cytat:
![]() ![]() Grill wyglądał tak, że siedzieliśmy w domu a tylko mąż na na dworze się męczył i grillował ![]() To już chyba 4 nieudany grill w tym roku.
![]() |
#4120 |
Zakorzenienie
|
Tomalinko taką pogodą mieliście? Współczuję.
Ciekawa jestem kiedy tak na dobre zawita do nas lato ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No u nas dzisiaj cały dzień padało i 15 stopni ![]()
![]() |
#4122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() eee bez sensu takie lato ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4124 |
Zakorzenienie
|
Kolorowych
![]() Ja też zaraz uciekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4125 |
Zadomowienie
|
Halo kochane moje!
Wróciłam dopiero co do domu. Wyobraźcie sobie, że moi rodzice zaskoczyli mnie i tak przeżywają moją ciążę, że zrobili mi dzień dziecka. Dostałam skórzany portfel, białe getry 3/4 i sandałki ze skórki na platformie!!! A prócz tego serniczek z kawą.... Madziu - super te ciuszki! Na męża się nie nerwuj, nie ma to sensu. Tomalinko- kochana, ja cię podziwiam gdzie ty masz tyle energii...ale jak usłyszałam, że sama okna chcesz myć....no zawał!!! I tak jesteś nieźle ogarnięta z tym wszystkim Ana- ja też tak mówiłam po mgr, że mam dość studiów;P jak widać, to mija;D Zobaczymy jak mi pójdzie z tą dietetyką, ale naprawdę super sprawa! U mnie w pracy też się ucieszyli, przyda się. Dam zdjęcia ciuszków, jutro jak się ogarnę;-) ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Martynko - trzymamy kciuki!!! wywaliłabym L4 na ten egzamin
![]() |
#4126 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() w dzisiejszych czasach nie miec neta...baa nawet komputera to masakra ![]() ![]() 1. w poniedziałek była kolejna wizyta u gina-ciąża prawidłowa,powiedział że napewno NIEbliźniacza(pytałam chyba ze 3 razy dla pewności) ![]() ![]() 2. na 1 wizycie gin wyliczył poród na 3.01 z OM i 31.12 z usg, teraz obstawiał już z dużą pewnością sylwestra ![]() 3. byłam u gina w 8 tyg.-dzidzia miała 21,6mm i z tego co zrozumiałam to ten "wzrost" odpowiadał prawie 9 tyg. ciąży (8t 6d) i pewnie stąd gin zmienił termin o te kilka dni? mój mąż na maxa podjarany że jak tak szybko rośnie to napewno będzie syn ![]() 4. powiedział że wyniki mam w normie, ale zapisał mi takie witaminki LadeeVit 5. następna wizyta 27 CZERWCA 6. jak pisałam tu 2 tygodnie temu to nie mogłam nic jeśc i pic od wszystkiego mnie odrzucało i ogólnie było do du.py, od poniedziałku praktycznie nie mam mdłości a zasysam jak najlepszy odkurzacz ![]() 7. no i załatwiliśmy najważniejszą sprawę-moje zatrudnienie ![]() ![]() 8. a dziś z okazji Dnia Dziecka aktywowałam w rossmanie kartę Rossnę ze zniżkami dla mamy i dziecka ![]() ![]() Martynka trzymam kciuki, już za chwilę będziesz mogła przytulic dzidziusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4127 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pokaz prezenty ![]() ![]() U nas Domino tez dostal basen od babci ale bierzemy go do PL na wakacje a my dzisiaj kupiliśmy mu taki zwykly na taras i autko ![]() Sooorki ![]() Cytat:
![]() ![]() U nas od paru dni mamy +33C ![]() mabi - super ze dzidzia rosnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ZAAABCIA zazdraszczam upału, ja już mam dość deszczów. Wojtek od 3 dni ma plac zabaw na podwórku i nawet nie miał go kiedy wyprobować ![]() ![]()
![]() |
#4129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Na przyszłe lato to bedę kupować już 92 i 98 ![]() Jadę zaraz do biedronki bo wczorj tak lało, ze żadnych zakupów nie zrobiłam, nie lubię robić w niedziele, no ale muszę ![]() ![]()
![]() |
#4130 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale prezenty wypasione ![]() U mnie to zawsze drobnostki na takie okazje ![]() Cytat:
![]() ![]() Zaabcia pytalam wczesniej w jakim wieku beda dzieci na imprezie urodz. Dominika? ![]() Dzien dobry ![]() Niedziela ![]()
![]() |
#4131 |
Zakorzenienie
|
gocha u nas w tamtym tyg lalo dwa dni to Domino stal przy drzwiach pokazywal paluszkiem i plakal ze chce na zewnatrz
![]() blonde roznie wiekowo beda trzy bobaski , 2latka , 3-4latki i trojka starszych po 8 latch. Hej ... Nie moge spac :/
![]() |
#4132 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mąż śpi, Maja śpi a ja ogarniam mieszkanko ![]() ![]() Zabcia ale sama wibracja by mnie nie obudziła ![]() ![]() Mabi super, że ciąża prawidłowa i że tak fajnie wyszło z tym zatrudnieniem ![]() ![]() Blonde ![]() ![]() W ogóle jestem wkurzona, bo jak wam pisałam, ze mam te lekkie plamienia od środy, tak dalej je mam. Nie dużo, bo wkładka wystarczy, ale jednak mnie to denerwuje, bo nigdy nie miałam plamień między @. No i nie jest to zywa krew tylko albo jasno różowe (taki bardziej śluz zabarwiony, albo lekko brązowe. Tak na zmianę ![]() Mała już się z mężem pogodziliśmy ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2013-06-02 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4133 |
Zakorzenienie
|
Dla mam małych chlopców i dla przyszłych mam chłopców,zostawiłam coś w K.
#4134 |
Zakorzenienie
|
Strong jak tam przygotowania do ślubu? Co jeszcze macie do załatwienia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4135 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 19.
Madziu, wieczorem wstawie moja "slubna liste"
![]() Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2
#4136 |
Zakorzenienie
|
Strong ok
![]() Kiedy będziecie rozwozić zaproszenia? u nas wczoraj byli znajomi z zaproszeniem, mają ślub tydzień przed wami ![]() Dziś mąz ma znowu nockę, więc oczywiście wpadnę do Was ![]() W ogóle jak ten czas leci... w piątek mi już jedzie ech... Liczę, ze te 2,5 tyg bez niego też mi taks szybko zlecą. |
![]() ![]() |
![]() |
#4137 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() więcej nie nadrobiłam, przepraszam, od środy mam męża w domu i albo cieszymy się sobą albo coś w domu robimy. Meble prawie poskładane, jeszcze tylko półkę powiesimy (wtedy dam zdjęcia) a we wtorek przyjedzie łóżko do pokoju gdzie z małym będziemy spać, rozłożymy już łóżeczko i powoli będę szykować wszystko. Wczoraj tak się cieszyłam, ze wszystko idzie z planem w sprawach domowo- remontowych że musiało się coś zepsuć ![]() ![]() Wczoraj plecy mnie bolały, nastałam się trochę też bo byliśmy na koncercie Ani Wyszkoni, nawet fajnie było. Dzisiaj idziemy do teściów, do mojej mamy a potem do mojego chrześniaka więc pewnie też mnie nie będzie. Miłej niedzieli ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4138 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko o kurcze, współczuję. Dobrze, że mężowi się nic nie stało, jak je przeciął. Mój tata też tak ostatnio zrobił, jak się przebijał. Powiedział, ze jak będziemy właśnie kable kładli od prądy w nowym domu, to koniecznie musimy zdjęcia zrobić gdzie idą, aby potem problemu nie było.
To ja nie piszę, ze u nas śliczne słonko ![]() Mieszkanko wysprzątane, obiad mam - to lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4140 |
Zakorzenienie
|
Stokrotko niestety, mam masę rzeczy papierkowych + mój nieszczęsny ang. Tylko robię wszystko, aby się za to nie brać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.