|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1442 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1443 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1444 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Cytat:
![]() ja uwieliam mocne usta
|
|
#1445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1446 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam siły Was teraz nadrabiać tyle :O jak było coś do mnie , to na PW poślijcie
Skrzypokrzywka zaparzona, idę romansić z cennikami
|
#1447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Oł, oł, muszę powiedzieć koleżance, że zdolna jest
![]() Dziękuję Ale nie pobijecie komentarza mojej siostry: `Balco fajnie` kochany dzieciak. Cytat:
A pierwsza mój kolor dobrze oddaje, bo i odrost widać i różowe pasemka po gencjanie.Kolor jaki mam teraz nie ma nic wspólnego z moimi naturalkami Dużo już z nimi cudowałam w życiu. Aktualny efekt zawdzięczam farbie Color&Soin i gencjanie.
|
|
|
#1449 |
|
Zakorzenienie
|
ten kolor jest zdradliwy, moja koleżanka na imprezie ode mnie pożyczyła i wyglądała jak trup
|
#1450 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się miziam miziatorem
|
|
|
|
#1451 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Szkoda, że się sobie nie podobam w jakkolwiek związanych włosach ![]() Były u mnie dziś chyba 3 burze, przez co ciągle mi internet się wyłączał
|
|
|
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ja to mam kilka szminek i błyszczyków i praktycznie nie używam, jakoś mi z nimi nie po drodze
|
|
|
|
|
#1453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra, idę do pracy, za bardzo się tu rozgadałam ![]() do jutra
|
|
#1454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1455 | |
|
Zakorzenienie
|
ja to jak sie sama miziam to nic nie czuje, za to jak ktoś....
Cytat:
|
|
#1456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1457 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
admin cieszę się, że mam ten przedmiot już z głowy ![]() też pomiziam się, a co! ![]() dobra biorę się za rzeczówkę
|
|
|
|
|
#1458 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie, zbyt często coś jem, żeby szminka przetrwała u mnie A taki jest mój naturalny kolor włosów: https://wizaz.pl/var/wizaz/storage/i...ium_large.jpeg ![]() kas zrobiłam próbę z olejem sojowych. Wychodzi na to, że mam uczulenie na aloes jednak da się to jakoś sprawdzić nie mając aloesu? Bo jak nie to pozostaje perfum, a że na niego mam alergię (chociaż w formie normalnych perfum) to już wiem od dawna. Ale żeby przy kosmetyku do ciała wystąpiła taka rekcja swędząco-piekąca to mi się jeszcze nie zdarzyło
|
|
|
#1460 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;41139678]elektroniczne zapisy
admin cieszę się, że mam ten przedmiot już z głowy ![]() też pomiziam się, a co! ![]() dobra biorę się za rzeczówkę [/QUOTE]a ja akurat uwielbiam admina, tylko nie na noc przed egzaminem trzymajcie jutro kciuki o 9:30, zmykam!
|
#1461 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
powodzenia!
|
|
|
|
|
#1462 |
|
Zadomowienie
|
Wypróbowałam odżywkę do codziennego stosowania Ziaja i jestem zadowolona- ma gęstą konsystencję, ułatwia rozczesywanie. Pięknie pachnie morelą, ale zapach po wysuszeniu nie jest wyczuwalny. Nawilża optymalnie. I kosztuje niecałe 5zł więc nie obciąża portfela
Za 2 tygodnie moja obrona, ciekawe co tam szykuje OKE
|
|
#1463 |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Napiszcie co o tym myślicie . Przyszłam wam się pożalić, co do pracy... Nie cytujcie. Proszę żebyście napisały co o tym myślicie. [COLOR="Silver"]Jak wiecie od zeszłego poniedziałku pracuje w sklepie odzieżowym . Klientki bardzo miłe. Praca w miarę ok. Ale właścicielka jest dziwna. Miała mi przywieźć umowę w zeszłym tygodniu. Do dzisiaj na nią czekam. Ma 1000 pomysłów co mam zrobić, ale ciężko jej jednoznacznie określić co mam KONKRETNIE zrobić ,np. prosi mnie żebym rozwiesiła ubrania mniej więcej w ten i te sposób. Rozwieszam te ubrania mniej więcej tak by to wyglądało ok. Zrobiłam segregacje na damskie i męskie rzeczy. A w poniedziałek przyszłam do pracy gdzie wszystkie ubrania były inaczej rozwieszone. Segregacja, którą zrobiłam olała i powiesiła ubrania damskie razem z męskimi. Ok. To jej sklep. Wczoraj nie miałam prądu przez cały dzień. Bateria w telefonie prawie mi padła, więc poszłam do dziewczyny na górze żeby na chwilę podładować telefon (nie mam zegarka w pracy. A szefowa lubi do mnie dzwonić raz na jakiś czas). Wyszłam jeszcze dosłownie na parę minut do spożywczego po coś do picia. Gdy wróciłam zniknęła karteczka z napisem :,,Zaraz wracam''. Ktoś ją musiał zerwać, bo jej nigdzie nie mogłam znaleźć. Po chwili przyszła klientka powiedziała, że szuka takiego i takiego towaru. Pokazałam jej to i owo i powiedziałam żeby sobie przejrzała. Chwilę później wyszła. Posiedziałam może pół godziny. Później nikogo nie miałam, więc wyszłam po telefon na górę. Chwilę później zadzwoniła do mnie właścicielka z ogromną awanturą, że zamknęłam sklep na 20 minut i że jej koleżanka stała pod sklepem (nikogo nie było, gdy wróciłam). Zaczęła się awanturować, że nie pomogłam jej koleżance znaleźć tego czego szukała i że się nie orientuję w towarze. Zrobiło mi się przykro, że przekreśla moje zdanie, bo nawet nie dała mi dojść do słowa.... Powiedziała, że wie co się dzieję w sklepie itd. Może faktycznie te wszystkie czynności zajęły mi więcej czasu niż powinny. Wydaje mi się, że wróciłam szybciej niż w ciągu 20 minut. Ale to nie oznacza, że poprzez zdanie koleżanki może wydawać jakiekolwiek oskarżenia w stosunku do mnie. Po prostu uważam, że nie powinna brać zdania kogoś z zewnątrz pod uwagę. Wydaje mi się, że przysyła znajomych do sklepu żeby mnie sprawdzić. W zeszłym tygodniu miałam Panią, która o wszystko mnie dopytywała. Waham się nad tą pracą. Tym bardziej, że mogłabym pracować w innym miejscu, gdzie nie przyjeżdżałaby non stop właścicielka, która nie potrafi dokładnie określić jak ubrania mają być powieszone. Męczy mnie to, że przyjeżdża na 5 minut z dziećmi. Coś mi szybko tłumaczy i jedzie. Wczoraj ,np. 3x zmieniła zdanie co do rozwieszenia ubrań. Poza tym kwestia umowy. Miałam ją podpisać w zeszłym tygodniu,a tu dalej cisza... Przyjeżdża codziennie, więc mogłaby ją przywieźć. Boję się, że poprzez sytuację, która miała miejsce w poniedziałek będę zawsze oceniana przez to co powiedzą klienci... Koleżanka jakiś czas temu mi zaproponowała pracę w CH i zastanawiam się czy do niej nie napisać czy ta oferta jest aktualna. Dziewczyny, co o tym myślicie? Edytowane przez 201612231846 Czas edycji: 2013-06-04 o 08:43 |
|
|
|
#1464 |
|
Spaceroholiczka
|
Ver, ale masz cudeńko na głowie! Kolor też bardzo ładny
![]() Domiwika, trochę rozumiem właścicielkę. Jestem pazerna na kasę odebrałabym to tak, że przez tą chwilę, kiedy Cie nie było mogłabym coś zarobić. Poza tym nie wiem dlaczego oddaliłaś się z miejsca pracy, skoro nie miałaś wyznaczonej przerwy. Robota, jaka by nie była, musi być zrobiona. A karteczka i czekająca koleżanka mogła być testem, żeby sprawdzić jak sobie radzisz - tego nie chwalę, ale czy Ty byś się nie nała o swój interes? Nie ma co się załamywać, pozbieraj się i pokaż, że naprawdę dużo potrafisz albo po prostu zrezygnuj i nie patrz na zjaomą, nie ma sensu się męczyć! |
|
|
|
#1465 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1466 |
|
Raczkowanie
|
Domiwika, też mi się wydaje, że nie powinnaś była wychodzić skoro nie miałaś przerwy. Dałaś szefowej argument do ręki, żeby się uczepiła. Teraz choćbyś miała rację, to może być, że wychodzisz sobie kiedy chcesz.
Co do umowy to podejrzana sprawa. Naciskaj na nią, a jak do jutra nie dostaniesz umowy to zmień pracę. Tak myślę.
|
#1467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale perfuma to też może być. Mam dziś egzamin z megakobyły. Wieszczę porażkę
|
|
#1468 |
|
Wtajemniczenie
|
Kas na pewno sobie poradzisz...
|
|
#1469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kaveri , ja mam problemy z obcasami do tej pory Zawsze jak gdzieś idę, to mam balteki w torebce. Ale ja mam ewidentnie ułomne stopy, bo mnie nawet trampki potrafią obetrzeć.Verrrrrr, cudeńko! Domiwika Ja bym się najbardziej martwiła tą umową, to faktycznie jest dziwne. Może tak być, jak dziewczyny mówią, że ona Cię jeszcze sprawdza. Nie poddawaj się i pokaż co potrafisz! Wczoraj kładłam się ok. 2 ale stwierdziłam, że w zasadzie mam dzisiaj na 13,45, więc mogę się olejować. I tak oto naolejowałam włosy alterrą w samym środku nocy Zaraz dołożę GP z papryką na skalp i może zdenkuję wreszcie bingo 5 alg, a później zdecydowanie coś emolientowo-silikonowego bo inaczej mnie spuszy jak nic. |
|
|
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
sama pracowałam w CH w sklepie odzieżowym i to jest norma, że wlaściciel sprawdza i ocenia pracownika, wysyłając "tajemniczych klientów", dlatego trzeba się sztucznie uśmiechać cały czas i włazić w tył każdemu klientowi, bo każdy może być tym, ktory Ciię sprawdza.
Co do przerw, w sklepach nie ma czegoś takieo jak przerwa. Ja też musiałam wychodzić do toalety, czy po wodę na herbatę, norma. Ale to na możliwie najkrótszy czas i możliwie najmniej razy, nigdy nie wiem kto i gdzie Cię obserwuje
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

macie włosy.
Nigdy nie będę miała takich włosów jak Ty
Myślę, że mogłam wziąć niższe jak na początek, ale z drugiej strony od niższych dawniej bolały mnie plecy, a w tych tylko stopy. Nie wiem od czego to zależy 

)

A pierwsza mój kolor dobrze oddaje, bo i odrost widać i różowe pasemka po gencjanie.

cieszę się, że mam ten przedmiot już z głowy 

da się to jakoś sprawdzić nie mając aloesu?