|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
Liluś wszystko wynagrodzi.. już niedługo ![]() |
|
|
|
|
#4622 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Cytat:
ja odmówiłam koleżance, która ślubuje 22.06...strasznie mi szkoda, że mnie nie będzie..ale na ślub pojedziemy.I też mi się wydaje, że najlepiej od razu powiedzieć jak jest Oliath trzymaj się... |
|
|
|
|
#4623 |
|
Rozeznanie
|
zdecydowałam się na wózek
będzie kadex trendy z tej stronki http://www.kadex-poland.pl/ tylko kolorystykę muszę z prod. wynegocjować jak się nie uda to chcę jak na zdj 1 a jak się uda to kolor z innego modelu nr 2
"dziecko to taki szczęśliwy początek człowieka" Edytowane przez Niunia20 Czas edycji: 2013-06-03 o 16:44 |
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
![]() I leje, grzmi... a na dodatek ząb mi sie ukruszył, dobrze ze mam pozwolenie i w środe odwiedzam dentyste |
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Oliath, też sobie pajacuję, żartuję ale czuje ze moment i bede ryczec... boje sie kolejnych dni ciążowych co jeszcze wylizie z kąta. czasem siedze jak na minie...
|
|
|
|
#4626 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co, chętnie Wam oddam trochę tego Gdańskiego słońca!!
Chciałabym żeby było tak max ze 25 stopni a tu nawet nie wiem ile jest bo mi się termometr tak nagrzał że pokazuje 40 ![]() Stopy to mam już jak u Hobbita nawet w japonki mi ciężko je włożyć Wrzuciłam fote do klubu Jak to mój mąż powiedział "UWAGA FOKA"
08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś Rośnij kruszynko rośnij Edytowane przez Guuusiaa Czas edycji: 2013-06-03 o 16:51 |
|
|
|
#4627 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 c
Cytat:
![]() Mnie też zgaga dobija już. Najgorsze, że malox nie pomaga, zmieniłam na rennie ale też już ledwo daje radę, zimne mleko pomaga na parę minut... Masakra:banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
ja jeszcze w chwilach najgorszego kryzysu pije nakretke gavisconu i pomaga na dluzej, ale ze to paskudztwo cholerne to zostawiam na naprawde podbramkowa sytuacje.
|
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
Cytat:
|
|
|
|
|
#4630 |
|
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.14!
Witam sie, brzuchatki
Postaram sie Was poczytac i nadrobic wieczorkiem, dzis mialam duzo pracy i dopiero wracam do domku totalnie pozbawiona energii. dla wizytujacych i duze dla nowych tygodni Do uslyszenia wieczorem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
mysle, ze wiekszosc tak ma. Ja np, nie wyżalam sie ze wszystkich swoich dolegliwości, ale czasami potrzebuje sie uzewnetrznic. A tak to przewaznie mężowi płacze w rekaw.
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
zgadza sie... ja albo placze albo chodze tak poirytowana przez te dolegliwosci, ze burcze na Tz a potem mam wyrzuty sumienia... po prostu zmeczenie nas dobija, to oczekiwanie.
|
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Idę posprzątać dom-na doła (i kaca) najlepsza praca
|
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Cytat:
Dziękuje kochane za rady ale obawiam się, że jedyne lekarstwo na moja MEGA zgagę to już tylko poród ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak się dziś narobiłam, że ledwo chodzę. Ja nie wiem co to będzie za kilka lat. Będę tak narzekać i marudzić jak moja babcia?
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie
Cytat:
![]() Wiecie, ze nie ma juz M jak Milosc? I Klanu. Nie mam co ogladac ![]() Dzis z miłych rzeczy - przyszedł otulaczek jest bardzo fajny, i dostalam wypłate |
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobietki.ja odrobilam sie w 1/10... ale tyle ciuszkow ma moje dziecko niewiem z kad wogole lol dwa prania wyprane i sie suszy
jutro prasowanko i nastepna tura ale ogarnelam juz troche itp jakos to zaczyna wygladac..wsumie to siadlam teraz na lajcie w miekkim fotelu i mloda dostala korby lol hahaha jeszcze dzis musze podjechac w pare miejsc i wieczorem mam nadzieje ze sie zrelaksujemy odpale wizaz i nadrobie was brakuje mi spamu:-P mam nadzieje ze wybaczycie mi:-P doczytalam tylko ze Domi miala sexik gratulujeeeee )))
|
|
|
|
#4640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieszkał na wsi pod Strzelinem, tam ma całą rodzinęWidzisz, szkoda, że się wcześniej nie wygadałam ![]() Cytat:
Tak to już jest, że córka zawsze będzie przy matce, a syn odfruwa z inną kobietą i za inną jest odpowiedzialny, naturalna kolej rzeczy. Też mam nadzieję, że będę fajną teściową ![]() Miałam super przykład w postaci mamy ex tż - boska kobieta, mój wzór do naśladowania. Ale zobaczymy, jak wyjdzie w praniu ![]() Obejrzałam najnowszy odcinek Gry o tron i pobeczałam się jak durna, taki okropny był ależ ja się cieszę, że żyję w takich a nie innych czasach, brrrOgarnęłam chałupkę, obiad czeka na wstawienie, bo już 2 razy zaczęłam gotować ziemniaki, a TŻ pisał, że nie zdąży na czas i będzie później, a nie chcę serwować mu odgrzewanych ziemniaków, ani tym bardziej jeść sama ![]() Może koło 18 się pojawi
|
|
#4641 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co porabialiście ciekawego? Cytat:
Ślę buziaka żeby Ci się trochę lepiej zrobiło!Cytat:
Myślę, że każda z nas żeby Cię odciążyć wzięłaby chociaż po jednej dolegliwości i z nią była do konca ciąży żeby Ci było chociaż trochę lżej! Lilo Ci to wynagrodzi, a po porodzie wszystko wróci do normy, jeszcze chwila, jeszcze moment! Cytat:
![]() Cytat:
ukłony w Twą stronę ![]() zaraz wyciągam białe rzeczy Bezika z pralki i mam zamiar uporządkować trochę szafę żeby mu powoli trochę miejsca zacząć szykować ![]() po podliczeniu jego ubranek okazało się, że mamy 100 sztuk do 6msc włącznie jest zaopatrzony, a ja i tak pewnie mu coś jeszcze kupię, no co za dziecko
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
Edytowane przez enlevee Czas edycji: 2013-06-03 o 17:28 |
|||||||||
|
|
|
#4642 |
|
Wtajemniczenie
|
powiedzcie mi czy obnizyly Wam sie juz brzuchy? w ogole jak to mozna poznac??? ja chyba dzisiaj mialam skurcze troche bo mnie bolalo w dole brzucha tak dziwnie.... juz sie zaczelam bac
|
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe jak tam Perse po wizycie, dałaby jakis znak
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
|
|
|
|
#4644 |
|
Raczkowanie
|
tak sobie was poczytuje i myslalam ze dzis juz bedzie nowy watek a tu zwolniło ostatnio
witam sie w 34 tyg byłam dzis na wizycie u ginekologa i naszczescie mały sie obrucił od poprzedniego razu i juz wazy 2,6kg ale niestety zmartwiłam sie bo lekarz po raz pierwszy zauwazył ze szyjka macicy sie skrociła do 2,8cm i kazał sie oszczedzac czy wam tez juz zaczeła sie szyjka skracac?
|
#4645 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty latasz tu i tamCytat:
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2013-06-04 o 17:04 |
||
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
kto sie.zna to prosze.o odpowiedz
![]() pod tapeta na scianie mam jasniutki rozowy kolor jak chce to pokryc jakims bardzo jasnym kolorem (takim jak koedys na zdjeciach wklejalam) to powinnam przelamowac przegruntowac czy cos na jasno i dopoero kolor czy pokryje ladnie i nie zmieni odcienia ? |
|
|
|
#4647 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Ma
Cytat:
![]() Wczoraj miałam swój pierwszy bolesny skurcz, dociera do mnie, że już coraz bliżej ![]() Cytat:
![]() Przypominałaś mi, że też kupiliśmy ostatnio otulaczek ale zapomniałam się pochwalić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. gdybyś była z nami na bieżąco to byś wiedziała, ze niektórym dziewczynom szyjka sie skróciła w tym mnie.Jeszcze nie ma tragedii z Twoja szyjka, gdyby była poniżej 2,5 to bys mogła sie bardziej martwić. Po prostu sie oszczędzaj, nie dźwigaj, nie chodź bez potrzeby. Leż i odpoczywaj a na pewno dotrwasz ![]() 3. za tygodnie jestes juz bliziutko
|
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

Liluś wszystko wynagrodzi.. już niedługo 
[COLOR="Silver"]
ja odmówiłam koleżance, która ślubuje 22.06...strasznie mi szkoda, że mnie nie będzie..ale na ślub pojedziemy.

nawet w japonki mi ciężko je włożyć 

dla wizytujacych i duze
dla nowych tygodni 

No i wtrącać się też nie mam zamiaru- owszem lubię sobie podyskutować z mężem co zrobiliśmy w sytuacji osoby X czy Y ale nigdy nie pytana, tak sama z siebie nie wyrażam tej opinii publicznie. Każdy robi tak jak uważa 

do 6msc włącznie jest zaopatrzony, a ja i tak pewnie mu coś jeszcze kupię, no co za dziecko