Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 244 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 00:04   #7291
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Takie cyce 1200 to potrafia udusic podczas snu .

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Jeszcze ja, jeszcze ja
i jaaa ... ale ja nigdy nie chciałam dużych tylko jędrne więc te co mam teraz są mega jędrne a i rozmiar jak dla mnie jest przeogromny i mimo, że w biodrach mam więcej cm niż w biuście to nie chciałabym większych, ten 325 czasami mi się ciut za duży wydaje

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

może ja też sobie wymienię hi hi a co mi tam co racja to racja trzeba się cieszyć że się ma cycuchy
a co i na co chcesz wymieniać szalona kobieto, masz piekne cyce więc o co kaman?

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Ja mam doła i was tylko czytam , tez jakiś mnie nerw łapie i z mężem na siebie tylko warczymykoniec roku szkolnego się zbliża więc mój syn ma mało do nauki i mnie strasznie denerwuje , co 5 minut słyszę mamooooo nuuuudzi mi się.... może to ta pogoda w kratkę tak na mnie wpływa

Pozdrawiam Was serdecznie i na poprawę nastroju idę do albumików oglądać cycochy , jejku jak długo ja muszę na nie czekać
mi na doły i wkurzenie pomaga bieganie, jak pójdę i tak 30-40 min potruchtam to nastrój o 180 stopni mi się zmienia - wczoraj sprawdzałam, pomogło

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez atilav Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszczę
Ja mam prawie 21 lat, piersi od 15 roku życia w ogóle się nie zmieniły.
Nie mam nawet miseczki A, biust mam jak facet z lekką nadwagą

Ja niestety na operację będę musiała jeszcze długo poczekać.
Na razie co najmniej 3 lata spędzę na stażu (za który dostaję niewiele ponad 800 zł), po odliczeniu wydatków bardzo rzadko zostaje mi kwota do odłożenia większa niż 100 zł.

Tż akceptuje mój biust, ja widząc siebie w lustrze czuje obrzydzenie do samej siebie
Mam nadzieję, że jak najszybciej uda mi się zrealizować swoje marzenie

Cieszcie się dziewczyny, że macie możliwość zoperować piersi
Pozdrawiam Was wszystkie
jak człowiek czegoś bardzo chce to w końcu to dostaje także i na Ciebie przyjdzie pora a do tego czasu, przytulaj się, głaskaj i mów sobie, że jesteś piękna, po co psuć sobie nastrój?
Jak się kładłam spać to sobie mówiłam, że mam piękne, zdrowe, jędrne, duże piersi i tak sobie to wyobrażałam, tak to czułam... a byłam już po konsultacji na której lekarz mnie zdyskwaliwikował, pow. że w moim przypadku nie da się zrobić operacji, więc wiedziałam, że operacja odpada, nie wypełnią się powietrzem, aż się z siebie śmiałam i stukałam w głowe i myślałam kobito co ty robisz, wywołasz w końcu ciąże no bo od czego jeszcze mogą się piersi ujędrnić? hihhiiii...stało się jednak inaczej - marzenie się ziściło

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-06-04 o 00:08
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 02:35   #7292
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
hehhe, ja najpierw schizowąłam, że są za duże, teraz Was czytam, lecę do lustra i stwierdzam, no nie są za małe!

po dziecku się wymieni na większe jakby co, a teraz cieszmy się że są! i są piękne!
a pamiętam jak pisałyśmy że tak będzie jak Ci było dużo
Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Haha, nawet ja mam czasem takie myśli
Ale wiem, że są idealne, większe nie wchodziłyby już w grę
Chyba jestem tu jedyna bez uczucia niedosytu
Nie jesteś sama, ja też nie mam uczucia niedosytu i jak wymienię za 15 lat to na mniejsze

---------- Dopisano o 02:35 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ----------

Cytat:

Na razie co najmniej 3 lata spędzę na stażu (za który dostaję niewiele ponad 800 zł), po odliczeniu wydatków bardzo rzadko zostaje mi kwota do odłożenia większa niż 100 zł.

Tż akceptuje mój biust, ja widząc siebie w lustrze czuje obrzydzenie do samej siebie

Pozdrawiam Was wszystkie
Wiesz w gruncie rzeczy życie bez piersi jest takie same jak z piersiami- idziesz ulicą i gubisz się w tłumie Piersi nie uczynią nikogo wyjątkową osobą, nie pomogą uratować związku i nie sprawią że nagle życie stanie się cudowne. I jak się zastanowić nie uczynią nawet że będzie się nagle wyglądać mega kobieco- bo przecież same piersi to nie wszystko i zmysłowa , piękna kobieta wcale nie musi nosić bufetu na wierzchu by przyciągać spojrzenia. Piersi są dodatkiem, uzupełnieniem, dają zadowolenie, dodają pewności, pozwolą bez krępacji wyjść na plażę czy basen.
Spytaj mnie dziś po co mi to było? hmm....w sumie nie wiem- jestem kim byłam i mam co miałam. Jasne że fajnie mieć piersi ale takiego kawału życia drugi raz bym za nie dobrowolnie nie oddała.
Więc broń Boże nie odliczaj tych trzech lat dzień po dniu nie warto na to tracić czasu. Ciesz się młodością i wszystkimi swoimi atutami które z pewnością masz . Ktoś Cię kocha, ktoś na Ciebie czeka , masz na kogo liczyć i dla kogo żyć- i zobacz, to wszystko bez piersi!
Jak będziesz miała możliwości operację oczywiście zrób jak się ma takie możliwości warto sobie życie umilić.
Pozdrawiam Cię gorąco i życzę oczywiście spełnienia marzeń

Cytat:
ostatnio widziałam dziewczyna dawała zdjęcia - przy pierwszej op miała wsadzony 425, przy drugiej 700cc a przy trzeciej 1200cc
za te ostatnie to trzeba by już lekarza odstrzelić

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
[/COLOR] jak człowiek czegoś bardzo chce to w końcu to dostaje także i na Ciebie przyjdzie pora a do tego czasu, przytulaj się, głaskaj i mów sobie, że jesteś piękna, po co psuć sobie nastrój?
Jak się kładłam spać to sobie mówiłam, że mam piękne, zdrowe, jędrne, duże piersi i tak sobie to wyobrażałam, tak to czułam... a byłam już po konsultacji na której lekarz mnie zdyskwaliwikował, pow. że w moim przypadku nie da się zrobić operacji, więc wiedziałam, że operacja odpada, nie wypełnią się powietrzem, aż się z siebie śmiałam i stukałam w głowe i myślałam kobito co ty robisz, wywołasz w końcu ciąże no bo od czego jeszcze mogą się piersi ujędrnić? hihhiiii...stało się jednak inaczej - marzenie się ziściło
oj dobra jesteś, dobrze że znalazłaś w końcu lekarza A jak nam tu któraś cycolinka zajdzie w ciąże to na bank miała niedosyt i za dużo o tym myślała

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 05:56   #7293
unsafe_girl
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9a

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Ja mam doła i was tylko czytam , tez jakiś mnie nerw łapie i z mężem na siebie tylko warczymykoniec roku szkolnego się zbliża więc mój syn ma mało do nauki i mnie strasznie denerwuje , co 5 minut słyszę mamooooo nuuuudzi mi się.... może to ta pogoda w kratkę tak na mnie wpływa
Mam tak samo, chodzę naładowana jak nigdy, mój syn też, więc to pewnie przez pogodę

---------- Dopisano o 05:56 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
unsafe Twoje 500 są mega, a czy są jeszcze większe rozmiary????
Jak widać są
Ale powiem szczerze, wydaje mi się, że 500 ml to największy ze "zdrowych" rozmiarów.

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-06-04 o 05:58
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 08:04   #7294
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Dzien dobry
A sam ci zaproponował 500? czy sama wybrałaś? Zazdroszcze ale niestety nie moge sobie na takie pozwolić.
Nawet śniły mi się dzisiaj cała op i nawet to że moja mama to zaakceptowała - no ale sny się nie spełniaja niestey. Hehe

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-04, 09:24   #7295
gawisz
Raczkowanie

Hej Dziewczyny szaro buro i baaardzo ponuro, do tego zimno i pada jak dla mnie taka aura to nadaje sie tylko do aktywności pt.: leżę, oglądam filmy i jem, jem...

Od czasu do czasu pojawia się kwestia blizn i tego czym je traktować. Spotkalam się ostatnio ze znajomym chirurgiem i polecał mi:
- odzywiać bliznę smarując ją maścią tranową (ok 2,70 zł) po kąpieli posmarować
- wietrzyć ile można
- stosować żel skagel - podobno zawiera wiele róznych składników, które daja dobre efekty.
Z tego co mówił to nie poleca się przy takich bliznach świeżych jakie mamy maści CEPAN - ona rozpuszcza kolagen w skórze i niestety może sprawić że blizna zacznie odstawać :/ taka maść nadaje się tylko na przerośnięte twarde blizny, które muszą się na nowo przebudować. Nasze tego nie wymagają.

My wczoraj z synem byliśmy w kinie, bo ciężko w domu wytrzymać. Potem jeszcze zafundowaliśmy sobie mega lody i całkiem nieźle się poczulismy . A dziś może pogramy w "cymbergaja" - można u nas spotkać w centrach handl. albo figloparkach takie małe stoły dla kilkulatków - mój przedszkolak uwielbia.. tylko mama musi "dwójki" wrzucać Gdyby nie był trochę podziębiony to pewnie wybralibysmy się na basen. Zamiast tego może zrobimy razem jakieś ciasteczka albo babczki w domu. Jest co robić tylko trzeba sie trochę zmobilizować.

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ----------

[QUOTE=unsafe_girl;4114157 1]Mam tak samo, chodzę naładowana jak nigdy, mój syn też, więc to pewnie przez pogodę [QUOTE]

Unsafe a Twoj maluch chodzi do przedszkola? Może mu towarzystwa brakuje pakuj go i odwiedźcie nas. My zrobimy sobie kawkę, a chłopcy będą śmigać z zabawkami po dywanie!
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 10:27   #7296
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Na dworzu strasznie.. Niewiadomo w co sie ubierac.. Rano zimno i wieje pozniej bedzie cieplo.. No koszmar. A ja juz bym chciala wskoczyc w sandałki i krotkie spodenki i tak smigac do wrzesnia- Jak na razie to chyba marzenie!

Stary 2013-06-04, 11:28   #7297
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam wszystkie cycolinki

Star teraz robia tak implanty ze jakos za szczegolnie i te okragle sie nie odznaczaja ale wszystko zalezy od lekarza musi Ci obejrzec i stwirdzic a wtedy mozna zawsze wymienic sie zdaniam

unsafe kobieto grzeszysz jak myslisz ze sa male dawaj sie zamienimy )) ja bym tak nie grzeszyla myslami ))

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 11:32   #7298
buziol04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny szaro buro i baaardzo ponuro, do tego zimno i pada jak dla mnie taka aura to nadaje sie tylko do aktywności pt.: leżę, oglądam filmy i jem, jem...

Od czasu do czasu pojawia się kwestia blizn i tego czym je traktować. Spotkalam się ostatnio ze znajomym chirurgiem i polecał mi:
- odzywiać bliznę smarując ją maścią tranową (ok 2,70 zł) po kąpieli posmarować
- wietrzyć ile można
- stosować żel skagel - podobno zawiera wiele róznych składników, które daja dobre efekty.
Z tego co mówił to nie poleca się przy takich bliznach świeżych jakie mamy maści CEPAN - ona rozpuszcza kolagen w skórze i niestety może sprawić że blizna zacznie odstawać :/ taka maść nadaje się tylko na przerośnięte twarde blizny, które muszą się na nowo przebudować. Nasze tego nie wymagają.[COLOR="Silver"]

Ja własnie się zastanawiałam co z tymi bliznami juz idzie mi 3 miesiac a one się zrobiły jakies fioletowe . Moj doktor nie kazał blizn niczym smarowac , a wiekszosc dziewczyn jednak w zaleceniach ma smarowanie ich . Ja naklejam tylko plastry, które dostałam w klinic ale wydaje mi sie, że lekko odparza mi się skóra od nich .

Edytowane przez buziol04
Czas edycji: 2013-06-04 o 11:33
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 11:44   #7299
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Ja własnie się zastanawiałam co z tymi bliznami juz idzie mi 3 miesiac a one się zrobiły jakies fioletowe . Moj doktor nie kazał blizn niczym smarowac , a wiekszosc dziewczyn jednak w zaleceniach ma smarowanie ich . Ja naklejam tylko plastry, które dostałam w klinic ale wydaje mi sie, że lekko odparza mi się skóra od nich .
Ja naklejałam plastry przez 2 miesiące. Blizna jest czerwona, płaska. Pokazywałam ją temu znajomemu chirurgowi i stwierdził, że jest ok. Trochę z tym "wietrzeniem" jest problem bo ciagle w staniku.. do tego plastry więc nie bardzo jest kiedy i jak. Teraz wieczorem po kąpieli ubieram szlafrok tylko i trochę je odkrywam. A kiedy masz następną kontrolę?
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 11:46   #7300
iloona79
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!
Matko,jak dawno mnie tu nie było-widzę dużo nowych koleżanek
A tym co "znałam" i są już po,to serdecznie pozdrawiam
Czasem Was podczytuję,ale nie sposób tego nadrobić...
Ja postanowiłam się znowu dołączyć jak będę już wiedziała co ze mną i kiedy mnie spotka ten zaszczyt posiadania pięknych piersi.
Na razie zaczął się remont domu a co za tym idzie,fundusze stopniały
Mam nadzieję,że to sytuacja przejściowa
pozdrawiam raz jeszcze i do następnego razu

PS.
Kulkaaga,
czyżbym dobrze tu wyczytałam,że Ty czujesz jakiś niedosyt?
Ninka28,
piekny masz avatarek!!!
Kwiatuszku,
Ty nic nie dźwigaj w tak krótkim czasie po operacji!!
A już najgorsze to takie "szarpnięcie" walizki 15-sto kilogramowej z tej taśmy-ja "zdrowa" mam z tym problem,a Ty po op....proś przystojnego Pana...hihi

Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2013-06-04 o 11:48
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 11:50   #7301
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Dzien dobry
A sam ci zaproponował 500? czy sama wybrałaś? Zazdroszcze ale niestety nie moge sobie na takie pozwolić.
Nawet śniły mi się dzisiaj cała op i nawet to że moja mama to zaakceptowała - no ale sny się nie spełniaja niestey. Hehe
Lekarz zaproponował na konsultacji 400-450 ml, powiedziałam tylko, że chcę mieć ładne D. No ale obudziłam się z 500
Cieszę się, że lekarz włożył taki rozmiar, bo dokładnie o taki efekt mi chodziło. Jestem mu wdzięczna za dobre oko Gdyby włożył 400ml to pewnie dołączyłabym do grona narzekających, że małe
No i mam D/E, więc dotrzymał słowa Myślę, że to kwestia dobrego zrozumienia oczekiwań pacjentki, zresztą mój lekarz jest znany z tego, że robi duże piersi, dlatego też go wybrałam

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Unsafe a Twoj maluch chodzi do przedszkola? Może mu towarzystwa brakuje pakuj go i odwiedźcie nas. My zrobimy sobie kawkę, a chłopcy będą śmigać z zabawkami po dywanie!
Do przedszola idzie od września. Staram się jakoś zajmować mu czas w taką pogodę, najczęściej chodzimy do różnych figloparków, tam się może wyszaleć.
Jak zapraszasz na pogaduchy, to szkoda byłoby nie skorzystać
Stary 2013-06-04, 12:07   #7302
korinka
BAN stały

Cytat:

Pozdrawiam Was wszystkie
heeeej - nie pisz, że czujesz obrzydzenie do siebie! na pewno jesteś zgrabną i atrakcyjną kobitką...tylko, że z małym biustem a to przechodziła każda z nas poza tym już wiesz, że chcesz mieć operację to teraz warto dążyć do tego celu... zresztą małe też są ładne, tylko wiadomo, że my chcemy mieć coś z przodu kiedyś jakiś facet powiedział że idealny biust to taki, który mieści się w dłoni...czyli Twój też się do nich zalicza
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 12:33   #7303
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Hej laseczki

Tydzień mnie nie było a tu tyle naskrobane jeszcze nie doczytałam
Młoda miała wolne od szkoły i czasu brakło na kompa, praca, dom, dzieci i inne obowiązki, a wieczorami padałam na ryjek
Dzisiaj postaram się zrobić fote moim cycuchom .
Żałuje, że nie zrobiłam sobie fotki cycuchów jak karmiłam, wtedy były idealne

Kurcze nawet teraz napisać do końca nie mogę bo telefon się urywa

MyaDiva to mnie pocieszyłaś z tymi rozstępami. Ja mam właśnie takie już jaśniutkie, w pierwszej ciąży mi się zrobiły i na całe szczęście przy drugiej nie przybyło.

Postaram się być teraz na bieżąco.

Przepraszam, że nie poodpisuje każdej z osobna ale już zapomniałam co przeczytałam
MyLifeMySoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 13:44   #7304
beatrise
Raczkowanie

Witam serdecznie,
Wczoraj byłam na zdjęciu szwów. I od razu lepiej się poczułam. Już nie chodzę taka zgarbiona i nic mnie nie kuje. Ale dalej mam problemy ze wstaniem rano, ale już mniejsze niż miałam.
Ja jak poczytałam sobie forum to chyba najgorzej znosiłam te pierwsze doby po operacji. Ale miło, że Was mam bo bardzo mi pomogłyście w tych cieżkich dniach. A miałam ich naprawdę sporo.
Z kazdym dniem jest lepiej i będzie lepiej.
Wiec zaczynam powoli cieszyc się z nowych piersiątek chociaż są jeszcze opuchnięte , zwłaszcza brodawki.
Stary 2013-06-04, 13:59   #7305
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość

PS.
Kulkaaga,
czyżbym dobrze tu wyczytałam,że Ty czujesz jakiś niedosyt?
nie, nie - ja się zgłaszałam do tych zadowolonych i zaspokojonych rozmiarem
Stary 2013-06-04, 14:08   #7306
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dziewczyny pisze wam w koncu moje wymiary mam nadzieje ze dobrze zmierzylam :
Obwod w biuscie : 84 cm ( na luzno bez sciskania)
Obwod pod biustem : 70 cm
Talia : 59 cm
Waga: 44 kg
Wzrost: 162 cm

I co sadzicie ?

Stary 2013-06-04, 14:52   #7307
MyLifeMySoul
Raczkowanie

Zrobiłam album, mam tylko nadzieje, że będą go widziały osoby dodane

Star to Ty kruszynka jestes
MyLifeMySoul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 14:55   #7308
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

I co sadzicie ?

To Ty już teraz masz 65D
Jak pisałam wcześniej z 350 będzie 65 F

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 14:59   #7309
buziol04
Raczkowanie

Cytat:
Ja naklejałam plastry przez 2 miesiące. Blizna jest czerwona, płaska. Pokazywałam ją temu znajomemu chirurgowi i stwierdził, że jest ok. Trochę z tym "wietrzeniem" jest problem bo ciagle w staniku.. do tego plastry więc nie bardzo jest kiedy i jak. Teraz wieczorem po kąpieli ubieram szlafrok tylko i trochę je odkrywam. A kiedy masz następną kontrolę?
U mnie w zaleceniach pisało, żeby kleić jak najdłużej te plastry . Dlatego nei wiem co lepsze czy dac trochę tej bliźnie pooddychć czy lepiej je nadal kleić Na wizytę kontrolną jeszcze się nie umówiłam ale mam zamiar się wybrac za ok 3 tygodnie .
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 15:10   #7310
beatrise
Raczkowanie

Cytat:

I co sadzicie ?

Wybacz, ale musiałam to napisać.
Jesteś przepiekną kobietą!
Stary 2013-06-04, 15:17   #7311
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Batrise bez przesady ale dziekuje za miłe słowa !

MyaDiva 65d ? Jak Ty to kochana obliczylas? Utopilabym moje pomarańczki w takim staniku

Zaczełam dzisiaj temat z moim tż, oczywiscie powiedzial że mi się dołoży ale.. Kiedyś bo teraz za wcześnie nie rozumiem co według niego znaczy za wcześnie??
Stary 2013-06-04, 15:51   #7312
Kachuula
Zadomowienie

[QUOTE=MyLifeMySoul;411490 72]Zrobiłam album, mam tylko nadzieje, że będą go widziały osoby dodane

Ja nie widzę

Witam dziewczynki

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:

I co sadzicie ?

W wieku 20 lat tez byłam taka szczuplutka. Wzrost mam ten sam, ważyłam 45kg i w talii miałam 60cm a teraz po ciążach 74 buuuuu, muszę się zabrać za jakieś ćwiczenia i może uda mi się zgubić trochę cm w talii bo waga stoi na tym samym poziomie 52kg i nic wiecej. Jak sie oglada twoje zdjęcia to w kompleksy można wpaść
Kachuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:51   #7313
tasha2
Raczkowanie

Czesc dziewczyny, tak sie zaniedbalam wizazowo, ze nawet przeoczylam fakt, ze zaczal sie nowy watek Wrzucilam mocno spoznione zdjecia 8-mio miesieczniakow. Pozdrawiam serdecznie!
Stary 2013-06-04, 19:44   #7314
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,
Wczoraj byłam na zdjęciu szwów. I od razu lepiej się poczułam. Już nie chodzę taka zgarbiona i nic mnie nie kuje. Ale dalej mam problemy ze wstaniem rano, ale już mniejsze niż miałam.
Ja jak poczytałam sobie forum to chyba najgorzej znosiłam te pierwsze doby po operacji. Ale miło, że Was mam bo bardzo mi pomogłyście w tych cieżkich dniach. A miałam ich naprawdę sporo.
Z kazdym dniem jest lepiej i będzie lepiej.
Wiec zaczynam powoli cieszyc się z nowych piersiątek chociaż są jeszcze opuchnięte , zwłaszcza brodawki.
widzisz! dokładnie każda z nas to przechodziła, zdjęcie szwów zdecydowanie poprawia swobodę, a to że boli rano.... będzie jeszcze długo bolało i kuło, nawet po miesiącu, ale już oczywiście mniej i bez problemu wstaniesz. teraz jestem ciekawa kiedy Cie dopadnie miłość mnie dopadała po około dwóch tygodniach bodajże

ps. a sutki będą wrażliwe i lekko opuchnięte jeszcze spory czas,
Stary 2013-06-04, 20:40   #7315
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Powinnaś mieć zakaz wrzucania zdjęć, bo się człowiek kompleksów nabawia oglądając je

Jeszcze ja, jeszcze ja

są większe, tu u nas np Horo ma 600, w necie jest dość sporo zdjęć z implantem 800 czy 1000cc ale to już raczej rozmiar w usa spotykany, ostatnio widziałam dziewczyna dawała zdjęcia - przy pierwszej op miała wsadzony 425, przy drugiej 700cc a przy trzeciej 1200cc
Dziękuje ci kochana
osobiście czuje sie ciut za chuda no ale wszystkiego na raz miec nie mozna,moze kiedys

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 21:04   #7316
ninka28
Raczkowanie

dobry wieczór dziewczyny
beatrise super że się lepiej czujesz teraz to już tylko lepiej będzie

ninka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 21:09   #7317
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Dziękuje ci kochana
osobiście czuje sie ciut za chuda no ale wszystkiego na raz miec nie mozna,moze kiedys
Lepiej mniej, niż za dużo
Stary 2013-06-04, 21:13   #7318
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Lepiej mniej, niż za dużo
ale dużo zawsze w cycuchach

Stary 2013-06-04, 21:28   #7319
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ninka28 Pokaż wiadomość
ale dużo zawsze w cycuchach
Ooo tak :P

Oglądałam ostatnio galerię piersi po pomniejszeniu i doszłam do wniosku, że lepiej mieć zero piersi i powiększyć, niż mieć takie za przeproszeniem "wymiona" po pępek i zmniejszać.
A co z kobietami, które nie mają możliwości zoperowania się, jak żyć z takim mega zwisającym biustem?
Stary 2013-06-04, 21:38   #7320
ninka28
Raczkowanie

Cytat:
Ooo tak :P

Oglądałam ostatnio galerię piersi po pomniejszeniu i doszłam do wniosku, że lepiej mieć zero piersi i powiększyć, niż mieć takie za przeproszeniem "wymiona" po pępek i zmniejszać.
A co z kobietami, które nie mają możliwości zoperowania się, jak żyć z takim mega zwisającym biustem?
to racja, współczuje tym kobietom które nie mają takich możliwości dlatego już nie marudzę i cieszę się z cycuchów

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości