Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-03, 16:08   #1051
Atenya
summer vibes;)

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
jeju co ta Karolina opowiada nie pytajcie mnie o to czy tamto bo na żywo byście ludzi nie zapytali... i to przy takich kwestiach, które nie są jakimiś tematami tabu nie ogarniam.
Też nie ogarniam I jeszcze rozwaliła mnie jej odpowiedź na pytanie co robi poza kręceniem, jakie ma zajęcia itd. Odpowiedziała, że zajmuje się tyloma rzeczami, że nawet nie będzie opowiadać o tym, bo tyle ich jest. Szkoda, że ani jednej nie wymieniła.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 16:09   #1052
patisia123
Zakorzenienie

Warszawskie spotkanie vlogerek tym razem od AniołNaResorach http://youtu.be/WwdD7VdR6_4
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 16:19   #1053
beznadziejniak
Łotewa

poświęce się i obejrzę ten Vlog Stylizacje... chyba na prawdę bardzo sie nudzę
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 16:27   #1054
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
Polecam Ci vlogi takie o życiu ItsJudyLife Jesli jeszcze nie znasz, ja ich uwielbiam
och ja ich oglądałam dłuuugi czas, ale ten Benji mnie wkurza kosmicznie nooo

O wiele bardziej wolę TheSchuermanShow Ich wprost uwielbiam, Sam to taka fajna, ciepła i spokojna kobitka
Stary 2013-06-03, 16:36   #1055
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Tez to zauważyłam,a le powinna sie nie stersować, oglądam ItsJudyLife i tam na legalu łażą wszędzie z kamerkami

Lubię takie vlogi i co zauważyłam, Nisisax chyba śmielej kieruję sie wobec swojego męża i to rozumiem, pokazać chopa jak już uziemiony, a nie "chopaka, narzeczonego". Monż to monż, można już się chwalić
Chciałabym go zobaczyć
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 16:42   #1056
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
och ja ich oglądałam dłuuugi czas, ale ten Benji mnie wkurza kosmicznie nooo

O wiele bardziej wolę TheSchuermanShow Ich wprost uwielbiam, Sam to taka fajna, ciepła i spokojna kobitka
hahahhaha czemu??? Mnie chwilami denerwował, jak chodził naburmuszony, ale ja go wręcz teraz uwielbiam za te pozytywną energię

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Chciałabym go zobaczyć
ja też
Stary 2013-06-03, 16:51   #1057
201607111632
Konto usunięte

Oleska pod filmem napisała takie cuś :

Cytat:
Disclaimer: Wiem, że jestem GRUBA i mam pojecie o istnieniu ORTODONTY. Wszysttkie komentarze na ten temat beda usuwane
Stary 2013-06-03, 16:58   #1058
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Oleska kiedyś tłumaczyła , że ma taką wadę zgryzu , że najpierw musiałaby mieć złamaną szczękę (?) a dopiero później aparat. Mówiła też , że jak na razie nie ma tyle pieniędzy. Więc rozumiem , że ją to irytuje.
A co do wagi to jak się dobrze czuje w swoim ciele to również nie widzę problemu
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 17:02   #1059
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
hahahhaha czemu??? Mnie chwilami denerwował, jak chodził naburmuszony, ale ja go wręcz teraz uwielbiam za te pozytywną energię [COLOR="Silver"]

bo mlaska, mądrzy się i jakiś taki dalej sr*m niż du**ę mam no i niekoniecznie lubię patrzeć jak łazi półnagi po domu i uskutecznia te swoje tańce i fałszuje niemiłosiernie jak śpiewa kiedyś mi nie przeszkadzał a teraz drażni, szczególnie odkąd się urodziła Juliana

Cytat:
hehehe no no, tylko większość tego opisu pod filmami nie czyta. Swoją drogą musi być to dla niej przykre czytać takie komentarze :/
Stary 2013-06-03, 17:05   #1060
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
bo mlaska, mądrzy się i jakiś taki dalej sr*m niż du**ę mam no i niekoniecznie lubię patrzeć jak łazi półnagi po domu i uskutecznia te swoje tańce i fałszuje niemiłosiernie jak śpiewa kiedyś mi nie przeszkadzał a teraz drażni, szczególnie odkąd się urodziła Juliana

Padłam, świetny opis. Też widze jak mlaska itd, ale jakoś się przyzwyczaiłam Miewam naprawdę momenty, kiedy mnie drażni, ale zauwazyłam, że bardzo dużo ludzi to pisze pod filmikami
Stary 2013-06-03, 17:09   #1061
katusek
Raczkowanie

Cytat:
Nisisax chyba śmielej kieruję sie wobec swojego męża i to rozumiem, pokazać chopa jak już uziemiony, a nie "chopaka, narzeczonego". Monż to monż, można już się chwalić
dawno temu był juz filmik jak prowadziła z nim dialog, jak on pokazywał z nią bombę do kąpieli i trzeci jak tłumaczył coś przy mapie NY, więc doprawdy przesadzacie
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 17:12   #1062
201606201229
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
dawno temu był juz filmik jak prowadziła z nim dialog, jak on pokazywał z nią bombę do kąpieli i trzeci jak tłumaczył coś przy mapie NY, więc doprawdy przesadzacie
i kiedyś " po kryjomu" jak słynny był tydzień bez makijażu
201606201229 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 17:14   #1063
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katusek Pokaż wiadomość
Tak, ale to było baaaaaaardzo dawno temu, a potem długo długo dłuuuugo nic.
Stary 2013-06-03, 17:15   #1064
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Oleska kiedyś tłumaczyła , że ma taką wadę zgryzu , że najpierw musiałaby mieć złamaną szczękę (?) a dopiero później aparat. Mówiła też , że jak na razie nie ma tyle pieniędzy. Więc rozumiem , że ją to irytuje.
A co do wagi to jak się dobrze czuje w swoim ciele to również nie widzę problemu
Też tak uważam. Poza tym nie rozumiem ciągłego czepiania się o czyjąś masę. Dziewczyna ma lustro w domu i wie jaki rozmiar nosi, więc nie widzę potrzeby uświadamiania jej o tym pod każdym filmem. Ale widzowie wiedzą lepiej. Czasem podziwiam dziewczyny za ich cierpliwość i stalowe nerwy.
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 17:18   #1065
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Jeśli dojdzie do Waszego spotkania to chyba ja pierwsza napisze do firm z prośbą o prezenty dla Was.

Na kosmetyki wydaje miesięcznie od 50 - 100 zł. Kupuje zazwyczaj z dolnej i średniej półki Mimo tego mam za dużo balsamów do ciała, żeli pod prysznic, podkładów i innego dziadostwa do włosów. Ale teraz zaczynam projekt denko jednocześnie zbierając pieniądze na duże zakupy w Biedronce (od 20 czerwca) z gazetki kosmetycznej
i mamo o mamo o mamo, gazetka kosmetyczna a moja wypłata będzie wtedy ledwo zipieć

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
ja w Polsce mieszkałam na równinie więc i morze i góry bardzo lubiłam teraz mieszkam bardzo blisko gór i lubię bardziej góry. Morze też uwielbiam, ale tylko latem
a góry cały czas są fajne
ej ale mamy niedaleko góry, świętokrzyskie

Cytat:
Napisane przez kamikadzeee Pokaż wiadomość
ja właśnie oglądam pierwszą miłość i " oooo tata kokosowej tęczy "
ja tak miałam z 13 posterunkiem ostatnio
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 17:30   #1066
beznadziejniak
Łotewa

czasem mi sie przypomni Iza25D pamietacie?? Może ktos cos wie co się z nią teraz dzieje??
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 17:31   #1067
TheDocha
Dossisława I

Jak oglądacie filmiki dziewczyn mówiących po angielsku to wszystko rozumiecie co mówią?

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
czasem mi sie przypomni Iza25D pamietacie?? Może ktos cos wie co się z nią teraz dzieje??
Mi też się przypomina czasami ale chyba nikt nie wie co się z nią dzieje.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 17:32   #1068
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak oglądacie filmiki dziewczyn mówiących po angielsku to wszystko rozumiecie co mówią?
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 17:34   #1069
akasha84
Zadomowienie

Cytat:

Padłam, świetny opis. Też widze jak mlaska itd, ale jakoś się przyzwyczaiłam Miewam naprawdę momenty, kiedy mnie drażni, ale zauwazyłam, że bardzo dużo ludzi to pisze pod filmikami
hehe no to coś w tym musi być w ogóle zauważyłaś z ostatnich filmików czyżby Judy miała bądź szukała swojego agenta?? szok jak ten YT ludzi promuje

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
ja tak miałam z 13 posterunkiem ostatnio
^^ bardzo mi się podobał ten film, kiedy jej Tato makijaż robił, fajnie we dwoje tak na luzie przed kamerką. Gościu zabawny no i utalentowany bo makijaż jej ładny zrobił
Stary 2013-06-03, 17:35   #1070
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Musi jej być mega przykro, jak po raz setny z rzędu ktoś to komentuje w sposób chamski.

WIem, jak to jest mieć krzywy zgryz, a później braki w uzębieniu (przed aparatem miałam usuwane) także współczuję jej. Koszt leczenia takiego zgryzu to pewnie grube tysiące.

Cytat:
.
Większość tak, ale czasem jak mówią w tempie wyścigowca to coś tam nie ogarnę
Stary 2013-06-03, 17:39   #1071
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość

Pamiętamy... Oglądałam ją na początku, tak jak Ciasteczko, OhMyKat, Olesskę, Aasiek?, Ikarasinski?, nie wiem czy dobrze piszę nicki.

Ktoś gdzieś pisał, że odeszła od męża, że się wyprowadziła, ze dziecko urodziła... Myślę, że to tylko ploty. Tak naprawdę nic nie wiadomo.

A kilka jej starych makijaży można nadal znaleźć na kanale MaryKey.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 17:50   #1072
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Musi jej być mega przykro, jak po raz setny z rzędu ktoś to komentuje w sposób chamski.

WIem, jak to jest mieć krzywy zgryz, a później braki w uzębieniu (przed aparatem miałam usuwane) także współczuję jej. Koszt leczenia takiego zgryzu to pewnie grube tysiące.

Większość tak, ale czasem jak mówią w tempie wyścigowca to coś tam nie ogarnę
Niedawno w wątku była o tym dyskusja. Ja uważam,że komentarze nt.rzeczy,których nie możesz zmienić bądź są niezależne od danej osoby są zbędne typu: ale masz krzywy nos,duże zęby, krzywe zęby,zeza, krótkie nogi. Nie ogarniam,co taki komentarz ma wnieść.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 17:53   #1073
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no to coś w tym musi być w ogóle zauważyłaś z ostatnich filmików czyżby Judy miała bądź szukała swojego agenta?? szok jak ten YT ludzi promuje
Coś było
To jest w ogóle dobrze pomyślane, ostatnio mówili, że starają sie o drugie dziecko. No jasne, urodzi sie drugi, odchowają te piersze 2-3-4 latka na YT,a potem trza myślec o konkretnej pracy, może stąd ten agent. No bo bądźmy realistami, ile można kręcić takie filmy?? Tym bardziej, że oni dorośli, wiedzieli, co robią, ale nie ejstem pewna czy dla dziecka na dłuższą mete to jest dobre.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Jak oglądacie filmiki dziewczyn mówiących po angielsku to wszystko rozumiecie co mówią?[COLOR="Silver"]

.
Tak, z czasem coraz bardziej. A jak czegoś nie kumam, to wracam, daje głośniej i powolutku od nowa, wsłuchuję sie
Stary 2013-06-03, 17:55   #1074
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Możesz spróbować. U mnie to jednak nie działa. Już nawet miałam pomysł żeby kosmetyki kupować tylko raz w miesiącu, a nie co kilka dni, ale też się nie sprawdziło.
Ale mimo to, fajnie jest mieć taką dokumentację, to daje inne spojrzenie na sprawę
A zakupy przez neta, rzeczywiście, gdy coś jest tanie i szkoda płacić tyle za wysyłkę, to też szuka się u tego sprzedawcy/sklepie jakiś potrzebnych rzeczy

A co do Oleski - pamiętam, gdy w jakimś filmiku mówiła, że kiedyś miała prosty zgryz, tylko miała usuniętego zęba i reszta zmieniła przez to położenie... Nie wiem czy dokładnie to, ale coś w tym stylu. No i trzeba pamiętać, że aparaty to nie jest tania rzecz, do tego jest sporo zachodu jeszcze przed założeniem, leczenie zębów i wątpię, że komentujących stać na takie wydatek Dopóki wada nie powoduje dużego dyskomfortu, bólu, ludzie zazwyczaj odkładają to na później, bo są ważniejsze wydatki... Szkoda mi Oleski. Mówiła o tym nie raz, tłumaczyła, a i tak się czepiają.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 17:58   #1075
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
czary ale w sumie tez lubie morze wiec może być tylko że nigdzie nie wyjeżdzam póki co, ale myślę że Wizaż zrobił to specjalnie i to jest taka insynuacja, żeby moniczorek wzieła mnie ze sobą
Na pewno tak było wizaż coś knuje
Cytat:
No niestety zdarzają się takie przypadki, jak ktoś ma ekstremalnie małą szczękę. Jak kilka lat temu udzielałam się u zadrutowanych to było tam kilka takich hardkorowych zgryzów. Nie wiem czy wtedy bym się zdecydowała na aparat, bo ja nawet wyrwać sobie nic nie pozwoliłam.
Sama miałam drobną wadę, polegającą na cofnięciu się dwójki poza zgryz a i tak kosztowało to kupę kasy (wtedy jakieś 1500 zł za łuk + 100/150 wizyta co miesiąc/półtorej i tak przez 2 lata , 350 zł retencja) teraz jest drożej, a Warszawa na pewno ma wyższe ceny niż na moim zadupiu.
Stary 2013-06-03, 18:10   #1076
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Coś było
To jest w ogóle dobrze pomyślane, ostatnio mówili, że starają sie o drugie dziecko. No jasne, urodzi sie drugi, odchowają te piersze 2-3-4 latka na YT,a potem trza myślec o konkretnej pracy, może stąd ten agent. No bo bądźmy realistami, ile można kręcić takie filmy?? Tym bardziej, że oni dorośli, wiedzieli, co robią, ale nie ejstem pewna czy dla dziecka na dłuższą mete to jest dobre.[COLOR="Silver"]
Powiem Ci, że ja za żadne pieniądze nie sprzedałabym swojej prywatności a tym bardziej swojego dziecka i choć miło się to ogląda, tak, jak serial to to jest jednak czyjeś życie, mało to czubków na świecie jest? Nas gorszy to czy tamto na polskim YT ale to ile prywatności sprzedają w USA to jest szok

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
A co do Oleski - pamiętam, gdy w jakimś filmiku mówiła, że kiedyś miała prosty zgryz, tylko miała usuniętego zęba i reszta zmieniła przez to położenie... Nie wiem czy dokładnie to, ale coś w tym stylu. No i trzeba pamiętać, że aparaty to nie jest tania rzecz, do tego jest sporo zachodu jeszcze przed założeniem, leczenie zębów i wątpię, że komentujących stać na takie wydatek Dopóki wada nie powoduje dużego dyskomfortu, bólu, ludzie zazwyczaj odkładają to na później, bo są ważniejsze wydatki... Szkoda mi Oleski. Mówiła o tym nie raz, tłumaczyła, a i tak się czepiają.
raz, że to wydatek a dwa to zęby często wracają nawet po leczeniu stałym aparatem na dawne miejsce :/
Stary 2013-06-03, 18:15   #1077
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

^^ bardzo mi się podobał ten film, kiedy jej Tato makijaż robił, fajnie we dwoje tak na luzie przed kamerką. Gościu zabawny no i utalentowany bo makijaż jej ładny zrobił
jeden z nielicznych filmików z tagami który obejrzałam cały, obejrzałam, nie wysłuchałam

Cytat:
ja dziewczyn raczej nie oglądam ale oglądam vlogi CTFxC i sporo rozumiem, a z każdym filmikiem coraz więcej.
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 18:25   #1078
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem Ci, że ja za żadne pieniądze nie sprzedałabym swojej prywatności a tym bardziej swojego dziecka i choć miło się to ogląda, tak, jak serial to to jest jednak czyjeś życie, mało to czubków na świecie jest? Nas gorszy to czy tamto na polskim YT ale to ile prywatności sprzedają w USA to jest szok
Wiesz, że tez o tym myślałam. Plusem tego jest tylko to, że pokazujesz ile chcesz i że to Ty decydujesz co pokażesz, no ale jednak z deka im współczuję. Julianna jest słodka, ale co potem??? Ile lat można kręcić vlogi???

---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

PS. Jakie u mnie ciemności, noc jak w zimie, zimno, pada, i strasznie boli mnie stopa

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-03 o 18:24
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 18:26   #1079
katusek
Raczkowanie

Cytat:
Tak, ale to było baaaaaaardzo dawno temu, a potem długo długo dłuuuugo nic.
odniosłam się do jakiś dziwnych dywagacji, że mąż uczestniczy w filmikach, bo jest (już) zaobrączkowany, podczas gdy już lata temu (czyli związek trwał krócej niż tuż przed ślubem "udzielał się" aż w trzech filmikach i to mówiąc do widzów również... nie lubię takiego gadania.

Cytat:
i kiedyś " po kryjomu" jak słynny był tydzień bez makijażu
to miałam na myśli mówiąc, że jak prowadzili dialog. trzy razy w sumie.
katusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 18:27   #1080
Takajakaya
Wtajemniczenie

Chyba ściągnę od Was patent z zapisywaniem co kiedy kupiłam.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości