|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Witam się
nie nadrobilam jeszcze ale będę ![]() jechałam dziś od TŻ do pracy (byłam u niego cały weekend) i na dwupasie.. rozwalone auto i zabita sarna. Masakra. ja się zawsze tak martwię tymi sarnami... a ta bardzo często własnie wyskakują.. ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:34 ---------- a tak wogóle... to ... 460 dni |
|
|
|
#2552 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a jak są to mają straszną koronkę ![]() Cytat:
Tą pierwszą też kiedyś znalazłam i zapisałam, chciałabym ją przymierzyć, jest idealna moim zdaniem ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój TŻ też zawsze mi szczerze mówi czy dobrze wyglądam czy nie i najchętniej na poszukiwanie kiecki wzięłabym właśnie go
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Niedaleko mojej ulicy był wypadek. Autobus którym jeżdżę do pracy zderzył sie z wozem strażackim. 10 osób jest rannych! Masakra.
Na szczęście już droga jest przejezdna. Znowu poniedziałek... Nienawidzę poniedziałków... W dodatku do 18 będę w pracy siedzieć Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
![]() może na priv mi napisz,a lbo na fb Cytat:
|
||
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie mam weny do szukania sukni, więc po najmniejszej linii oporu postanowiłam wybrać coś na szybko i mieć z głowy. Któraś z Was wrzucała tutaj ten model (http://slubne.pl/pl/viewitem/397,cat...l#.Uaw5nkAqxvk), więc stwierdziłam, że biorę i nie będę wybrzydzać. Nastawiłam się, że szukanie sukni z głowy (
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
istna masakra
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
co tu dzisiaj tak cicho ??
aż dziwne
|
|
|
|
#2558 |
|
Zadomowienie
|
Heeeej
![]() Wybaczcie, ale nadrabiać nie będę... Nie było mnie przez długi weekend, a tu ponad 30 stron do nadrobienia ![]() Jestem teraz na bieżąco z przygotowaniami ślubnymi koleżanki Za miesiąc wesele ![]() Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2013-06-03 o 09:02 |
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Alloffkowa, pytalas czy ktoś chce żebyś napisała co sie wydarzyło jak wracalas z pracy.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle żaluję, że poszłam na mgr. Jesteśmy pierwszym rokiem na tym kierunku i mam wrażenie, że uczelnia sama nie wie, co ma z nami zrobić. Na dodatek na Iwszym roku powtarzaliśmy praktycznie wszystko z licencjatu, żeby wyrównać poziom. Ale po licencjacie z mojego kierunku jest nas chyba 18 osób, a z innych kierunków 4. Więc po co powtarzać, nie lepiej żeby 4 osoby wyrównały różnice programowe? Może na II roku będzie ciekawiej.. Co do sukienek, to u mnie na 100% odpada rybka. Nie jestem szczupła, a nawet jak schudnę, to i tak mam szerokie biodra. Poza tym jest niepraktyczna. Falbany też odpadają, mam 170cm, nie wyglądałabym dobrze. Ogólnie jestem na NIE jeśli o falbany chodzi, ale sobotnia PMka miała falbaniastą kieckę i wyglądała w niej świetnie! Poza tym falbany falbanom nierówne, ta jej kiecka była ładnie, nie tandetnie uszyta Pasowała bardzo do niej |
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
oto moja sala, wkońcu znalazłam jakieś zdjęcia :P
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2013-06-03 o 09:23 |
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się po weekendzie!
Mam trochę do nadrobienia ale jestem w pracy więc teraz nie dam rady doczytać wszystkiego. Któraś z Was pisała niedawno o tym żeby uważać w przyszłym roku na słońce bo w sukience może to nie wyglądać dobrze. Ja jestem tego idealnym przykładem. Mam bardzo jasną cerę, opalam się tylko na czerwowno, dlatego zawsze używam blokera. Wczoraj nie wiem jak to się stało, ale zapomniałam... Spiekłam się na buraka, oczywiście kark i dekolt, ramiączka od bluzki mi się odznaczyły na biało. Nie wiem co zrobię w przyszłym roku, ze mną jest tak że ciężko się ochronić przed słońcem, musiałabym w ogóle na dwór nie wychodzić... Solarium odpada, nic to nie da, moja skóra nie toleruje słońca. misia880 świetna ta Twoja sala Ja wczoraj rozmawiałam z tatą, kontaktował się z dalekim wujem bo jego syn miał wesele w naszym lokalu jakiś miesiąc temu. Wszyscy byly zadowoleni, jedzenie smaczne i dużo, ciocia powiedziała że na lepszym weselu nie byli ![]() Nie mogę się już doczekać swojego...
|
#2565 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Bardzo ładna
![]() ![]() Mój TŻ kazał sobie wieczorem pokazać zdjęcia z mierzenia i kurde on to ma oko dal mi super konstruktywne uwagi. Zastanawiam się teraz czy nie sprobuje zejść w biodrach o jeden rozmiar zamiast szukać kiecki która cos zakryje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2566 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Niestety pogoda za oknem nie najlepsza bo leje, jest zimno i ogólnie nie chce się wychodzić z domu ale mam dzisiaj świetny humor, bo wczoraj pisaliśmy jeden z trudniejszych egzaminów w tym semestrze i zdałam na 4 |
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2568 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Skończyłam inż, przeprowadziłam się do innego miasta, znalazłam pracę. Niby w zawodzie ale nie do końca... Na studia mgr dojeżdżałam co tydzień 300 km bo bliżej nie było tego kierunku. Przez 2 lata studiów wałkowaliśmy w kółko to samo: przerób ropy i węgla, przerób węgla, technologia przerobu ropy... Masakra! Z dwóch lat studiów można by spokojnie zrobić 1 rok. Skończyłam, mam tytuł mgr inż i mogę sobie ten dyplom wsadzić nie powiem gdzie. I tak nie znajdę pracy w tym zawodzie bo doświadczenie mam w nieco innej branży. Zaczynając studia myślałam że to się zmieni, niestety ciągle pracowałam w swojej firmie. Terraz jak bym chciała nagle być chemikiem to dostanę kasę jak świeżak po studiach bo nie mam doświadczenia... Dla mnie to była strata pieniędzy i czasu...
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
a ja sobie własnie ambitnie założyłam, że od września zapisuję się na angielski.
a dziś robię sobie warkoczyki
|
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde
na bogato ! ale bardzo fajna hej ja mam dzisiaj wolne ale i tak mnie w domu nie bedzie żeby z wami pospamować najpierw widzę się z koleżanką a potem z TŻ
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wczoraj tez pisałam egzamin a pózniej okazało sie że dostałam zwolnienie z kolejnego egzaminu
|
|
#2572 | ||
|
Zadomowienie
|
coś ostatnio nie mogę się do kompa dostać, a jak już zacznę Was czytać, to przeraża mnie ilość stron
z grubsza nadrobiłam, dzisiaj w pracy jestem, więc spam będzie intensywniejszy w ogóle w pracy u mnie panuje jelitówka, mnie się jakoś nie ima póki co, chociaż przydało by mi się Cytat:
Cytat:
ale strzelę sobie chyba hybrydę, bo mi bardzo szubko lakier złazi z paznokci, jaki by drogi nie był ![]() super przepięknie
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, łapy opadają.
właśnie dzwoniła do mnie teściowa czy mogłabym przyjechać zrobić żele, tzn odrosty, mówie no ok, ale myśle co z synową, mgr kosmetologii. A teściowa mówi że jej synowa ją ochrzaniła ( w związku z chorą babcią) czego ona panikuje, że uśmiercają babcię za życia ( co jest nieprawdą, poprostu są przyszykowani, na najgorsze, tak jak mówią lekarze). Ale tupet co? Teściowa się wkurzyła na nią, bo chodziło im o to żeby teściowa wzieła ich dziecko na noc, bo oni chcieli iśc w piątek na parapetowe
|
|
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!!! Spojrzałam tylko na kilka stron. Miałam tak aktywny weekend, że aż do pracy nie chciało się iść
A w weekend sesja i na samą myśl mam dosyć...
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
coś z humorem na poprawienie humoru w poniedziałek:
http://www.planowaniewesela.pl/warto...braczki-slubne |
|
|
|
#2576 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() hihihi Myślałam, że na mgr będzie lepiej, łatwiej... z resztą organizacja mojego dziekanatu i ogólnie programu studiów pozostawia wiele do życzenia. Podziwiam Cię, że jesteś na takich studiach .misia880 Coraz bliżej, zleci w mgnieniu oka !!! U mnie 348 ![]() poznanianka1990 Och gdyby tydzień zaczynał się od wtorku... Poniedziałki przeważnie to wielkie niewypały ;/. cikulada Gratulacje!!! ![]() alloffkowa To ciekawie... ludzie (czasami) nie myślą co robią i co mówią... Idę dzisiaj w sprawie nowej pracy. Mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie...
|
|
#2577 |
|
Wtajemniczenie
|
Ależ piękne 0obrączki! Nie wiem czy Tż by chciał taką, czy nie powiedziałby że zbyt babskie, ale są przepiękne!
Buty są już od dawna na mojej zszywce gdybym takie znalazła na ślub 'biere od razu', a suknia jak zwykle piękna - i jak się tu zdecydować?Dziś czeka mnie maraton z książkami. |
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
cuda ! zakochać się można
ale tez stwierdzam, ze TŻ nigdy w zyciu by takiej nie załozył
|
|
#2579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiedział że nie chce klasycznej bo będzie się czuł jakby nosił obrączkę ojca... |
|
|
|
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:54.

tylko chciałabym zabudowaną na górze, nie chcę gorsetu, a tak mało jest zabudowanych, wszystkie z gołymi ramionami 

Na pewno będę celowała w tego typu modele, ale w niższej cenie.