|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
aniuska18032 daj przepis
|
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że coraz więcej przymiarek
Aż miło popatrzeć
|
#2643 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Porobiłam kilka zdjęć w przymierzalni, ale nie będę tutaj nie cenzuralnych zdjęć wstawiaładołączam się
|
|
|
|
|
#2644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale właśnie dostałam jeszcze jednego http://www.kosteckistudio.pl/ już całkiem zgłupiałam
|
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
jest róznica ogromna !!! ja byłam w zeszłym roku i kupiłam sobie taki fajny i też miałam wrażenie że jest opięty i mnie dusi heh ale to uczucie przeszło i teraz kupuje tylko w takich sklepach.
|
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Anka, zrób zdjęcie w starym staniku i w nowym i pokaż jaka różnica
![]() Ja bardzo lubię ścisłe biustonosze Mam pod biustem 76cm, noszę 70tki. Moja mama jest szczuplejsza ode mnie i nie da się namówić na 65tkę, bo jej 'ciasno' ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Anka, polecam kupować biustonosze na allegro/ebayu ![]() Nie stać by mnie było żeby kupić 8 biustonoszy po 180zł ![]() A dzięki allegro mam piękne perełki w szufladzie
|
|
|
|
#2648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz jakiś sprawdzonych sprzedawców? |
|
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, po prostu wpisuję rozmiar i kupuję/licytuję to, co mi się podoba.
Celuję raczej w te marki, w których wiem, że mi dobrze. Jak nie trafię z rozmiarem/fasonem: sprzedaję od razu dalej
|
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Dotka90, dlatego ja poszłam na inny kierunek i inna uczelnie nawet bo jak zobaczyłam, że sie przedmioty z licencjatu pokrywają to stwierdzilam, że to bez sensu. I nie żałuję, że poszłam na mgr!
![]() Cikulada, gratuluję ![]() Ane3kaa, gratuluję zdania egzaminu A na jakiej postawie zwolnili Cię z kolejnego?Madziara889, witaj ![]() Misia880, super. A jak go przekonałas? Alloffkowa, to coś pomylilam. Ale ubzduralam sobie, że to Ty Obrączki śliczne Chciałam takie tylko z łączonego złota, ale C. nie chce, bo mat sie zacznie po latach błyszczec a blyszczaca część sie zmatowi.Plener chcemy w poniedziałek po ślubie, ewentualnie gdy pogoda nie dopisze to we wtorek. A świadkiem będzie u nas brat C. (kawaler) i mój kuzyn (żonaty). Aniuska, na szczęście nie. Tzn on i tak podjezdzal dopiero w kierunku mojego przystanku, więc gdybym nawet o tej godzinie szła to bym nie zdążyła w niego wsiąść. Ale pewnie bym sie do pracy spoznila przez ten wypadek. Co do obrączki to będę nosić ją na prawej ręce, a pierścionek zareczynowy na lewej rece. Nie chce nosić ich razem bo po pierwsze nie podoba mi sie to a po drugie szybciej sie niszczą wtedy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2651 |
|
Zakorzenienie
|
http://dietetycznie-w-kuchni.blogspo...apiekanki.html mój jest zmodyfikowany bo ja chyba jeszcze to poleję jogurtem naturalny z czosnkiem i jakimiś przyprawami zamiast szynki kurczak, groszku nie daję
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
poznanianka1990
http://www.promnice.pl/hotel/offer.p...&_PageID=12419 http://www.promnice.pl/hotel/offer.p...&_PageID=12419 tak go przekonałam
|
|
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Przepisali mi ocene z I stopnia bo miałam ten przedmiot
|
|
#2654 |
|
Zadomowienie
|
madziara889 witaj wśród nas!
|
#2655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapiekanka zaraz ląduje do piekarnika, mam nadzieję, że dobre będzie
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-06-03 o 14:27 |
|
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się wkurzyłam właśnie!
Wczoraj TŻ rozmawiał z mamą przez tel i mówił że słyszeliśmy super opinie o naszej restauracji na co ona z pretensjami że nie dostała jeszcze menu weselnego. A wysyłałam jej na samym początku... No to dzisiaj jej wysłałam i się zaczęła wymiana maili: - a dlaczego szwedzki stół? - na co ja: ale tam jest to w opcji, zaznaczyłam na żółto to co wybraliśmy i chcemy zimne dania na stołach, - a czemu ryż na gorącym bufecie, może lepiej ziemniaki? - na co ja: to jest przykładowe menu, można to zmieniać jak będziemy ustalali na miesiąc przed ślubem - ale napoje to lepiej kupmy, 6 zł/litr to drogo, ona już rozmawiała z siostrą która ma sklep i możemy kupić po kosztach i zwrócić po weselu... I tu się już zdenerwowałam! Nie wiem jak ona chce przetransportować napoje 200 km przed weselem... To co zaoszczędzi to wyda na paliwo. Poza tym manager nam powiedział że średnio schodzi 2 litry na osobę, jak zapłacimy 12 zł/os to mamy napoje bez ograniczeń. Dobry sok lub Pepsi to średnio 3,50zł/litr. Nawet jak gość wypije 2 litry to zapłacimy 7 zł czyli oszczędzamy 5 zł x 80 osób = 400 zł!!!! Przy koszcie całej imprezy 15 tyś... No rzeczywiście jest sens się w to bawić... Zwłaszcza że w gorący dzień wypiją więcej niż po 2 litry i jeszcze wyjdzie że dołożymy do interesu
Edytowane przez justynkie Czas edycji: 2013-06-03 o 14:38 |
|
|
|
#2657 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Normalnie kocham WAS !!! Tyle napisałyście, że tylko z grubsza przeczytałam. Zbliża się najgorszy weekend roku :/, System Eliminacji Studenta... bleeee... 4 egzaminy, masakra nic nie potrafie. Na szczescie praca ok, oddaje w przyszlym tygodniu do dziekanatu, obrona ze to na początku lipca. Nie wiem kiedy naucze się 70 pytan ![]() W środę idą z siostrą do Madonny ostatecznie zdecydować nad suknią ![]() Ale chyba nie zmienię Ojjj jak mi się nie chce po tym weekendzie nic robic... przebimbałam 6 godzin w pracy ;/
|
#2658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
ja wychodze z zalozenua ze mama miala swoje wesele i wtedy sobie decydowala.a teraaz decyduje ja.mama probowala narzucic mwnu,moj bukiet i rekawiczki do sukni... ale juz zrezygnowala.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee nie ma sensu dyskutować i się denerwować, zróbcie tak jak Wy chcecie U mnie się nikt nie wtrąca (na dzień dzisiejszy) i mam nadzieję, że tak zostanie
|
|
#2660 |
|
Zakorzenienie
|
Katowice pogrążone w ulewie !! leje tak, że nie można wyjść z budynku ;||| ludzie stoją w korytarzu i czekają... ja za pół godziny koncze mam nadzieje ze to przejdzie. Jest ciemno jak w dup*e ... leje grzmi i się błyska ;|
jakaś kosmiczna nawałnica! |
|
|
|
#2661 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mój pożal się Boże szef smaży dupsko na Majorce a ja mam jeszcze nerwa po środowej nie-podwyżce. W tym tygodniu robię minimum z minimum.
|
|
#2662 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ok. 10 kropiło. ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
|
|
#2663 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 1
Cytat:
Cytat:
To matka TŻ a nie moja więc staram się być miła, próbuję delikatnie tłumaczyć że lepiej będzie jeśli... Ale wkurza mnie bo jak musieliśmy wybrać lokal to ona mówiła: to wasze wesele, ja się nie wtrącam. A teraz nagle wpadła w jakiś szał weselny. Wczoraj piąty raz pytała czemu nie chcemy grajka pod blokiem. Jak TŻowi skończyły się argumenty to powiedział że umowa podpisana z orkiestrą, teraz nie będziemy kręcić. A ona: to ja wezmę od nas, sąsiad gra na akordeonie, może Wam przygrać, weźmie tyle co za dojazd + wódka weselna ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
Może dochodzi do Was ten front co w Czechach był w weekend... TRzymaj się, sprawdziłam na meteo że niedługo przestanie, ale po 17 ma lać jeszcze bardziej...
|
|
#2664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014
Cytat:
moja tesciowa na szczescie to wspaniala osoba i mowi ze to nasz dzien i ma byc taki o jakim marzylismy. zawsze mowie ze jak bylam mala i rodzice mi kupowali ciuchy to przeciez byly one takie jakie jak ja chcialam mysle ze wystarczy ze spokojnie acz stanowczo bedziecie obstawac przy swoim to odpusci ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 1
Cytat:
Moi rodzice też płacą ale powiedzieli, że będą się starali nie wtrącać bo ma być tak jak my z TŻ chcemy żeby potem nie było żalu żadnego
|
|
#2666 | ||
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
Śliczne, a skąd to zdjęcie? Chodzi mi o jubilera w sensie Cytat:
![]() Witam Madziarę więc luuzik ![]() Fortepian do przodu, analiza we środę, boję się ![]() No mnie też po drodze z autobusu złapało, ale się schowałam w klatce i czekałam aż przejdzie. Mam nadzieję, że moi znajomi z roku, którzy są na Erasmusie w Pradze są bezpieczni
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2013-06-03 o 14:56 |
||
|
|
|
#2667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM
Cytat:
![]() Teściowa jest w porządku, to inteligentna kobieta, zadbana, ale czasami ma tak kiczowaty gust że masakra. Jeśli macie w głowie stereotyp myślenia ludzi z małego miasteczka (nie chcę nikogo obrazić - piszę stereotyp), to ona tak myśli. Jak suknia ślubna to koło na 2 metry, falbany, cekiny, kryształy. Welon długi ciągnący się na 5 metrów. Grajek z akordeonem pod blokiem i obowiązkowo!!! biała limuzyna A jak zobaczyła katedrę Piotra i Pawła w Wilnie to wymyśliła, że wywiezie nas tam na ślub!
|
|
#2670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kochane, która mówiła o bzie na ślubie? Znalazłam coś dla niej idealnego DEKORACJA Z BZU!
"Nie wierzę takim obrońcom przyrody, u których miłość do przyrody przeniknięta jest nienawiścią do człowieka." Edytowane przez Kishlaczkowa Czas edycji: 2013-06-03 o 15:48 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

Aż miło popatrzeć

Porobiłam kilka zdjęć w przymierzalni, ale nie będę tutaj nie cenzuralnych zdjęć wstawiała

ja wychodze z zalozenua ze mama miala swoje wesele i wtedy sobie decydowala.a teraaz decyduje ja.mama probowala narzucic mwnu,moj bukiet i rekawiczki do sukni...
ale juz zrezygnowala.