Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013 - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Nowy tytuł na III część wątku " Listopadowo-grudniowe mamusie 2013" ma brzmieć
Rączki nózki podglądamy, jednym się urodzą damy- innym zaś chłopczęta, zaraz po tym będą święta 1 2,08%
Ciągle głodne mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki. 0 0%
Coraz większe mamy brzuszki bo mieszkają w nich maluszki 7 14,58%
Dzieci rosną ,Mamy też-szczęście nasze w brzuchu jest. 3 6,25%
Idzie raczek nieboraczek,raz dziewczynka raz chłopaczek 8 16,67%
Dumne z nas Mamy,nasze Maleństwa w brzuchach trzymamy 0 0%
W brzuchach Maleństwa się rozwijają,Mamy na wizażu plotki uprawiają 1 2,08%
Czy to chłopiec czy dziewczynka-niespodzianek będzie kilka 5 10,42%
W brzuchach rosną Bobasy-cóż to za piękne czekają nas czasy? 0 0%
Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. 3 6,25%
Szczęśliwe z nas mamy, bo pierwsze ruchy wyczuwamy 1 2,08%
Pierwsze ruchy odczuwamy, przeszczęśliwe z nas mamy. 0 0%
W II trymestr wkroczyłyśmy i płeć maluszków poznałyśmy. 2 4,17%
Pierwsze bliźniaki na wątku już mamy, na wszystkie dzieciaczki niecierpliwie czekamy! 2 4,17%
Pierwsze bliźniaki ujawnione, na resztę czekamy stęsknione. 0 0%
Niektórzy chcą dziewczynkę, inni chłopaka,dzidzia w brzuchu myśli- dam mamie kopniaka. 15 31,25%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-03, 07:53   #4291
maomami
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

Witam deszczowo poniedziałkowo ;( niestety pogoda nie sprzyja do wstawania do pracy.
Ja tez tak niestety mam że wszystko co związane z uczelnią zostawiam na ostatnią chwilę chociaż ciągle sobie powtarzam że zaplanuję tak żeby na wszystko mieć czas, a potem umieram bo nie mogę wyrobić na zakręcie.

Okropnie mi się oczu nie chciało otwierać jak budzik zadzwonił o 5:45 ;( Miłego dnia mamusie

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 07:54   #4292
niunia32
Zakorzenienie

dobry
u mnie wczoraj była dosyć fajna pogoda... Fakt, że wieczorem się trochę zachmurzyło.... do pracy przyjechał mąż z córą na rowerze potem po kościele poszliśmy na spacer

dzissiaj mam wole i pogoda jest do
w ogóle boli mnie głowa :/

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 08:09   #4293
peppermint patty
Rozeznanie

Dziadziumdzia ech..zycze,zeby wszystkie problemy jakos sie porozwiazywaly...no i zebys to mozliwie jak najdelikatniej przesla...kochana,nawet ciezko napisac slowa pocieszenia,bo one nic nie rozwiaza.jedyne co to mozemy troche Cie tu psychicznie wesprzec...

a mi jakos ciezko wrocic po dlugim week do pracy,ciezko sie zmobilizowac..no ale,nie mozemy sie dawac smutkom i zlej pogodzie,bo dzieciaczki czuja i co niektore juz slysza nasze marudzenia

sloneczka troche wysylam do wszystkich "zachmurzonych"
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 08:17   #4294
24Kasiula24
Raczkowanie

Dziś wizyta, oby maluszek rozłożył nóżki! A takw ogóle to już sie denerwuje
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 08:30   #4295
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Tak Biga, 3 łowy z Robana a sukienusia, spódniczka ibluzeczka z bigi kurcze nie wiedziałam że tam są takie super ciuszki tylko że na stronie gdzie są wycenione bo na wagę są tak porządnie zużyte
No ja te ostatnie łowy też mam z Bigi - właśnie z tej części wycenionej, bo na wagę były same szmaty

Cytat:
Napisane przez Azealia Pokaż wiadomość
FEMIBION BEZ ŻELAZA? Ar ju sirjes? Jutro po niego lecę!
edit: który femibion bo classic widze ma 200% normy dziennej..
ed2: o widzę że w natal 2 nie ma i są dha! biere w ciemno,
Dokładnie, Natal 2 jest bez

Cytat:
Napisane przez budowniczka Pokaż wiadomość
Hej! Ten caly stres ktory opowiadalam spowodowal ze od wczoraj leze w szpitalu. Trafilam z bolem i krwawieniem. Na chwile obecna zatamowano juz krwawienie. Tak sie boje!to juz 2 wizyta w szpitalu w ciazy. Wam zycze duzo zdrowia!!!
Trzymajcie się z Maluchem!

dzidzia - nie zazdroszczę sytuacji Windykacja to chyba w tej chwili najlepsze wyjście Trzymam kciuki, żeby wszystko się wyprostowało

Dzień dobry po długim weekendzie!
Dobre jest takie parę dni wolnego - przynajmniej nie muszę nadrabiać 30 stron

U mnie weekend minął baaardzo leniwie...
Aaaaaaleeee... pragnę się pochwalić, że z okazji Dnia Dziecka Jr dał mamie znać!
W sobotę czułam kilka takich jakby kopniaczków, wczoraj 2-3, dziś już też dał znać, że nie śpi
Uczucie samo w sobie co najmniej dziwne, ale świadomość, że to Jr - cudowna!

A poza tym mimo, że mam niby tylko 2kg z haczykiem na plusie, to nie mogę patrzeć na tyłek, biodra i uda Jeden wielki cellu Martwi mnie to, bo w tej strefie nigdy zrzucić nie mogę
No ale... jeszcze "tylko" 5 m-cy

A co do zmian w moim ciele, to piersi leciutko się powiekszyły (i niech nie szaleją, bo przed ciążą już miałam 65H ) i brodawki znacznie pociemniały No i żyłki na udach strasznie mi pękają

Pisałyście o wózkach - ja na razie biorę pod uwagę Mutsy 4Rider (tylko nie wiem, czy nie za wysoki dla mnie, bo ja liliput - 160cm - jestem ), Mutsy Evo (tylko wydaje mi się, że spacerówka jest kiepsko zabudowana ) i X-lander X-move... To tak po rekonesansie on-line. Na żywo miałam do czynienia tylko z 4Riderem i prowadzi się cudnie! Choć pewnie szukałabym używki z racji zaporowej ceny
No zobaczymy, dopiero latem będziemy oglądać na żywo...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Edytowane przez aaby
Czas edycji: 2013-06-03 o 08:31
aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 08:39   #4296
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 24Kasiula24 Pokaż wiadomość
3mam kciuki
Stary 2013-06-03, 08:42   #4297
aaby
Zakorzenienie

za wszystkie dzisiejsze wizyty!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-06-03, 08:54   #4298
Azealia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
No ja te ostatnie łowy też mam z Bigi - właśnie z tej części wycenionej, bo na wagę były same szmaty

dzidzia - nie zazdroszczę sytuacji Windykacja to chyba w tej chwili najlepsze wyjście Trzymam kciuki, żeby wszystko się wyprostowało

Aaaaaaleeee... pragnę się pochwalić, że z okazji Dnia Dziecka Jr dał mamie znać!
W sobotę czułam kilka takich jakby kopniaczków, wczoraj 2-3, dziś już też dał znać, że nie śpi

A poza tym mimo, że mam niby tylko 2kg z haczykiem na plusie, to nie mogę patrzeć na tyłek, biodra i uda Jeden wielki cellu Martwi mnie to, bo w tej strefie nigdy zrzucić nie mogę

A co do zmian w moim ciele, to piersi leciutko się powiekszyły (i niech nie szaleją, bo przed ciążą już miałam 65H ) i brodawki znacznie pociemniały No i żyłki na udach strasznie mi pękają

Pisałyście o wózkach - ja na razie biorę pod uwagę Mutsy 4Rider (tylko nie wiem, czy nie za wysoki dla mnie, bo ja liliput - 160cm - jestem ), Mutsy Evo (tylko wydaje mi się, że spacerówka jest kiepsko zabudowana ) i X-lander X-move... To tak po rekonesansie on-line. Na żywo miałam do czynienia tylko z 4Riderem i prowadzi się cudnie! Choć pewnie szukałabym używki z racji zaporowej ceny

Gratuluję pierwszego Mamusio-Dzidziusiowego kontaktu

Mnie też pękają żyłki- to chyba naczynka? Na udach.. Mialam 2 widoczne naczynka przed ciążą, a teraz jest ich więcej..

Xlander Xmove ma fatalne opinie, poczytaj na necie, ogólnie jest źle wykonany, trzeszczy i koła stukają i co najgorsze czytałam kilka opinii, że stelaż się złamał
więc u Nas na razie na podium 4rider ewentualnie transporter, postanowimy jak obejrzymy na żywo

Kasiu dla Ciebie i innych dzisiaj wizytujących
Stary 2013-06-03, 08:56   #4299
24Kasiula24
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 08:57   #4300
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję pierwszego Mamusio-Dzidziusiowego kontaktu

Mnie też pękają żyłki- to chyba naczynka? Na udach.. Mialam 2 widoczne naczynka przed ciążą, a teraz jest ich więcej..

Xlander Xmove ma fatalne opinie, poczytaj na necie, ogólnie jest źle wykonany, trzeszczy i koła stukają i co najgorsze czytałam kilka opinii, że stelaż się złamał
więc u Nas na razie na podium 4rider ewentualnie transporter, postanowimy jak obejrzymy na żywo
Dziękuję

Naczynka naczynka Niektórym kobietom po ciąży się wchłaniają, ale ja niestety na to nie liczę, bo moja mama ma całe nogi fioletowe, więc to geny

No właśnie czytałam, że trzeszczy Moja kumpela ma i baaardzo sobie chwali, ale może trafił jej się jakiś "szczęśliwy" egzemplarz
Co do 4Ridera to ostatnio trochę się zawiodłam, bo też trzeszczy I to słyszałam już dwa trzeszczące egzemplarze
O Transporterze też myślałam, ale ma spacerówkę tylko przodem do kierunku jazdy i bodajże żadnego okienka w budce

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-06-03, 09:08   #4301
Azealia
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję

Naczynka naczynka Niektórym kobietom po ciąży się wchłaniają, ale ja niestety na to nie liczę, bo moja mama ma całe nogi fioletowe, więc to geny

No właśnie czytałam, że trzeszczy Moja kumpela ma i baaardzo sobie chwali, ale może trafił jej się jakiś "szczęśliwy" egzemplarz
Co do 4Ridera to ostatnio trochę się zawiodłam, bo też trzeszczy I to słyszałam już dwa trzeszczące egzemplarze
O Transporterze też myślałam, ale ma spacerówkę tylko przodem do kierunku jazdy i bodajże żadnego okienka w budce
Ja mam tak samo z naczynkami, mojej Mamie w ciąży doszły do nich jeszcze żylaki dość duże i widoczne pod kolanami, więc obserwuje nogi uważnie.

4rider jest w czołówce rankingów, to mnie trzyma Znajoma ma i bardzo sobie chwali, ale tak jak pisałam, inna ma xlandera xa który tez opinie ma średnie i jest zachwycona... nie wiadomo na co postawić.
Stary 2013-06-03, 09:15   #4302
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tak samo z naczynkami, mojej Mamie w ciąży doszły do nich jeszcze żylaki dość duże i widoczne pod kolanami, więc obserwuje nogi uważnie.

4rider jest w czołówce rankingów, to mnie trzyma Znajoma ma i bardzo sobie chwali, ale tak jak pisałam, inna ma xlandera xa który tez opinie ma średnie i jest zachwycona... nie wiadomo na co postawić.
No ja też, ale co z tego, że obserwuję, skoro nie mogę nic na nie poradzić

No właśnie dwie moje znajome mają 4Ridera i powiedziały, że nigdy innego! Że co prawda jest ciężki, ale jaka wygoda! Jedna kumpela kupiła lekką spacerówkę, co by tylko do samochodu była, to mówi, że ją przeklina i na każdym kroku wynosi 4Ridera pod niebiosa
Właśnie X-landery niby mają złe opinie w necie, ale kogo znajomego nie zapytasz, to są zadowoleni. Mam czasem wrażenie, że w necie to tylko złe opinie ludzie zamieszczają

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-06-03, 09:21   #4303
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

Cześć Zapisałam się właśnie na wizytę i to na dziś: więc mam 03.06 godzina 17:15

Alergia troszeczkę mi odpuszcza, ale nadal kiepsko się czuję. Wczoraj mąż zabrał nas na wycieczkę do Kazimierza Dolnego i do Nałęczowa. Było fajnie, ale po spacerach w Kazimierzu, już w Nałęczowie nie mogłam chodzić- co krok to ukłucie po prawej stronie brzucha :/ Mąż się przestraszył, że coś mi się stanie i wróciliśmy do domu.

A dziś nie wiem jak zorganizuję sobie dojazd do lekarza, z mężem nie mogę jechać, muszę chyba busem, a to dla mnie męczarnia, bus telepie tak, że na każdym dołku odruchowo łapię się za brzuch...

Aaaa i mam newsa Dziś w nocy poczułam po raz pierwszy jak moje dziecko wypycha mi się przez brzuch Wcześniej czułam tylko jego ruchy w środku, delikatne przepływanie, a teraz już dał o sobie w widoczny sposób znać

Nie wiem czy dziś poznam płeć, ale usg pewnie będzie robione. Jadę w sumie z moją infekcją po jakieś leki, ale mam nadzieję, że czegoś więcej się dowiem.
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 09:26   #4304
Azealia
Raczkowanie

Cytat:
No ja też, ale co z tego, że obserwuję, skoro nie mogę nic na nie poradzić

No właśnie dwie moje znajome mają 4Ridera i powiedziały, że nigdy innego! Że co prawda jest ciężki, ale jaka wygoda! Jedna kumpela kupiła lekką spacerówkę, co by tylko do samochodu była, to mówi, że ją przeklina i na każdym kroku wynosi 4Ridera pod niebiosa
Właśnie X-landery niby mają złe opinie w necie, ale kogo znajomego nie zapytasz, to są zadowoleni. Mam czasem wrażenie, że w necie to tylko złe opinie ludzie zamieszczają
Ja oglądałam w 2 sklepach xlandery i XA i Xmove i nie zrobiły na mnie wrażenia...

Cytat:
Napisane przez weronisiek88 Pokaż wiadomość
Chttps://wizaz.pl/forum/newreply.php?do=newreply& p=41123430ześć Zapisałam się właśnie na wizytę i to na dziś: więc mam 03.06 godzina 17:15

Alergia troszeczkę mi odpuszcza, ale nadal kiepsko się czuję. Wczoraj mąż zabrał nas na wycieczkę do Kazimierza Dolnego i do Nałęczowa. Było fajnie, ale po spacerach w Kazimierzu, już w Nałęczowie nie mogłam chodzić- co krok to ukłucie po prawej stronie brzucha :/ Mąż się przestraszył, że coś mi się stanie i wróciliśmy do domu.

A dziś nie wiem jak zorganizuję sobie dojazd do lekarza, z mężem nie mogę jechać, muszę chyba busem, a to dla mnie męczarnia, bus telepie tak, że na każdym dołku odruchowo łapię się za brzuch...

Aaaa i mam newsa Dziś w nocy poczułam po raz pierwszy jak moje dziecko wypycha mi się przez brzuch Wcześniej czułam tylko jego ruchy w środku, delikatne przepływanie, a teraz już dał o sobie w widoczny sposób znać

Nie wiem czy dziś poznam płeć, ale usg pewnie będzie robione. Jadę w sumie z moją infekcją po jakieś leki, ale mam nadzieję, że czegoś więcej się dowiem.
dla Malucha, że daje o sobie znać
i oczywiście za wizytę.
Stary 2013-06-03, 09:26   #4305
maomami
Wtajemniczenie

A ja się ciesze bo w końcu w weekend pojedziemy odebrać do kuzyna naszą szafę W końcu poprzekładam moje i męża ciuchy do szafy i zostaną szuflady dla córci.
A jeszcze jak pojedziemy po odbiór szafy to od kuzynki mam wziąć ciuszki dla małej
wreszcie w pokoju zrobi się mała zmiana i trochę dzieciowo powoli. Chociaż na pranie tych malutkich ciuszków jeszcze za wcześnie, tak myślę że chyba zacznę od sierpnia jak już będę na L4.

Zastanawiam się czy jest sens malować pokój przed dzidziusiem, malowaliśmy rok temu w maju, jedna ściana się jest trochę brudna, ale tak myślę czy malować teraz ściany. Dzidziuś zacznie raczkować chodzić i zapewne ściany będą artystyczne od małych łapek

Aha no i oczywiście trzymam jak najmocniej kciuki za dzisiejsze wizyty i może za poznanie płci

Edytowane przez maomami
Czas edycji: 2013-06-03 o 09:29
Stary 2013-06-03, 09:32   #4306
Anoula
Zakorzenienie

Również się witam na początku tego tygodnia, który zapowiada sie, że będzie bardzo zakręczony
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 09:35   #4307
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Dziadziumdzia - przykro mi czytać o waszych kłopotach. Dziewczyny Ci dobrze radzą, świetnym pomysłem jest ta windykacja. Ale najważniejsze, to nie zadręczaj się, pomyśl że masz oparcie w mężu. Kochające dziecko u boku i kruszynkę, która liczy na Ciebie. Nie poddawaj się!

Mój małżonek nie wtrąca się do dzidziuśnych zakupów. No i mam spokój, tak samo było przy organizacji wesela i przyznam że byłam zadowolona z takiego obrotu spraw, bo nie dochodziło między nami na tym tle do żadnych spięć. Teraz jak coś przychodzi pocztą, to mu pokazuję i wszystko mu się podoba, albo przynajmniej tak mówi

Odkryłam coś pysznego dla kwaśnych mam (tzn. tych ktore mają fazę na kwaśne - bo ja mam straszną, słodycze mogłyby dla mnie nie istnieć obecnie) - sok jabłkowo-rabarbarowy hortexu Jest pyszny.

Dziewczyny, już jakiś czas temu pisałam o tym, że muszę kupić sukienkę na egzamin, który będę miała w 7 mcu ciąży. Przeszperałam sklepy internetowe i niestety nic ciekawego nie znalazłam. Względnie te dwie wchodzą w grę. Co myślicie, która lepsza?
zdecydowanie pierwsza!
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
No niech to szlag a już miało być lepiej. Co za dupek z tego gościa, rujnuje życie uczciwym ciężko pracującym ludziom. Szukajcie wyjścia z sytuacji, powoli ale na pewno odbijecie się od tego dna. Jeśli faktycznie windykacja ma w tym pomóc to nie ma wyjścia. Mąż ma w głowie poukładane to da z siebie wszystko, żebyście wyszli na prostą. Dobrze, że rodzina pomogła... trzymam kciuki

Ta pierwsza! Druga jakiś taki wór na ziemniaki :P

Zapisać by się pewnie trzeba było wcześniej, gdzieś koło 22-24 tygodnia. A nie znajdziesz jakiejś innej szkoły która ma spotkania w inne dni? Ja myśle, że taka szkoła może być bardzo przydatna. Nauczą nas oddychać, relaksować się, przewijać i kąpać dzidziusia. Taka wiedza jest bezcenna.

Mam nadzieję, że się z tą inwentaryzacją wyjaśni...

U mnie dzisiaj mega leniwa niedziela, pokusiłam się tylko na ugotowanie obiadu :P leżę i czytam książkę, raz na tarasie, raz w domu
Tak jak obiecywałam wrzucam fotki pajaca i kapciochów Są słodkie

Witam się poniedziałkowo, wreszcie na kompie a nie przez telefon.. niestety długi weekend dobiegł końca... u nas pogoda nawet nawet.. słoneczko póki co świeci zmykam na zakupki....
a wczoraj jak kładliśmy się z mężem spać to mały tak zaczął się ruszać że cały brzuch skakał więc tż już nie tylko poczuł ale i zobaczył Brunia jednego tak mocnego kopa zasadził że aż się wystraszyłam co będzie dalej hehe

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 09:40   #4308
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
zdecydowanie pierwsza!

Witam się poniedziałkowo, wreszcie na kompie a nie przez telefon.. niestety długi weekend dobiegł końca... u nas pogoda nawet nawet.. słoneczko póki co świeci zmykam na zakupki....
a wczoraj jak kładliśmy się z mężem spać to mały tak zaczął się ruszać że cały brzuch skakał więc tż już nie tylko poczuł ale i zobaczył Brunia jednego tak mocnego kopa zasadził że aż się wystraszyłam co będzie dalej hehe
To u mnie mężowi najpierw udało się zobaczyć jak mała się wierci, bo jak przykładał rękę to cisza a jak leże plackiem na plecach to tak buszuje, tak widać

Stary 2013-06-03, 09:46   #4309
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Cytat:
To u mnie mężowi najpierw udało się zobaczyć jak mała się wierci, bo jak przykładał rękę to cisza a jak leże plackiem na plecach to tak buszuje, tak widać
no właśnie ja też muszę na brzuchu leżeć hihi a dziś w nocy to chyba mój mały miał czkawkę bo tak regularnie co 1sekunde brzuch drgał hehe

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 10:14   #4310
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

Wlasnie wypadl ze mnie skrzep, mam nadzieję ze stary bo jeśli cos się stanie dziecku to zabije tego patafiana za te wszystkie nerwy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 10:14   #4311
rinco
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też mam stresa...
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 10:22   #4312
Anoula
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Wlasnie wypadl ze mnie skrzep, mam nadzieję ze stary bo jeśli cos się stanie dziecku to zabije tego patafiana za te wszystkie nerwy

Jedz na IP żeby się uspokoić i wszystko sprawdzić
Stary 2013-06-03, 10:24   #4313
Trele_Morele
Zakorzenienie

Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

Witam sie z rana .. Ja mialam weekend grilowy a wczoraj dzien pieknosci I dzis powtorka )
Gratuluje wsszystkich pierwszych kopniaczkow I trzymam kciuki za wizyty ! Magalska , Maomami - zazdroszcze kopniaczkow widocznych golym okiem bo u mnie niC z tych rzeczy
Dzis wybieram sie na podboj londynskich second hand-ów , jak wròce bede sie chwalic co upolowałam

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 10:25   #4314
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

Anoula jeszcze nie. Maluszek sie rusza wiec bez nadmiaru emocji staram sie podchodzic.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 10:28   #4315
peppermint patty
Rozeznanie

Dot.: Odp: Brzuszki nam się powiększają, lokatorzy ujawniają- Mamusie XI-XII 2013

Cytat:

Trele- czekam na duuuza dawke zdjec udanych lowow
Stary 2013-06-03, 10:28   #4316
Azealia
Raczkowanie

Cytat:

Kochana pędź na IP

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Witam sie z rana .. Ja mialam weekend grilowy a wczoraj dzien pieknosci I dzis powtorka )
Gratuluje wsszystkich pierwszych kopniaczkow I trzymam kciuki za wizyty ! Magalska , Maomami - zazdroszcze kopniaczkow widocznych golym okiem bo u mnie niC z tych rzeczy
Dzis wybieram sie na podboj londynskich second hand-ów , jak wròce bede sie chwalic co upolowałam

Trele udanych łowów!
Ja ostatnio nie mam lumpeksowego szczęścia...
Stary 2013-06-03, 10:30   #4317
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Anoula jeszcze nie. Maluszek sie rusza wiec bez nadmiaru emocji staram sie podchodzic.

To trzymam , żeby wszystko było dobrze z maleństwem
Stary 2013-06-03, 10:32   #4318
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
będzie dobrze

Cytat:

Ja bym pojechała, na wszelki wypadek, lepiej dmuchać na zimne

Trele- udanych zakupów

za wizyty! - dajcie znać po

a ja witam z rana z pracy
mogłąbym rzec że pogoda do ale ona nawet do nie jest.... leje i w ogóle :/
Stary 2013-06-03, 10:38   #4319
Dzastin08
Wtajemniczenie

Witam się w ten pochmurny poniedziałek

3mam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty! (Kasiula oby maluszek pokazał co tam chowa między nóżkami)
Gratuluję tym ktore poczuly pierwsze kopniaczki

Moja dzidzia też wczoraj wieczorem się meeega wierciła,pływała mi po całym brzuchu i co róż boom boom

A ja dziś jestem umówiona z kuzynką więc pewnie zajrzę popołudniu.

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-06-03 o 10:43
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 10:38   #4320
anulka2205
Wtajemniczenie

Cytat:
Kciuki zaciśniete. Za resztę wizytujących tez

Cytat:

za kopniaczki

Cytat:
A ja się ciesze bo w końcu w weekend pojedziemy odebrać do kuzyna naszą szafę W końcu poprzekładam moje i męża ciuchy do szafy i zostaną szuflady dla córci.
A jeszcze jak pojedziemy po odbiór szafy to od kuzynki mam wziąć ciuszki dla małej
wreszcie w pokoju zrobi się mała zmiana i trochę dzieciowo powoli. Chociaż na pranie tych malutkich ciuszków jeszcze za wcześnie, tak myślę że chyba zacznę od sierpnia jak już będę na L4.

Zastanawiam się czy jest sens malować pokój przed dzidziusiem, malowaliśmy rok temu w maju, jedna ściana się jest trochę brudna, ale tak myślę czy malować teraz ściany. Dzidziuś zacznie raczkować chodzić i zapewne ściany będą artystyczne od małych łapek

Aha no i oczywiście trzymam jak najmocniej kciuki za dzisiejsze wizyty i może za poznanie płci
artystyczne ściany masz jak w banku

Cytat:

Wielkie kciuki dla Ani
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości