Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13 - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-03, 19:40   #2731
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
mam ta druga z koronka, tez wam pokazywałam, bedę wypożyczać z salonu

no jadę sobię lewym pasem a tu nagle stary dziad z prawego pasa czy skądś (skąd on się w ogóle urwał to ja nie wiem) postanowił sobie skręcić w lewo więc oczywiście w niego uderzyłam, miał przyczepkę i ja uderzyłam w tą przyczepkę. Nie mam w ogóle opony, cały przód rozwalony, no masakra, ledwo zjechałam na stację która byla na szczescie tylko kilka metrów dalej, wracam na miejsce zdarzenia i widze ze facet sobie jedzie ! No to ja juz w bek i telefon do TŻa, ze miałam stłuczkę dośc powarzna (cos mi ciekło w ogóle z tego auta) a fatet sobie pojechał w ogóle i mnie olał Potem facet wrócił nawrzeszczałam na niego, zwyzywałam jak to ja, policja przyjechała i oczywiście ja dostałam mandat jako, ze ten wjezdrzający w tył zawsze dostaje mandat a nie winny co najlepsze ten facet wrócił już bez tej przyczepki i ja mowie o tym policjantowi, ze miał przyczepkę a teraz jej nie ma to policjant sie go pyta czy jechac z przyczepka a ten sie zapiera, ze nie i uwaga "ja jechałam samochodem a nie przyczepa" ja oczywiście na całą stację "ku**a co ze debil" i w bek... auto odholowane dobrze ze chociaż ten gość co holował był bardzo w porządku też stwierdził ze facet cos kręcił z ta przyczepka i specjalnie objechał jeszcze okolice zeby zobaczyc gdzie ja mogł zostawic... ogólnie dostałam mandat, 6pkt. karnych i nic mi nie jest... poza tym, ze teraz nie ma czym jeździc do pracy a za naprawe tego musze niexle wybulić :/
ojejku ;/ co za facet! ;/ dobrze, że Tobie się nic nie stało ale teraz mandat, naprawa, same koszty ;/

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 19:40   #2732
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
mam ta druga z koronka, tez wam pokazywałam, bedę wypożyczać z salonu

no jadę sobię lewym pasem a tu nagle stary dziad z prawego pasa czy skądś (skąd on się w ogóle urwał to ja nie wiem) postanowił sobie skręcić w lewo więc oczywiście w niego uderzyłam, miał przyczepkę i ja uderzyłam w tą przyczepkę. Nie mam w ogóle opony, cały przód rozwalony, no masakra, ledwo zjechałam na stację która byla na szczescie tylko kilka metrów dalej, wracam na miejsce zdarzenia i widze ze facet sobie jedzie ! No to ja juz w bek i telefon do TŻa, ze miałam stłuczkę dośc powarzna (cos mi ciekło w ogóle z tego auta) a fatet sobie pojechał w ogóle i mnie olał Potem facet wrócił nawrzeszczałam na niego, zwyzywałam jak to ja, policja przyjechała i oczywiście ja dostałam mandat jako, ze ten wjezdrzający w tył zawsze dostaje mandat a nie winny co najlepsze ten facet wrócił już bez tej przyczepki i ja mowie o tym policjantowi, ze miał przyczepkę a teraz jej nie ma to policjant sie go pyta czy jechac z przyczepka a ten sie zapiera, ze nie i uwaga "ja jechałam samochodem a nie przyczepa" ja oczywiście na całą stację "ku**a co ze debil" i w bek... auto odholowane dobrze ze chociaż ten gość co holował był bardzo w porządku też stwierdził ze facet cos kręcił z ta przyczepka i specjalnie objechał jeszcze okolice zeby zobaczyc gdzie ja mogł zostawic... ogólnie dostałam mandat, 6pkt. karnych i nic mi nie jest... poza tym, ze teraz nie ma czym jeździc do pracy a za naprawe tego musze niexle wybulić :/
nasuwają mi się tylko słowa, które są tu ocenzurowane.....

a może są jakieś nagrania z tego zdarzenia..?

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 19:40   #2733
201605100
Konto usunięte

Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

Cytat:
Napisane przez szklaneczka25 Pokaż wiadomość
Pochwalę się
mamy zespół i mają wokalistke
ja najbardziej cieszyłam się jak zespół znalazłam wydawało mi się, że to najtrudniejsze zadanie
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 19:45   #2734
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
słyszałyście o tym?
http://beatajalocha.pl/
jeny slyszałam o tym wypadku ale nie o tej dziewczynie.. masakra.. nie wiem na ile uda się ją zrehabilitować jak miała przerwany rdzeń

moniczka,dobrze że jesteś cała
dziewczyny u mnie taka cudna pogoda.. wietrzyk i słońce.. prawie jak nad moim ukochanym morzem

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 19:45   #2735
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Z OC naprawia się samochód poszkodowanego.
Sprawca naprawia z własnej kieszeni, lub jeśli ma wykupione (nieobowiązkowe) AC, które zazwyczaj trochę kosztuje, to wtedy z AC.
Jeśli nie ma, no to niestety - gotówka..

Ja bym nie przyjęła mandatu.

O ile oczywiście wyglądało to tak, jak zostało opisane, bo coś dziwne mi się wydaje, że się policja nie zainteresowała brakiem uszkodzeń na jego aucie / uszkodzeniami nie pasującymi do kolizji
dziękuję za sprostowanie w sumie jeżdżę już parę lat, a cały czas myślałam, że oba samochody są z OC naprawiane ;D

a co do takich 'majstrów' - raz przyszedł nam jeden majster założyć internet i tak wiercił w ścianie, że wywiercił dziurę w ościeżnicy nowiutkich drzwi. tż tak na niego nakrzyczał, że aż mi było chłopaka szkoda. no ale kurde, całe drzwi do wymiany były...
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 19:57   #2736
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
moniczka_90 Ale jak to? Skoro walnęłaś mu w przyczepkę, ty masz samochód skasowany a co z jego samochodem? Skoro twierdzi, że nie miał przyczepki, czyli musiałaś mu w auto wjechać, więc gdzie ma ślady uderzenia na aucie??
potem sie przyznał ze miał przyczepkę i to chyba tylko dlatego, ze ten holownik (taki młody i ogarnięty i chyba od początku stał po mojej stronie) przyjrzał sie jego samochodowi i widział smar na tym takim co sie przyczepę zaczepia, generalnie widać było, ze miał ta przyczepę. Jego jedyne uszkodzenie to jest małe wgniecenie chyba własnie od tej przyczepy, tak jakby sie odbiła trochę od jego auta i tyle. Policja mi pokazała tez papiery z tej przyczepy bo zaczęliśmy sie czepiac, ze mógł ją odpiąć bo mogła być niezarejestrowana czy coś ale teoretycznie wszytsko ok, pytanie tylko co w niej miał i pytanie tylko czemu policja nie kazał mi jechac obejzec ta przyczepe tylko sami pojechali... może w łape dostali, cholera wie ale zaczynam żałować, ze w ogóle pozwoliłam mu zadzwonić na policję bo przynajmniej mandatu bym nie dostała :/ teraz tylko chcemy jechac z TŻ i ładnie poprosić pracowników stacji zeby nam udostepnili zapis z kamer i jakby było uchwycone to wtedy możemy się sadzić.

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
moniczka_90 kurde ale masakra z tą stłuczką! Dobrze że Tobie nic się nie stało!
Ale powiem Ci, że facet wykorzystał sytuację że jesteś sama. Może gdyby zamiast Ciebie był młody facet to skończyłoby się inaczej.
Ja kiedyś miałam sytuację, że przyszli kolesie do naprawy pralki. Pytam na początku ile to będzie kosztowało, a jeden z nich: no nie wiem, zobaczymy co się popsuło i będziemy wyceniać... Mówię że chciałabym wiedzieć bo nie wiem czy mnie stać na naprawę. Kolesie pooglądali, wyjęli lutownicę i widzę że coś się zaczyna dziać, więc znowu pytam o cenę, a ten jeden: spokojnie, to mała usterka, zobaczymy czy da sie od razu naprawić.
No i efekt końcowy był taki, że przylutowali jeden element i koleś zażyczył sobie za to 250 zł!!! To ja że przecież miał mi powiedzieć itd. No a oni że tak wyszło, udało się naprawić i że mam płacić bo inaczej pralkę zabierają. Nie miałam wyjścia, ja jedna a ich dwóch.
Od tamtej pory NIGDY nie wzywam fachowców jeśli wiem że nie będzie TŻ-ta w domu.
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 20:33   #2737
Verunka
Zadomowienie

Moniczka masakra, dobrze, ze nic Ci sie nie stało, ale historia kosmiczna, tez miałabym niezłego nerwa, jak tacy ludzie mogą po ulicach jeździć... Czasem mam wrazenie, ze niektórzy specjalnie prowokują takie sytuacje, zeby wyłudzic odszkodowanie, bo np byli juz stuknieci, no to teraz sobie za czyjes OC naprawia zderzak czy cos...

Dziewczyny a co myslicie o takiej sukni: http://sales.madonna.pl/la-sposa-suknia-fanal/
dobrze by mi było? mierzyłam ją, nie mam foto, podobała mi sie juz dawno, ale odrzuciłam bo rybka... a teraz kurcze nie wiem, moze w takiej by mi było dobrze? tu są fotki 'na żywo' http://allegro.pl/listing/listing.ph...la+sposa+fanal

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 20:39   #2738
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Moniczka masakra, dobrze, ze nic Ci sie nie stało, ale historia kosmiczna, tez miałabym niezłego nerwa, jak tacy ludzie mogą po ulicach jeździć... Czasem mam wrazenie, ze niektórzy specjalnie prowokują takie sytuacje, zeby wyłudzic odszkodowanie, bo np byli juz stuknieci, no to teraz sobie za czyjes OC naprawia zderzak czy cos...

Dziewczyny a co myslicie o takiej sukni: http://sales.madonna.pl/la-sposa-suknia-fanal/
dobrze by mi było? mierzyłam ją, nie mam foto, podobała mi sie juz dawno, ale odrzuciłam bo rybka... a teraz kurcze nie wiem, moze w takiej by mi było dobrze? tu są fotki 'na żywo' http://allegro.pl/listing/listing.ph...la+sposa+fanal
wiesz co nie wiem czy byloby ci dobrze, ale pasuje do wysokich,szczuplych dziewczyn to ty? jak tak to bedzie ci dobrze

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 20:44   #2739
anannke
Zakorzenienie

Witajcie nadrobiłam was w ramach relaksu po dzisiejszym męczącym dniu. Padam na ryjek ze zmęczenia...

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Ja mam 28 lat, tż 25. Mieszkamy od siebie ok 45 km ale widzimy się prawie codziennie- albo on u mnie albo ja u niego. Poznaliśmy się w klubie i już na 3 spotkaniu wiedzieliśmy, ze chcemy być razem. Jesteśmy parą 6 m-cy więc wiele osób ( wszystkie są z forum) bardzo negatywnie podchodzi do naszych zaręczyn i ślubu, jednak gdybyśmy nie byli pewni to byśmy nie podjęli takiej decyzji. Wczoraj została ustalona konkretna data ślubu- 04.10.2014- dokładnie 6 lat po mojej siostrze
Witaj macie moją upatrzoną datę ale niestety musiała zostać zmieniona bo już była zajęta

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny a wogóle ile czasu po ślubie planujecie miec plener?? ja się zastanawiam jak to jest, czy mi wiązanka ślubna dotrzyma do pleneru
Hmm chciałabym jakoś w miarę się uwinąć tak żeby potem jechać na 2 tygodnie w podróż poślubną - jeśli tylko będzie nas na to stać

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
ja mam 6z czego jeden zintegrowany z 11przedmiotow.. umieram.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
o matko a co to za cudo egzamin zintegrowany

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że ja się nie mogę doczekać ślubu po tym weselu, na którym byliśmy

W ogóle to miałam w kościele szklane oczy. Nie jestem wierząca, więc nie chodziło o sakrament, ale ksiądz tak ładnie mówił: że małżeństwo musi się wspierać, że trzeba dużo rozmawiać, że trzeba rozwiązywać swoje problemy najpierw samemu, przy dużej ilości rozmów, zaufania, życzliwości dla siebie, że trzeba być ze sobą w dobrych chwilach i złych..
A że my się ostatnio trochę kłóciliśmy, to też trafiło do mnie mocno
Super jest jak ksiądz tak dopasuje kazanie i umie wygłosić coś ładnie o miłości raz się spotkałam że kazanie na ślubie było bardziej polityczne i takie swoje mądrości księdza były na ten temat . wszyscy byli zniesmaczeni

Cytat:
Ja z tż ostatnio przeżywam wielką miłość W ogóle się nie kłócimy, ja widzę, że trochę wyluzowałam po przeczytaniu jednego artykuły na necie, który dał mi do myślenia i jest lepiej Mój tż bardzo się zmienił co do spędzania czasu z teściową . Ostatnio max 30 min z nią siedzimy a to zazwyczaj jak czekamy na drugie danie po zjedzeniu rosołu Chodzimy często na spacery, oglądamy filmy na osobności wczoraj kupiliśmy lody i usiedliśmy za jego domem w lasku na ławce... było fajnie. Tż jest chyba bardziej czuły
Cieszę się bardzo że jest lepiej

Cytat:
Napisane przez uaoo Pokaż wiadomość
Ja bym chciała, aby dziecko szło z obrączkami, albo np. rzucała przed nami kwiatki. Mogę na to sobie pozwolić, bo to moja córka by szła, nie wyobrażam sobie, aby szedł ktoś inny. Albo ona albo żadne inne dziecko. No ale nie wiem czy da radę, będzie miała wtedy niecałe 3 latka.
No to to rozumiem i uważam że jest to bardzo ładne - rodzinka w komplecie. Ale "wypożyczanie" dzieci od rodziny? nie dla mnie...

Cytat:
a tak poza tym to wpłaciłam całość za sukienke wracam i co ? i miałam wypadek, własnie wróciłam ze szpitala i nie wiem jak ja to rodzicom powiem
bardzo współczuję... eh masakra...

Cytat:
Mój tata miał podobną sytuację jadąc dwupasmówką. Gościu lewym pasem, wyprzedził mojego tatę i przed samą maską zjechał na prawy pas po czym gwałtownie zahamował. W ten dzień strasznie padało mój tata nie zdążył zahamować, wjechał mu w tył. Mój tata opisał policjantowi jak to było, ale policjant stwierdził, wina mojego taty bo nie zachował odpowiedniej odległości. Nie miał nawet szans, gościu wepchał mu się przed maskę po czym gwałtownie zahamował Dostał też wtedy mandat, punkty karne a moją siostrę przez tydzień głowa bolała, niewielki wstrząs mózgu. W samochodzie uszkodziła się belka która trzyma okno i drzwi. Temu kolesiowi co jechał busem nic się nie stało.

Dobrze, że z Tobie nic się nie stało
niestety ludzie są w ogóle bez rozumu! jeżdżą jak wariaci i tylko się cieszą że im się upiekło zamiast pomyśleć że następnym razem to oni komuś do du.py wjadą albo może być jeszcze coś gorszego. Kompletny brak wyobraźni!

Cytat:
moniczka_90 kurde ale masakra z tą stłuczką! Dobrze że Tobie nic się nie stało!
Ale powiem Ci, że facet wykorzystał sytuację że jesteś sama. Może gdyby zamiast Ciebie był młody facet to skończyłoby się inaczej.
Ja kiedyś miałam sytuację, że przyszli kolesie do naprawy pralki. Pytam na początku ile to będzie kosztowało, a jeden z nich: no nie wiem, zobaczymy co się popsuło i będziemy wyceniać... Mówię że chciałabym wiedzieć bo nie wiem czy mnie stać na naprawę. Kolesie pooglądali, wyjęli lutownicę i widzę że coś się zaczyna dziać, więc znowu pytam o cenę, a ten jeden: spokojnie, to mała usterka, zobaczymy czy da sie od razu naprawić.
No i efekt końcowy był taki, że przylutowali jeden element i koleś zażyczył sobie za to 250 zł!!! To ja że przecież miał mi powiedzieć itd. No a oni że tak wyszło, udało się naprawić i że mam płacić bo inaczej pralkę zabierają. Nie miałam wyjścia, ja jedna a ich dwóch.
Od tamtej pory NIGDY nie wzywam fachowców jeśli wiem że nie będzie TŻ-ta w domu.
to prawda.. jak widzą dziewczynę młodą to myślą że byle kit wcisną i jeszcze każą płacić jak za woły. Trzeba walczyć o swoje a nie dawać się fachowcom od siedmiu boleści. U mnie w domu była taka sytuacja że koleś co robił nam przeróbkę instalacji wodnej źle podłączył wężyki do pieca (zamienił ze sobą dwa) i piec nie działał. Myśleliśmy że się zepsół - pytaliśmy go o to to że wszystko było dobrze że to na pewno coś z piecem i trzeba wezwać faceta z ich serwisu. Wezwaliśmy, przyjechał, stwierdził że są zamienione wężyki, zamienił je (trwało to może minutę) po czym skasował sobie 50zł za dojazd(z 15km) i 50zł za przegląd pieca

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 20:48   #2740
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Witam, cały dzień neta nie było. Może to i dobrze, bo mam urwanie głowy. W piątek mamy Dzień j.niem. i prezentacja wyników projektu, który wymyśliłyśmy dzieciakom. Oby wszystko dobrze poszło.

Jutro po pracy jadę powtórzyć po pół roku cyto. Mam nadzieję, że już nie ujrzę 3 gr. i że wszystko będzie dobrze.
Zaraz się kładę, bo jak co wtorek pobudka o 3.45. Nie lubię tego!
Dobrej nocki

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 20:53   #2741
justynkie
Wtajemniczenie

Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13

A ja leżę już w łóżku, w nocy mało spałam przez te poparzenia słoneczne, teraz TŻ nasmarowal mnie żelem chłodzącym i leżę na brzuchu rozwalona.
Ku przestrodze na przyszły rok: jak macie jasną karnację jak ja to bez filtra 50 ani rusz. Postaram się załączyć zdjęcie skwarki ale nie wiem czy się załączy w tej aplikacji mobilnej.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1370285600924.jpg (40,3 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1370285627647.jpg (63,4 KB, 26 załadowań)

Edytowane przez justynkie
Czas edycji: 2013-06-03 o 21:02
justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 21:04   #2742
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Witam, cały dzień neta nie było. Może to i dobrze, bo mam urwanie głowy. W piątek mamy Dzień j.niem. i prezentacja wyników projektu, który wymyśliłyśmy dzieciakom. Oby wszystko dobrze poszło.

Jutro po pracy jadę powtórzyć po pół roku cyto. Mam nadzieję, że już nie ujrzę 3 gr. i że wszystko będzie dobrze.
Zaraz się kładę, bo jak co wtorek pobudka o 3.45. Nie lubię tego!
Dobrej nocki
Oby było dobrze! A powiedz mi czy przy 3gr rutynowo jest powtórka cytologii co pół roku? Czy dopiero teraz zakończyłaś jakieś leczenie ewentualne?
Stary 2013-06-03, 21:06   #2743
KasiaK_080290
Zadomowienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4113456 8]u mnie nowe posty na stronie wlasciwie to 3 nowe [/QUOTE]

już zaglądałam i czytałam
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 21:08   #2744
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
A ja leżę już w łóżku, w nocy mało spałam przez te poparzenia słoneczne, teraz TŻ nasmarowal mnie żelem chłodzącym i leżę na brzuchu rozwalona.
Ku przestrodze na przyszły rok: jak macie jasną karnację jak ja to bez filtra 50 ani rusz. Postaram się załączyć zdjęcie skwarki ale nie wiem czy się załączy w tej aplikacji mobilnej.

ojojoj, w Zielone swiątki załatwiłam się dokładnie tak samo ale już mi skóra zeszła i jest dobrze także musisz to jakos wytrzymac
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 21:09   #2745
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Oby było dobrze! A powiedz mi czy przy 3gr rutynowo jest powtórka cytologii co pół roku? Czy dopiero teraz zakończyłaś jakieś leczenie ewentualne?
Zakończyłam leczenie infekcji, która nie miała żadnych objawów i wykryła ją wówczas dopiero cytologia. Po leczeniu miałam się zgłosić po pół roku i teraz oczywiście umieram z nerwów, bo wyniki dopiero za ok. 3 tygodnie od jutra będą.

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 21:10   #2746
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
już zaglądałam i czytałam
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 21:12   #2747
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

o kurcze, biedactwo! nieźle cię poparzyło...

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

myha a podasz jeszcze raz linka? bo nie zapisałam
Stary 2013-06-03, 21:13   #2748
Konto usunięte

www.taknazawsze.pl prosze bardzo
Stary 2013-06-03, 21:14   #2749
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Zakończyłam leczenie infekcji, która nie miała żadnych objawów i wykryła ją wówczas dopiero cytologia. Po leczeniu miałam się zgłosić po pół roku i teraz oczywiście umieram z nerwów, bo wyniki dopiero za ok. 3 tygodnie od jutra będą.
O to dziwne że za 3 tyg bo ja zazwyczaj mam po tygodniu, nie wiem od czego to zależy.
Ale ja np. robię co roku regularnie a moje koleżanki - w tym samym wieku - robią co 3 lata. Lekarz lekarzowi nie równy. Współczuję stresu 3 tygodniowego.

Myha ja również czytałam, nie mogę się doczekać wpisów stricte o florystyce
Stary 2013-06-03, 21:15   #2750
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:

podobną suknię w tamtym roku na swoim ślubie miała siostra TŻ, też z madonny, model catalina http://sales.madonna.pl/suknia-catalina/ nie jest bardzo wysoka, ale dosyć szczupła, wyglądała ładnie
mnie osobiście nie podobają się suknie z takiego materiału ale pewnie są dziewczyny, które będą w takich wyglądać zachwycająco
Stary 2013-06-03, 21:15   #2751
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
O to dziwne że za 3 tyg bo ja zazwyczaj mam po tygodniu, nie wiem od czego to zależy.
Ale ja np. robię co roku regularnie a moje koleżanki - w tym samym wieku - robią co 3 lata. Lekarz lekarzowi nie równy. Współczuję stresu 3 tygodniowego.

Myha ja również czytałam, nie mogę się doczekać wpisów stricte o florystyce
trzymajcie za mnie kciuki bo mam ostatnio ochote pisac o jakis glupotach >.<
Stary 2013-06-03, 21:16   #2752
Dotka90
Zakorzenienie

Moniczka, z tego, co kojarzę procedury, to nie masz już możliwości pójścia do sądu - przyjęłaś mandat i jest po sprawie.
Jakbyś nie przyjęła, to byloby inaczej.
Ja bym nie przyjęła mandatu, gdybym na 100% była pewna, że to nie moja wina

Verunka - sukienka bardzo ładna! Jedna z nielicznych, które na żywo wyglądają naprawdę ładnie, nawet bym powiedziała, że lepiej niż na stronie
Ale słusznie missmalezji napisała - na wysokie i szczupłe dziewczyny
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 21:17   #2753
misiadelkoo
BAN stały

Justynkie ała...
Miniczka_90... bardzo mi przykro... nie wiem czy kiedyś opowiadałam ale mialam pęknięty kręgosłup (teraz mam długą na pół kręgosłupa bliznę) bo jechałam z moim ex, który wyprzedzając wpadł w poślizg i tak się bał dostać mandat (policja przyjechała bo ktoś zadzwonił), że zastraszył mnie i udawałam, że się dobrze czuję podczas gdy w tym wypadku na kilka minut stracilam przytomność... ale byłam głupia... dobrze, że rdzeń cały... ale potem pół roku w kołnierzu chodziłam, zawaliłam rok szkoły... a koleś okazał się parszywym draniem i tyle...
cieszę się, że nic Ci się nie stało!!
a jakieś dwa lata temu facet wjechał mi w samochód i nie wiem jak to isę stało ale policjanci orzekli MOJĄ winę... :| glupia byłam, bo policjant powiedział "zrobimy tak, żę mnie tu nie bylo, a pani nie dostanie mandatu, ale spiszecie oswiadczenie o pani winie..." GLUPIAAAAAA, tak bylam zdenerwowana, ze sie zgodzilam :/ A mojej winy nie bylo... facet zmieniając pas we mnie, jadącą środkowym wjechał... wrrr...
misiadelkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 21:17   #2754
Verunka
Zadomowienie

najpiekniejsza PMKa ever!!!
aaa ta suknia.... ahhh! http://tablica.pl/oferta/sukienka-su...tml#14a026278e

co do tamtej rybki - ja mam 180cm 60 w pasie, w biodrach jakies 90 albo ciut wiecej, ponoc ladnie wyglądałam, ale od razu ją odrzuciłam bo rybka a teraz mysle ze musze jeszcze raz pomierzyc, bo słysze sugestie ze lepiej mi bedzie w rybce niz w ksiezniczce na która sie tak napaliłam

Edytowane przez Verunka
Czas edycji: 2013-06-03 o 21:19
Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 21:19   #2755
misiadelkoo
BAN stały

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4113739 9]www.taknazawsze.pl prosze bardzo [/QUOTE]

ekstra!!

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:
niezly piczon
misiadelkoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 21:20   #2756
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez misiadelkoo Pokaż wiadomość
ekstra!!

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

niezly piczon
wez mial ruszyc w styczniu a mamy czerwiec i dopiero stawia pierwsze kroczki
Stary 2013-06-03, 21:20   #2757
KasiaK_080290
Zadomowienie

Cytat:

kilka lat temu w boże ciało "opaliłam się" tak właśnie albo nawet jeszcze gorzej bo zrobiły mi się aż strupy na ramionach pianka PANTHENOL mnie wtedy uratowała, polecam
Stary 2013-06-03, 21:22   #2758
say-hello
Zakorzenienie

Myha, korzystając z twojej obecności mam jeszcze jedno pytanko - czy peonie i piwonie to to samo? bo ja się spotkałam z tymi dwoma nazwami, używa się ich zamiennie?

Cytat:
idealna na igraszki z tż
Stary 2013-06-03, 21:23   #2759
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Myha, korzystając z twojej obecności mam jeszcze jedno pytanko - czy peonie i piwonie to to samo? bo ja się spotkałam z tymi dwoma nazwami, używa się ich zamiennie?

idealna na igraszki z tż
tak to to samo
Stary 2013-06-03, 21:24   #2760
say-hello
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4113775 0]tak to to samo [/QUOTE]
dziękuję czekam na jakieś propozycje wiązanek na sierpień na Twojej stronce
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości