![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: DEPILACJA LASEROWA
famme fatale a jakim laserem robilas zabiegi?? ja sie umowilam za 3 tygodnie na pachy i bikini laserem diodowym light sheer. Czy ktos wie czy jest dobry czy nie i czy ktos mial nim robione zabiegi???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
a jesli ktos ma problem z hormonami to jest szansa ze wloski po zabiegach nie odrosna?
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Ja mam kilka pytań odnośnie tej całej depilacji laserowej. Jak to jest z tą ilością zabiegów, którą trzeba wykonać żeby faktycznie pozbyć się wszystkich włosków? Czemu jedne mają mniej a inne więcej tych zabiegów? No i który laser jest najlepszy? znam ipl i light sheer ale nie wiem który w razie czego miałabym wybrać. I gdzie Wy robiółyście? Ostatnio widziałam jak dziewczyny wypowiadały się o jakichś bliznach po źle wykonanym zabiegu, więc jakbym poszła sobie zrobić to wolałabym tego uniknąc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
in love with life
|
Ja rowniez chce pojsc na taki zabieg jeszcze przed Swietami. Zaczne od pach. Jednak depilacja laserowa nie jest na cale zycie. Po jakims czasie (chyba 2 latach) wloski odrastaja. Czy ktos moze sie wypowiedziec z wlasnego doswiadczenia ile czasu utrzymal sie efekt?
![]() |
#35 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a gdy po drodze wystapia problemy hormonalne i wlosy zaczna odrastac? Za duze ryzyko przy tak drogich depilacjach laserowych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
Dot.: Depilacja laserowa - Warszawa
hello, jeśli jeszcze któraś poszukuje dobrego salonu depilacji to mogę polecić ESTETIMED na ul. Ogrodowej. Panie bardzo sympatyczne, dokładne ale co najważniejsze efekty rewelacyjne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja przy wyborze salonu kierowałam się właściwie głównie ceną zabiegu i znalazłam salon Silk Touch na Ursynowie. Jestem po kilku zabiegach na pachy i bikini i muszę przyznać,że włosy wypadają i jest ich coraz mniej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie też poważnie zbieram się do tego, żeby poddać się zabiegom depilacji laserowej. Bardzo dużo na ten temat czytałam i rozmawiałam też ze swoją doswiadczoną kosmetyczką
![]() Moja kosmetyczka twierdzi, ze najlepszym i najskuteczniejszym laser dostepnym obecnie na rynku jest Light Sheer (ktoś już wyżej o nim piosał). Dużo czytałm na jego temat i faktycznie opinie są świetne! Ponoć faktycznie po serii takich zabiegów włoski wypadają na stałe i na zawsze ![]() Szukam więc teraz dobrego salonu z takim laserem i przystępnymi cenami. Najchętniej w okolicach Białołeki (albo Targówka), ale niekoniecznie, można dojechać, jeśli będzie się to opłacało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
BAN stały
|
Witam , najnowszy laser z jakim miałam styczność to laser Vectus firmy Palomar .Trochę się o nim naczytałam .Jakiś czas temu dowiedziłałam się ,że posiadają taki w Klinice BeautymeD w Warszawie (stacja Metra Natolin).
Trzeba wykonać 4 zabiegi ,mozna wykonywać cały rok i można być opalonym (oczywiście nie świeża opalenizna ) .Jestem po dwóch zabiegach i jestem zachwycona efektem ! A co dopiero po 4 ! Już sie nie moge doczekać ! Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Godnym uwagi jest także zabiegi soprano xl - które wykorzystują metodę in-motion. Sprzęt ma taką fajną chłodzącą końcówkę, która chłodzi, przez co zabieg jest bardzo komfortowy - a to przecież bardzo ważne. Co więcej, terapia ta pozwala na skuteczne zablokowanie wzrostu komórek odpowiedzialnych za wyrastanie nowych włosów.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Cześć.
Ja wykonuje zabiegi w Laser Delux w Warszawie, jestem bardzo zadowolona z atmosfery jak i z efektów. Po 2 zabiegu włosów jest dużo mniej, nawet po pierwszym widać różnicę. www.depilacjalux.pl/polec-nas/ Mogę polecić jakąś osobę, która w ten sposób otrzyma 20% znizki. Chętnie tez coś doradzę. proszę o kontakt na maila. martaszalik88@wp.pl Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
Na rynku dostępnych jest wiele laserów, różnego typu i jakości. Jeśli chcemy długotrwale usunąć owłosienie to należy zwrócić uwagę czy to laser np. diodowy, który właśnie zapewnia trwale rezultaty i jest skuteczny w przypadku osób nawet z ciemnymi włosami i karnacją. W przeciwieństwie do IPL.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Teraz chodze do Epilira w Warszawie na lightsheer taki z 2 glowicami i jestem zadowolona. Fakt, ze dopiero mialam 1 zabieg ale wydaje mi sie, z tego, co czytalam, jak jeszcze pojde kilka razy, to powinnam miec spokoj ![]() Cena jest przede wszystkim mega konkurencyjna, bo za 1 czesc ciala za jeden zabieg placi sie 149zl, a za nielimitowana 699 - polecam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
BAN stały
|
Patrycja daj koniecznie znać jakie będą efekty. Też słyszałam dobre opinie o tym laserze i sama się nad nim zastanawiam. Chce się w końcu pozbyć włosków raz na zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
A jakiej części ciała robiłyście sobie dziewczyny depilacje? Bo ja bym chciała zrobić zabieg na twarz. Jestem szatynką i w linii baczków mam nieestetyczne ciemne włoski, które bardzo mi przeszkadzaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!Może orientujecie się co się stało z salonem kosmetycznym na Smolnej 38 w Warszawie?Studio Laser bodajże się nazywał. Chodziłam tam ponad 2 lata temu i bardzo mi się podobało=byłu efekty. Chciałam się niedawno zapisać na zabieg przypominający, a się okazało, że ani salonu już nie ma, ani telefony nie działają///
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
Właśnie wróciłam z ostatniego zabiegu z całej serii debilacji laserowej w Butterfly Body Clinic w Warszawie. Niestety jestem mocno ROZCZAROWANA i zawiedziona, bo na pierwszy rzut oka salon wygląda bardzo elegancko i panie też są bardzo miłe. Ale na tym koniec dobrego, co mogę powiedzieć o tym salonie.
Dalej już tylko pełen NIEPROFESJONALIZM. Zabiegi depilacji na 2 duże partie ciałą trwała ok 10 min. Gdy po trzeciej serii wyraziłam swoje obawy, że może coś jest nie tak, bo nie widzę efektów (dodam, że mam jasną skórę i cardzo ciemne włosy, nie opalałam, ani nie wystawiałąm na słońce tych partii ciałą od ponad roku), pani powiedziała, że to normalne, że efekty są widoczne po pierwszym zabiegu, a po kolejnych już nie, ale zapewniła mnie że "to nadal działa". Oczywiśćie nie pojawiłabym się już tam nigdy więcej skoro "normalny jest brak efektów", ale i tak miałam już wykupione kolejne zabiegi (dodam, że korzystałam z kuponu zakupów grupowych, wierzę jednak, że jeżeli salon decyduje się na udzielenie takiej promocji to nie wpływa to na jakość świadczonych usług). ☠ Reasumując: stanowczo odradzam. Sposób wykonywania, dokładność i czas zabiegów dalece odbiegał od tego, o czym opowiadały mi bardzo usatysfakcjonowane koleżanki korzystające z usług innych salonów. Niestety za późno zwróciłam się do nich o radę i musiałam przekonać się na własnej skórze, że klinika Butterfly Body Clinic nie radzi sobie z przeprowadzaniem skutecznych zabiegów depilacji laserowej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
Witajcie, jestem już po 3 zabiegach w Laser De Lux w Warszawie (przy ul. Widok, ale mają też salon Warszawie przy Egejskiej + w kilkunastu innych miastach Polski). Bardzo polecam ten salon. Biki i pachy - utrata ok. 80% włosków. Jestem mega zadowolona. A mam porównanie z Epilirią, gdzie w moim odczuciu "niedokładnie" wykonują zabieg.
Chętnie polecę kogoś, kto chciałby skorzystać z zabiegu i dostać 20% zniżki na zabieg, powołując się na moje nazwisko. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana proszę o kontakt na: sziszka@wp.pl pozdrawiam, sziszka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja natrafilam na promocje w Depi Light, swieta obsluga |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, ja byłam na laserze gemipl w Welldermie na pięknej, po włoskach nie ma, ani śladu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
Depilacja laserowa Wrocław - jaki salon polecacie?
Temat depilacji laserowej jest tu dość popularny, jednak nie szukam odpowiedzi na pytanie: czy warto? czy boli? ile razy wykonać taki zabieg? Proszę Was o pomoc w wyborze odpowiedniego salonu we Wrocławiu!! Mam nadzieję, że któraś z Was może polecić i powiedzieć, że jest zadowolona z efektu!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
Dot.: Depilacja laserowa Wrocław - jaki salon polecacie?
Pomóżcie, czy na prawdę obojętne gdzie pójdę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Dot.: Depilacja laserowa Wrocław - jaki salon polecacie?
Warto - zabiegi depilacji laserowej są skuteczne i skóra jest po nich pięknie gładka
![]() To nie boli - to działa na zasadzie naświetlania, więc nic nie czujesz. Zabieg wykonuje się w cyklach po kilka razy, ale to dokładniej musiałabyś pytac w konkretnym salonie, a takiego akurat we Wrocku nie umiem podpowiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
Ja polecam depilację laserową w Estetimed w Warszawie na Ogrodowej. Trafiłam tam z polecenia kilku moich klientek (jestem fryzjerką więc dużo mi opowiadają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
W większości salonów trzeba się na depilację laserową umawiać
![]() To w końcu nie jest 15 minut i po robocie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.