|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja przed ciążą to piłam tylko alkohol słodki uwielbiałam wino Concord pycha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |||||||
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam klub. Uff. A tu znów posty do czytania....i tak w kółko
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Łał. Ale widok! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Dziewczyny, 21 maja miałam @, który trwał chyba 10 dni!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3964 |
Wtajemniczenie
|
" a ja rosnę, i rosnę, i rosnę,
i niedługo przerosnę mamę, tatę i sosnę!" ![]()
![]() |
#3965 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3966 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ahahahahahaha ![]() ![]() Cytat:
Jak tylko przyjdzie zdam relacje ![]() Cytat:
a wiesz że mój tż chciał Laurę zamiast Hanie?? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie za dużo byś chciała ![]() U nas dziś tż wrócił lekko rozmemłany (lekko) i rozłożył sobie kanape w salonie ale myślę spoko! więcej miejsca dla mnie i Hani ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Black miałam pisać, ciekawe jak CI się spodobają kosmetyki paese, chociaz nie dostałaś dużo, ja mam z tego róż i puder rozświetlający róż jak róż w sumie ale ten puder jest bardzo fajny cos na wzór inglota myślę
![]() |
#3969 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Zakorzenienie
|
Bokeh-jestem wręcz przekonana że za dużo wymagam ale ostatnio taki śpioch się ze mnie zrobił że bym spała spała i spaaaaaała
![]() ![]() Nadrobiłam tutaj póki Oski śpi i jeszcze klub ![]() ![]() Pytam! Gdzie wy tak zapitalacie? Aaa Pstryniu-nie mogę nie skomentować ![]() puścić bąka i zwalić na dziecko? ![]() ![]()
#3971 | |||||
Zadomowienie
|
Hej,
Jestem z wami prawie na bieżąco, ale wczoraj taki zabiegany dzień , ze nie było sie kiedy odezwać, ale podczytywalam was na tabie i zaznaczalam to na co chciałam wam odpowiedziec i o dziwo zostało mi to zaznaczenie do dzisiaj ![]() Dziękujemy za kciuki przy pobraniu, przydały sie, do badania żelaza trzeba pobierać krew z żyły jak to usłyszałam to mi sie gorąco zrobiło bo juz miałam wizje, ze bedą pobierać z główki na szczęście udało sie z rączki. Dzisiaj idziemy po wyniki zobaczymy co dalej. Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41121165] po 3 mcu często jest brak żelaza, bo spada to, co pozostało z życia płodowego. Norma, jak nisko to pewnie dostaniecie żelazo w syropie, takie karmelowe ![]() ![]() Ale że co? że mąż ma w noc poślubną to odpinać? A zlitujże się ![]() ![]() [/QUOTE] Juz jedna noc posłubna była po cywilnym, wiec guziki mogą być, najwyżej zderze ja ze mnie ![]() Dzięki Szaja, to mnie trochę uspokoilas, ze to dość częste z tym żelazem. Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41129833]Zaraz doczytam, tylko napiszę - Dorotka po szczepieniu, trochę płaczu ale mleczko mamy ukoiło ból ![]() ![]() Dorodno ta Dorotka. Cytat:
Cytat:
Black jakie herbatki podajesz, ze Ci tak chętnie wypija. Dziewczyny piękne zdjęcia ślubne w klubie, przesliczne! |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3973 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Koniec świata się zbliża... Zdjęcie z okna pokoju Blanki,dobrze że zdążyliśmy do domu wrócić.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |||||
Zadomowienie
|
Hej, nie miałam czasu na komp i oczywiście przez ten czas musiałyście tyyyyyyyyyyyyyyyle naprodukować. Nadrabiam stopniowo
Cytat:
![]() Ja tez to oglądałam, ale jakoś zaczęło mnie nudzić, bo srial zrobił się mega przewidywalny. Może jeszcze wrócę ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=s i l v e r;41142198 Za ile kupiłaś? Poka , Poka ![]() [/QUOTE] Za 22 zł ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
o to fajnie, bo zawsze żałowałam, że nie oglądałam tego serialu A o której to leci ?
![]() |
#3975 |
Zadomowienie
|
Głosuję na babcurę, będzie w tej sytuacji idealna
![]() Dzień dobry! Mam trochę tyłów bo od wczoraj co chwilę jakieś burze przechodzą i się boję że jak włączę neta na komórce to z niej piorun wyskoczy i mnie zabije ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
No to się zaczyna jazda bez trzymanki-zębiska
![]()
#3977 |
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Ewulka, ja pisałam już kiedyś, Agatka nie mogła najpeirw ani marchwi, ani jabłka jeść (w tym nawet sprawdzałam, czy słoiczek nie ma soku jabłkowego). Minęło, najpierw jedno zaczęła tolerować, potem drugie - nie pamiętam kolejności, ale jakoś w 8 miesiącu już ok byo
![]() Fotka PIĘKNA ![]() I fajne porównanie córy ![]() Blogerko, kciuki szczepieniowe ![]() Fewciu, u nas na alergologa czeka się jakieś 6 tygodni, teraz dla Agatki mam 28 czerwca. Ale nie wiem, czy takiego malucha przyjmie, u nas od 3rż dopiero. Wcześniej żadnych testów nie zrobią. Może szukaj 2torowo - alergologa i dermatolga? zawsze któryś wcześniej będzie ![]() I śmiem twierdzić, że wczoraj u nas czarniej było ![]() Ewik, spokoju poszczepiennego życzę ![]() Black, gratuluję odruchów i zabaweczek ![]() Ezzo, Agatka miałą lekką anemię właśnie, i takie karmelowe żelazo piła, do mleka dolewałam i tyle. Elllmi, wiadomo, co z dzieckiem szwagierki??? -------------------- A my dzisiaj do gigantycznego ciuchlandu idziemy, ha! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I dla Domci Ewik też ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3979 | ||||
Zakorzenienie
|
Uwaga - nadrabiam
![]() Cytat:
![]() ![]() mu jesteśmy na 25m do końca czerwca, w lipcu idziemy na 3 pokoje do bloku obok ![]() ![]() Cytat:
![]() ale ci doooobrze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() laurko dobrze gadają! a jechej do niej: BABCURA, BABURA STARA RURA! |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
byłam byłam ![]() w 2009 roku byłam w Japonii 6 tygodni na wakacjach ![]() ![]() Generalnie miałam wykupiony na 2 tygodnie ten paszport dla obcokrajowców na shinkanseny i codziennie gdzieś wybywałam ![]() a mieszkałam w Toyota City przez cały ten czas bo tam mieszkał mój brat - pracował tam 3 lata jako konstruktor dla pewnej firmy produkującej samochody (po nazwie miejscowości ciężko się domyślić o jaką markę chodzi ![]() ![]() Aaaa no i na weekend byliśmy też w Korei Południowej ![]() było ekstra, z rozżaleniem i tęsknotą czasem czytam Twoje posty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziękujemy wszystkim ciociom za miłe komentarze ![]() nie wiem ile waży, 9 maja miała 5880g, mam nadzieję, że teraz z pół kilo chociaż więcej ![]() Ellemi - trzyam kciuki za maluszka, oby się wyjaśniło co to ![]() Lady - co za skurczybyk!!! ehh, faceci to jednak prymitywni są ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41147494]Ewulka, ja pisałam już kiedyś, Agatka nie mogła najpeirw ani marchwi, ani jabłka jeść (w tym nawet sprawdzałam, czy słoiczek nie ma soku jabłkowego). Minęło, najpierw jedno zaczęła tolerować, potem drugie - nie pamiętam kolejności, ale jakoś w 8 miesiącu już ok byo
![]() Fotka PIĘKNA ![]() I fajne porównanie córy ![]() Blogerko, kciuki szczepieniowe ![]() Fewciu, u nas na alergologa czeka się jakieś 6 tygodni, teraz dla Agatki mam 28 czerwca. Ale nie wiem, czy takiego malucha przyjmie, u nas od 3rż dopiero. Wcześniej żadnych testów nie zrobią. Może szukaj 2torowo - alergologa i dermatolga? zawsze któryś wcześniej będzie ![]() I śmiem twierdzić, że wczoraj u nas czarniej było ![]() Ewik, spokoju poszczepiennego życzę ![]() Black, gratuluję odruchów i zabaweczek ![]() Ezzo, Agatka miałą lekką anemię właśnie, i takie karmelowe żelazo piła, do mleka dolewałam i tyle. Elllmi, wiadomo, co z dzieckiem szwagierki??? -------------------- A my dzisiaj do gigantycznego ciuchlandu idziemy, ha! ![]() hoho ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zadomowienie
|
Muszę Was prosić o pomoc
![]() ![]() https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/eurostaz-app/ Kurcze blokuje mi adres, skorzystajcie z zaproszenia na facebooku, które do Was powysyłałam. Województwo Podlaskie- Aleksandra Surawska Bardzo Was o to proszę, jej się naprawdę to należy. Studiuje prawo na UW, jest jedną z najlepszych na roku. ![]() ![]() ![]()
23.01.2013-PIOTRUŚ ![]() 21.04.2015-MICHAŚ ![]() Tylko Wy wieci, jak bije moje serce od środka . Edytowane przez insolito Czas edycji: 2013-06-04 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41147494]
Fewciu, u nas na alergologa czeka się jakieś 6 tygodni, teraz dla Agatki mam 28 czerwca. Ale nie wiem, czy takiego malucha przyjmie, u nas od 3rż dopiero. Wcześniej żadnych testów nie zrobią. Może szukaj 2torowo - alergologa i dermatolga? zawsze któryś wcześniej będzie ![]() I śmiem twierdzić, że wczoraj u nas czarniej było ![]() -------------------- A my dzisiaj do gigantycznego ciuchlandu idziemy, ha! ![]() zazdrościmy ![]() tak zrobie mądra kobieto! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Zadomowienie
|
Cześć mamcury
![]() ![]() Moją mamę nazwałam babok i jak na razie jej się podoba ale już mi zapowiedziała, że jak Wojtuś podrośnie to mamy wołać do niej babciu żeby młody mówił do niej normalnie. Ewik i blogerka Dziewczyny trzymam kciukacy za wszystkie szczepienia i badania oby były bezbolesne. Gratulacje za wagę ![]() Black ![]() ![]() U nas dziś będzie wielki płacz mój i dziecka bo kolejny zabieg rehabilitacyjny nas czeka ![]() Wczoraj wieczorem długo nie mieliśmy prądu, myślałam że mały prześpi całą tą sytuacje ale nie on akurat się obudził i był bardzo zdziwiony dlaczego jest tak ciemno i mama nie świeci lampki ( uwielbia się patrzeć na zaświecona lampkę albo żyrandol) więc musiałam do pokoju przynieś świeczkę a Wojciech jak ją zobaczył to myślałam że wyskoczy z łóżeczka tak się do niej cieszył ![]()
#3986 |
Zadomowienie
|
Bardzo, bardzo dziękuje za przemiłe komentarze w klubie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A Illusion ja ślub brałam w 2010 roku ![]()
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kciuki za rehabilitację ![]() ![]() Szajko droga jak wrócisz z tego gigantycznego ciuchlandu to zerkniesz swym mądrym okiem na kupsko mojego Kubula? Wiem dziwna prośba aż mi dziwnie jak to piszę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ja podaję te w granulkach Hippa i Bobovity. Ona pije wszystkie smaki, obojętnie, co jej dam, wodę też czasem wypije, ale tylko czasem, tak to pluje... Woli te herbatki. Robię je bardzo słabe - takie, że jedynie lekko słodkie są.
Bokeh - Paese ogólnie znam i to są całkiem fajne kosmetyki. Ta pomadka - Manifesto - jest GENIALNA. Już ją kocham. ![]() Dziewczyny, co do makijażu latem, to polecam podkłady mineralne. Dostałyśmy od Amilie na spotkaniu, na razie zużywam te próbki, co były w saszetkach, bo aż 3 były w jasnym kolorze i jestem zachwycona. Makijaż jest piękny, a w ogóle go nie czuć na twarzy, skóra nie jest ani trochę obciążona. Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-04 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Przeleciałam Was tak na szybko. Mała nadal ma s.rake. Całe szczęście Wituś nie złapał. Do lekarza idziemy jutro.
Z tego co pamiętam: ewulkaaa śliczna kruszynka. i jak fajnie widać na fotkach jak rośnie insolito Chętnie zagłosuje na Twoją siostrę ja i mój tż tylko nie mogę włączyc linka. Przeslij może adres na PW Aga8484 Co trzeba zrobić żeby dostać paczuszkę z hipp? Mi nie dali ![]() Misia Ja się nie wypowiadam na temat wypięcia z fotelika bo sama nie wiem co bym zrobiła w takiej sytuacji. Pewnie gdyby była możliwość to zjechałabym na pobocze ale czasami jest tak,że niestety nie ma jak się zatrzymać a dziecko trzeba uspokoić. cała współczuję zamieszania z macierzyńskim ![]() A widziałam, że był temat księży ruszany. u nas za wszystko jest cennik. I ciągle ks tylko na mszy woła,że ludzie mało dają. Ja niewierze w księży i ode mnie np w przyszłości nie dostaną grosza po kolędzie( teraz daje teściowa). U nas jest tak bogata parafia, że nie powinni juz wołać, ale gdzie tam, wołają przy byle okazji. Dzi@dy jedne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kciuki za wizytę u lekarza, oby to nie było nic poważnego ![]() Dziękuje Kochana, zaraz wyślę, mam nadzieję, że mi nie wyskoczą czachy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.