|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2731 |
Przyczajenie
|
Dot.: Misja w Zambii - proszę pomóż !
U mnie jest to samo
![]() ![]() ![]() Czekam dalej i tak pomiędzy Świątecznymi wypiekami zaglądam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2732 |
Rozeznanie
|
Kochani
![]() Gdy wysyłałam kolorowanki dla dzieci, myslałam co jeszcze mogę zrobić, aby pomóc dzieciom w edukacji. I dzisiaj przegladałam moje rzeczy szkolne iiiiiii znalazłam troche literek i cyfr, które można sobie naklejać np na papier. Cyfry są dosyć duże i postanowiłam zrobić planszę dla dzieci, aby juz od małego mogły poznawac cyferki. Wiem że uczą się oni angielskiego więc nie ma żadnego problemu. Czy myślicie że to dobry pomysł ![]() ![]() Postanowiłam te plansze z cyframi dodatkowo obłozyc w folię. W punktach ksero robia takie coś (laminowanie czy coś takiego). Po pierwsze kartki nie poniszczą się, po drugie nie zabrudzą no i będą mogły służyć dłużej niż tylko jeden raz Edytowane przez suzi82 Czas edycji: 2007-04-08 o 22:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2733 |
Zakorzenienie
|
Suzi82 to świetny pomysł
![]() ![]() Ciekawe jak tam po party?? Już się nie mogę doczekać zdjęć i jakichś wiadomości. Jutro dzień prądu to może jednak siostra coś napisze do kogoś mimo Świątecznego Poniedziałku ![]() Mamamatiego a Ty nie napisałaś do siostry jakiegoś krótkiego meila na wszelki wypadek z przypomnieniem się? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2734 |
Przyczajenie
|
Napisałam
![]() ![]() No nic, czekam dalej |
![]() ![]() |
![]() |
#2735 |
Rozeznanie
|
Kilka dni temu przypomniało mi się, że mój tata dostaje szare mydło w pracy. Pobiegłam do piwnicy a tam ............ chyba z 20 kostek. No więc chyba wiecie co zrobiłam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic, czekamy dalej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2737 |
Przyczajenie
|
Mam syna!!!!!!
nazywa sie LAMECK DAKA, nie mam pojecia w jakim jest wieku bo tego Siostra mi nie napisala, wyslalam przed chwila meila z pytaniem o wiek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak w tytule wpisz "dla Lameck Daka rata 1" ![]() ![]() Aha i nie wpłacam co miesiąc- tylko tak jak mam- czaasem zdarza mi się i 2 razy w miesiącu ![]() Edytowane przez Seona Czas edycji: 2007-04-09 o 20:29 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2739 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Super wiadomość na zakończenie dnia. W końcu bocian przyleciał z dalekiej podróży z dobrą wiadomością ![]() ![]() ![]() Jestem ciekawa jak siostra i dzieci spędzili swięta. Dzisiaj dzień prądu z tego co widzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2740 |
Raczkowanie
|
Super! Gratuluje!!!
Moja malenka ma na imie Faustyna, a na nazwisko DAKA. No to jakos jestesmy spokrewnione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2741 |
Wtajemniczenie
|
mamomatiego GRATULUJĘ !!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja też dostałam mail'a od Siostry z informacją, że zdjęcie i dane Mabvuto dostanę listem, który jutro zostanie wysłany. Czyli powinnyśmy dostać listy w tym samym czasie ![]() Ja też nie wiem w jakim wieku jest mój synek. Znam tylko jego imię i nazwisko więc listu wyczekuję z niecierpliwością ![]()
#2742 |
Rozeznanie
|
Ale Wam zazdroszczę. Gdybym tylko miała możliwość zaadoptowac jednego z tych małych szkrabów ehhh....
![]() Mam nadzieję, że szybko się moja sytuacja zmieni i też stane się mamusia na odległość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2743 |
Wtajemniczenie
|
suzi nic nie nie martw, Ty pomagasz wszystkim dzieciom nie tylko jednemu
![]() A na tego wymarzonego malucha przyjdzie jeszcze czas. Lepiej poczekać niż się zadeklarować i mieć problem z wpłatami. Decyzja musi być zawsze przemyślana.
#2744 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie masz rację ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2745 |
Przyczajenie
|
mamomatiego gratulacje!
![]() ![]() ![]() ![]() Nie było mnie parę dni a tu bocianek postarał się i przyleciał ![]() Cieszę się razem z Tobą! suzi82 jesteś niezmordowana w wymyślaniu prezentów dla dzieciaczków ![]() Naprawdę świetny pomysł z tymi planszami. I nie martw się że jeszcze nie jesteś adopcyjną mamą. Ja też mam taką sytuację, że nie mogę w tej chwili zdeklarować się na wieloletnią pomoc jakiemuś dzieciaczkowi, więc pomagam tyle ile mogę. To nic, że nie wiem jak ma na imię, ani kim jest osoba , której pomagam. Wiem, że Siostra podzieli to co prześlę między najbardziej potrzebujących. Najważniejsze to nie być obojętnym i COŚ robić. Jest nas dużo, więc wierzę, że razem naprawdę możemy wiele zdziałać. |
![]() ![]() |
![]() |
#2746 |
Zakorzenienie
|
Kochane! To i ja się pochwalę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kolejna Adopcyjna Mama!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich poświatecznie
![]() ![]() ![]() ![]() Serdeczne gratulacje dla mamymatiego i Anastazji# !!!!!!!!!! I oczywiście dla suzi82 za wspaniałe pomysły ![]() Ciekawe czy nasza Catherine tez ma już zrobione zdjęcia i czy będą wysłane razem z listami do mamymatiego i moria44... nie dostałam na razie żadnych informacji od Siostry Józefy na ten temat... ale czekamy cierpliwie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2749 |
Raczkowanie
|
Oooo!!! Anastazjo!!! widzę, że tez jesteś z Zabrza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2750 |
Rozeznanie
|
Anastacja gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kolejna mamusia wsród nas
![]() Ale ładnie to sie tak przed nami czaic ![]() ![]() ![]() Napewno już niebawem dostaniesz wiadomość od siostry no i pewnie zdjęcia też ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2751 |
Przyczajenie
|
Witaj Anastazja#! Super, że do nas dołączyłaś.
Moje gratulacje Adopcyjna Mamo ![]() ![]() ![]() Serce się raduje jak się czyta tyle dobrych wiadomości. U mnie taki szary ten dzień, zimno i leje od rana, kto by pomyślał że bociany latają w taką pogodę ![]() Nie mogę się już doczekać na zdjęcia! Jak tak dalej pójdzie to Siostrze zabraknie dzieciaczków do adopcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 |
Zakorzenienie
|
KOCHANI tak się cieszę.
![]() Dzięki za miłe powitanie. W sumie to tak znienacka zdecydowałam się na tę adopcję, miałam jeszcze trochę poczekać ze względów finansowych, ale co tam. Zauważyłam, że Wy też nie wpłacacie od razu całej sumy, więc dam radę ![]() To moje pierwsze dziecko adopcyjne. Własnych na razie nie posiadam, ale mam nadzieję, że to się wkrótce zmieni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Rozeznanie
|
coś pisała że jedzie na święta... no to niech wraca, bo rodzina nam się tu powiększa i trzeba dopisywać na 1 stronie! ;)
#2756 |
Zadomowienie
|
mamamatiego gratuluję synka
![]() ![]() ![]() ![]() Anastazja# witamy w naszym gronie i gratuluję córeczki ![]() ![]() ![]() Dasz radę, zobaczysz ![]() MAMA wracaj do nas, bo my się tu nie możemy doczekać zdjęć z party ![]() A co myślicie o modelinie? Czy byłaby odpowiednia dla dzieci, bo mam jej pełno w domu z czasu kiedy jeszcze biżuterię z niej robiłam. Co prawda trochę to waży ale znów bez przesady ![]()
#2757 |
Rozeznanie
|
Modelina wydaje mi się super pomysłem. Dzieci będą sobie wyrabiać zdolność manualną. Pewnie też wyobraźnie dzieci rozwiną. Więc wydaje mi się ze pomysł trafiony w 10.
Z resztą jaki kolwiek by tutaj pomysł nie padł na forum to i tak jest trafiony ![]() Więc gratuluje wyobraźni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2758 |
Zadomowienie
|
Suzi masz rację, każdy pomysł się liczy, więc tak sobie dzisiaj myślałam zmotywowana Twoimi pomysłami i forumowiczów co by tu dzieciom się przydało
![]() W takim razie zabieram się za ważenie tego zapasu modeliny ![]() ![]()
#2759 |
Raczkowanie
|
![]()
Witaj
Musze przyznac, ze sie wzruszylam przegladajac twoja strone, na ktora trafilam calkowicie przypadkowo. Spedzilam w Zambii troche czasu, bylam tez w Mpanshy kilka lat temu. Mam tez corke zaadoptowana w innej zambijskiej wiosce. Wrocily wspomnienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Wtajemniczenie
|
Witaj mukashana
![]() ![]() ![]() ![]() Anastazja gratuluję ![]() ![]() A to coś, co można wysłać wszystkim dzieciom niezależnie od wieku, tylko ciekaw czy ta roślinka u nich urośnie. http://allegro.pl/item182985911_rosl...mary_hit_.html ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:00.