|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII
Cytat:
Też mam tłuste powieki.
|
|
#1172 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1173 | |
|
Łotewa
|
Cytat:
![]() Poprzednia miałam ArtDeco Avon jest lepszy jak dla mnie ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...do-powiek.html Edytowane przez beznadziejniak Czas edycji: 2013-06-03 o 23:11 |
|
|
|
|
#1174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam bazę ArtDeco ale nie urzekła mnie, nie wiem czy miałam ferelny egzemplarz czy co...Maxi"Ostatnio odkopałam kilka cieni które miałam tam w swoich zbiorach i leżały takie zapomniane biedne żuczki , powiedziałam chodźcie do mamy będziemy się dalej bawić..."
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2013-06-03 o 23:14 |
|
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
a że teraz taka pazera na świecie panuje to + 1000 subskrybcji jak w banku
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ) balsamó, póki co ![]() 1 oliwka do ciała 1 micel 2 kremy do buzi 1 zmywacz do panokci 1 żel do buzi 1 szampon 2 pasty do zębów 1 odzywka do włos 1 peeling 1 mydło 1 mleczko de demaki 2 tusz do rzęs 2 podkład 1 krem bb 5 błyszczyki 1 puder 2 bronzery 2 róże mało cieni, chyba z 10 około 30 lakirów do paznokci 4 perfumy 2 filtry do buzi 1 filtr do ciała 1 carmex 1 krem do rak i 1 krem do stóp 2 kredki do oczu reszty gzrech ów nie pamiętam nie wiem tez ile to kasy ![]() Nigdy nic nie wyrzucam, jak sie nie sprawdza daje na stopy Ewentualnie daje komuś, komu sie przyda ![]() Chce ograniczyć lakiery do panokci, bo mam kilka kolorów, któe mnie zawiodły ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Tez sie nad tym zastanawiam
|
|
#1178 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() nie lubie nadmiaru
|
|
|
|
|
#1179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
|
|
#1180 |
|
Zadomowienie
|
Policzyłam - wychodzi mi ok. 2400 zł
bez balsamów, past do zębów i szamponów, które używam wspólnie z domownikami. Pocieszam się, że dużo droższych kosmetyków dostałam, a nie kupiłam i sporo mi się kończy, więc zapasy są uzasadnione. W każdym razie to i tak dużo - pora zużywać, a nie magazynować
|
|
|
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
dziś widziałam fajny filmik JlovesMac z serii Draw my life, i tam powiedziała, że chciała studiowac marketing, ale stwierdziła, ze to bez sensu, bo dzięki YT poznała wszystkie tajniki
|
#1182 |
|
Raczkowanie
|
KatOsu rozdaje swoje książki ;D ładny gest z jej strony, w ogóle podoba mi się jej podejście do całej tej sprawy, promocji itp. nie wydziwia i nie odbiło jej chyba, a sukces nie mały jakby nie było
|
|
|
|
#1183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Cytat:
Zwłaszcza te kolory, co to nie wiem pod wpływem czego je kupiłam
|
|
#1184 | ||
|
Konto usunięte
|
Oddaję, sprzedaję, wywalam w ostateczności do śmieci
Cytat:
Cytat:
Staram się na bieżąco kontrolować zasoby.
|
||
|
|
|
#1185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie gimnazjalistki się zlecą ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
OMG! ![]() Może przyznaj się ile tych szamponów masz? :P Ja mam np 8 odżywek do włosów (2 wycofane z Isany, jedną z Balei, maski x2). Może masz podobnie i nie chcesz się przyznać do włosomaniactwa?
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2013-06-04 o 00:02 |
||
|
|
|
#1186 |
|
Life is a drink ...
|
kurde jutro z ciekawości podlicze moje 'dzieciaki' aż sama jestem ciekawa ile mi wyjdzie ....
|
#1187 | |
|
Rozeznanie
|
Hello baby
![]() Hadilan ja tam nikogo na terapię wstrząsową nie wysyłam Jedynie siebie wyślę jak zlukałam swoje chciejstwo Teraz mam mało kosmetyków a i tak planuję je jesze okroić bo cera mi się w miarę poprawiła że podkładów już nie uzywam w ogole tylko bb krem a w sezonie wiosna lato używam już jedynie korektora plus puder... Aż jutro podliczę wszystko.... Żebyście widziały minę mojej mamy z trzy lata temu na nagromadzoną ilość wszystkiego i to głównie kolorówki i odżywek do włosów ale się naszczęście wyleczyłam z tego, ograniczam się do podstaw ![]() Też mam tłuste powieki i z baz to używałam: 1. Virtual - fajna na poczatku bo miękka, po 2 miesiącach zaczęła twardnieć ale cienie się pięknie na niej trzymałay, nie do zdarcia. Tylko pod koniec musiałam ją podgrzewać żeby lepiej ją rozsmarować... 2. Essence - niby 2 w 1: korektor pod oczy i baza na powieki - ale nie polecam, bo cienie i tak na moich warach się trzymały 2 - 3 godziny a potem tłuszcz a i jako korektor też nie ciekawa zbierała się i ważyła 3. Lumene - fajna kremowa, w tubce, wyciskasz ile chcesz. A cienie tak jak w Virtual trzymają się aż do demakijażu, czyli u mniej jak nieraz to 13 h. Nic się nie tłuści. Wydawała mi się droga jak na baze pod cienie bo 30 zł, ale powiem że warto. Kupiłam ją w maju zeszłego roku i nadal mam z pół tubki, a używam jej codziennie, czyli chyba jest wydajna Bardzo polecam. Cytat:
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-04 o 00:04 |
|
|
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1190 |
|
Rozeznanie
|
Ty się śmiejesz a ja poważnie ....
No już taki urok powiek (głęboko osadzone oczy i tłuste), że jak rano wstaję to opuchnięte tym bardziej teraz kiedy wszystko pyli a i sesja to się nie zawsze wyśpię i rano mam TAKIE WARY JAK U BLOODHOUNDA CZY BULDOGA Łotewa ![]() Zakupy u nieesi http://www.youtube.com/watch?v=TtFvRWNU_0Q I spacer megi do dm http://www.youtube.com/watch?v=Flg0CXyK0TM No i teraz aż mi tyłek ściska że w Polsce nie ma dm
Taa bo uwierzę, że państwo nam nie przeszkadza, a spokojna przyszłość nas czeka ![]() http://demotywatory.pl/3671712/Czasem-mam-wrazenie http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 Edytowane przez katepew Czas edycji: 2013-06-04 o 00:23 |
|
|
|
#1191 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odżywki do włosów mam obecnie "tylko" 3 ( dzisiaj wyrzuciłam 4 pustą ) Dbam o włosy, ale włosomaniaczką bym siebie nie nazwała Mam to szczęście, że chyba genetycznie mam uwarunkowane bardzo dobre włosy, które rosną w zawrotnym tempie. Żeby wyglądały dobrze nie muszę z nimi dużo robić, w zasadzie to one wyglądają lepiej jak mniej się nimi zajmuję![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- |
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdraszczam!
|
|
#1193 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko szkoda, że dopiero teraz obudziłam się, że 10000x lepiej prezentują się w swoim własnym kolorze, aniżeli rozjasniane miliony razy i farbowane na dzikie barwy (przerobilam fiolety, czerwienie ala Wiśniewski, rudości typu RLM, granatową czerń? chwilowy złocisty blond, czarną czerń jak smoła, kasztan) i nagle kabuuuum Amelka uświadomiona, wow mogłam nie farbować, bo o mój kolor baby się czasem zabijają![]() A i mam naturalnie proste, jednocześnie dadzą się pokręcić, jeśli tak sobie wymyslę
|
|
|
|
|
#1195 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też lubię swój naturalny kolor i dobrze w nim wyglądam - na szczęście obudziłam się wcześniej niż ty i nigdy nie farbowałam. Chociaż kilka osób ( zazdrośnicy ) próbowali mnie do tego przekazać, żeby zobaczyć jak będę wyglądała w innym kolorze. Mój też jest pożądany przez kobitki - już kilka razy słyszałam komentarze, co ludzie oddali by za moje włosy, jedna koleżanka zaproponowała, że jak zetnę włosy to ona je chce na perukę |
|
|
|
|
#1196 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakieś 2 miesiące temu postanowiłam ściąć wszystko, co było rozjaśniane i tym sposobem z włosów do pasa mam do ramion Ale jak mówi mój tata - włosy nie zęby, odrosną! Teraz już naturalne, ciemny, baaardzo zimny brąz
|
|
|
|
|
#1197 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam włosy prawie do pasa ( wybieram się, żeby trochę podciąć) w kolorze podobnym do twojego - tylko mój brąz nie jest bardzo zimny tylko zimny
Edytowane przez Aishowa Czas edycji: 2013-06-04 o 00:48 |
|
|
|
|
#1198 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój tż nabija się ze mnie, że moje naturalne odrosty są czasem siwe Ja widzę zimny brąz, a on siwy błysk, no cóż, facet
|
|
|
|
|
#1199 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczęta muszę Wam kogoś przedstawić... jest to usobienie kobiecości i wszystkich naszych rozkmin na tematy urodowe oraz znakomite połącznie markteingu, pr, hr i co tam jeszcze jest.... hukers, ŁOTEWA
o to WIE SŁAWA
|
#1200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż w moim przypadku mogłoby być ciekawie, ostatnio miałam w torbie skalpel np. Ja też. Strasznie. Baza z Inglota mi się na nich roluje. Wszystko mi się roluje. Kiedyś u kuzynki wizażystki czymś sobie wysmarowałam to było okej. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

Słyszałam o niej, ona jest taka kremowa? I jak tam Twoje powieki? Bo moje są tragicznie tłuste...

bez balsamów, past do zębów i szamponów, które używam wspólnie z domownikami.

Staram się na bieżąco kontrolować zasoby.

chwilowy złocisty blond, czarną czerń jak smoła, kasztan) i nagle kabuuuum Amelka uświadomiona, wow mogłam nie farbować, bo o mój kolor baby się czasem zabijają
Ja widzę zimny brąz, a on siwy błysk, no cóż, facet