|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Kajmanowa usunęła tamtego vloga
Cytat:
|
|
|
|
|
#962 |
|
Konto usunięte
|
Ej, a Zień to gej?
![]() Bo szukam jakiegoś nie-homoseksualnego projektanta ![]() YSL też chyba był homoseksualny, leczyli go podobno elektrowstrząsami... |
|
|
|
#963 | |
|
Konto usunięte
|
O, nie przypuszczałam, że on też.
Cytat:
A ja obejrzałam dziś filmik Kretki o sposobach na trądzik i postanowiłam zintensyfikować swój ulubiony i jej ulubiony sposób na moje dwa, bolące 'johny'
|
|
|
|
|
#964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mam takie wrażenie
|
|
#965 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ewentualnie bomba, krater, bombisko, antena
|
|
|
|
|
#966 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#967 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Taaak, ale jak Amelsss napisała - nie na promocji 40%. ![]() Ogólnie kupuję to czego potrzebuję, a to raz skończy się krem, innym razem coś innego i trzeba dokupić. Fazę mam jedynie na punkcie pomadek i błyszczyków Ostatnio chyba najwięcej straciłam na pielęgnację akurat, no ale starczy mi na kilka miesięcy. Zazdroszczę Ten zapach morza i plaży jest taki wyjątkowy - z opaską na oczach można powiedzieć, że jest się nad morzem. |
|
|
|
|
#968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#969 | |
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Widać, że za dużo przeszły. Są mocno przesuszone, zniszczone, a ona jeszcze je tapiruje i kręci.
|
|
|
|
|
#970 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
normalnie nie wiem co ludzie szukają w tym internecie Od razu przypomniała mi się Klaudia Klara z wizytąu fryzjera Hadilan weź dosyć że chlewikowo jest to jeszcze my tu wszystkich prądem będziemy razić ![]() Po filmiku megi z dm http://www.youtube.com/watch?v=Flg0CXyK0TMmatko jak ja zazdraszczam dziewczynom, które mają możliwosc bycia w dm dlaczego nie ma jej u nas
|
|
#971 |
|
Raczkowanie
|
ufff prawie 30 stron nadrobione, ale przynajmniej mam "czyste sumienie"
![]() fajnie się zrobiło w tym wątku, kiedy ujawniło się tyle nowych "twarzy" ![]() mam pytanie odnośnie pudru.... spotkałam się z opinią, że to wykończenia makijażu używa się pudru sypkiego, najlepiej transparentnego, a puder w kamieniu służy do poprawek w ciągu dnia. Szczerze mówiąc tylko raz w życiu miałam sypki puder, był całkiem ok z tego co pamięta, ale nie są one chyba zbytnio dostępne w drogeriach. Jak to u Was wygląda? |
|
|
|
#972 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:15 ---------- Cytat:
|
|
#973 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=E0hmJ...ture=endscreen
świat się kończy, nawet goss musi się tłumaczyć widzom, że nic nie dostał na free ![]() ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ APEL jeśli ktoś byłby tak miły Potrzebuję fajny tutorial makijażu okolicznościowego. Kojarzy, któraś z Was jakiś konkretny wart uwagi? Kolory nie grają roli, dobiorę swoje, technicznie sobie radzę, ale szukam inspiracji. Oglądałam już kilka, ale jest tego tyle... Może zapadł w pamięć którejś z Was jakiś wyjątkowy tutorial? Ma być elegancko, niezbyt mocno, ale nie przesadnie delikatnie, dla dużych oczu raczej bez problemów typu opadająca powieka. Dziękuję za wszelkie typy!
Edytowane przez katusek Czas edycji: 2013-06-03 o 06:40 |
|
|
|
#974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#975 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
|
|
|
|
#976 |
|
Zadomowienie
|
https://www.youtube.com/watch?featur...&v=hU4yDrbW2O4 Maxineczka i Ulubieńcy Ostatnich Miesięcy - Maj 2013
|
|
|
|
#977 | |
|
summer vibes;)
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
![]() Przypomniała mi się Bubus i Bambus
|
|
|
|
|
#978 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale skoro takie tanie, to wzięłam do testów. Również kupuję sukcesywnie, kiedy się coś skończy. Cytat:
Zień to córka Hitlera W jakim ja kraju żyjęNazwałybyśmy to terapią psychologiczną, leczeniem, muszę się wprawiać przed studiami Krzesełko elektryczneCzy chciałaś przez to powiedzieć, że chcesz razić prądem nasze youtuberki?
|
||
|
|
|
#979 |
|
Zakorzenienie
|
wracam do pracy, potrzebuję wsparcia
|
|
#980 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
Ja też tu wyskoczę jak filip z konopi :P Co do modelek to nie do końca jest tak, że tylko kwestia homoseksualizmu projektantów dyktuję wysokie i chude sylwetki . Generalnie np. na pokazach haute couture gdzie projekty są często totalnie pojechane, gdyby nałożyć te wszystkie bzdety na dziewczynę o normalnych proporcjach ona wyglądała by jak toczący się po wybiegu pączek . A co do Szusz i wyglądu jej makijażu moim zdaniem ona maluję się w łazience przy zasłoniętej rolecie i sztucznym świetle więc nic dziwnego, że jak wyjdzie potem do dziennego oświetlenia to wygląda dość dziwnie , ja maluję się przy oknie ,jak pójdę potem do łazienki gdzie jest tylko sztuczne i niezbyt intensywne światło to makijaż wydaję się bardzo słaby i blady , gdybym w takim świetle waliła na twarz ile wlezie aż zobaczę efekt to w dziennym świetle też byłabym glołi. A tak w ogóle to dzień dobry i pozdrawiam .
|
|
|
|
#981 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#982 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Górami nie pogardzę, ale zdecydowanie bardziej wolę morze... zapch o świcie, szum i w ogóle atmosfera ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
![]() Co do Pani Szusz, to chyba kobiecina wie, jak większośc nastolatek, że maikjażu nie robi sie w ciemnym miejscu. To podstawa. Jej glowi mi akurat średnio wadzi, ale te ciapanie po twarzy jak jakieś nieporadne dziecko...---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Czegoś takiego zazdroszczę Ameryce Tak wiem, Vancover jest w kanadzie, ale dla mnie to jeden czort, bardziej chodzi mi kontynent ![]() http://www.youtube.com/watch?v=c8Mrw1Lr5fI Kocham tych ludzi za spontanicznośc ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- pamiętam, że było coś takiego na woodstocku, na któejś z małych scen chyba w 2011 roku
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-03 o 09:44 |
|||
|
|
|
#983 | |
|
Podróżniczka
|
wsparcie Kochana
wyczekuj dzis ode mnie wiadomosci, moj pijany mozg wczoraj nie był w stanie napisać nic sensownego ![]() Cytat:
Może to dlatego, że wychowałam sie w górach i mam je prawie na wyciagniecie reki ![]() A za tydzien bede sie smazyc na plazy ... tak tak...możecie mi zazdroscic
|
|
|
|
|
#984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja mam teraz góry na wyciagnięcie ręki
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jak, wybieramy morze? ![]() doczłapałąm się i chcę uciec!
|
|
|
#987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#988 |
|
Konto usunięte
|
A co ja mam powiedzieć, jestem stolarzem i cały czas ocieram się o śmierć
(począwszy od dłuta i młotka, skończywszy na maszynach. W stolarniach jest najwięcej wypadków.)
|
|
|
|
#989 |
|
Life is a drink ...
|
a ja muszę jechać zrobić zdjęcie 'legitymatycjne' i mam 3 punkty w ktorych mogę to zrobić i się zastanawiam gdzie iść XDDDDDDDDDDDDD
|
#990 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co, padłam. Pamiętacie ade Szulc z czegoś tam, zrobiła sobie operację nosa. Masakra. tak patrze na nią i widze, że coś mi nie pasuje, że coś nie gra i srawdzam w necie, a tu inny nos
Didżtalka: http://www.youtube.com/watch?v=FckUSveoBf0 http://www.youtube.com/watch?v=hzv9P7E9gz0 lubię Oleske, ale pani "hr, pr, marketing" w tle... masakra. Czy ona musi byc wszędzie??
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-06-03 o 12:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.

Widać, że za dużo przeszły. Są mocno przesuszone, zniszczone, a ona jeszcze je tapiruje i kręci.
normalnie nie wiem co ludzie szukają w tym internecie