|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
coś mi nie wyszło?
|
|
|
|
#4652 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#4654 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dziękuję Cytat:
Niektóre maja zdecydowanie za dużą trawkę jak na mój gust, ale inne już tak nie kłują w oczy![]() Cytat:
![]() Gieniusz zła ![]() Rly? ![]() Fajne są, ale nie jakiś nadzwyczajne, moim zdaniem One są ładnie zestawione na tym foto
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa z rana dobra jak smietana
![]() ale wkurzylam dzis jakiegos faceta za kolkiem buaahahaha baran jeden jezdzic nie umie Nef super pazurki, piski hmmm piaski jedynie niebieski z tyhc co pokazalas jakos najlepiej do mnie przemawia dziekuje moze kurcze na taki sie skusze? jeszcze nie wiem ![]() Viv brawa za zaliczenie i aby dalej do przodu nooooo pazurasy miodzio Smooo cudne kolczyki ![]() nooo i mani boxowe fajne polubilam juz oooo Anula, Beatka gratki rozumiem, ze jakies watki beda i bedziecie prace swoje pokazywac? to ja od razu mowie, ze wymieciecie konkurencjeJakies wlosy z GR sie przewinely tez, ale one jakies dziwne sa ![]() Agaszak zolty.... hmmm fajny ten zolty aaaa w sloneczku aaaaa cholera ![]() Oooo i znow piasek, Yen cudny ksztalt pazurkow piasek tu, piasek tam, a ja piaska jeszcze nie mam
|
#4657 |
|
Spaceroholiczka
|
Widziałam pazurki Yen, matko, ale masz, kochana, świetny kształt!
Wczoraj byłam w szkole - dopiero trzeci raz, bo uczę się w domu, ale było super |
|
|
|
#4658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tjaaa to wszystko przez ten deszcz, tak mi się nieee chce Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#4659 | |||||
|
Oby do wiosny
|
Jak Ci powiem, że przeczytałam, "nie chcę już złotego deszczu".......
Dobre pytanie..... Zielony Tego mam odlewkę akurat. Misia ma flaszkę. Podpytam. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak tak. To brzmi śmiesznie.. jak wyglądało..... Cytat:
Jesteś perwersyjna...... Mniam Ty.... Podoba mi się. To dziwne! No... Bardzo dziwne! Cytat:
Cytat:
Ja miałam spacer zamiast kawy Młoda zrobiła wczoraj porządek lakierowy. Ułożyła wpierw kolorami, a potem w pudełka w małe koszyczki: DSC_0067.jpg |
|||||
|
|
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oooo jak to fajnie wygląda! chciałabym swoje tak kolorami zobaczyć, ale mi się nie chce
|
|
|
|
|
#4661 | |||||
|
Konto usunięte
|
Na pewno, tylko nie pamiętasz
![]() Ścieram ślinę z lapka... są obłędne... chlip - szlag by trafił tą moją alergię Ale bym ponosiła takie cuda...Cytat:
Cytat:
, nigdy się nie bałam. Prędzej niepokój czuję w śnieżyce, nie lubię jak wszystko śnieg zasypuje ![]() Hm... to lipa bo ja z tego przedziału chciałabym... wszystkie! ![]() Wczoraj obejrzałam pierwszy odcinek GOTa... nie pytajcie gdzie ja się uchowałam... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nic do piłowania nie widzę. Znaczy widzę - jakby się uprzeć, ale niekoniecznie trzeba ![]() Udały się te lakiery ![]() A ja właśnie nieszczególnie, ale poluję na łądny miętowy lakier od miesiąca i mi się na musk rzuciło ![]() Ja wiedziałam że tak będzie... ![]() Ciekawe czy i kiedy GR planuje jakąś promocję na nie? ![]() Reanimować? ![]() Cytat:
![]() Anula, Ewalucja Gratki, już się nie mogę doczekać Waszych zdobień... ![]() cdn... |
|||||
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4114273 7]
Ja wiedziałam że tak będzie... ![]() Ciekawe czy i kiedy GR planuje jakąś promocję na nie? ![]() Anula, Ewalucja Gratki, już się nie mogę doczekać Waszych zdobień... ![]() [/QUOTE] jakbym miała kasę to wolałabym wtedy sobie sama na miesiąc zniknąć ![]() ciekawa jestem czy do zdobień można używać tylko i wyłącznie rimmela ![]() Ewałucja - dostałaś w ogóle pw od nich? bo ja nieee, a w regulaminie pisze że będzie pw do 3.. |
|
|
|
#4663 | |
|
Strażnik Wizażu
|
Ale z przesyłką to się nie opyla
zobaczę czy tutaj są...Cytat:
Ale świetnie to wygląda! |
|
|
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Druga kawa idzie w ruch......
Śniegowa tez bym się chciała przespacwerowac do pracy ale 30 km w jedna stronę to trochę by trwało ale kolekcja fajnaaaa
|
#4665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Fajne Cytat:
![]() Cytat:
100 metrów ode mnie otwierają kawiarenkę ![]() Wiesz co mi też sie podoba ![]() O matko i córko ile lakierów i jakie cudowności ja tam widzę ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4114273 7]Na pewno, tylko nie pamiętasz ![]() Ścieram ślinę z lapka... są obłędne... chlip - szlag by trafił tą moją alergię Ale bym ponosiła takie cuda...Wczoraj obejrzałam pierwszy odcinek GOTa... nie pytajcie gdzie ja się uchowałam... ![]() cdn...[/QUOTE] Nef pocieszę Ci ja też mam uczulenie, nie jesteś sama w nieszczęściu GOTa ja też nie oglądałam Młody ma wszystkie odcinki ale jakoś sie nie mogę zabrać do oglądania ![]() Czy ta obrzydliwa pogoda sie wreszcie skończy
Edytowane przez agaszak Czas edycji: 2013-06-04 o 09:42 |
||
|
|
|
#4666 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Znaczy... jest ładny. Fajny. Ale nie będzie mi pasował. Uf... jeden jedyny ma litość dla portfela. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muahahahaha... Cytat:
![]() Cytat:
No wiadoma... No to ten... wracam do nadrabiania, strono 138 - nadchodzę
|
||||||
|
|
|
#4667 |
|
Oby do wiosny
|
|
|
|
|
#4668 | ||
|
leśny stwór
|
Cytat:
dzięki za komplement ![]() no mają.. niestety thx ![]() dzięki ![]() Cytat:
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4114273 7] Aaa... No to luzik. A w ogóle to jak rozumiem odżywka warta uwagi? To TA? Kurcze, potrzebuję czegoś ale całkiem bezbarwnego, już mnie męczy to, że wszystkie Silky Smooth, Evelinki, i te inne mam mleczno białe. Jak odżywka zaczyna gęstnieć to ją nierówno nakładam i ten efekt "wybielenia" wygląda badziewnie, jak noszę golasy - podłużne smugi. [/QUOTE] on jest bezbarwna zupełnie. Taka lekko żelowa - nie zasycha na kamień, jak normalny lakier. Glucieje trochę, ale nie ma efektu smug. Jest dobra, mogę polecić |
||
|
|
|
#4669 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ja niespełna trójke od metra mam. Więc... Cytat:
Taki np Bosch to już za około 400 można kupić. Kawa mrożona...... mniam ile... 207 ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4114319 1]Łaaa... cytując klasyków: OBS... [/QUOTE] Film też nakręciła ![]() ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- |
||
|
|
|
#4670 |
|
leśny stwór
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4114319 1]
Mry mry - lakier super ale dziewczyny dobrze prawią, co tam lakier... Kształt... ![]() [/QUOTE] na prawdę tak dobrze wyglądają...? dziękuję
|
|
|
|
#4671 |
|
Oby do wiosny
|
Na prawdę. Zauważyłaś przecież, że nie mamy tu tendeccji do chwalenia, tego co nam się nie podoba. I bardzo dobrze
|
|
|
|
#4672 | |
|
szef wszystkich szefów
|
Brałabym je wszystkie
Cytat:
Odczuwam niesamowitą przyjemność patrząc na lakiery![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4114319 1] Preziu, nic nie chcę gadać ale wg babilończyków, albo starożytnych egipcjan suknia, nowa suknia, wybierać suknię - to nadchodzący dobrobyt, szczęście, zmiana warunków życia. Suknia ślubna - no nic innego jak nadchodzący ślub!!! ![]() [/QUOTE] Ta pierwsza część bardzo bardzo bardzo mi się podoba Skoro starożytni tak twierdzili, to na bank się sprawdzi. Musi
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
po zdjęciu bym dała więcej!
![]() Cytat:
to hermetyczny wątek i tylko sobie słodzimy
|
|
|
|
|
#4674 |
|
szef wszystkich szefów
|
Anula dobrze prawi
![]()
|
#4675 | ||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A no tak.... Zapomniałam.... Musze sie poprawić
|
||
|
|
|
#4676 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz co... bo żółty kolor potęgował efekt retro, faktycznie było inaczej, ale na mięcie też ekstra. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jejku, na co Ty znowu narzekasz? Kolory bardzo ładne, do tego jest pięknie, równo, czysto zmalowane, a te smukłe palce to bym Ci zabrała Cytat:
![]() Może nie pokazuj bo zaraz wezmę i zejdę... ![]() Żeby w sklepach był choć w połowie tak duży wybór... ![]() Serio serio Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#4677 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4114367 6]
Może nie pokazuj bo zaraz wezmę i zejdę... ![]() Żeby w sklepach był choć w połowie tak duży wybór... ![]() (...) Polać Śnieguskowi [/QUOTE]Szczerze mówiąc to nie wiem jak w necie pokazać..... Edit... blĄdynka.... a jujtubek.... KLIKUSIAAMY <wyciąga szklankę>
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-06-04 o 10:27 |
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
Anula ja tez nie dostałam pw jeszcze..
|
|
|
|
#4679 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A takiego GR to chyba przygarnę... ![]() Cytat:
Zbieg okoliczności?A stempelek super... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wejść w linka i ryzykować zawał czy nie wejść... ![]() Cytat:
![]() Bo najgorzej zacząć, a potem jak się człowiek wciągnie to już leci. A pokończyły mi się inne seriale to sobie akurat ten zaliczę. |
||||||
|
|
|
#4680 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4114367 6] Oj nie... nie nie nie... ![]() Brzmi fajnie, na pewno spróbuję. Tylko czemu stoisko vipery mam na drugim końcu miasta? I to tak nigdy mi nie po drodze akurat z tamtej strony... ![]() Serio serio [/QUOTE] nom, jak większości ![]() no cóż... ![]() dzięki ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4114400 1] Od dawna mi się ten lakier podoba ale no... pogniewałam się na esensiaki. Nie wiem czemu, póki są świeżo po otwarciu to są trwałe i w ogóle. A przy 4 czy piątym malowaniu już dwóch dni nie wytrzymują... Zbieg okoliczności?A stempelek super... [/QUOTE] no ja nim malowałam pierwszy raz i... odpryski na drugi dzień :/ dzięki
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

do 16 chyba. ja to zdążę max dwa mani
Niektóre maja zdecydowanie za dużą trawkę jak na mój gust, ale inne już tak nie kłują w oczy
One są ładnie zestawione na tym foto
rozumiem, ze jakies watki beda i bedziecie prace swoje pokazywac? to ja od razu mowie, ze wymieciecie konkurencje

Nefty - medium.