|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
jakby ktoś jeszcze miał pomysły to pisać proszę bo uświadomiłam sobie że ślub we wrześniu wszystko pięknie ładnie tylko problem z podróżą poślubną |
|
|
|
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
W sobotę od 10 do 15 jest ponoć jakąś mega wyprzedaż sukien ślubnych w warszawie w jakimś salonie na Okrzei. Kiecki od 150 zł kto ma blisko może zajrzeć
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale celuję w Portugalię o ile będzie kasa
|
||
|
|
|
#3004 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My mamy ślub w czerwcu i pewnie w podróż poślubną wyruszymy po Nowym Roku, może jakoś na jesieni. Chcemy jechać do Chin a tam akurat pora wakacyjna to mega upały, jest duszno bo w Pekinie jest straszny smog i wszystko się kumuluje nisko nad ziemią. Ale termin podróży wynika bardziej z urlopu w pracy. Ja chcę przed ślubem parę dni wolnego na załatwienie wszystkiego, po ślubie też na ogarnięcie się. Małe szanse że za 2-3 tyg dostałabym znowu dwutygodniowy urlop...
|
|
#3005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3006 |
|
Zadomowienie
|
My będziemy mieć urlop kiedy chcemy, Tż ma super prace, ja działalność.. Tez myśleliśmy o Portugalii ale ostatnio coraz częściej myślę o Czarnogórze
ale tak naprawdę wszystko zależy od kasy. Po ślubie chcielibyśmy kupić autko a potem już jechać myślę że do miesiąca po ślubie byłoby fajnie jechać Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3007 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Cytat:
Planuję 2-3 dni urlopu przed wesele i tydzień po. Oczywiście wsyztsko zależy od tego jak w pracy się ułoży - ludzie bywają dziwni ![]() D. mnie osłabił umyślił sobie, że teraz zrobimy kompleksowy remont łazienki - jego wujek znad morza przyjechał który zajmuje się budowlanką. Wydaje mu się, że to tak hop siup i załatwione Tam trzeba wszystko zrobić od podstaw - wymianę rur, doprowadzenie ciepłej wody od pieca i chcąc ją urządzić trzeba jakiś projekt sobie zrobić bo ona jest malutka. Mieści się tam wanna (nie za duża), WC i tyle. nawet umywalki nie ma.Ogólnie plan był taki, że zbieramy na budowę i nie remontujemy u niego nic. A tu wyskakuje z takim pomysłem
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-06-04 o 10:21 |
||
|
|
|
#3008 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tż chce do Chorwacji jechać... Czym jest dla Was podróż poślubna? Czy czyms się będzie różnić od wakacji oprócz tego, że na wakacjach będziemy już mężatkami? Ja tego nie czuje ale pewnie tylko ja
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
dziękuję za miłe przyjęcie i witam nowe dziewczyny Dzisiaj może pojedziemy do kamerzysty i jak będzie nam odpowiadał to może od razu podpiszemy z nim umowę i wpłacimy zaliczkę. |
|
|
|
#3010 |
|
BAN stały
|
błąd, nie ten wątek
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też podróż poślubna = wakacje
![]() My ślubujemy na początku września, troszkę odpoczniemy i pojedziemy gdzieś w połowie września na Chorwację, bo w tym roku odpuściliśmy
|
|
|
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
my w podróż poślubną wybierzemy się październik/ listopaad, zależy kiedy będą tanie bilety do USA
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
gdybyśmy jechali do Czarnogóry to chorwacje tex odwiedzimy. Kocham chorwacje chcielibyśmy w ogóle na emeryturę się tam przenieść i wygrzac stare kości w słońcu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie- co sądzicie o kolorowych butach do ślubu?
Chodziłam trochę po sklepach i jestem załamana jakie są dostępne u mnie białe buty |
|
|
|
#3015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie planuje ich wcale szukać w sklepach ślubnych, tylko w dobrych sieciówkach, ewentualnie na białe buty pl ![]() https://www.youtube.com/watch?v=He7E9Rju1K8 muza z rana
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3019 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gdybym miała długą suknię to już w ogóle bym się nie zastanawiała nad kolorowymi... U mnie jest o tyle gorzej że buty będzie widać i muszą idealnie współgrać z resztą stroju ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
- sukienka 7/8 długości - bez welonu - kolorowe buty - TŻ kolorowy krawat, bez kamizelki Ja się nie przejmuję, nasze rodziny są mega tradycyjne, wiem że zachwyt oryginalnym strojem wzbudzimy ewentualnie u młodej części gości. Ciotki wytrzeszczą oczy i będą komentować że nam się w d... poprzewracało
|
|
#3020 |
|
Rozeznanie
|
Hehe
![]() No własnie ja też nie wiem dlaa mnie to wakacje ![]() My sie zaastanawiamy jak zrobic w tym roku...bo: 1. Nie mamy z kim jechać w góry... i musielibyśmy sami.... 2. Nicea i Lazurowe... no ja pojade... ale myslalam ze moze polecimy oboje i wtedy góry odpadna.. no i juz sama nie wie co robic..
|
#3021 | |||
|
Zadomowienie
|
Witam,
jestem nowa w tym wątku, ale jako, że też będę PM w 2014 to postanowiłam się dołączyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja się zastanawiam nad szafirowymi, wrzosowmy różem albo pudrowym, ale jak wyjdzie w praktyce to zobaczymy, najpierw musi być kiecka!
|
|||
|
|
|
#3022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam suknię do ziemi więc butów dobrze nie będzie widać. Przymierzałam już większość dostępnych modeli butów i są strasznie niewygodnie- cisną niemiłosiernie przy samej przymiarce, a co mówić żeby przetańczyć w nich całą nać. jedyne jakie mi się spodobały w białym kolorze są bardzo wysokie i mają odkryte palce. |
|
|
|
|
#3023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Tez bym chciała kolorowe buty, ale nie wiem czy wtedy powinien być jakiś kolorowy akcent na sukience - szarfa, czy wystarczy bukiet w tym kolorze??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3025 |
|
Wtajemniczenie
|
podobają mi się buty ślubne z tej strony http://laboda-bridal.com/
plusem jest to, że farbują buty
|
|
|
|
#3026 |
|
Zakorzenienie
|
ja myślałam o tym, że jak kolorowe buty, to bukiet w zbliżonych kolorach, tasiemki na zaproszeniach w tym kolorze.
|
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Verunka, ja w kolorze butów chcę jeszcze bukiet, biżu, akcent na paznokciach i może akcent w kwiatku we włosach. Na sukience nie będzie nic
Nie lubię sukienek z kolorowymi szarfami, kokardami i innymi cudami. |
|
|
|
#3028 |
|
Przyczajenie
|
Witam nowe PM
A powiedzcie mi dziewczynki czy myślałyście już o sukience na poprawiny?? Ja bardzo bym chciała krótką, białą sukienkę, ale moja mama mówi, że lepiej wybrać jakiś kolor, a biel jest zarezerwowana na 1 dzień...hmmm...no nie wiem co z tym zrobić A co do butów to ja jednak zdecyduje się na białe, tradycyjne A do tego mój P. jest prawie tego samego wzrostu więc i tak nie będę mogła poszaleć z obcasem |
|
|
|
#3029 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam kilka stron z wczoraj i dzisiejsze
Witam wszystkie nowe PM-ki! Cytat:
może się uda, bądź znajdziesz coś podobnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moniczka_90 co za bałwan!!! Prawo jazdy mam od października, ale czasem wydaje mi się, że jeżdżę lepiej od niektórych "wyjadaczy"! Nawet przyjaciele TŻ'a lubią jak prowadzę, bo jak to mówią "aż dziwne, że jak na kobietę tak pewnie i dobrze". Ile razy mi w Warszawie zajeżdżali drogę, wymuszali itp. Zawsze wtedy myślę, co będzie ze mną i dlatego ważne, że Tobie nic nie jest Kochana! próbujcie z TŻ'em zdobyć te nagrania i jak coś sądźcie się z tym przyjemniaczkiem. Trzymam kciuki aby Wam się udało. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana, nie wiem jak to działa, jestem pod tym względem zielona, ale mam nadzieję, ze to jakoś wyjaśnią! Daj znać jak się sprawa rozstrzygnie, trzymam kciuki!!! ![]() Cytat:
Ja zielone jabłuszko, a w ostateczności czerwone
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Aha, sam bukiet kolorowy to dla mnie za mało.
Bukiet odłożysz i co? Zostaną tylko kolorowe buty, niepasujące do niczego. Dlatego ja chcę coś więcej
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

jakby ktoś jeszcze miał pomysły to pisać proszę

ale celuję w Portugalię 

umyślił sobie, że teraz zrobimy kompleksowy remont łazienki - jego wujek znad morza przyjechał który zajmuje się budowlanką. Wydaje mu się, że to tak hop siup i załatwione 

ja najbardziej cieszyłam się jak zespół znalazłam