|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
a ja polecam "Luther", mega, mega ciężki kryminalny, psychologiczny serial, ale zaj.ebisty. Najlepszy jaki do tej pory oglądaliśmy, ale mogę przełknąć tylko jeden odcinek na parę dni, tak mi siada na psychę
![]() która pisała o kochankach??? Oglądałam w ciąży, ale jak brakło mi napisów to olałam i nawet nie wiem, na którym odc skończyłam, ale genialny serial
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki !!! ![]() SIlver! zabierzcie nas ze sobą na wakacje
|
|
#3693 |
|
Zadomowienie
|
Black, ostatnio czytałma fajny artykuł o kościele. To jest instytucja, w której obraca się ogromne pięniądze, jakie nam się nawet nie śnią. Proboszcz w bogatej parafii zarabia nawet 9 tysi, a w biednej i 900zł , bo ludzi mało na wiosce, a połowa niewierząca, a Ci, co do kościoła chodzą to nie dają, bo zwyczajnie nie mają. Padł pomysł, by ci najbogatsi wspomagali te najbiedniejsze parafie, gdzie 4 śluby w roku, 5 pogrzebów, kilka chrztów. wiesz, stworzenie takiego systemu jakby. Ale jak myslisz, kto najbardziej protestuje? Ci co mają wille Bóg wie gdzie, dobre samochody. a "awans" na proboszcza w bogatej parafii kosztuje ok 20 tys. Zrzuca się cała rodzina, no to potem musi sobie taki jakoś ten hajs odzyskać, nie?
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Co do seriali, ja się wkręciłam w wakacje w Kryminalnych Ostatnio oglądaliśmy Czas honoru. Super. o gossip girl, sex&the city czy gotowych na wszystko to nie wspominam, bo to każdy zna |
|
|
|
#3694 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe co będzie w nocy robił? Oby tez spał Cytat:
Ja pisałam o Kochankach. Tylko którą ty wersie oglądałaś? Jest brytyjska i amerykańska. Ja oglądałam angielską i wszystkie odcinki są z lektorem, bo premiera była wcześniej niż w USA. Ty pewnie brytyjską widziałaś, skoro napisów nie było
|
|
#3695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() GRATULUJE ![]() Cytat:
Moja to chyba nigdy nie nauczy się w dzień spać. Dziś zrobiła sobie JEDNĄ drzemkę. Od 11.15 do 11.45!!!! SZAŁ! Więc wyobraźcie sobie jaka już jest marudna, zmierzła ze zmęczenia! Nadrobiłam. Wybaczcie że tak mało cytowałam ale naprawdę moje dziecko dziś nie daje mi chwili na odpoczynek
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz - ale najbogatsze rodziny, czy najbogatsi księża?
Misia - sorry, ale "żal.pl", głupota i policjant idiota. Tyle na ten temat. |
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
charlizz, gratulacje
na razie wszystkie fotki ma mąż na służbowym, a właśnie pojechał po lodówkę, okap i panele do kuchni wam też wcięło ikonkę : love : ? ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Insolito, tą wersję http://www.filmweb.pl/serial/Kochanki-2008-438667 absolutnie genialna, ale widzę, że dalej napisów nie ma z tego co kojarzę próbowałam nawet angielskie ściągnąć i nie było.I uwielbiam ich wymowę, zwłaszcza imienia jednej laski - Sobhią ![]() Silver, mój śpi co 2godzinki po 30- 40 min. No ale teraz padł, chyba przez tą pogodę. Oby w nocy spał
|
#3698 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja bym powiedziała żal.RU , bo nawet nie PL Cytat:
|
||
|
|
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Charlizz, "żal.ru"
NIGDY bym nie wiozła Oliwy bez fotelika. No czysta głupota...A co księży, no to wiadomo. Raczej mało który jest bezinteresowny, a jak przychodzi do pieniędzy w dużych ilościach, to już w ogóle.
|
|
|
|
#3700 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na fb jest profil matek I kwartału napisz tam może coś Ci doradzą [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41129833]Zaraz doczytam, tylko napiszę - Dorotka po szczepieniu, trochę płaczu ale mleczko mamy ukoiło ból od razu się dossała. Waga 7450, czyli ok. 80centyla, wzrost 70cm... wyskoczyła poza siatki centylowe [/QUOTE] dla DorotkiCytat:
moje malenstwo spalo 3,5 godziny a teraz znowu kaszelek troche wrocil dalam Jej o 14 ibum 1,25 mg bo to forte i cebion no i zakropilam noska, nie kapie Jej dzisiaj, [/B] dziewczyny czy ktora z Was robila zabieg Encanto czy ecanto na włoski, jak karmię piersią to mogę zrobić, chyba tak co? |
||
|
|
|
#3701 |
|
Zadomowienie
|
a Głódź?! Ten to już w ogóle nie odróżnia hajsu swojego od majątku kościelnego. W dodatku pijaczyna z niego i awanturnik. W ogóle spoko, że nikt mu zaszkodzić nie może, kościół to jedna wielka mafia, bez kitu
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3702 |
|
Lurker ;)
|
Aaaa co do seriali, ogladalam 90210( sentyment do starej wersji, nowa nie ma nic wspolnego procz nazwy i jakis malych ☠☠☠☠☠☠☠ek). Namietnie ogladam "Pamietniki wampirow"
![]() Jakos mam slabosc do tych gowniarzerskich seriali Taka odskoczna od codziennosci Ps. Nie wiem o co lazi ludziom, ale oni caly czas mierza mojego TZa. Ta baba co palnela o czapce tez. OCB?
|
#3703 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj bidulka ![]() a cóż to za cudowny zabieg na włosy, hmmm???
|
|
|
|
|
#3704 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej kobitki
![]() Ja chyba nic nie napiszę, bo jestem już padnięta, ale wrzucam za to fotkę 3 lasek... kojarzycie? |
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Djerba, Nawijka i Ty, ale ta Pani po lewej, to kto to jest?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
ta Pani po lewej to nomen
![]() ![]() ![]() fajnie laski, kurczę, Śląsk, do kupy się zbieramy!!! Tylko ta pogoda Kasia, tak pięknie dzisiaj było u was?! szok!!!
|
#3707 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez, ale rzadko mam te przyjemnosc niestety ![]() Cytat:
I zwykle rodzic taki dumny idzie, a nie wie, jakia krzywde dziecku wyrzadza. Cytat:
Witamy w naszych skromnych progach ![]() Co do seriali - ja nie ogladam, bo za szybko sie wkrecam ![]() Chociaz "Przyjaciol" kocham miloscia bezgraniczna. Lubilam tez "Kryminalnych". charlizz, gratulacje!! |
|||
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
To Nomen? Ahaaaa.
Śliczna jesteś.
|
|
|
|
#3710 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ano się wypogodziło bo rano było brzydko ![]() szkoda, że Śląsk tak daleko bo z chęcią bym się z Wami wszystkimi spotkała |
|
|
|
|
#3711 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratulacje! Cytat:
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wlasnie wcinam kolacje i postaram sie cos nadrobic... Moje dziecko zrobilo sobie dzis noc od 18.15 tyle ze bez jedzenia ostatnio jadl o 16 takze w kazdej chwili moze sie obudzic
no nic moze mi sie uda
|
#3713 |
|
Lurker ;)
|
Nomen mam nadzieje, ze sie nie obrazisz ale musze to napisac : cycki
Jakbym miala taki biust ![]()
|
|
#3714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez mialam od zawsze i nagle po porodzie mi sie odmienilo .. ogladalam Pamietniki Vampirow i 90210 miedzy innymi a teraz nie moge na nowo sie w nie wkrecic .. nie interesuja mnie
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Moja Blanka Zasnela o 19.45,myślałam że na noc,Położyłam się obok niej do łóżka a tu psikus,obudziła się i gotowa do zabawy.
A chciałam iść spać wcześniej żeby nadrobić poprzednia noc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3716 |
|
Wtajemniczenie
|
Lady to Ty nianie z Białegostoku kupiłaś? Było mi powiedzieć to bym Ci odebrała i wysłała
No chyba że się bałaś że Ci sprzątnę sprzed nosa, hahah Calawdeszczu, meduzza, silver, insolito - wstawiłam fotki ślubne do klubu ehhh kiedy to było
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-06-03 o 20:34 |
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane, jeju ile mam nadrabiania.
My już po chrzcinach, msza przepiękna, chyba pierwszy raz w życiu tak mi się podobała msza.. na dodatek trwała prawie 2 godziny bo przyjechala jakas grupa z Hiszpanii i msza byłą prowadzona w 3 językach, super, postanowiliśmy z tztem chodzić co niedziela do koscioła ;p Acha, Amelke chrzcił czarnoskóry, bardzo sympatyczny ksiadz, i jak robił jej znak krzyża to prawie się popłakałam jakos tak mnie to bardzo wzruszyło...przyjęcie baaaaaaaaardzo udane wróciliśmy po 23 : D a ja o 8 rano egzamin, licze ze bedzie 2 termin bo nigdy nie napisalam tylu głupot No i przed chwilą bylismy ogladac mieszkanie, mega mini 27 metrów ale damy rade, bierzemy je, na poczatku lipca bedziemy sie wyprowadzać i wprowadzać tylko nie wiem, gdzie ja wózek pomieszcze
|
|
#3718 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3720 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ponoć lepsza od amerykańskiej, którą ja widziałam W USA dopiero jeden sezon był i nie wiem czy będą kolejne A ty do którego sezonu oglądałaś, bom ciekawa paru rzeczy? Cytat:
![]() Cytat:
A gdzie dzieciaki pochowałyście? Piękne młode mamy
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.

nie wiem jak to ogarnęłam

Moja to chyba nigdy nie nauczy się w dzień spać. Dziś zrobiła sobie JEDNĄ drzemkę. Od 11.15 do 11.45!!!! SZAŁ! Więc wyobraźcie sobie jaka już jest marudna, zmierzła ze zmęczenia!

NIGDY bym nie wiozła Oliwy bez fotelika. No czysta głupota...
od razu się dossała. Waga 7450, czyli ok. 80centyla, wzrost 70cm... wyskoczyła poza siatki centylowe

no nic moze mi sie uda
Jakbym miala taki biust