Wszystko o Avonie - Część II - Strona 290 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-10, 18:28   #8671
paulinkosia
Rozeznanie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Tak, najpierw Ci odejmą jego wartość, a potem przyjdzie Ci cień normalnie tak na fakturze jakbyś go zamawiała od nowa.
Ale to wszystko będzie od razu..na tej samej fakturze odlicza mi zwracany i na tej samej dolicza nowy..czy najpierw odejma a przy nastepnym zamowieniu doliczą ?

Cytat:
Napisane przez asicka1 Pokaż wiadomość
mi starcza na 3/4razy ale pokrywam dosc spora czesc ciala i bardzi cienko nie ma sensu marnowac maski i grubo smarowac bo i tak lepeszych efektow nie bedzie atylko sie zmarnuje bo zostanie na folii wiec pokryj cialo tylko tyle zeby zakryc kolor skory i zorientuj sie czy ci starczy folii bo mi sie ze 2 razy zdaylo ze sie przeliczylam i w polowie braklo mi folii i musialam sie ratowac foliowymi cienki siatkami hihiih bo szkoda mi bylo zmyc maski odrazu wiec sie oklejalam czym sie da dlatego teraz jak wiem ze juz uzylam ze 2 razy folie to kupuje kolejna zeby w razie czego gdy mi braknie miec kolejna. oczywiscie czekam na opinie po zabiegu !!!!
Oczywiście realcja będzie szczegółowo opisana

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 18:32   #8672
pAtiŚ
Zakorzenienie

Co do katalogu 6 to na początku [po oglądnięciu po raz pierwszy skanu] chciałam bardzo dużo rzeczy, coś ok. 100zł Ale jak ostatnio robiłam sobie liste to okazało się że chcę teraz znacznie mniej
Ciesze się z tego powodu

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 18:35   #8673
Fenris
Czekam na Ragnarok

Przekopałam się Już mnie oczy pieką.

Dorwałam ostatnio w sklepie świetną gąbkę złuszczającą - woreczek Planet Spa z oferty netto 06 będzie idealny do jej przechowywania w łazience
Pozatym biorę krem do szybkiego pedicure, próbki nowych szminek, szminkę nabłyszczającą Coco Rum z demo, masę długopisów z netto. Cały czas myślę nad nowym preparatem do skórek (mam z nimi problemy, myślicie, że pomoże?)...
Skończył mi się krem do stóp MM i chyba go wezmę, choć w katalogu 07 coś będę musiała w zamian dobrać do śródziemnomorskiej maseczki, żeby mieć lusterko (miał być to ten krem właśnie... może wezmę MM do rąk?).
Jest straszny popyt na promocyjne tusze Pełnia Rzęs. Oby nie było braków na początku kampanii.

Co do tematu o najlepszych kosmetykach Avonu, to polecam:
1) seria śródziemnomorska Planet Spa - krem do ciała świetnia nawilża i pięknie pachnie
2) seria Senses Re Charge - za zapach
3) krem do stóp Morze Martwe Planet Spa - za cudowne zmiękczanie (choć zapach okropny)
4) odżywcza szminka nabłyszczająca (niestety już wycofana) - za piękne kolory, smak i zapach
5) peeling do ciała z granatem Solutions - za mocne drapanko i piękny zapach
6) wygładzające cienie Beyond Colour - za to, że jeszcze niedawno były moimi ulubionymi
7) krem brzoskwinia i mleczko migdałowe Naturals - za to, że nie uczula, nie podrażnia, nie powoduje pryszczy i w dodatku trochę nawilża i pachnie bardzo przyjemnie
8) błyszczyki Promiennie - za śliczny połysk, dobrą konsystencję i przyjemną aplikację (poprawiają humor)
9) krem do biustu Solutions - za mobilizację do codziennego masażu
10) antycellulitowy krem Solutions - za przyjemne chłodzenie i mobilizację do masażu + ciekawy zapach
11) woda toaletowa TTA dla Niego - za niesamowicie intrygujący zapach
12) kulka Active Men - za zapach, dobrą ochronę przed potem - jest tylko jeden minus, po paru miesiącach używania skóra pod pachami jest przeraźliwie sucha
13) płatki peelingujące do stóp - działania nie zauważyłam, ale mój mężczyzna daje mi się nimi "smarować", a to już coś

Odradzam:
1) tusze (Pełni Rzęs nie próbowałam)
2) seria Naturals (oprócz peelingów do ciała i kremu brzoskwiniowego do twarzy)
3) lakiery do paznokci - długo schną
4) Color Trendu nie lubię
5) kremy do twarzy i balsamy do ust Avon Care - nic nie dają
6) seria Wody Mineralne Islandii Planet Spa - za obrzydliwy zapach!!!!!!!!!!!!!
7) ujędrniający tonik SSS - za paskudną lepkość, choć zapach piękny
8) biżuteria - tandeta, oprócz dwóch czy trzech wyjątków
9) szampony - nie dla mnie, słaba jakość
10) płyny do kąpieli Bubble Bath - są fajne, ale nie dla alergików - bardzo uczulają :/
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 19:13   #8674
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie..klientka zamówiła u mnie połyskujący cień Bronze..ale niestety kolor jej nie podpasował ( w sklepie kupiłam jej chocolate) a bronze chce zwrócić..Aktualnie kończy mi się cien pinky peach i pomyslałam że zwracając odcień Bronze wymienie go na Pinky peach dla siebie ( za bronze juz zapłaciłam..musiałam założyć z własnej kieszeni ;/ )..ale na formularzu zwrotow wycztałam coś takiego :
"wymieniony produkt zostanie automatycznie dołączony do kolejnego zamówienia,konsultantka zostanie obciązona jego wartością.Jednocześnie firma dokona korekty salda o wartość zwracanego produktu.wymiana nie jest transakcją bezgotówkową."

Czyli co..zwróce- oni mi w paczce wysla inny odcień...ale najpierw odliczą wartość odcienia bronze z faktury i każa zapłacić za pinky peach ? Dobrze zrozumiałam...? jeju po co tyle zamieszania..
Niech któraś sie wypowie jak to jest przy wymianie Pliss

nie rozuemiem czego tutaj nie rozumiesz. zrobia korekte zwracanego i dolicza nowe do zamowienia. generalnie wyjdzie na 0 [czyli nic nie doplacisz ani ci nic nie zwroca] ale taka jest procedura. mimo ze ten sam kosmetyk to jednak odcien inny czyli tak jakbys zamawiala nowy.
Stary 2007-04-10, 19:46   #8675
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to wszystko będzie od razu..na tej samej fakturze odlicza mi zwracany i na tej samej dolicza nowy..czy najpierw odejma a przy nastepnym zamowieniu doliczą ?
Mi z tego co pamiętam w jednym odjęli, a w następnym dopiero przyszedł produkt, ale jak zdążą to w jednym pewnie Ci to zrobią i będzie na 0

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
8) biżuteria - tandeta, oprócz dwóch czy trzech wyjątków
9) szampony - nie dla mnie, słaba jakość
10) płyny do kąpieli Bubble Bath - są fajne, ale nie dla alergików - bardzo uczulają :/
Moja mama ma baaaardzo dużo biżuterii z Avonu i nie uważam żeby była to tandeta szczególnie biżuteria z ciemnego srebra Wszyscy się zachwycają i pytają skąd ma

A płyny do kąpieli mimo że jestem alergikiem mi nie szkodzą i pięknie pachną I w sumie wszyscy u mnie z tych zamawiają i nikt jeszcze od nich alergii nie dostał
Ale ile ludzi tyle gustów
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 19:57   #8676
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
A płyny do kąpieli mimo że jestem alergikiem mi nie szkodzą i pięknie pachną I w sumie wszyscy u mnie z tych zamawiają i nikt jeszcze od nich alergii nie dostał
Płyny do kąpieli może i mają ładny zapach, ale tylko w butelce... Bo już w wannie prawie go nie czuć...

Stary 2007-04-10, 20:01   #8677
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
nie rozuemiem czego tutaj nie rozumiesz. zrobia korekte zwracanego i dolicza nowe do zamowienia. generalnie wyjdzie na 0 [czyli nic nie doplacisz ani ci nic nie zwroca] ale taka jest procedura. mimo ze ten sam kosmetyk to jednak odcien inny czyli tak jakbys zamawiala nowy.
dobrze ze ty wszystko rozumiesz...nigdy nie zwracałam niczego i po prostu nie jestem w temacie

Cytat:
Mi z tego co pamiętam w jednym odjęli, a w następnym dopiero przyszedł produkt, ale jak zdążą to w jednym pewnie Ci to zrobią i będzie na 0

Wyślę jutro to mam nadzieję że zdążą rozpatrzyc zwrot przed pierwszym terminem z k06

A co do płynów do kąpieli..to moim zdaniem zadna rewelacja...owszem zapachy są obłędne i wytwarza się fajna i gesta piana...ale zapach po jakiejś tam chwili się ulatnia...i w momencie wejścia do wanny pełnej piany..nie wiem jak to określić..ale przez pierwsze pare wdechów strasznie "idzie w buzie" i strasznie drapie..
Wolałam olejki do kapieli SSS lesny i ten zwykły różowy..nawilżały skórę niesamowicie...ale oczywiscie musieli wycofać...

paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-10, 20:12   #8678
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Moja mama ma baaaardzo dużo biżuterii z Avonu i nie uważam żeby była to tandeta szczególnie biżuteria z ciemnego srebra Wszyscy się zachwycają i pytają skąd ma
Ja lubię tylko czyste srebro, "oryginalne" , więc pewnie dlatego mi się nie podoba (oprócz bransoletki Doily). Złota nie znoszę.
Cytat:
Zgadzam się, że ślicznie pachną i właśnie dlatego żałuję, że mam od nich uczulenie :/ Mandarynkowy był cudowny. Niestety po kąpieli w płynie Bubble Bath wrażliwsze miejsca mojego ciała (np. zgięcia rąk) są całe czerwone, swędzące i w bąblach. Płyny Senses mnie nie uczulają, więc z powodzeniem mogę używać Re Charge
Stary 2007-04-10, 20:13   #8679
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pAtiŚ Pokaż wiadomość
Płyny do kąpieli może i mają ładny zapach, ale tylko w butelce... Bo już w wannie prawie go nie czuć...
Ja się ostatnio kąpałam i przez całą kąpiel piana pachniała jeżynami
Aż mi się nie chciało wychodzić z wanny
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 20:25   #8680
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość

Zgadzam się, że ślicznie pachną i właśnie dlatego żałuję, że mam od nich uczulenie :/ Mandarynkowy był cudowny. Niestety po kąpieli w płynie Bubble Bath wrażliwsze miejsca mojego ciała (np. zgięcia rąk) są całe czerwone, swędzące i w bąblach. Płyny Senses mnie nie uczulają, więc z powodzeniem mogę używać Re Charge
Właśnie... A czy w Avonie jest coś dobrego na czerwone łokcie...? ;>

Stary 2007-04-10, 20:30   #8681
nutka85
Wtajemniczenie

Nio to rzeczywiście źle zrozumiałam...
Ale już wszystko wiem

co do płynów Bubble Bath - bardzo lubię
jestem alergiczką, ale te płyny mnie w ogóle nie uczulają
Całe szczęście
Stary 2007-04-10, 20:59   #8682
Anka :)
Wtajemniczenie

Ludzie nie mówcie mi tu o cellulicie bo mnie to załamuje...mam 17 lat i taki ble... myślalam ze tak wczesnie mnie to nie spotka

Co do płynów do kąpieli to mam tylko czekoladowy i nawet spoko co do zapachu tylko piana szybko znika trochę

Edytowane przez Anka :)
Czas edycji: 2007-04-10 o 21:25
Anka :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 21:37   #8683
Fenris
Czekam na Ragnarok

Czekoladowa trufla Bubble Bath strasznie mnie zawiodła, bo śmierdziała kokosami. Za to mandarynka i truskawka z kiwi to zapachowy strzał w 10.
A na łokcie może pomógłby krem do stóp MM Hehe... Muszę wypróbować. Jak narazie potrzebuję czegoś bardzo intensywnie regenerującego do dłoni, bo od pewnego taniego mydła w płynie (nie Avon, bo Avonowe nie wysusza) moje kostki wyglądają jakbym się biła na pięści :/

Dobranoc.
Stary 2007-04-10, 21:39   #8684
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Hej po świętach Wy to macie wenę
Moje ulubione z avonu to:
żel pod oczy z peptydami (działa!)
tonik niebieskie algi i bambus
zmywacz do paznokci
odżywka do paznokci strong results
krem do stóp kawowy
peeling do stóp diamentowy
krem do rąk z MM
krem do twarzy z miodlą
peeling clearskin
szminka odżywcza - Cotton Candy
tusz podkręcający

Nie lubię z avonu:
peelingi naturals i senses - dla mnie zero efektu
żele senses - wielki minus za wysuszanie skóry
cienie świetliste - beznadzieja...tylko kolory w miarę
tusze z CT - katastrofa
wykręcana kredka CT- wielka pomyłka

To tak z grubsza A bardzo mnie zachęciłyście do maski na ciało, zamierzam ją wziąć razem z maseczką do włosów z serii sródziemnomorskiej bo fryzjerka nakazała porządną maseczkę na moje suche włosy zastosować.
Jeśli chodzi o moje zamówienia z avonu dla siebie...heh zwykle nie dokładam do interesu, ale czasem zdarzają się wybryki.
A co sądzicie o torbie solutions? Mam na nią chrapkę z jednej strony, ale z drugiej nie wiem do czego mi się przyda...jakieś opinie/propozycje?
Stary 2007-04-10, 21:45   #8685
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:

Tylko jeszcze jest coś takiego,że ten produkt, który zwracasz musi tyle samo kosztować w następnym katalogu co wtedy jak go kupowałaś.
Ja zwracałam podkład antystresowy ivory i jak go kupowałam cena jego była 22.90 a w następnym katalogu już 24.90. Chciałam wymienić na kolor cream. Nie wymienili mi tylko oddali pieniądze, znaczy na następnej fakturze odliczyli za podkład.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 23:05   #8686
Ptaszysko
Zadomowienie

Dziewczyny, a jak sprawuje sie mus brazujacy ?
Bo w sumie nikt szerzej na jego temat nic nie pisal No --- tyle,ze ma duuuzo drobinek
A cos ponadto ?
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-10, 23:43   #8687
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
marcie chodziło CHYBA o tą maseczkę Pure Pore Fection bo o niej też była mowa
dzięki, Hosenko
tak, chodzilo mi o maskę Pure Pore Fection

a co do maski do ciala z Morza Martwego - używam juz 2 opakowanie - ładnie wygładza skórę
spróbuję rad Asicki - będe sie zawijać i obwijać
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 06:36   #8688
Basienka27
Raczkowanie

Cytat:
mi starcza na 3/4razy ale pokrywam dosc spora czesc ciala i bardzi cienko nie ma sensu marnowac maski i grubo smarowac bo i tak lepeszych efektow nie bedzie atylko sie zmarnuje bo zostanie na folii wiec pokryj cialo tylko tyle zeby zakryc kolor skory i zorientuj sie czy ci starczy folii bo mi sie ze 2 razy zdaylo ze sie przeliczylam i w polowie braklo mi folii i musialam sie ratowac foliowymi cienki siatkami hihiih bo szkoda mi bylo zmyc maski odrazu wiec sie oklejalam czym sie da dlatego teraz jak wiem ze juz uzylam ze 2 razy folie to kupuje kolejna zeby w razie czego gdy mi braknie miec kolejna. oczywiscie czekam na opinie po zabiegu !!!!
Dziekuję za dokładny i wyczerpujący opis , ja tez zastanawialam sie nad tymi maseczkami i mimo ze mam dwoje malych dzieci ,znajde czas by raz w tyg zrobic sobie takie male blotne spa, tym bardziej ze regularnie tez uzywam maseczki blotnej do twarzy i uwazam ze jest rewelacyjna dla mojej cery bo mam tlustą Pozdrawiam Basia
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 06:58   #8689
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Dziekuję za dokładny i wyczerpujący opis , ja tez zastanawialam sie nad tymi maseczkami i mimo ze mam dwoje malych dzieci ,znajde czas by raz w tyg zrobic sobie takie male blotne spa, tym bardziej ze regularnie tez uzywam maseczki blotnej do twarzy i uwazam ze jest rewelacyjna dla mojej cery bo mam tlustą Pozdrawiam Basia

też się skuszę (to przez Was )w II terminie kat.5 na 2 maski do ciała z MM-a miałam oszcządzać.......
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-11, 07:29   #8690
asicka1
Raczkowanie

Dzien dobry Wszystkim z rana !!! Ciesze sie ze moglam pomoc
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 07:46   #8691
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
też się skuszę (to przez Was )w II terminie kat.5 na 2 maski do ciała z MM-a miałam oszcządzać.......
podliczyłam finanse i nie jest tak źle Do końca kwietnia zostało mi 1000 do wydania więc moge szaleć

a wczoraj zrobiłam sobei peeling kawowy ale troszke inaczej niż zwykle - tak na wzór rad asicki z maską Planet Spa - nie rozsierałam go od razu jak zwykle, tylko nałożyłam grubą warstwę na uda, pupę i brzuch.Potrzymałam 5 min po czym roztarłam jak peeling. Efekt - Kawa tak kolor puściła że kurcze nei mogłam sie domyć

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 08:29   #8692
smerfeta01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Ludzie nie mówcie mi tu o cellulicie bo mnie to załamuje...mam 17 lat i taki ble... myślalam ze tak wczesnie mnie to nie spotka

Co do płynów do kąpieli to mam tylko czekoladowy i nawet spoko co do zapachu tylko piana szybko znika trochę
również miałam czekoladkę i była ok, zapach super ale niestety gdzieś w połowie używania zaczęła mnie okropnie po nim swędzieć skóra no i niezmiernie się łuszczyła, musiałam więc odstawic
smerfeta01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 08:31   #8693
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
podliczyłam finanse i nie jest tak źle Do końca kwietnia zostało mi 1000 do wydania więc moge szaleć

a wczoraj zrobiłam sobei peeling kawowy ale troszke inaczej niż zwykle - tak na wzór rad asicki z maską Planet Spa - nie rozsierałam go od razu jak zwykle, tylko nałożyłam grubą warstwę na uda, pupę i brzuch.Potrzymałam 5 min po czym roztarłam jak peeling. Efekt - Kawa tak kolor puściła że kurcze nei mogłam sie domyć
a jaki ten peeling uzywasz jesli mozna wiedziec? bo takiego jeszcze nie mialam
Stary 2007-04-11, 08:39   #8694
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki ten peeling uzywasz jesli mozna wiedziec? bo takiego jeszcze nie mialam
peeling z kawy - ok 4 łyżek kawy zalac wrzatkiem w miseczce, tak żeby się zrobiła ciapka. Można dodać troszkę soli i olejek z jojoby (ja tak robie). Peeling jest bardzo mocny i dodatkowo działa antycellulitowo bo to czysta kofeina Chciałam też owinąć się folią jak radzisz przy masce MM z PS (to tak żeby całkiem off-top nie był ) ale już zmęczona byłam.

Instagram

Stary 2007-04-11, 08:46   #8695
asicka1
Raczkowanie

Dziekuje Hosenko !!! Mam jeszcze pytanko jesli zamowienie z katalogu 6 przypada mi na 2 maja a to akurat wypada w majowy urlopik to czy moge wyslac zamowienie przez internet np 27 kwietnia ??? Robilyscie tak moze?
Stary 2007-04-11, 08:49   #8696
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje Hosenko !!! Mam jeszcze pytanko jesli zamowienie z katalogu 6 przypada mi na 2 maja a to akurat wypada w majowy urlopik to czy moge wyslac zamowienie przez internet np 27 kwietnia ??? Robilyscie tak moze?
jasne że mozna. Zamówić możesz kiedy chcesz (ale najpóźniej 2 dni przed terminem, czyli np. jak termin jest w piątek to do środy musisz),a le do realizacji i tak wezmę tuż przed terminem

o peelingu możesz poczytać tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...peeling+kawowy

Instagram

Stary 2007-04-11, 08:54   #8697
mrowkamrowka
Raczkowanie

GG do mrowkamrowka

Cytat:
peeling z kawy - ok 4 łyżek kawy zalac wrzatkiem w miseczce, tak żeby się zrobiła ciapka. Można dodać troszkę soli i olejek z jojoby (ja tak robie). Peeling jest bardzo mocny i dodatkowo działa antycellulitowo bo to czysta kofeina Chciałam też owinąć się folią jak radzisz przy masce MM z PS (to tak żeby całkiem off-top nie był ) ale już zmęczona byłam.

łoł muszę zpróbować
dziewczyny, czy w Avonie jest jakiś żel pod prysznic, po uzyciu którego nie trzeba się później smarować balsamem?
(mam żele senses ... i niestety trochę wysuszają skórę)
mrowkamrowka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-11, 08:55   #8698
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Dziewczyny, klientka chce u mnie zamówić maszynkę do golenia, ale boi się, że to jednorazówka. Co sądzicie o niej, polecić ją klientce?

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 08:59   #8699
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowkamrowka Pokaż wiadomość
łoł muszę zpróbować
dziewczyny, czy w Avonie jest jakiś żel pod prysznic, po uzyciu którego nie trzeba się później smarować balsamem?
(mam żele senses ... i niestety trochę wysuszają skórę)
spróbuj - napewno bedziesz zadowolona.

Co do żelu to obawiam sie ze nie am takiego jeśli masz bardzo suchą skórę. Możesz spróbować tego różowego SSS - on jest kremowey wiec powinien mniej wysuszac. Dla mnie najlepsze są żele Palmolive Naturals i Nivea

Cytat:
Napisane przez sportsmenka86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, klientka chce u mnie zamówić maszynkę do golenia, ale boi się, że to jednorazówka. Co sądzicie o niej, polecić ją klientce?
Skoro sa w ofercie wkłady do tej maszynki to nie może być jednorazówka

Instagram

Stary 2007-04-11, 09:22   #8700
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Cytat:
spróbuj - napewno bedziesz zadowolona.

Co do żelu to obawiam sie ze nie am takiego jeśli masz bardzo suchą skórę. Możesz spróbować tego różowego SSS - on jest kremowey wiec powinien mniej wysuszac. Dla mnie najlepsze są żele Palmolive Naturals i Nivea

Skoro sa w ofercie wkłady do tej maszynki to nie może być jednorazówka
Wiesz chodzi jej o to, że ta maszynka wyglada jak jednorazowka, chociaz widziala tylko w katalogu, nie na wlasne oczy, także no nie wiem czy jej zamowic czy nie...

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości