Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-02, 12:07   #2311
adziia13
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014

Martika654, aniuska18032 straszne te historie, które opisałście. Ja strasznie się boję często o swojego TŻ, że nie wróci ze służby, że coś mu się stanie na akcji. Często też mi się śni, że właśnie na służbie stało mu się coś strasznego, budzę się wtedy cała wystraszona i dalej już spać nie mogę, najdziewniejsze jest to, że takie rzeczy mi się śnią tylko wtedy, kiedy TŻ akurat ma służbę, a na drugi dzień zazwyczaj się okazuje, że była ciężka zmiana i jakaś "gruba" akcja była w nocy.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:12   #2312
Martika654
Rozeznanie

Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Ja już bez karty żyć chyba nie umiem :P I staram się o zwiększenie limitu

Ale tylko w koncie VIP i tym <30
Na święta jak znalazł, mnie wtedy zawsze ponosi i wydaję gruubo za dużo

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
Martika654, aniuska18032 straszne te historie, które opisałście. Ja strasznie się boję często o swojego TŻ, że nie wróci ze służby, że coś mu się stanie na akcji. Często też mi się śni, że właśnie na służbie stało mu się coś strasznego, budzę się wtedy cała wystraszona i dalej już spać nie mogę, najdziewniejsze jest to, że takie rzeczy mi się śnią tylko wtedy, kiedy TŻ akurat ma służbę, a na drugi dzień zazwyczaj się okazuje, że była ciężka zmiana i jakaś "gruba" akcja była w nocy.
Ja też czasem panikuję, aż strach pomyśleć jaką ja będę matką !!! hahahha Mój syneczek ukochany, mamusia Mu nie da zrobić krzywdy hahah Bo ja wiem, że syna będę mieć
Martika654 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:14   #2313
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
niee. Ja mam godne polecenia z WBK i mam bezpłatne, aż się zalgowałam żeby sprawdzić i potwierdzam.
Mogłabyś mi w takim razie pomóc jakoś to zmienić? Bo ja mam tylko 5 bezpłatnych, a każdy kolejny kosztuje 20 groszy. Tak mam też w tabeli opłat i prowizji i nie wiem jak zmienić

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:22   #2314
alloffkowa
Zakorzenienie

nie mam pojęcia kochana jak to zrobić ja tak mam od początku
Oliwka 21.07.2016

Edytowane przez alloffkowa
Czas edycji: 2013-06-02 o 12:24
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:29   #2315
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
nie mam pojęcia kochana jak to zrobić ja tak mam od początku
Ale głupie. Po co te regulaminy skoro i tak potem tego się nie pilnuje? Zaraz tam dzwonie z awanturą

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:35   #2316
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Ale głupie. Po co te regulaminy skoro i tak potem tego się nie pilnuje? Zaraz tam dzwonie z awanturą
Ja też mam za darmo smskod kiedyś miałam 5 darmowych tylko ale teraz mam wszystkie

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:53   #2317
Ines3037200
Rozeznanie

Cytat:
ja się nigdy z tym nie spotkałam, ale to fajna sprawa
Mój brat po swoim weselu chodził się badać, bo rano miał kierować. A wesele było przez płot z komendą Byli policjanci zdziwieni jak pan młody wparował (miał znienawidzoną przeze mnie kamizelę to było widać że świeży żonkoś)

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny jakie planujecie buty na ślub? Całe zabudowane czy może z palcami albo piętami odkrytymi, albo może zupełnie 'paseczkowe'?
To moje wymarzone
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 936769_446011878818539_1573333472_n.jpg (47,8 KB, 42 załadowań)
Ines3037200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 12:54   #2318
helcia86
Raczkowanie

Cześć
Zrobiłam sobie trochę wolnego od komputera i tu tyyyyle do nardobienia mam nadzieję że ogarnę
Zaraz jedziemy podpisać umowę z salą, wczoraj daliśmy zaliczkę zespołowi. Liczę że w najbliższych dniach zakończymy temat foto i filmowania

Pozdrowienia ze słonecznego Podhala
helcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:02   #2319
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ines3037200 Pokaż wiadomość

To moje wymarzone

Ja mogę mieć coś max do 6cm bo Tż jest niewiele wyższy ode mnie wątpię, że znajdę coś ładnego i niskiego

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:03   #2320
Martika654
Rozeznanie

Cytat:
Mój brat po swoim weselu chodził się badać, bo rano miał kierować. A wesele było przez płot z komendą Byli policjanci zdziwieni jak pan młody wparował (miał znienawidzoną przeze mnie kamizelę to było widać że świeży żonkoś)

To moje wymarzone
Piwonie !! Piękne !!! Ale ja mam ślub we wrześniu i Piwonii już nie ma ale to nic eustoma też ładna, co nie ?? :P http://www.4poryroku.pl/attachment/317.jpg
Kamizela jest mega !!! hahaha
Stary 2013-06-02, 13:05   #2321
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość

Ja mogę mieć coś max do 6cm bo Tż jest niewiele wyższy ode mnie wątpię, że znajdę coś ładnego i niskiego
mój też niewiele wyższy chyba z 10 cm, mam nadzieję że znajdę coś ładnego niewysokiego
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-06-02, 13:09   #2322
Dotka90
Zakorzenienie

No to o weselu słów kilka

Pogoda: (pozorna) masakra Lało, lało, lało i LAŁO od rana..
Ale okazało się, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, o czym będzie później.
Msza w kościele, pod kościołem życzenia od tych, co na sam slub przyszli, a reszta zyczen na sali.

Pierwszy taniec: mlodzi sie troszke mylili, bo nie byli na żadnym kursie, ale wszystko z uśmiechem, więc wyszło to i tak mega sympatycznie, wszyscy im bili brawo

Suknia PMki - kompletnie nie w moim stylu, ale ona wyglądała w niej świetnie! Miała taką z 'falbaniastym' dołem. Ona jest niska, drobna i ta suknia dla niej była idealna! Minus: bardzo ciężka, mimo porządnego ściśnięcia przy wiązaniu, trzeba było założyć ramiączka, bo kiecka spadała.

Jedzenie: na początku dobre, później gorsze.
Zupa, drugie danie, lody + 4 dania gorące = full jedzenia. Spokojnie 3 dania gorące wystarczą (ślub o 14). Naprawdę my już przejeść nie mogliśmy, 2 ostatnie dania jedliśmy z TŻtem na pół, bo nie było sensu brać i marować.

Państwo Młodzi: uśmiechnięci, szczęśliwi, zadowoleni, ale widać było, że już zmęczeni.

Orkiestra: no cóż, ogroooomny minus wesela Nie wiem, może tak miało być, ale orkiestra grała kilka kawałków (ok. 5) i była przerwa. Nie zawsze ta przerwa wiązała się z jedzeniem, więc nie wiem czym była spowodowana.. Ludzie na to narzekali. Poza tym były grane tylko polskie piosenki, przypuszczam, że takie było życzenie PM.
Często orkiestra nie zgrywała się z posiłkami. Przypuszczam, że pewnie jedli pierwsi i w czasie, gdy ludzie dostawali na stoły talerze, to nagle orkiestra mówiła, że zapraszają na parkiet

Sala: osobna sala do tańczenia, osobna do jedzenia. Nawet nie przeszkadzało mi tak bardzo, jak myślałam Wystrój sali: bialo-pomarańczowy Nie w moim stylu, bo to sala w remizie, więc wystrój tego typu.
Była niby klimatyzacja, ale z racji pogody (lało, chłodno), dużo lepszym wyjściem okazało się pootwieranie okien, bo sama klima niestety przy tylu osobach nie dawała rady.

Toalety: w sumie 2 damskie, 2 męskie, po dwóch stronach sali. Na 160 osób zupełnie wystarczające, nie było jakichś gigantycznych kolejek.
Cały czas było czysto, nie brakowało mydła, papieru, ręczników papierowych.

Dzieciaki: miały osobny stół, ale niestety troszkę się nudziły. Chyba tylko przez chwilę na sali były jakieś rysowanki. Dzieciaków było dużo, bo ponoć ok. 20-30. Orkiestra raz zagrała dla nich kaczuchy i tyle.

Obsługa: bardzo sprawna, mimo dużej ilości gości, podawali szybciutko, jedzenie nie było zimne (!), nie brakowało na stołach niczego, nie zalegały też brudne talerze, puste butelki.

Oczepiny: bez żenujących zabaw! Przy niektórych zabawach to wszyscy ze śmiechu płakali!
Głupio wyszło tylko to złapanie bukietu: ja złapałam bukiet, TŻ krawat, młodzi się cieszyli, że 'tak miało być'. Orkiestra kazała się całować, no to wiadomo, nie ma problemu. Ale potem gośc mówi, żeby 'nowy pan młody' wziął panią młodą na ręce. No i zrobił się problem, bo ja 500 razy mowię, że NIE, a oni swoje. Nie lubię być stawiana w takiej idiotycznej sytuacji :/ Ja nie ważę 40 kg, TŻ wiadomo: coś tam wypił, no wyszłoby to co najmniej żenująco. Ale wyszło głupio, bo ja mówię, że nie i nie, a orkiestra swoje.. W końcu odpuścili, mieliśmy zatańczyć pierwszy taniec, na szczęście krótki i tyle.
Mieliśmy iść na pole na 'wieczorek zapoznawczy', ale TŻ krzyknął, że my się znamy już bardzo dobrze i nie trzeba
Troszkę szkoda, bo mogli młodzi coś powiedzieć, że dobrze wypadło, bo my się też hajtamy, no ale już nic

Ciasta: nie szły prawie w ogóle! TŻ wymyślił, że u nas ciasto damy na osobny stół: kto będzie chciał, ten sobie podejdzie i weźmie, a ciasta będą dokładane. Bo niestety, o tej 2 w nocy ciasta np. z galaretką, które staly tam od 14, nie były już tak dobre..

Wódka: Stock - baaaardzo dobra. Tym bardziej utwierdzamy się, że dobrze wybraliśmy na nasze wesele (też Stock będzie).
Minus: dobrze mieć kubełki z lodem, bo wódka wyjmowana była z lodówki i roznoszona przez ojca PMa, ale szybko robiła się ciepła. Czasami stawiali nam wódkę na stole 'zawczasu' - zanim wypiliśmy poprzednią i potem trzeba było 'wymieniać' na zimną

Transport: wesele pod Krakowem. Transportu z kościoła na salę nie było.
Z sali do domów również chyba nie. Tzn. PM coś mówił, że ktoś o 2 będzie rozwoził ludzi, ale nie słyszeliśmy potem nic o tym, ani kto, kiedy, gdzie.
Jak wychodziliśmy, to nikt się nas nie pytał, czy mamy jak wrócić (PM wiedzieli, że oboje pijemy). Tak jak pisałam: niestety taxi nam nie pykło, szliśmy na postój, koniec końców wróciliśmy autem, bo się okazało, że ja już wytrzeźwiałam
Ale to właśnie też taka uwaga: że naprawdę w dzisiejszych czasach nie ma się co spinac o ten transport dla gości, w mieście to już kompletnie!
Chyba, że ktoś ma salę no nie wiem, 50km od miasta, no to ok.
Ale tak w miarę niedaleko, to każdy sobie poradzi: są taxówki, busy, można poprosić znajomych o przyjechanie po nas, no nie jest to problemem.
My również nie będziemy mieć transportu dla gości (wesele jest w mieście).

Świadkowie/drużbowie - jeżeli sobie dobieracie te osoby, to.. dobrze się zastanówcie, czy są to osoby otwarte, kontaktowe, uśmiechniete, potrafiące zająć się gośćmi.
Ze strony PMki była jej siostra z kolegą (?), ze strony PMa nie wiem kto, ale też młodzi ludzie.
Siostra PMki spisała się super! Chodziła do gości, pomagała PM, była uśmiechnięta, zadowolona, bardzo ładnie wyglądała, dużo tańczyła, naprawdę ogromny plus. Jej partner również nie siedział za stołem, ciągle gdzieś chodzili.
Ale od strony PMa, kompletnie niedobrana para. Ona siedziała prawie całe wesele za stołem Państwa Młodych, najczęściej sama (!), pisała smsy, była ogólnie znudzona. A wystarczyło pójść do ludzi..

Także wybierzcie sobie raczej otwarte, kontaktowe osoby

Ogólnie weselicho naprawdę udane Potańczyliśmy, wypiliśmy, pojedliśmy, pogadaliśmy ze znajomymi. Z wesela wyszliśmy o 3:30, wtedy już większość się zbierała.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:15   #2323
alloffkowa
Zakorzenienie

Dotka, najbardziej ucieszyła mnie wódka !
Na ślub*wisku jedna dziewczyna napisała że Stock się ostatnio popsół, a też o niej myślimy, Ty mówisz ze dobra, wiec muszę kupić, posadzić tż niech próbuje, ot!
Jeśli mu będzie wchodziła to się zdecydujemy
Oliwka 21.07.2016
Stary 2013-06-02, 13:27   #2324
Martika654
Rozeznanie

U mnie będzie stock, dobra jest !!!
Stary 2013-06-02, 13:29   #2325
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
No to o weselu słów kilka

Pogoda: (pozorna) masakra Lało, lało, lało i LAŁO od rana..
Ale okazało się, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, o czym będzie później.
Msza w kościele, pod kościołem życzenia od tych, co na sam slub przyszli, a reszta zyczen na sali.

Pierwszy taniec: mlodzi sie troszke mylili, bo nie byli na żadnym kursie, ale wszystko z uśmiechem, więc wyszło to i tak mega sympatycznie, wszyscy im bili brawo

Suknia PMki - kompletnie nie w moim stylu, ale ona wyglądała w niej świetnie! Miała taką z 'falbaniastym' dołem. Ona jest niska, drobna i ta suknia dla niej była idealna! Minus: bardzo ciężka, mimo porządnego ściśnięcia przy wiązaniu, trzeba było założyć ramiączka, bo kiecka spadała.

Jedzenie: na początku dobre, później gorsze.
Zupa, drugie danie, lody + 4 dania gorące = full jedzenia. Spokojnie 3 dania gorące wystarczą (ślub o 14). Naprawdę my już przejeść nie mogliśmy, 2 ostatnie dania jedliśmy z TŻtem na pół, bo nie było sensu brać i marować.

Państwo Młodzi: uśmiechnięci, szczęśliwi, zadowoleni, ale widać było, że już zmęczeni.

Orkiestra: no cóż, ogroooomny minus wesela Nie wiem, może tak miało być, ale orkiestra grała kilka kawałków (ok. 5) i była przerwa. Nie zawsze ta przerwa wiązała się z jedzeniem, więc nie wiem czym była spowodowana.. Ludzie na to narzekali. Poza tym były grane tylko polskie piosenki, przypuszczam, że takie było życzenie PM.
Często orkiestra nie zgrywała się z posiłkami. Przypuszczam, że pewnie jedli pierwsi i w czasie, gdy ludzie dostawali na stoły talerze, to nagle orkiestra mówiła, że zapraszają na parkiet

Sala: osobna sala do tańczenia, osobna do jedzenia. Nawet nie przeszkadzało mi tak bardzo, jak myślałam Wystrój sali: bialo-pomarańczowy Nie w moim stylu, bo to sala w remizie, więc wystrój tego typu.
Była niby klimatyzacja, ale z racji pogody (lało, chłodno), dużo lepszym wyjściem okazało się pootwieranie okien, bo sama klima niestety przy tylu osobach nie dawała rady.

Toalety: w sumie 2 damskie, 2 męskie, po dwóch stronach sali. Na 160 osób zupełnie wystarczające, nie było jakichś gigantycznych kolejek.
Cały czas było czysto, nie brakowało mydła, papieru, ręczników papierowych.

Dzieciaki: miały osobny stół, ale niestety troszkę się nudziły. Chyba tylko przez chwilę na sali były jakieś rysowanki. Dzieciaków było dużo, bo ponoć ok. 20-30. Orkiestra raz zagrała dla nich kaczuchy i tyle.

Obsługa: bardzo sprawna, mimo dużej ilości gości, podawali szybciutko, jedzenie nie było zimne (!), nie brakowało na stołach niczego, nie zalegały też brudne talerze, puste butelki.

Oczepiny: bez żenujących zabaw! Przy niektórych zabawach to wszyscy ze śmiechu płakali!
Głupio wyszło tylko to złapanie bukietu: ja złapałam bukiet, TŻ krawat, młodzi się cieszyli, że 'tak miało być'. Orkiestra kazała się całować, no to wiadomo, nie ma problemu. Ale potem gośc mówi, żeby 'nowy pan młody' wziął panią młodą na ręce. No i zrobił się problem, bo ja 500 razy mowię, że NIE, a oni swoje. Nie lubię być stawiana w takiej idiotycznej sytuacji :/ Ja nie ważę 40 kg, TŻ wiadomo: coś tam wypił, no wyszłoby to co najmniej żenująco. Ale wyszło głupio, bo ja mówię, że nie i nie, a orkiestra swoje.. W końcu odpuścili, mieliśmy zatańczyć pierwszy taniec, na szczęście krótki i tyle.
Mieliśmy iść na pole na 'wieczorek zapoznawczy', ale TŻ krzyknął, że my się znamy już bardzo dobrze i nie trzeba
Troszkę szkoda, bo mogli młodzi coś powiedzieć, że dobrze wypadło, bo my się też hajtamy, no ale już nic

Ciasta: nie szły prawie w ogóle! TŻ wymyślił, że u nas ciasto damy na osobny stół: kto będzie chciał, ten sobie podejdzie i weźmie, a ciasta będą dokładane. Bo niestety, o tej 2 w nocy ciasta np. z galaretką, które staly tam od 14, nie były już tak dobre..

Wódka: Stock - baaaardzo dobra. Tym bardziej utwierdzamy się, że dobrze wybraliśmy na nasze wesele (też Stock będzie).
Minus: dobrze mieć kubełki z lodem, bo wódka wyjmowana była z lodówki i roznoszona przez ojca PMa, ale szybko robiła się ciepła. Czasami stawiali nam wódkę na stole 'zawczasu' - zanim wypiliśmy poprzednią i potem trzeba było 'wymieniać' na zimną

Transport: wesele pod Krakowem. Transportu z kościoła na salę nie było.
Z sali do domów również chyba nie. Tzn. PM coś mówił, że ktoś o 2 będzie rozwoził ludzi, ale nie słyszeliśmy potem nic o tym, ani kto, kiedy, gdzie.
Jak wychodziliśmy, to nikt się nas nie pytał, czy mamy jak wrócić (PM wiedzieli, że oboje pijemy). Tak jak pisałam: niestety taxi nam nie pykło, szliśmy na postój, koniec końców wróciliśmy autem, bo się okazało, że ja już wytrzeźwiałam
Ale to właśnie też taka uwaga: że naprawdę w dzisiejszych czasach nie ma się co spinac o ten transport dla gości, w mieście to już kompletnie!
Chyba, że ktoś ma salę no nie wiem, 50km od miasta, no to ok.
Ale tak w miarę niedaleko, to każdy sobie poradzi: są taxówki, busy, można poprosić znajomych o przyjechanie po nas, no nie jest to problemem.
My również nie będziemy mieć transportu dla gości (wesele jest w mieście).

Świadkowie/drużbowie - jeżeli sobie dobieracie te osoby, to.. dobrze się zastanówcie, czy są to osoby otwarte, kontaktowe, uśmiechniete, potrafiące zająć się gośćmi.
Ze strony PMki była jej siostra z kolegą (?), ze strony PMa nie wiem kto, ale też młodzi ludzie.
Siostra PMki spisała się super! Chodziła do gości, pomagała PM, była uśmiechnięta, zadowolona, bardzo ładnie wyglądała, dużo tańczyła, naprawdę ogromny plus. Jej partner również nie siedział za stołem, ciągle gdzieś chodzili.
Ale od strony PMa, kompletnie niedobrana para. Ona siedziała prawie całe wesele za stołem Państwa Młodych, najczęściej sama (!), pisała smsy, była ogólnie znudzona. A wystarczyło pójść do ludzi..

Także wybierzcie sobie raczej otwarte, kontaktowe osoby

Ogólnie weselicho naprawdę udane Potańczyliśmy, wypiliśmy, pojedliśmy, pogadaliśmy ze znajomymi. Z wesela wyszliśmy o 3:30, wtedy już większość się zbierała.
fajna relacja, dzięki a co to za sala??? dasz linka??

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:30   #2326
Ines3037200
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Martika654 Pokaż wiadomość
Piwonie !! Piękne !!! Ale ja mam ślub we wrześniu i Piwonii już nie ma ale to nic eustoma też ładna, co nie ?? :P http://www.4poryroku.pl/attachment/317.jpg
Kamizela jest mega !!! hahaha
Oooo paniiusiu piękny bukiecik Ja mam ślub w sierpniu, ale nie mam parcia na piwonie.
Odnoszę wrażenie, że moda na piwonie przyszła razem z Blair z Gossip Girl

Dziękujemy za relację z wesela!
Stary 2013-06-02, 13:32   #2327
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
fajna relacja, dzięki a co to za sala??? dasz linka??
Ja też poprosze Albo o nazwę, bo wszystko "pod Krakowem" brzmi zachęcająco

A sama relacja świetna! Na minus tylko jedna zabawa przy takiej ilości dzieci.
Stary 2013-06-02, 13:34   #2328
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ja też poprosze Albo o nazwę, bo wszystko "pod Krakowem" brzmi zachęcająco

A sama relacja świetna! Na minus tylko jedna zabawa przy takiej ilości dzieci.
a Ty gdzie robisz weselicho?

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 13:40   #2329
Martika654
Rozeznanie

Nigdy tego nie oglądałam I tak ich nie będę miała, moja sala jest w kolorach wrzosu i kremu więc myślę, że fioletowa eustoma jest jak w sam raz
Stary 2013-06-02, 13:57   #2330
little_zosh
Rozeznanie

misiadełko piękny ten taniec wrzuciłaś Brakuje mi tu Twoich inspiracji

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
już mam gmaila, jednak potrzebuję nadal wp bo ten adres podawałam wszędzie jako główny przez ostatnie kilka lat. Chciałabym jakoś "oczyścić" ten adres Gmail używam do bardziej oficjalnych spraw. Może zacznę przenosić część korespondencji bo już nawet nie mam ochoty logować się na wp.
Zrób sobie przekierowanie na gmaila - mi spamu z o2 nie przekierowuje, tylko normalne maile

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:12   #2331
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Eeeej ja sobie wypatrzylam te kolczyki tez!
Moge prosic o zdjecia na zywo i najlepiej ma uchu?
IMG_5157.jpg IMG_5172.jpg IMG_5175.jpg

370 ddś

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:30   #2332
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
piekne!!!!! uwazam, ze idealne beda na slub )) ja tez mam sliczne jedne, co prawda w nich chodze, ale bardzo je lubie ( w tym stylu, ale swarovski) i chyba nie bede nowych kupowac
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 14:34   #2333
Martika654
Rozeznanie

Cytat:
Ojej !!! Cudowne !!!
Stary 2013-06-02, 14:48   #2334
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:

To moje wymarzone

piękne a wiesz gdzie takie można kupić?
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 15:01   #2335
anannke
Zakorzenienie

Śliczne kolczyki

a jak wam się podobają taka biżuteria http://inspirowanewesele.pl/duze-naszyjniki-slubne/?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 15:07   #2336
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:

cudowne kolczyki, na ślub idealna jak dla mnie
tylko nie są zbyt ciężkie?

rozchorowałam się w boże ciało zmarzłam w deszczu, w piątek na grillu wieczorem też nie było super ciepło, wczoraj duuuże lody z okazji dnia dziecka i mam anginę, gorączka 38,7 po lekach spadła do 37,5 i czuję się lepiej trochę, ale czeka mnie tydzień z mnóstwem zaliczeń na uczelni więc przyjemnie nie jest
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 15:10   #2337
Ines3037200
Rozeznanie

Cytat:
piękne!!
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
piękne a wiesz gdzie takie można kupić?
noooo właśnie w tym problem, że nie bardzo wiem
Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
cudowne kolczyki, na ślub idealna jak dla mnie
tylko nie są zbyt ciężkie?

rozchorowałam się w boże ciało zmarzłam w deszczu, w piątek na grillu wieczorem też nie było super ciepło, wczoraj duuuże lody z okazji dnia dziecka i mam anginę, gorączka 38,7 po lekach spadła do 37,5 i czuję się lepiej trochę, ale czeka mnie tydzień z mnóstwem zaliczeń na uczelni więc przyjemnie nie jest
biedactwo
Stary 2013-06-02, 15:20   #2338
Martika654
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Śliczne kolczyki

a jak wam się podobają taka biżuteria http://inspirowanewesele.pl/duze-naszyjniki-slubne/?
Są piękne ale i są brzydkie
Stary 2013-06-02, 15:20   #2339
poznanianka1990
Zakorzenienie

Wróciłam niedawno z kościoła. Msza prymicyjna była Jedna dziewczynka tak pięknie księdzu prymicjantowi zaśpiewała, że aż się wzruszyłam

Ja chyba też mam darmowe smsy w WBK, sama nie wiem

Aktualną pocztę mam na wp. Kiedyś wuja mi ją założył i używam ją do teraz, jako oficjalną. Drugą mam na gmaliu ale w sumie nie korzystam z niej. Przychodzą tam jakieś powiadomienia z wizażu Niedawno założyłam sobie pocztę na gmailu z nowym nazwiskiem w nazwie Po ślubie będę z niej korzystać

magdalenka, śliczne kolczyki Idealnie pasują na ślub

Kasia_K, dużo zdrówka życzę!

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-02, 15:31   #2340
hihihi
Zakorzenienie

cześć nadrobiłam trochę, ale muszę się uczyć do jutrzejszego egzaminu
Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
poniosło i mnie i mame i będę miec inna kieckę
oto ja w idealnej sukience !
jeszcze lepiej niż w tamtej wyglądasz
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
I cały folder z inspiracjami znalazłam
Która mi powie co to za kwiaty z drugiego załącznika
ja się zakochałam w różowych piwoniach chyba już się nie odkocham

ja też się zastanawiam nad kolorem przewodnim ale nie wiem ;/ sala cała w beżach jest
KaEs mi też jakoś ten turkus nie pasuje, chociaż kolor sam w sobie super a te świecidełka co pokazałaś cudo
Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
ja myslałam nad chabrowym, zawsze chciałam chabrowy ale tak się zastanawiam dalej... może bardziej bym postawiła na pastele, jakiś błekit czy pudrowy róż ? ale kurcze takie zdecydowane, zywe kolory też mnie kusza
ja chyba bym chciała pudrowy róż
Cytat:
Napisane przez Martika654 Pokaż wiadomość
Mam przyjaciółkę, znam ją od kilku lat, przyjaźnimy się, razem imprezujemy, razem uczymy, znałam też jej narzeczonego. Kochała Go całym sercem, a ich ślub był najbardziej wyczekiwanym wydarzeniem wśród naszych przyjaciół. Od dawna miała wybraną sukienkę, wszystko co sobie wymarzyła, On zbudował jej dom, piękny, ogromny dom..Dziś mija 8 miesięcy, od wypadku w którym On zginął, na prostej drodze....I dziś miało być święto ich miłości ( Nie mogę dziś przestać o tym myśleć (( Rozmawiałam z nią dziś i serce mi pękło ja usłyszałam..http://ja.tu.tylko.obczajam.wrzuta.p..._mial_byc_slub Nikt z Nas nie Wie co Nas jutro czeka ;(
strasznie eh, ja też się zawsze boję jak Tż wraca ode mnie samochodem, jak jeździ codziennie do pracy
Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
dziewczynki jestem troche nie w temacie ( mam sporo do nadrobienia), ale czy moze pojawila sie gdzies kwestia wyprzedazy sukien slubnych? kiedys o tym wspominalysmy, ale juz nie pamietam...
letnie panny mlode, kiedy kupujecie suknie?
ja w wakacje mam zamiar zacząć poszukiwania i mam nadzieję, że kupię, bo potem znowu studia, nie będę miała czasu i w ogóle nie będę miała z kim iść oglądać suknie
Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
ja właśnie też z resztą mam 176cm wzrostu i nie lubię wysokich butów ;/
Cytat:
idealne

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości