Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-03, 22:10   #1141
evvelinek
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez Milena_12 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie irytuje Was prześwietlenie w youtubowych filmikach? Kurcze, oglądam nowy film maxi i nie jestem w stanie określić kolorów produktów, które pokazuje... Rozumiem, że chodzi o poprawienie urody, ale po przekroczeniu pewnej granicy staje się kłopotliwe i niecelowe.
tez mnie to wnerwiło dziś
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:11   #1142
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
jak wam powiem, że mam tylko 2 szminki i dwa błyszczyki to pewnie powiecie, że nie normalna jestem
5 cieni Inglota
1 cień z P2
1 róż- nie uzywany
puder transparentny
puder w kamieniu do torebki
korektor
3 kredki do oczy
2 tusze
kredka do brwi
1 płyn micelarny
1 balsam
1 krem do buzi
1 krem do rąk 300ml z balea
2 odżywki do włosów
1 szampon
no i 3 Kremy BB bo nie mogłam znaleść dobrego dla siebie ale te dwa co mi nie odpowiadały mieszam z tym dobrym Tak nie mam podkładu takiego normalnego.
Nauczcie mnie mieć jeden balsam czy krem do rąk... ale jak to, jest promocja, nie robicie zapasów? Chyba dziwna jestem. Normalnie może mnie zmobilizujecie.

Wywaliłam MsDoncellitę z subów, nie oglądałam i tak. Chyba za młoda dla mnie.

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2013-06-03 o 22:13
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:15   #1143
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=g9HB7KpBrrk

nowe znalezisko, sympatyczna dziewczyna, a kanał zapowiada się obiecująco
no to Doncelita ma konkurencję

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Nauczcie mnie mieć jeden balsam czy krem do rąk... ale jak to, jest promocja, nie robicie zapasów? Chyba dziwna jestem. Normalnie może mnie zmobilizujecie.
Wiesz przed weselem nie mogę szaleć z wydatkami
Mam wypróbowane kosmetyki do których wracam i może dlatego nie kupuję po kilka produktów róznych marek

Ps. robie zapasy maseczek do tego się moge przyznć no i jakiś czas temu zrobiłam ogromny projekt denko
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:15   #1144
201703241651
Konto usunięte

Z kolorówką różnie, gdy produkt bardzo mnie wkurzy, to ląduje w koszu Ale to bardzo rzadko, bo nie lubię marnować.
Na razie mam szczęście, że nie trafiam na wielkie buble... Nauczyłam się już jakie tusze do rzęs są dla mnie dobre, uważam bardzo z kremami do twarzy, toniki zawsze z Ziaji, balsam w sumie każdy mi pasuje, bo mam normalną skórę, szampon mam na spółkę z mamą, tak samo odżywki, ona wszystko kupuje do włosów farbowanych/zniszczonych i mnie te produkty pasują... Bazarkowe cienie czekają, zamknięte w pudełku, na odrzut, gdy zaopatrzę się w coś innego, z braku funduszy czaję się na Sleek, jak na razie, choć planowałam tylko Inglot. Odkryłam, że żele z Biedronki są OK, podkład mi każdy pasuje, byle żółty.
Ale i tak uważam, że powinnam coś wywalić... Na pewno te cienie, których nie używam, mama składuje jakieś błyszczyki no name, denkuję 3 balsamy... W ogóle, chcę się pozbyć tej pielęgnacji i kupić olejki, jakieś masło lub balsam dla różnorodności... Duże zakupy mnie czekają
Maseczki też szybko pójdą, bo prawie codziennie robię
No kurde, nie lubię mieć tego wszystkiego dużo, no.
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:17   #1145
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
ja robię zapas jak jest jakaś mega promocja np to -40% coś jest za pare zł i szybko schodzi albo to wycofują w innym wypadku mnie nie nachodzi jakoś
Stary 2013-06-03, 22:17   #1146
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Takie aukcje mają w ogóle branie?

Oglądacie te filmiki i Was nie kusi do zakupu z piątego podkładu? Silna wola, u mnie nie zawsze działa.

Jakieś tam mają
Stary 2013-06-03, 22:21   #1147
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
A ja się podliczyłam ilosciowo, nie mam tego dużo, więc zaczynam:
1 tusz do rzęs 1 bronzer
2 podkłady 2 róże
2 kremy bb 7 cieni z inglota, nie mam innych
1 puder 5 szminek

2 płyny micelarne
1 peeling
kilka saszetek maseczek
2 dezodoranty
1 flakon perfum
1 filtr
1 szampon
2 odżywki do włosów
1 żel pod prysznic
1 nieszczęsny balsam (nienawidzę balsamów)
1 krem do rąk
Rozsądna kolekcja

Ja też mogę podliczyć, tylko że ja kupuję rzeczy w zapasie. Nie używam kilku odżywek do włosów jednocześnie, ale np. jak jest promocja to kupuję na zapas 2-3 opakowania.
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:21   #1148
yunis30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość
Z kolorówką różnie, gdy produkt bardzo mnie wkurzy, to ląduje w koszu Ale to bardzo rzadko, bo nie lubię marnować.
Na razie mam szczęście, że nie trafiam na wielkie buble... Nauczyłam się już jakie tusze do rzęs są dla mnie dobre, uważam bardzo z kremami do twarzy, toniki zawsze z Ziaji, balsam w sumie każdy mi pasuje, bo mam normalną skórę, szampon mam na spółkę z mamą, tak samo odżywki, ona wszystko kupuje do włosów farbowanych/zniszczonych i mnie te produkty pasują... Bazarkowe cienie czekają, zamknięte w pudełku, na odrzut, gdy zaopatrzę się w coś innego, z braku funduszy czaję się na Sleek, jak na razie, choć planowałam tylko Inglot. Odkryłam, że żele z Biedronki są OK, podkład mi każdy pasuje, byle żółty.
Ale i tak uważam, że powinnam coś wywalić... Na pewno te cienie, których nie używam, mama składuje jakieś błyszczyki no name, denkuję 3 balsamy... W ogóle, chcę się pozbyć tej pielęgnacji i kupić olejki, jakieś masło lub balsam dla różnorodności... Duże zakupy mnie czekają
Maseczki też szybko pójdą, bo prawie codziennie robię
mi akurat sleek nie podszed l ale to chyba indywidualna kwestia. Zapomnialam ze mam 2 pomadki i moje ukochane bebe do ust ogolna wartosc to ok 1000 zl ale pewnie 75 procent z tego to prefumy

Edytowane przez yunis30
Czas edycji: 2013-06-03 o 22:26
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:26   #1149
olewa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Mnie u którejś z koleżanek wyżej rozwaliłu 4 pasty do zębów- to jakieś specjalnie, czy promocja była?
U mnie w domu są 3 pasty, ponieważ każdy z domowników używa innej.
olewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:29   #1150
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Wow kolejna część

Nie wiem czy był ten news ale liendoesja zamyka kanał http://www.youtube.com/watch?v=zGb6OlRWbZE
Stary 2013-06-03, 22:31   #1151
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Wow kolejna część

Nie wiem czy był ten news ale liendoesja zamyka kanał http://www.youtube.com/watch?v=zGb6OlRWbZE
Taaaa, widziałam. Szkoda. Ciekawe dlaczego? Nie chcę myśleć co będzie, jak np. nissiax przestanie nagrywać
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:31   #1152
beznadziejniak
Łotewa

oo Susz zapowiedziała kolejny filmik "co jest w mojej torebce" który to już będzie 3? 4? Po co??
Stary 2013-06-03, 22:35   #1153
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
no to Doncelita ma konkurencję

Wiesz przed weselem nie mogę szaleć z wydatkami
Mam wypróbowane kosmetyki do których wracam i może dlatego nie kupuję po kilka produktów róznych marek

Ps. robie zapasy maseczek do tego się moge przyznć no i jakiś czas temu zrobiłam ogromny projekt denko
Kiedyś robiłam na blogu całą akcję denkową i fajne to było. Po weselu też nie lepiej. Ja nie lubię gdy mąż chodzi ze mną do Rossmanna i patrzy co wrzucam do koszyka Chociaż wyczyścisz półki i za jakiś czas zapełnisz świeżynkami.

Cytat:

Mnie przytłacza nadmiar kosmetyków, chociaż jestem zbieraczem...z rzeczami też tak mam.

Jeśli chodzi o Sleek to mam dwie paletki, miałam jeszcze jedną, ale upłynniłam i szczerze mówiąc polecam albo jakąś w uniwersalnych kolorach albo kilka cieni Inglota. Paletki są całkiem tanie, ale nie wszystkich cieni się używa. Z drugiej strony dla mnie zużycie kółka z Inglota przed upływem terminu ważności graniczy z cudem...jeszcze zależy ile się ma tych cieni, ale jeśli więcej to ciężko to zużyć. Jak dla mnie mogłyby być spokojnie dwa razy mniejsze - więcej kolorów za niższą cenę. A teraz jak będą same kwadraty to już w ogóle
Sama myslę nad zakupem kilku kolorów z Inglota i stworzeniem takiej uniwersalnej dziennej palety, kilka kolorów mam, przydałoby się więcej.

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
ja robię zapas jak jest jakaś mega promocja np to -40% coś jest za pare zł i szybko schodzi albo to wycofują w innym wypadku mnie nie nachodzi jakoś
Jak się nad tym ostatnio zaczęłam zastanawiać to wychodzi na to, że nie ma co robić zakupów w zwykłych cenach, bo nawet sklepy internetowe często mają różne promocje. Oczywiście nigdy wtedy gdy ja czegoś szukam, ale to już inna historia

Stary 2013-06-03, 22:35   #1154
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Dobra, a ja coś ostatnio rozkminiałam ze znajomą. Nie śledzę Oleski dobrze, a chociaż kiedyś tego nie robiłam - oglądam głównie nowe filmy. Czy ona kiedyś nie mieszkała w woj. śląskim (Częstochowa czy coś?)? I jakim cudem znalazła się w Warszawie?
Tak , Częstochowa to jej miasto rodzinne.
A jak znalazła się w Warszawie nie wiem , ale podejrzewam , że może studia?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:36   #1155
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Pochwal się
Pochwalę się jak ( a raczej jeżeli) wszystko podliczę
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:37   #1156
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
oo Susz zapowiedziała kolejny filmik "co jest w mojej torebce" który to już będzie 3? 4? Po co??
Na fejsie chyba pisała, że uwielbia ten filmik. Może reklama czegoś?

Stary 2013-06-03, 22:37   #1157
szaga9001
Raczkowanie

Cytat:
żeby pokazać laptopa albo innego tableta ;D
szaga9001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:42   #1158
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Napisane przez szaga9001 Pokaż wiadomość
o tym samym pomyślałam
Stary 2013-06-03, 22:47   #1159
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
tru!
Stary 2013-06-03, 22:50   #1160
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Na fejsie chyba pisała, że uwielbia ten filmik. Może reklama czegoś?
Cytat :
Zainspirowała mnie do tego marka Cleanic która organizuje konkurs „Twój świat w Twojej torebce, czyli bez czego nie wyjdziesz na ważne spotkanie”. Do wygrania będzie Ipod, RayBany i torebka Michael Kors, konkurs rusza już w środę więc śledźcie mojego FB.
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:50   #1161
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Na FB pisala ze bedzie rozdanie torebki korsa, ipada i raybany. Także ten
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:54   #1162
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Cytat :
Zainspirowała mnie do tego marka Cleanic która organizuje konkurs „Twój świat w Twojej torebce, czyli bez czego nie wyjdziesz na ważne spotkanie”. Do wygrania będzie Ipod, RayBany i torebka Michael Kors, konkurs rusza już w środę więc śledźcie mojego FB.
Chyba maleńka literówka:
"Zasponsorowała" powinno być
Stary 2013-06-03, 22:56   #1163
201703241651
Konto usunięte

Cytat:

Mnie przytłacza nadmiar kosmetyków, chociaż jestem zbieraczem...z rzeczami też tak mam.

Jeśli chodzi o Sleek to mam dwie paletki, miałam jeszcze jedną, ale upłynniłam i szczerze mówiąc polecam albo jakąś w uniwersalnych kolorach albo kilka cieni Inglota. Paletki są całkiem tanie, ale nie wszystkich cieni się używa. Z drugiej strony dla mnie zużycie kółka z Inglota przed upływem terminu ważności graniczy z cudem...jeszcze zależy ile się ma tych cieni, ale jeśli więcej to ciężko to zużyć. Jak dla mnie mogłyby być spokojnie dwa razy mniejsze - więcej kolorów za niższą cenę. A teraz jak będą same kwadraty to już w ogóle
Sama myslę nad zakupem kilku kolorów z Inglota i stworzeniem takiej uniwersalnej dziennej palety, kilka kolorów mam, przydałoby się więcej.
Mnie się kółka w Inglot bardziej podobały, wizualnie
Na pewno zainwestuję w jakieś cienie, na bank, ale jak tak sobie pomyślałam, teraz 12 złotych za cień, a ja chciałam mieć tylko Inglot, więc myślałam o rozpoczęciu od podstawowych pozycji, typu matowa czerń, matowa i perłowa biel, jakiś granat i fiolet na zewnętrzny kącik, brąz... Takie podstawowe kolory i wykończenia. No i na samo to pójdzie ładna sumka, a co dopiero jakieś inne kolorowe kolorki, więc pomyślałam, że na przeczekanie na napływ funduszy, zafunduję sobie Sleek. Bardzo podoba mi się Au Naturel i Bad Girl Sądzę, że się sprawdzą, mnie każde cienie odpowiadają, aby baza była dobra, bo mam bardzo tłuste powieki.

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
mi akurat sleek nie podszed l ale to chyba indywidualna kwestia. Zapomnialam ze mam 2 pomadki i moje ukochane bebe do ust ogolna wartosc to ok 1000 zl ale pewnie 75 procent z tego to prefumy
Ja lubię perłowe cienie, różne bazarowe maziaje okiełznałam, więc myślę, że ze Sleek nie będzie problemu

I zastanawiam się jeszcze... A propo's bazy... ArtDeco, czy Virtual? Czy może coś innego?
Stary 2013-06-03, 22:57   #1164
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie nową torbe dostała, znowu jakiś "Dziki Heniek" czy inny czort

edit: aj spózniłam się z mym błyskotliwym wnioskiem..

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-06-03 o 22:58
Stary 2013-06-03, 22:58   #1165
beznadziejniak
Łotewa

Cytat:
Mnie się kółka w Inglot bardziej podobały, wizualnie
Na pewno zainwestuję w jakieś cienie, na bank, ale jak tak sobie pomyślałam, teraz 12 złotych za cień, a ja chciałam mieć tylko Inglot, więc myślałam o rozpoczęciu od podstawowych pozycji, typu matowa czerń, matowa i perłowa biel, jakiś granat i fiolet na zewnętrzny kącik, brąz... Takie podstawowe kolory i wykończenia. No i na samo to pójdzie ładna sumka, a co dopiero jakieś inne kolorowe kolorki, więc pomyślałam, że na przeczekanie na napływ funduszy, zafunduję sobie Sleek. Bardzo podoba mi się Au Naturel i Bad Girl Sądzę, że się sprawdzą, mnie każde cienie odpowiadają, aby baza była dobra, bo mam bardzo tłuste powieki.

Ja lubię perłowe cienie, różne bazarowe maziaje okiełznałam, więc myślę, że ze Sleek nie będzie problemu

I zastanawiam się jeszcze... A propo's bazy... ArtDeco, czy Virtual? Czy może coś innego?
Polecam AVON świetnie trzyma cienie
Stary 2013-06-03, 22:58   #1166
monicar
Zakorzenienie

Z tym minimalizmem u dziewczyn to bym nie przesadzała. To, że nie mają pełnowymiarowych produktów nic nie znaczy. Owszem Nissiax filmików nie kręci, ale codziennie na twitterze czy w komentarzach u innych dziewczyn komentuje i omawia nowe kosmetyki, kolorówkę itp. Ma dostęp do próbek, odsypek czy wymian z koleżankami. To co się nie sprawdza, puszcza w świat. Można się pośmiać jak jedna pochwali się danym kosmetykiem, a inne biegną kupować. Tyczy się to wszystkich. Takie są baby

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2013-06-03 o 23:22
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:58   #1167
Takajakaya
Wtajemniczenie

Także się wyjaśniło

Ciekawie zapowiada się ta blondynka którą wrzuciłyście i ładna jest. Urodę ma modelki, tylko jak dla mnie trochę jest "za bardzo wyuczona" przed kamerą, w sensie zero luzu tylko jak z kartki. Więc nie wiem czy to się będzie podobało.

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2013-06-03 o 23:02
Stary 2013-06-03, 22:58   #1168
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
pewnie nową torbe dostała, znowu jakiś "Dziki Heniek" czy inny czort

w jej wypadku to już zachłanność.
Stary 2013-06-03, 22:59   #1169
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:
całkiem niezła jest baza z avonu
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-03, 22:59   #1170
201703241651
Konto usunięte

Cytat:
Polecam AVON świetnie trzyma cienie
Tak mówisz? Słyszałam o niej, ona jest taka kremowa? I jak tam Twoje powieki? Bo moje są tragicznie tłuste...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości