![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() Pożegnalny wątek
Chciałabym Wam podziękować za szmat czasu spędzony razem
![]() Niestety muszę zrezygnować z moderowania-ostatnie 3 miesiące studiów oraz sprawy osobiste sprawiają że mam zbyt mało czasu. Gdy tylko będziemy mieć nowego moda, dam Wam znać w tym wątku. Sylwia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pożegnalny wątek
wcale, a wcale mi się to nie podoba
![]() a tak poważnie .... sylwuś, życzę Ci powodzenia na finiszu studiów ![]() w życiu osobistym - szczęścia, a jeśli masz aktualnie jakieś poważniejsze problemy - to rychłego ich rozwiązania ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Szczerze zaluje, ze nie bedziesz "modowac" na tym portalu. Ze - to nie Ty juz bedziesz modowac.
Pewnie to dosc niewdziewczna robota, tyle bab i roznistych sytuacji... Tym bardziej zaluje, bo jakos czulam sie tu w miare bezpiecznie majac za plecami obiektywny i szybko reagujacy mur z Syliwi.gda. Pozwolisz, ze nie bede jakas szczegolnie rozentuzjazmowana... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ehh szkoda
![]() no ale życze wszystkiego naj ![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Nomss szkoda ze nas opuszczasz
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 61 pkt / 100% pozyt.
|
Oj, nie jestem tym zachwycona Sylvie. Cieszę się jednak, że nadal będziesz z nami i kontakt się nie urwie. Życzę radosnego i owocnego studiowania. No i mnóstwa szczęścia w życiu osobistym! Buziaki!
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sylwuś, mam nadzieje, że będzies wchodzić na Wizaż i na Targowisko ( dopiero pokażesz na co Cię stać jako zwykły użytkownik ![]() ![]() ![]() ![]() Kontakt do mnie masz i mam nadzieje ,że się nie urwie ![]() NIE ŻYJE ROCZNIK 2003!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Przekupka: 27 pkt / 100% pozyt.
|
Sylwuś jesteś wspaniałą moderatorką, nie zapomnij o nas i zaglądaj jak najczęściej. Wszystkiego dobrego Ci życzę. Trzymaj się ciepło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Szkoda
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że następczyni będzie choć trochę tak dobra/skuteczna jak ty
![]() trzymaj się i powodzenia na studiach ![]() p.s. oj tak, targowisko uzależnia.. myślałam że zrobie ostatni kramik.. ale... to uzależnia ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Sylwiu,bardzo dziękuję za rzetelne i porządne moderowanie i miłą wymianę.Życzę powoedzenia w życiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
wielka szkoda
![]() ![]() wszystkiego najlepszego życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
szkoda
![]()
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Przyłączam się do wyrazów ubolewania i równocześnie dziękuję Ci za pracę, którą włożyłaś w to forum. To chyba jedno z najmniej wdzięcznych for - jak zawsze, gdy w grę wchodzą - tu nie dosłownie pieniądze - ale jednak wartości materialne. I również mam nadzieję, że będziesz tu bywać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
a ja mam nadzieję że wrócisz jeszcze do nas jako mod?
![]() ![]()
![]() |
#27 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Sylwio byłaś naprawdę świetnym moderatorem, choć byłaś odpowiedzialna za naprawdę wielką i trudną działkę. Jeszcze raz bardzo, bardzo Ci dziękuję
![]() Na szczęście Drogie wizażanki - Bemolka i Virtual_reality zgodziły się pomóc nam na targowisku. ![]() Bemolka obejmie władzę na ciuchowym a Virtual_reality na kosmetycznym. Także w razie jakiś problemów wiecie już do kogo pisać. ![]() Serdecznie witam nowe modki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
oo, dobry wybór
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.