Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 11:13   #3961
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
A ja W OGÓLE nie pije alkoholu,dwa razy w życiu miałam w ustach,raz na naszej kolacji zaręczynowej
,a drugi raz przy świętowaniu awansu męża,łyk wina to był

Ja też,jak malutka mi mocno płacze to zatrzymuje się na poboczu,wolę mandat za zatrzymanie się nawet na linii ciągłej niż ewentualną krzywdę zrobiona dziecku.

Widziałam właśnie maksymalny debilizm wtórny w najgorszym wydaniu! Mieszkamy niedaleko stacji kolejowej,takiej małej,jeden top w jedną i jeden w druga stronę. Pani ogłasza przez megafon pociąg. Zamykają się szlabany. Idzie matka z dzieckiem,ona jedną ręką prowadzi wózek,druga trzyma za rękę szamoczace się dziecko. I co robi? Patrzy że pociąg jakieś 200m od przejazdu i przechodzi!!! Gdyby to dziecko jej uciekło? Co za bezmyślni ludzie chodzą po tym świecie. Aż mi się gorąco zrobiło!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
wow!
ja z alkoholu to nabardziej SLODKIE winko, pifko ale tylko z sokiem albo jakis smakosz natomiast wodka dla mnie obrzydlistwo, bleeee. kiedys za mlodu to i owszem ale jak czlowiek sie stary zrobil to i preferencje alkoholowe sie pozmienialy
co do alkoholu to nie piłam go bardzo bardzo dawno, ostatnio na chrzcinach u kuzyna to było rok temu końcem maja, zrobiłam łyka ale wtedy sobie pomyślałam a jeśli jestem w ciąży? Zresztą niedobre to wino to nie będę ryzykować. To było ostatni raz kilka tygodni później okazało się, że jestem w ciąży
ja przed ciążą to piłam tylko alkohol słodki uwielbiałam wino Concord pycha
Cytat:

a wlasnie,a propo wagi, zapomnialam sie pochwalic ze wczoraj przekroczylismy wreszcie magiczna 7!

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Zapomniałam się pochwalić - moje dziecię nareszcie załapało odruch trakcyjny, a poza tym, leżąc na brzuchu, łapie zabaweczki.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 11:17   #3962
s i l v e r
Zakorzenienie

Nadrobiłam klub. Uff. A tu znów posty do czytania....i tak w kółko

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
jezu, dziewczyny .. okazalo sie, ze mamy szczepienia dzisiaj, na 14.30 ...

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Silver Ty się ze mnie na śmiej Ja mam naprawdę problem ze słodyczami. Dziś stanęłam na wagę i przytyłam 3 kg A co teraz robię? Jem czekoladę

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
To ja mam taką koleżankę która pije równo ze swoim mężem. Byliśmy np na wakacjach z nimi albo na grillu to ja reddsika jednego i jedno piwo z sokiem. W tym czasie chłopaki po 6 piw i ona 6! A redsów czy z sokiem to się nie tyka bo uważa że to profanacja piwa
twardą głowę ma dziewczyna

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
ps. aż wam załączę zdjęcie z tego wschodu słońca
Łał. Ale widok!

Cytat:
Widziałam właśnie maksymalny debilizm wtórny w najgorszym wydaniu! Mieszkamy niedaleko stacji kolejowej,takiej małej,jeden top w jedną i jeden w druga stronę. Pani ogłasza przez megafon pociąg. Zamykają się szlabany. Idzie matka z dzieckiem,ona jedną ręką prowadzi wózek,druga trzyma za rękę szamoczace się dziecko. I co robi? Patrzy że pociąg jakieś 200m od przejazdu i przechodzi!!! Gdyby to dziecko jej uciekło? Co za bezmyślni ludzie chodzą po tym świecie. Aż mi się gorąco zrobiło!

głupota ludzka nie zna granic..... BRAK SŁÓW.

Cytat:
No, już po. Waży 6240 g u mnie noce po szczepieniach były normalne, ale do kąpieli był ciągły płacz. mam nadzieję, że dziś nie będzie ciągle płakać.
za wagę i trzymam kciuki aby dziś nie było płaczu!

Cytat:
pocieszylas mnie, bo Borys wazyl 6200 wczoraj, wiec nie jest az taki najmniejszy znowu jak mi sie zawsze wydaje
no widzisz

Cytat:

a wlasnie,a propo wagi, zapomnialam sie pochwalic ze wczoraj przekroczylismy wreszcie magiczna 7!

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Dziewczyny, 21 maja miałam @, który trwał chyba 10 dni!! A od wczoraj mam znów krwawienie. Niewielkie ale jest Miała tak któraś z Was ? To pytanie do dziewczyn które biorą tabsy.
Stary 2013-06-04, 11:29   #3963
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 11:36   #3964
ewulkaaa
Wtajemniczenie

" a ja rosnę, i rosnę, i rosnę,
i niedługo przerosnę
mamę, tatę i sosnę!"

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ania.jpg (107,9 KB, 56 załadowań)

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 11:39   #3965
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Zapomniałam się pochwalić - moje dziecię nareszcie załapało odruch trakcyjny, a poza tym, leżąc na brzuchu, łapie zabaweczki.

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Dostałam paczuszkę z hippa. Ale kupony są ważne tylko do końca czerwca.
Teraz tylko poczytuje wieczorem będę cytować.
ooooo To jest szansa że ja też dostanę Bo rodziłaś dwa dni przede mną

Cytat:
i niedługo przerosnę
mamę, tatę i sosnę!"

Ale Anulka urosła Super
Stary 2013-06-04, 11:40   #3966
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
za wagę i trzymam kciuki aby dziś nie było płaczu!
dziękuję

Cytat:
i niedługo przerosnę
mamę, tatę i sosnę!"

pięknie rośnie

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 11:44   #3967
treselle0
Zadomowienie

Cytat:
i niedługo przerosnę
mamę, tatę i sosnę!"

śliczna dziewczynka!
a ile ona teraz waży?
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 11:55   #3968
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny
, moja też płacze przy karmieniu - w ciągu dnia nie zawsze oczywiście, ale wieczorem, jak mamy karmienie przed spaniem, to jest histeria straszna! Zassie się, po chwili nerwy i płacz. I tak w kółko, dopóki nie wstanę i nie zacznę z nią chodzić, karmiąc ją na rękach... Po chwili się uspokaja i wtedy mogę normalnie z nią usiąść. Nie wiem, z czego to wynika...
Ja tez jak karmie cyckiem na siedząco musze wstać iona wtedy spokojnie ssie

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość

[/COLOR]Błagam, nazwijcie mnie szpadlem. Mam od groma nauki na jutro z prawa górniczego i wiecie co włączyłam?! http://www.lasy.gov.pl/zubr
pooglądam se żubry online, a co

nie wiem ocb, ale te żubry się pokitrały po krzakach i nie chcą wyjść

Ahahahahahaha żubry! w życiu bym na to nie wpadła tylko pacze pacze i nie widze kaj one są !!!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
fajnie, że kupiłaś; ja też będę tulę kupować; dasz znać jak się sprawuje?

Jak tylko przyjdzie zdam relacje
Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Oj tżBokeh nieładnie!

W ogóle to chciałam Ci powiedzieć że śniło mi się że mówiłaś nam że w ciąży jesteś i że zaszłaś w nią w styczniu i Laura będzie z tego samego rocznika co Hania

Poza tym jakie uzależnienie - nawet już mi się śni wizaż

Haha, no nie mogę! Czego to człowiek nie wymyśli żeby opóźnić naukę otwarłam i czekam, nie ma żadnego, daj znać jak jakiś wyjdzie

Cała
trzymam kciuki za jutro!

edit

charlizz jest żubr!

a wiesz że mój tż chciał Laurę zamiast Hanie??
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Cała, kciuki za jutro

swoją drogą......ja też podglądam te żubry któych nie ma

a w ogóle to facet rzucił moją siostrę......nosz qrwa yebak leśny zasr.any..... Biedna jest tak załamana, że nie wie, co ma ze sobą zrobić, oby głupoty jakiejś nie strzeliła, bo ona strasznie emocjonalna jest...... Jak nie jeden idiota psychopata tak drugi qrwa wielki naukowiec a we łbie zero, no szlag jasny by go trafił płakałam razem z nią przez telefon, jest przy niej teraz przyjaciółka i mama, jutro przyjeżdża do nas, no za jaja powieszę kretyna zidiociałego
co za kasztan do potęgi !!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
no i chyba nigdzie się nie zmieściłyście, bo chyba pizze na wynos wcinacie

święta prawda, żadnemu z tutejszych porządnych ojców nawet przez myśl nie przejdzie coś takiego

chyba bardziej, że bezcukrowe

ja jeszcze nie dawałam, bo dopiero dzisiaj kupiłam, ale na mojej jest napisane żeby 4 łyżki kaszki wsypać do 200ml mleka no to o co chodzi, że Ty masz inaczej

jakiś czas temu Fifek też mi tak cudował, tak mniej więcej co drugie karmienie, czasem w nocy, czasem w dzień; ładnie ssał na początku, potem się wyprężał, wypluwał smoczka i płakał, za chwilę znowu ssał i tak w kółko; po paru dniach przeszło, ale wydawało mi się, że to coś z brzuszkiem było

tż wielofunkcyjny

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

ale ten wasz dzik coś ogonem za bardzo macha; to nie jest jakiś pies lesniczego:brzy dal:

---------- Dopisano o 00:19 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

jeszcze wam jedno napiszę: szwagierka w środę nad ranem urodziła synka i do tej pory siedzą w szpitalu, bo małemu coś na nóżce wylazło po porodzie miał taką małą czerwoną kropeczkę na stópce i potem ona się powiększyła i wyszła taka czerwona plama, jakby się poparzył i skóra mu zaczęła schodzić; teraz mu takie bąbelki z płynem wyskakują, pękają i robią się ranki jak po poparzeniu, już ma takie pod kolankiem i pod noskiem i cholera do tej pory nie wiedzą co to jest i nawet żadną maścią nie smarują, bo nie wiedzą pobrali wymaz i od czwartku czekają na wyniki, na razie obstawiają gronkowca albo pęcherzycę; dodatkowo koniec paluszka u ręki ma cały siny, prawie czarny, też nie wiadomo dlaczego
Biedne dzieciątko
Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hej
Oskar usnął dopiero o 22 ale za to nocka cud-ani jednej pobudki,spał do 7;20
Mogłoby być tak zawsze ale mógłby chodzić szybciej spać

nie za dużo byś chciała :P

U nas dziś tż wrócił lekko rozmemłany (lekko) i rozłożył sobie kanape w salonie ale myślę spoko! więcej miejsca dla mnie i Hani Hanna obudziła się po 5 a ja jak dętka, no ale nakramiłam ją przebrałam przyszedł tż a ja skorzystałam z okazji i zostawiłam go z nieśpiącą Hanią żeby się nią zajął i poszłam do salonu od 6 spałam do 9:20 matko ale mi się cudnie spało ! no ale potem zamiana tż pod prysznic a ja do Hani. No ale zawsze coś takie błogie 3 h

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Black miałam pisać, ciekawe jak CI się spodobają kosmetyki paese, chociaz nie dostałaś dużo, ja mam z tego róż i puder rozświetlający róż jak róż w sumie ale ten puder jest bardzo fajny cos na wzór inglota myślę
Stary 2013-06-04, 11:56   #3969
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
i niedługo przerosnę
mamę, tatę i sosnę!"

cudnie rosnę
Stary 2013-06-04, 11:58   #3970
mala_19kw
Zakorzenienie

Bokeh-jestem wręcz przekonana że za dużo wymagam ale ostatnio taki śpioch się ze mnie zrobił że bym spała spała i spaaaaaała Brakuje mi po prostu odpoczynku

Nadrobiłam tutaj póki Oski śpi i jeszcze klub muszę przelecieć
Pytam! Gdzie wy tak zapitalacie?

Aaa Pstryniu-nie mogę nie skomentować
puścić bąka i zwalić na dziecko? no bój się Boga
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 12:01   #3971
ezzo
Zadomowienie

Hej,
Jestem z wami prawie na bieżąco, ale wczoraj taki zabiegany dzień , ze nie było sie kiedy odezwać, ale podczytywalam was na tabie i zaznaczalam to na co chciałam wam odpowiedziec i o dziwo zostało mi to zaznaczenie do dzisiaj

Dziękujemy za kciuki przy pobraniu, przydały sie, do badania żelaza trzeba pobierać krew z żyły jak to usłyszałam to mi sie gorąco zrobiło bo juz miałam wizje, ze bedą pobierać z główki na szczęście udało sie z rączki. Dzisiaj idziemy po wyniki zobaczymy co dalej.

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Jak Grześ był mały tzn. już taki chodzący ale jeszcze zapampersowany to robił kupę w pozycji którą nazywaliśmy "na Małysza". Chował się za fotel, robił się na zmianę blady i czerwony, wypinał na stojąco do tyłu kuper ale poza tym był mocno wyprostowany niczym w klasycznym telemarku ( nie jestem pewna czy tak się to nazywa bo nie jestem fanką skoków), tak nam się kojarzyło. A potem wychodził już normalnie tylko z tyłu na pupie miał odwłok jak u pszczoły bo robił takie twarde duże kulki i mu pampers w tym miejscu mocno odstawał

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41121165]
po 3 mcu często jest brak żelaza, bo spada to, co pozostało z życia płodowego. Norma, jak nisko to pewnie dostaniecie żelazo w syropie, takie karmelowe ostrzegam, prawie czarne kupy po tym będą

Ale że co? że mąż ma w noc poślubną to odpinać? A zlitujże się

[/QUOTE]

Juz jedna noc posłubna była po cywilnym, wiec guziki mogą być, najwyżej zderze ja ze mnie

Dzięki Szaja, to mnie trochę uspokoilas, ze to dość częste z tym żelazem.

Cytat:

o wlasnie! ja tez mowilam ze nie wyobrazam sobie ze ja leze w szpitalu a on sobie pije wtedy, albo pozniej ja w domu obolala z dzieckiem na rekach a on ma wychodne.
a teraz to juz inny temat, jak chce isc niech idzie, ale ja tez pojde
A ja tam do pepkowego nic nie mam, nawet lubię tez zwyczaj, tz przeżywał cała ciążę ze mną, brzuch miałam ja, ale śmiało mogę powiedzieć, ze w ciąży byliśmy oboje, dziecko sie urodziło to jest co świętować moj tz przesiedzial z nami w szpitalu cały dzień a wieczorem spotkał sie z naszymi wspólnymi znajomymi i wznosili toasty co by mały zdrowo rósł. Rano mimo wielkiego kaca, poprosił kumpla, żeby podwiozl go do szpitala i pomimo dużego bólu głowy siedział z nami kolejny cały dzień.

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Ezzo- ciekawy tył-pierwszy raz widzę Szyjesz czy kupujesz? I co z tym przodem? Chyba już nic wtedy?:
Szyje, przód trzeba bedzie jakoś ładnie dopasować, ale juz bez żadnych bajerow.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41129833]Zaraz doczytam, tylko napiszę - Dorotka po szczepieniu, trochę płaczu ale mleczko mamy ukoiło ból od razu się dossała. Waga 7450, czyli ok. 80centyla, wzrost 70cm... wyskoczyła poza siatki centylowe [/QUOTE]
Dorodno ta Dorotka.

Cytat:
hahaha, dobrze ze nie ja jedyna jestem taka dziwna - dla mnie nie ma sensu zjesc jednej kostki czekolady, czy tam jednego paska - to juz wole w ogole, bo tylko smaka sobie sobie narobie zawsze tez konczy sie na calej tabliczce az juz mam dosc cukru. Zazdroszcze ludziom ktorzy wiedza co to umiar w jedzeniu

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ----------

pojde na kompromis - wypije sobie lampke wina i pojde spac a ciastko niech sobie czeka, moze TZ zje zanim beda miala kolejna okazje jutro
Blogerko jak patrzę na Ciebie to jesteś ostatnia osoba o której mogłabym powiedzieć, ze nie zna umiaru w jedzeniu. Figura marzenie!

Cytat:
Heh, widzę, że to powszechny problem, a już myślałam, że moje dziecko jest jakieś dziwne... W każdym razie - ciekawe, co jest tego przyczyną? Bo, tak jak pisałam, moja mała tak robi czasem w ciągu dnia i praktycznie zawsze podczas wieczornego karmienia - w nocy NIGDY. O co tu chodzi?

Neti,
heeej. Moja pije dużo - wczoraj było u nas gorąco, byliśmy na mieście, sporo jeździliśmy samochodem i wypiła w sumie 3 butelki herbaty przez cały dzień (po około 120-150ml każda). Codziennie, czy ciepło czy zimno, wypija przynajmniej jedną pełną małą butelkę Tommee Tippee.
U nas jeczeńie przy jedzeniu pojawia sie jak sie robią te choler.ne afty.
Black jakie herbatki podajesz, ze Ci tak chętnie wypija.

Dziewczyny piękne zdjęcia ślubne w klubie, przesliczne!
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 12:08   #3972
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Bokeh-jestem wręcz przekonana że za dużo wymagam ale ostatnio taki śpioch się ze mnie zrobił że bym spała spała i spaaaaaała Brakuje mi po prostu odpoczynku

Nadrobiłam tutaj póki Oski śpi i jeszcze klub muszę przelecieć
Pytam! Gdzie wy tak zapitalacie?

Aaa Pstryniu-nie mogę nie skomentować
puścić bąka i zwalić na dziecko? no bój się Boga
oj wiem co mówisz, bo ja śpie czasem do 9 30 a budze się jak zombiak....
Stary 2013-06-04, 12:11   #3973
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Koniec świata się zbliża... Zdjęcie z okna pokoju Blanki,dobrze że zdążyliśmy do domu wrócić.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1370344296970.jpg (96,2 KB, 49 załadowań)
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 12:12   #3974
insolito
Zadomowienie

Hej, nie miałam czasu na komp i oczywiście przez ten czas musiałyście tyyyyyyyyyyyyyyyle naprodukować. Nadrabiam stopniowo

Cytat:
a wczoraj jaka akcje z Nim mialam
zeszlismy na dol do babci, matula moja go wziela na rece, siedzi sobie z nim w fotelu, cisza a tu nagle wymsknal mi sie baczurek myslalam ze przejdzie to bez wiekszego halo, taaaaaaaaaaaaa
mlody jak uslyszalm baczusława to w momencie wzrok na mnie i w taki brecht wpadl ze szok!
tak wiec skonczyly sie juz te dobre czasy kiedy to bezkarnie mozna bylo zwalac baczury na mlodego
No to skompromitował Cię dzieć z lekka

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

Ja też oglądam 90210. To już z przyzwyczajenia
Ja tez to oglądałam, ale jakoś zaczęło mnie nudzić, bo srial zrobił się mega przewidywalny. Może jeszcze wrócę

Cytat:
Tak to wygląda , lakarka powiedziała właśnie, że to skazowe zmiany i kazała smarować oliwką. Jak do końca tyg nie zejdzie to idę z Nią do lekarza. A może Szaja coś poradzisz? Maść z wit A już stosujemy.

Ja nie mam pojęcia co poradzić Ściskam Was bardzo mocno

[QUOTE=s i l v e r;41142198

Za ile kupiłaś? Poka , Poka
[/QUOTE]

Za 22 zł Poźniej poszukam zdjęcia W NECIE, albo sama zrobię, ale bez moich stóp

Cytat:
Obejrzałam zdjęcia slubne w Klubie, ech piękne! Jak ja bym chciała jeszcze raz wychodzić za mąż - oczywiście za tego samego mężczyznę
Ja też by chciała i też z tym samym chłopem . Ale to trza by się najpierw rozwieść

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
ooooo...ulżyło mi )
Postaram sie cześciej odzywac..u nas jest już ok.
po Wielkanocy trafiliśmy do szpitala z zapaleniem płuc..w piątek żadnych oznak..w sobotę zapalenie oskrzeli a w niedziele wieczorem już szpital. W szoku byłam jak szybko się to posunęło....ale 9 dni w szpitalu..to katorga..bałam się jak mały to zniesie..jak ja dam sobie radę z takim maluszkiem w obcym miejscu... no ale radę dać musiałam choć cieżko było... no i teraz jest na razie wszystko ok...
najgorsze te kłucia...po kilka razy dziennie inhalacje...ale jest już ok..i teraz jestem taka ostrożna..ale wciąż w duchu powtarzam "najważniejsze - nie przegrzewać !!!"...lepiej aby maluchowi było chłodniej niż gorąco.
Witaj i współczuje szpitala, dobrze, że to już za Wami

Cytat:
Tak tak, dziewczyny, takie mądre jesteście, dopóki nic się nie stanie. Owszem, byłam nie jeden raz w takiej sytuacji (skąd Illusion wiesz, że nie byłam? ), bo moja Oliwia nie przepadała swojego czasu za fotelikiem i co? Nie wyciągałam jej w czasie jazdy. Stawaliśmy gdzieś, albo uspokajałam ją na wszelkie sposoby i się zawsze udawało. A my dużo jeździmy z nią teraz. Dla mnie to głupota i nie rozumiem Waszego usprawiedliwiania się! Narażacie własne dziecko na niebezpieczeństwo, wystarczy lekka stłuczka, dziecko Wam się machnie na bok, uderzy głową w szybę, albo wypadnie z rąk i będzie nieszczęście, no proszę Was! !!!! Tak, i moje słowa są nie na miejscu? No błagam.

I napisałam tylko "głupota" - jeśli Was to tak bardzo uraziło, to sorry, ale TO JEST głupota.
Ja tez jestem wielka przeciwniczko wyciągania dziecka z fotelika w czasie jazdy, ale jestem w stanie wyobrazić sobie taką ekstremalną sytuację , w której jednak bym to zrobiła. Bo tak jak piszę Illusion: stali w korku, dziecko się zanosi, nie ma możliwości nigdzie zjechać, a bobas nie umie złapać oddechu . To jednak większe prawdopodobieństwo, że się zaraz udusi niż , że coś w nas stuknie. W tym momencie nie ma dobrego rozwiązania, więc wybieram właśnie te, które niesie za sobą mniejsze ryzyko

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
klask i:

od 1 odcineczka
o to fajnie, bo zawsze żałowałam, że nie oglądałam tego serialu A o której to leci ?

Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka .
insolito jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 12:13   #3975
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
Raczej Babcura! Ciekawe czy jej się spodoba
Głosuję na babcurę, będzie w tej sytuacji idealna

Dzień dobry! Mam trochę tyłów bo od wczoraj co chwilę jakieś burze przechodzą i się boję że jak włączę neta na komórce to z niej piorun wyskoczy i mnie zabije Chwilowo jest spokój, tyle tylko że czarno
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 12:32   #3976
mala_19kw
Zakorzenienie

No to się zaczyna jazda bez trzymanki-zębiska
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 12:36   #3977
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Ewulka, ja pisałam już kiedyś, Agatka nie mogła najpeirw ani marchwi, ani jabłka jeść (w tym nawet sprawdzałam, czy słoiczek nie ma soku jabłkowego). Minęło, najpierw jedno zaczęła tolerować, potem drugie - nie pamiętam kolejności, ale jakoś w 8 miesiącu już ok byo

Fotka PIĘKNA
I fajne porównanie córy

Blogerko, kciuki szczepieniowe

Fewciu, u nas na alergologa czeka się jakieś 6 tygodni, teraz dla Agatki mam 28 czerwca. Ale nie wiem, czy takiego malucha przyjmie, u nas od 3rż dopiero. Wcześniej żadnych testów nie zrobią. Może szukaj 2torowo - alergologa i dermatolga? zawsze któryś wcześniej będzie zrób porządne fotki, nierozmazane jeśli możesz, i weź ze sobą.

I śmiem twierdzić, że wczoraj u nas czarniej było

Ewik, spokoju poszczepiennego życzę

Black, gratuluję odruchów i zabaweczek

Ezzo, Agatka miałą lekką anemię właśnie, i takie karmelowe żelazo piła, do mleka dolewałam i tyle.

Elllmi, wiadomo, co z dzieckiem szwagierki???

--------------------
A my dzisiaj do gigantycznego ciuchlandu idziemy, ha!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 12:36   #3978
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
ja pierd.!!!!! laski z kadr mi odpisały, że jak juz nie jestem zatrudniona to one nie mogą mnie reprezentowac przed zusem i mam sobie sama to załatwić!!! o nie!!!! nie daruje im tego
w dodatku wysłała mi nowy wniosek o dodatkowy urlop ale tym razem gdzie była wpisana 2 są kropeczki

niech sobie go teraz w dupsko wsadzi!!!!1 wrrrrr ale sie wkurzyłam

idziemy sie szykowac i bedziemy jechać

prosze o kciuki
Trzymam kciuki

Cytat:
jezu, dziewczyny .. okazalo sie, ze mamy szczepienia dzisiaj, na 14.30 ... dobrze, ze rano sprawdzilam, bo myslalam, ze to w czwartek.
trzymajcie kciuki, szkoda mi tego moja zombiaka, bo wiem jakiej histerii dostanie!! ostatnio nie dal sie polozyc nawet bo juz czul co go czeka
dzisiaj wymyslilam ze zrobie mu kaszke z jabluszkiem i od razu po wkluciu podam, moze go to uspokoi, bo ostatnio byl taki rozzalony, czulam jakbym mu sama krzywde zrobila, dopiero przy mleczku sie uspokoil
Kciuki za szczepienie
I dla Domci Ewik też

Cytat:
klask i: dla Oliwki

Cytat:
i niedługo przerosnę
mamę, tatę i sosnę!"

Widziałam na facebooku Piękne porównanie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ja tez jak karmie cyckiem na siedząco musze wstać iona wtedy spokojnie ssie

Ahahahahahaha żubry! w życiu bym na to nie wpadła tylko pacze pacze i nie widze kaj one są !!!

Jak tylko przyjdzie zdam relacje

a wiesz że mój tż chciał Laurę zamiast Hanie??

co za kasztan do potęgi !!!!!!!!!

Biedne dzieciątko

nie za dużo byś chciała :P

U nas dziś tż wrócił lekko rozmemłany (lekko) i rozłożył sobie kanape w salonie ale myślę spoko! więcej miejsca dla mnie i Hani Hanna obudziła się po 5 a ja jak dętka, no ale nakramiłam ją przebrałam przyszedł tż a ja skorzystałam z okazji i zostawiłam go z nieśpiącą Hanią żeby się nią zajął i poszłam do salonu od 6 spałam do 9:20 matko ale mi się cudnie spało ! no ale potem zamiana tż pod prysznic a ja do Hani. No ale zawsze coś takie błogie 3 h

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Black miałam pisać, ciekawe jak CI się spodobają kosmetyki paese, chociaz nie dostałaś dużo, ja mam z tego róż i puder rozświetlający róż jak róż w sumie ale ten puder jest bardzo fajny cos na wzór inglota myślę
Super, że sobie dospałaś

Stary 2013-06-04, 12:41   #3979
hope01
Zakorzenienie

Uwaga - nadrabiam

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hej Kochane, jeju ile mam nadrabiania.
My już po chrzcinach, msza przepiękna, chyba pierwszy raz w życiu tak mi się podobała msza.. na dodatek trwała prawie 2 godziny bo przyjechala jakas grupa z Hiszpanii i msza byłą prowadzona w 3 językach, super, postanowiliśmy z tztem chodzić co niedziela do koscioła ;p Acha, Amelke chrzcił czarnoskóry, bardzo sympatyczny ksiadz, i jak robił jej znak krzyża to prawie się popłakałam jakos tak mnie to bardzo wzruszyło...przyjęcie baaaaaaaaardzo udane wróciliśmy po 23 : D a ja o 8 rano egzamin, licze ze bedzie 2 termin bo nigdy nie napisalam tylu głupot
No i przed chwilą bylismy ogladac mieszkanie, mega mini 27 metrów ale damy rade, bierzemy je, na poczatku lipca bedziemy sie wyprowadzać i wprowadzać tylko nie wiem, gdzie ja wózek pomieszcze ale juz nie mozemy/nie chcemy tu mieszkac
super żechrzciny Wam się udaLOLO a egzamin zdaaasz

mu jesteśmy na 25m do końca czerwca, w lipcu idziemy na 3 pokoje do bloku obok to może wideoparapetówy?

Cytat:
Dziewczyny, patrzcie, jakie sobie ładne buciki przed chwilką kupiłam: http://allegro.pl/slodkie-sandaly-cz...293274680.html Idealnie takie, jakich szukałam!

A teraz idę wrzucać notkę z relacji na bloga, wstawię zdjęcia wszystkich giftów.
super butki, ja mam podobne - granatowe ale z jasną koturną, ale cena mega
ale ci doooobrze

Cytat:
Hej gaduly!!!!
dzis moj robak budzil sie co 2 godz z zegarkiem w dupc.e. a o 4.30 stwierdzil ze juz sie naspal na szczescie udalo mi sie go uspic na niecala godzinke....
rozpieszcza mnie ten moj dziec!

a wczoraj jaka akcje z Nim mialam
zeszlismy na dol do babci, matula moja go wziela na rece, siedzi sobie z nim w fotelu, cisza a tu nagle wymsknal mi sie baczurek myslalam ze przejdzie to bez wiekszego halo, taaaaaaaaaaaaa
mlody jak uslyszalm baczusława to w momencie wzrok na mnie i w taki brecht wpadl ze szok!
tak wiec skonczyly sie juz te dobre czasy kiedy to bezkarnie mozna bylo zwalac baczury na mlodego
leżę

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Witam się z rana

Oddajcie mi moje dziecię! Najpierw mnie rozbestwiło a teraz daje po dupce nie wiem o co chodzi. Zawsze tak fajnie w dzień mi usypiał, ma swoje drzemki o stalych porach ale od dłuższego czasu nie potrafi zasnąć i jest coraz gorzej. Jeczy, steka, płacze, pobawi się ze mną 15 minut i jak za bardzo się zmęczy to histeria, no nie wiem co jest! Martwi mnie bo wcześniej potrafił spać do 11 a potem miał 3 drzemki. Pomęczył się ale usnął. Teraz jak zaśnie to spi 20 minut i koniec... boję sie że w koncu przestanie w nocy spać no ale w końcu spełni sie życzenie mojej rodzinki bo ciagle tylko słyszałam że one musiały usypiać dziecko po kilka godzin, w wózku, na rękach... a mój potrafił sam i co, i nico jutro mamy szczepienie ale moja lekarka na wszystko ma odpowiedź że przy mm "tak to już będzie"
u nas podobnie. cyrki z zasypianiem, z jedzeniem, marudzenie, jęczenie - zęby + podejrzewam do tego skok 22-26 tygodni

laurko dobrze gadają! a jechej do niej: BABCURA, BABURA STARA RURA!

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-04, 12:46   #3980
ewulkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Moj W OGOLE nie pije piwa
Kiedys byla taka sytuacja, swoja droga to jest hit u nas, moja mama chciala sie z Michalem napic piwa a ten niieeee....dziekuje, juz jedno w tym tygodniu wypilem

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Pisałyście o księżach, ja wiem, że to temat rzeka i znam księży z powołania którzy naprawdę dla mnie są godni szacunku ale i znam kuta*fonów którym powinno się
W sąsiedniej miejscowości (mojej rodzinnej) jest ksiądz (od roku)który tylko kasa, kasa, kasa. Opiszę Wam wie kolendowe sytuacje. 1 - kolęda u nas w domu, moich rodziców nie było bo pojechali z siostrą do W-wy do szpitala na kontrolę w CZDz. Została siostra(21) i brat (13lat). Ksiądz się pyta gdzie sis pracuje, a ona zgodnie z prawdą, że w Maconaldsie na pół etatu, no to ten ile zarabia top sis że 450 zł (taka prawa była). Za chwilę motyw, że siostra daje "co łaska" a ten bezczelnie: "a to zostało Ci coś z tej wypłaty?" a że sis ma język cięty to mu opatrowała: "no właśnie zostało to księdzu daje!". Nawet się nie zająknął!

Ale 2 sytuacja to chyba na doniesienie jakieś zasługuje! po kolędzie chodzi z nim 2 ministrantów. Kupił im skrzynkę zamykaną na klucz i potem im zabierał 10 %. Któregoś dnia dzwoni, do rodziny, gdzie jest 8 ! małych jeszcze dzieci i mówi, że chłopak X ma oddać to czego do skrzynki z kolędy nie wrzucili bo on przeliczył i napewno musiało być więcej. Czaicie? Do drugiego chłopaka rodziców też zadzwonił. Ojciec 8 dzieci poszedł do niego i się go pyta: Jakim prawem on dzieciom kasę zabiera, skoro on jako ojciec im nigdy nic nie zabiera, nawet jak od dziadków dostaną mimo, że się nie przelewa. Potem w nerwach wziął wyciągnął 50 zł z kieszeni, machnął mu i mów: Jak księdzu brakuje to ja się podzielę. A ten wiecie co zrobił? WZIĄŁ!!! No słów brakuje! A to tylko 2 z tysiąca innych sytuacji. Jak był poprzedni ksiądz to np. jak wiedział, że u nas sytuacja była gorsza (np. siostra miała operację raka mózgu) to nie wziął wogóle pieniędzy.

Cytat:
Silver Ty się ze mnie na śmiej Ja mam naprawdę problem ze słodyczami. Dziś stanęłam na wagę i przytyłam 3 kg A co teraz robię? Jem czekoladę
witam w klubie

Cytat:
jezu, dziewczyny .. okazalo sie, ze mamy szczepienia dzisiaj, na 14.30 ... dobrze, ze rano sprawdzilam, bo myslalam, ze to w czwartek.
trzymajcie kciuki, szkoda mi tego moja zombiaka, bo wiem jakiej histerii dostanie!! ostatnio nie dal sie polozyc nawet bo juz czul co go czeka
dzisiaj wymyslilam ze zrobie mu kaszke z jabluszkiem i od razu po wkluciu podam, moze go to uspokoi, bo ostatnio byl taki rozzalony, czulam jakbym mu sama krzywde zrobila, dopiero przy mleczku sie uspokoil
trzymamy kciuki!

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Bylas w Kobe? Wycieczka? Sluzbowo? Opowiadaj!! Gdzie bylas? Co widzialas?
Wlasnie w Kobe po tym trzesieniu bardzo poprawili infrastrukture i jest bezpieczniej. Tak silne wstrzasy w tym rejonie do rzadkosci naleza, a wowczas najwieksze szkody wywolaly nie wstrzasy a pozary. Tz przezyl, milo nie wspomina, ale zeby uciec przed trzesieniami musielibysmy opuscic Japonie.
Mieszkamy w prefekturze, w ktorej prognozuja w najblizszych kilkunastu latach trzesienie ziemi, ktore wywola 30 m fale. Kobe jest nad zatoka, to nie ma takiego zagrozenia, no i gory wysokie. A tu jest nizina, nizina, nizina i dopiero pagoreczki. Do tego polwysep bezposrednio oblewa Pacyfik. Wczoraj pojechalismy na plaze - buduja falochrony i zabezpieczenia, ale sa to betonowe sciany majace ok 5 m. Jak przyjdzie fala, to bedzie armagedon. Teraz nasz dom jest na wysokosci 4,8 m npm. Jest co uciekac...

byłam byłam
w 2009 roku byłam w Japonii 6 tygodni na wakacjach widziałam (chyba) wiele - Tokio, Kyoto, Nara, Kobe, tydzień byłam na Kyushu Hiroshima, Nagasaki, Himeji, pewnie jeszcze coś pominęłam
Generalnie miałam wykupiony na 2 tygodnie ten paszport dla obcokrajowców na shinkanseny i codziennie gdzieś wybywałam
a mieszkałam w Toyota City przez cały ten czas bo tam mieszkał mój brat - pracował tam 3 lata jako konstruktor dla pewnej firmy produkującej samochody (po nazwie miejscowości ciężko się domyślić o jaką markę chodzi ). Tzn on dalej dla niej pracuje, tyle że już teraz w Europie
Aaaa no i na weekend byliśmy też w Korei Południowej
było ekstra, z rozżaleniem i tęsknotą czasem czytam Twoje posty aczkolwiek na stałe bym tam chyba mieszkać nie chciała, zbyt egzotyczna kultura jak dla mnie nooo, i uciekający ludzie przede mną też mnei zrazili nigdy nie zapomnę, jak byliśmy w Nagashimie , kolejka na 2 godziny żeby wsiąść na rollercoaster Steel Dragon 2000, i co? jak przyszła moja kolej to NIKT, ale to NIKT nie chciał wsiąść ze mną do wagoniku jakbym gryzła czy coś

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
śliczna dziewczynka!
a ile ona teraz waży?
dziękujemy wszystkim ciociom za miłe komentarze
nie wiem ile waży, 9 maja miała 5880g, mam nadzieję, że teraz z pół kilo chociaż więcej

Ellemi - trzyam kciuki za maluszka, oby się wyjaśniło co to

Lady - co za skurczybyk!!! ehh, faceci to jednak prymitywni są a wytłumaczył to chociaż jakoś??

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 12:59   #3981
nancykenator
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41147494]Ewulka, ja pisałam już kiedyś, Agatka nie mogła najpeirw ani marchwi, ani jabłka jeść (w tym nawet sprawdzałam, czy słoiczek nie ma soku jabłkowego). Minęło, najpierw jedno zaczęła tolerować, potem drugie - nie pamiętam kolejności, ale jakoś w 8 miesiącu już ok byo

Fotka PIĘKNA
I fajne porównanie córy

Blogerko, kciuki szczepieniowe

Fewciu, u nas na alergologa czeka się jakieś 6 tygodni, teraz dla Agatki mam 28 czerwca. Ale nie wiem, czy takiego malucha przyjmie, u nas od 3rż dopiero. Wcześniej żadnych testów nie zrobią. Może szukaj 2torowo - alergologa i dermatolga? zawsze któryś wcześniej będzie zrób porządne fotki, nierozmazane jeśli możesz, i weź ze sobą.

Ewik, spokoju poszczepiennego życzę

Black, gratuluję odruchów i zabaweczek

Ezzo, Agatka miałą lekką anemię właśnie, i takie karmelowe żelazo piła, do mleka dolewałam i tyle.

Elllmi, wiadomo, co z dzieckiem szwagierki???

--------------------
A my dzisiaj do gigantycznego ciuchlandu idziemy, ha! [/QUOTE]
hoho to z niecierpliwością czekamy na fotki tego, co upolowałyście
Stary 2013-06-04, 13:00   #3982
insolito
Zadomowienie

Muszę Was prosić o pomoc Moja siostra, bierze udział w konkursie, w który wgrana jest staż w Parlamencie Europejskim. Przeszła już dwa merytoryczne etapy. Ostatni polega na głosowaniu Facebookowym Każda osoba może oddać tylko jeden głos, bardzo was o niego proszę. W poprzednim roku osoba, która wygrała miała ponad 3 tys. głosów. Tu możecie głosować

https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/eurostaz-app/

Kurcze blokuje mi adres, skorzystajcie z zaproszenia na facebooku, które do Was powysyłałam.

Województwo Podlaskie- Aleksandra Surawska

Bardzo Was o to proszę, jej się naprawdę to należy. Studiuje prawo na UW, jest jedną z najlepszych na roku. I zawsze się pyta co u Wizażanek A tak BTW co to za poroniony pomysł z tym głosowaniem na facebook, toć to nie konkurs popularności Bardzo. bardzo proszę i jak możecie to podajcie dalej

Edytowane przez insolito
Czas edycji: 2013-06-04 o 13:08
Stary 2013-06-04, 13:05   #3983
Kija80
Zadomowienie

Cytat:
majgad na was zawsze można liczyć

sarah, przytulam nie płakusiaj

Kurcze, odkąd sobie załatwiłam wtedy cyca na amen niemalże przez głupią torebkę z tabem i doprowadziłam do zapalenia piersi, tak teraz średnio 2-3x w tygodniu robi mi się zator dokładnie w tym samym miejscu i tej samej wielkości, czyli ogromniasty ehhh

Słuchajcie, padłam mąż usypia małego w wózku - w lewej ręce smartfon z grą, w prawej wózek z dzieciem, i jeszcze zerka na tv i mecz ogląda tenisa - żeby nie było - dzieć po 3minutach pięknie zasnął no żyć nie umierać!!!
Hmm a co w tym dziwnego? Tak samo robię tyle że zamiast gry mam na konórce wizaż a zamiast meczu seriale
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 13:08   #3984
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41147494]

--------------------
A my dzisiaj do gigantycznego ciuchlandu idziemy, ha! [/QUOTE]
zazdrościmy

tak zrobie mądra kobieto!
fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 13:09   #3985
Lubcia
Zadomowienie

Cześć mamcury żartuję kochane mamuśki

Moją mamę nazwałam babok i jak na razie jej się podoba ale już mi zapowiedziała, że jak Wojtuś podrośnie to mamy wołać do niej babciu żeby młody mówił do niej normalnie.

Ewik i blogerka Dziewczyny trzymam kciukacy za wszystkie szczepienia i badania oby były bezbolesne.

Gratulacje za wagę dla naszych milusińskich

Black dla Oliwki za nowe umiejętności

U nas dziś będzie wielki płacz mój i dziecka bo kolejny zabieg rehabilitacyjny nas czeka
Wczoraj wieczorem długo nie mieliśmy prądu, myślałam że mały prześpi całą tą sytuacje ale nie on akurat się obudził i był bardzo zdziwiony dlaczego jest tak ciemno i mama nie świeci lampki ( uwielbia się patrzeć na zaświecona lampkę albo żyrandol) więc musiałam do pokoju przynieś świeczkę a Wojciech jak ją zobaczył to myślałam że wyskoczy z łóżeczka tak się do niej cieszył
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 13:14   #3986
insolito
Zadomowienie

Bardzo, bardzo dziękuje za przemiłe komentarze w klubie jesteście Kochane Lece zobaczyć Wasze zdjęcia

A Illusion ja ślub brałam w 2010 roku

Stary 2013-06-04, 13:15   #3987
nancykenator
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Cześć mamcury żartuję kochane mamuśki

Moją mamę nazwałam babok i jak na razie jej się podoba ale już mi zapowiedziała, że jak Wojtuś podrośnie to mamy wołać do niej babciu żeby młody mówił do niej normalnie.

Ewik i blogerka Dziewczyny trzymam kciukacy za wszystkie szczepienia i badania oby były bezbolesne.

Gratulacje za wagę dla naszych milusińskich

Black dla Oliwki za nowe umiejętności

U nas dziś będzie wielki płacz mój i dziecka bo kolejny zabieg rehabilitacyjny nas czeka
Wczoraj wieczorem długo nie mieliśmy prądu, myślałam że mały prześpi całą tą sytuacje ale nie on akurat się obudził i był bardzo zdziwiony dlaczego jest tak ciemno i mama nie świeci lampki ( uwielbia się patrzeć na zaświecona lampkę albo żyrandol) więc musiałam do pokoju przynieś świeczkę a Wojciech jak ją zobaczył to myślałam że wyskoczy z łóżeczka tak się do niej cieszył

kciuki za rehabilitację może dziś płacz będzie mniejszy

Szajko droga jak wrócisz z tego gigantycznego ciuchlandu to zerkniesz swym mądrym okiem na kupsko mojego Kubula? Wiem dziwna prośba aż mi dziwnie jak to piszę
Stary 2013-06-04, 13:20   #3988
BlackSanctum
Zakorzenienie

Dziewczyny, ja podaję te w granulkach Hippa i Bobovity. Ona pije wszystkie smaki, obojętnie, co jej dam, wodę też czasem wypije, ale tylko czasem, tak to pluje... Woli te herbatki. Robię je bardzo słabe - takie, że jedynie lekko słodkie są.

Bokeh - Paese ogólnie znam i to są całkiem fajne kosmetyki. Ta pomadka - Manifesto - jest GENIALNA. Już ją kocham.

Dziewczyny, co do makijażu latem, to polecam podkłady mineralne. Dostałyśmy od Amilie na spotkaniu, na razie zużywam te próbki, co były w saszetkach, bo aż 3 były w jasnym kolorze i jestem zachwycona. Makijaż jest piękny, a w ogóle go nie czuć na twarzy, skóra nie jest ani trochę obciążona.

Edytowane przez BlackSanctum
Czas edycji: 2013-06-04 o 13:26
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 13:24   #3989
karusia_2007
Raczkowanie

Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Przeleciałam Was tak na szybko. Mała nadal ma s.rake. Całe szczęście Wituś nie złapał. Do lekarza idziemy jutro.
Z tego co pamiętam:
ewulkaaa śliczna kruszynka. i jak fajnie widać na fotkach jak rośnie

insolito Chętnie zagłosuje na Twoją siostrę ja i mój tż tylko nie mogę włączyc linka. Przeslij może adres na PW

Aga8484 Co trzeba zrobić żeby dostać paczuszkę z hipp? Mi nie dali

Misia Ja się nie wypowiadam na temat wypięcia z fotelika bo sama nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji. Pewnie gdyby była możliwość to zjechałabym na pobocze ale czasami jest tak,że niestety nie ma jak się zatrzymać a dziecko trzeba uspokoić.

cała współczuję zamieszania z macierzyńskim

A widziałam, że był temat księży ruszany. u nas za wszystko jest cennik. I ciągle ks tylko na mszy woła,że ludzie mało dają. Ja niewierze w księży i ode mnie np w przyszłości nie dostaną grosza po kolędzie( teraz daje teściowa). U nas jest tak bogata parafia, że nie powinni juz wołać, ale gdzie tam, wołają przy byle okazji. Dzi@dy jedne.
karusia_2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 13:28   #3990
insolito
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karusia_2007 Pokaż wiadomość
Przeleciałam Was tak na szybko. Mała nadal ma s.rake. Całe szczęście Wituś nie złapał. Do lekarza idziemy jutro.
Z tego co pamiętam:

insolito Chętnie zagłosuje na Twoją siostrę ja i mój tż tylko nie mogę włączyc linka. Przeslij może adres na PW

Aga8484 Co trzeba zrobić żeby dostać paczuszkę z hipp? Mi nie dali

Misia Ja się nie wypowiadam na temat wypięcia z fotelika bo sama nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji. Pewnie gdyby była możliwość to zjechałabym na pobocze ale czasami jest tak,że niestety nie ma jak się zatrzymać a dziecko trzeba uspokoić.

cała współczuję zamieszania z macierzyńskim

A widziałam, że był temat księży ruszany. u nas za wszystko jest cennik. I ciągle ks tylko na mszy woła,że ludzie mało dają. Ja niewierze w księży i ode mnie np w przyszłości nie dostaną grosza po kolędzie( teraz daje teściowa). U nas jest tak bogata parafia, że nie powinni juz wołać, ale gdzie tam, wołają przy byle okazji. Dzi@dy jedne.

Kciuki za wizytę u lekarza, oby to nie było nic poważnego

Dziękuje Kochana, zaraz wyślę, mam nadzieję, że mi nie wyskoczą czachy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości