Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 16:34   #211
d0tkaaa
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

ja wracam nadrabiam stary wstek sobie myslr ze cis zamulonr jestescie ciazowki a tu nagle nowy wstek ok evhodze moze sie xslapie na 1strone ew 2a tu 7 hahahahah:-P wsriatki
Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
ja mam jedna ktora kupilam w pepco na ramiaczkach, druga mam sukienke z h&m ale ona jako pizama tez moze posluzyc bo jest prosta, ale ja troche zwatpilam bo mama mi pow ze na ramiaczkach nie wypada do spzitala, ze najlepiej jakby troche byla z rekawkami, co myliscie?
ja mam na ramiaczkach i mam w doopie czy wypada czy nie,cyca dzybko wyciagne itp i nie bd mi goraco.
Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość
Laseczki jak to ma wygladac to wietrzenie krocza Jakos sobie nie wyobrazam? Mam lezec z gola kapa i rozlozonymi nogami Boszzzz
no,a tz sirdzi i dmucha hahahahahhaahahah)

bylam na gbs pani tak sie spieszyla bo zaraz jakis lekarz mial zaczac przyjmowac ze tak mi poruszala patyczkiem...eircie gdzie ze musialam isc kupke zrobic alr na szczescir e domu hahahahahahah

i uwaga!panie dwie mnie przepuscily w kolejce eiec bylam pierwsza a tyle osob bylo..

wypilam ta kawke z30% i mam ochote isc spac ale zjem obiad i jade do galeri na spacer hahahah wolny powolny cos bym sobie kupila ale po co mi jsk zaniedlugo juz brzucha nie bedzir.

en nie martw sir brakiem miejsva jak pamietacie ja mudialam komode dokupic a jakby tu tz mial ubrania jeszcze eszystkie swoje to bankowo bym nir miala miejsca

alez mi goraco.

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:35   #212
Marionette18
Raczkowanie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41150542]Opiszę Wam moje ostatnie doświadczenia z ustępowania miejsc:

- w autobusach na szczęście ostatnio po prostu mam miejsce, staram się jeździć w takich godzinach, żeby było
- w laboratorium u mnie standardowo, ale w diabetologicznym - pielęgniarka mnie wzięła bez kolejki dzisiaj
- w innych miejscach, gdzie się czeka standardem jest, że miejsca ustąpi mi kobieta 25-40, dzisiaj w przychodni było tylko jedno miejsce i mi ustąpiła, na przystanku też jakaś młoda dziewczyna
- za to wczoraj narobiłam siary w sklepie :P
Stałam w kolejce, było dość sporo osób, a sklep to nie taki duży supermarket, ale powiedzmy właśnie market, coś a'la Lewiatan. No i stoimy z TŻem, za mną jakiś facet z 4 soczkami. I podchodzi do niego babka z obsługi i mówi (musiał to być jej znajomy) "o masz tylko to, to chodź otworzę kasę i ci to skasuję". Ja się wkurzyłam i do TŻa na głos mówię: "ja też bym tak chciała, być obsłużona bez kolejki" (ale nie powiedziałam tego w kontekście ciąży nawet, tylko tak ogólnie, że chciałabym mieć znajomości w sklepie, żeby mi kasę specjalnie otworzyli). No i za chwilę tamta babka mnie woła do kasy :P Jeszcze była babka przede mną, to mnie przepuściła, bo chyba słyszała mój dosadny komentarz :P Trochę mi było wstyd, no ale dostałam, co chciałam :P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Co do sklepów to przestałam mieć skrupuły jak mi plecy nawalały po staniu w kolejkach. Podchodze sama do pierwszej osoby w kolejce i pytam Przepraszam czy mogę się przed Panem\Panią ustawić najczęściej sa tak zaskoczeni ze nie protestuja a ja potem wołam Tz z koszem zakupów

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
i

Ja raz wkladalam bagaz podreczny na poleczke a pani, ktora siedziala obok prawie ze krzyknela do meza: Bys sie ruszyl i pomogl pani! Nie widzisz, ze w ciazy!

Az mi sie glupio zrobilo. A pan wstawil walizke mimo moich protestow...

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:39   #213
d0tkaaa
Zakorzenienie

a ja didam ze wlasnie jak gdzies cos otwieraja czy jest wircej osob i maja wrjsc na raz to ja wole poczekac bo ludzie sie nie przejmuja brzuch staranuja i nswet przepraszam nie powiedza...:-/
ja fakt faktem starym baba i dziadka rzadko ustepowalam miejsca ale kobieta w ciazy zawsze..

Zuza

Razem
Stary 2013-06-04, 16:40   #214
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

OOOh dziewczynki jak ja się cieszę że się cieszycie ze mną !!!
jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie, jesteście nieocenione !!!

taki kamień spadł mi z serca że nawet sobie nie wyobrażacie... został mi miesiąc do terminu i będę się nim cieszyć jak nikt

no i z wrażenia musiałam troszkę pospać
siedzimy z Ignackiem w domku, nic mi się póki co jeszcze nie chce robić...
za chwilę przyjedzie pan z naszymi nowiutkimi super materacami !!

Leosiek ma chyba dosyć truskawek którymi objadam się ostatnio codziennie bo jak je zjem to przepycha się potem okropnie... dzisiaj kupiłam po 7 zł/kg, ale obawiam się jak jeszcze trochę popada to będą szybko zgniłki a nie truskawki więc jem trochę na zapas

w czwartek przyjeżdza łóżko Ignacka i panowie robią mi przemeblowanie w domku a stąd tylko prosta droga do urządzenia obu pokoików, segregacji ciuszków itp

no i teraz muszę zorganizować sobie poród rodzinny na Brochowie z własną położną bo wizja cc na szczęście się nie ziściła TZ nadal chce być przy porodzie, zresztą dzisiaj powiedział że sobie inaczej tego nie wyobraża.. więc będzie
muszę jechać tylko po zgodę ordynatora, dogadać się ostatecznie z położną i mogę tam rodzić

Czarownica - masz moje kciuki cały czas, super że wizyta u gina w porządku

Oliath - ale to była oczywista oczywistość że masz od groma ciuchów i Lilo nie zdąży ich założyć he he

dzisiaj jakoś tak optymistycznie na wątku, bo chyba nikt się za bardzo nie skarży albo jak cos ominęłam nadrabiając spam

buziaki wielkie , czytam dalej

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-06-04 o 16:42
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:40   #215
d0tkaaa
Zakorzenienie

hellol powie mi ktos wkoncu czy to mydlo do szpitala bialy jelen to ma byc mydlo czy zel do intymnej?:-P

Zuza

Razem
Stary 2013-06-04, 16:43   #216
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
dziewczyny doszłam do wniosku, ze nie ma miejsca w szafie dla Bezika

Ma jedną małą półeczkę póki co, a moich rzeczy nie przełożę nigdzie, ani Tżta bo wstyd się przyznać, ale tyle ich jest, że nie ma gdzie tego upchać..

Trudno, moje dziecko samo będzie musiało sobie poradzić gdzie swoje ubranka pomieścić, bo szafki nie mamy nowej gdzie wstawić, a garderoba jest nasza, a nie jego
u mnie niestety podobnie...

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Patrzcie...tyle naszych maluchów nie ma jeszcze imion???

kubuspuchatek ,
Asiunia 1230 ,
Sofina,
Fiazo,
Aremalgos,
Mela
Kathe
katarzynkajg,
paulinka777
skylie,
ona, czarownica,Niunia20,,maal winaa, Irmth,Enlevee,Evagwiazdka , yevele, sammi24,Samantha,Stokrotk a,kayka, Agrafka, Tweedledee, AgaPlast, sarna
moja ma wpisane, a my się rozmyśliliśmy

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
ile płaciłaś za truskawy, bo ja dziś już 9.50 a siostra mówiła, ze tesciowa za 5 zł m kupiła
u nas 5-6 zł/kg, dziś kupiłam cały koszyczek

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
nie mam typowej do karmienia odpinanej, ale taką w której można z łatwością karmić. kupiłam kiedyś za 20 zł w auchan i traktują ją jako jednorazówkę. u mnie w szpitalu są dawane koszule do porodu, takie rozpinane właśnie, ale ja biorę swoją własną w razie czego, bo w tej szpitalnej to nie wyobrażam sobie np skakać na piłce
czemu nie??? wietrzenie "przerwy" gratis

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:45   #217
d0tkaaa
Zakorzenienie

czarownica ja tez gratuluje wizyty:-*

teso mowilysmy ze bedzie wszystki ok! teraz leniuchujcie i sie zajadajcie truskawkami slodyczami i czym chcecie
hehe

co do torby do szpitala to nie mam.pojecia w jaka sie wpakuje itp ale nie mam zamiaru brac duzi rzeczy bo pewnie polowy nie uzyje a po za tym dalrko wsumir nie mamy od szpitala to co tam..tz dowiezie:-P

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

ale sie usmialam tym szczytowaniem Nenihahahhahah

Zuza

Razem
Stary 2013-06-04, 16:45   #218
Neni1984
Zakorzenienie

Prądu nie miałam
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:46   #219
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
T
Oliath a jaki leżaczek?
A Mamas&Papas Linear Zoo z biciem serca i melodyjkami za stowke wylicytowany o taki jak w zalaczniku
Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
]

Oliath ja nie wiem czy cos poprasuje bo mnie brzuch ciągnie i naprzemian głowa boli.Moje lezy juz kilka dni wiec 1 dzionek roznicy nie zrobi
Moje tez lezy i sobie polezy do jutra zapewne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bujaczek1.jpg (84,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bujaczek2.jpg (60,8 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bujaczek3.jpg (42,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bujaczek4.jpg (56,4 KB, 0 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:49   #220
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
hellol powie mi ktos wkoncu czy to mydlo do szpitala bialy jelen to ma byc mydlo czy zel do intymnej?:-P
przeciez Ci odpowiadaly dziewczyny a ja nie wiem, pierwsze skojarzenie to mydło, moze wez to i to

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:49   #221
Neni1984
Zakorzenienie

Śliczny!
Stary 2013-06-04, 16:49   #222
d0tkaaa
Zakorzenienie

margos czy ty pamietasz ze jakos w grudniu sie umawialysmy ze idziemy dna fitnes jak sie dzieci urodza:c onfused:

Zuza

Razem
Stary 2013-06-04, 16:50   #223
magolina
Wtajemniczenie

Matko jaki spam

Marionette za wizytę

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Pierwsze njusy od gina:
Ktg super. Skurczy brak. Serce wali jak mlot. Ruchow sporo.
Morfo mocz ok z tym ze mocz moglby byc lepszy. Mam zrobic posiew i dzwonic do jiego. Jesli wyjdzie pacior lub inne bakterie to mam antybiotyk.
Maly nisko no i moge rodzic wczesniej. 20 czerwca gin bedzie do mnie dzwonic ukowic albo kolejna wizyte albo cc. Z wrazenia nie wiem. Bo on na maly urlop idzie ale bedziemy w kontakcie tel.
No i zeby nie bylo za cudownie... Wyhodowalam se grzyba.
Dostalam jakues globulki na G. Pozniejnapisze co.
Szpital spokojnie wyglada. Nawet mile panie byly. Cicho. Czysto. Slyszalam placz maluszkow.
Teraz jeszcze jedziemy na wizyte do dupologa. Znaczy wszystkie dziury dzis mi zalucza.
Jeszcze kciukow nie puszczejcie!
Buziaki
Super niusy
Kciuki nadal trzymam

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Obstawiam trzy porody w tym wątku. Która się zakłada?
Jak będziemy produkować taki spam w takim tempie to w tym wątku żadne dziecko nie zdąży sie urodzić

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Mężul załapał się na robotę Okazało się, że trafił na jakiegoś małego developera..zachwycił się poprzednią robotą i powiedział, że jak mu tak samo zrobi ten domek na sprzedaż, to będzie miał jeszcze 6 budów dla niego do końca roku Oczywiście z ceny mąż mu zszedł, ale to na miejscu i na naszym osiedlu, więc paliwo odejdzie Ehhh super...wreszcie odżyje
zarąbiście

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
No weźcie sobie jaj nie robcie juz nowy wątek?? A ja w starym skrobie do was

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Co do sklepów to przestałam mieć skrupuły jak mi plecy nawalały po staniu w kolejkach. Podchodze sama do pierwszej osoby w kolejce i pytam Przepraszam czy mogę się przed Panem\Panią ustawić najczęściej sa tak zaskoczeni ze nie protestuja a ja potem wołam Tz z koszem zakupów
a oni Cię potem przeklinają dobry fortel..

Cytat:
Szare mydło w płynie
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:52   #224
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
przeciez Ci odpowiadaly dziewczyny a ja nie wiem, pierwsze skojarzenie to mydło, moze wez to i to
o jaaa Cie powaznie?to wtedy mialam napewno spika do pasa i oczy zalzawione!przepraszam!

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

wydaje mi sie ze za duzo piszecie i dzieci czuja sie nie proszone na ten swiat hahahahhahahahahaha sory.

Zuza

Razem
Stary 2013-06-04, 16:54   #225
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
o jaaa Cie powaznie?to wtedy mialam napewno spika do pasa i oczy zalzawione!przepraszam!

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

wydaje mi sie ze za duzo piszecie i dzieci czuja sie nie proszone na ten swiat hahahahhahahahahaha sory.
A co Ty taka kulturalna dziś?
Stary 2013-06-04, 16:54   #226
d0tkaaa
Zakorzenienie

no i co tak zamilklyscie?zaraz sobie pojde to znowu naskrobiecie 10stron!

Zuza

Razem
Stary 2013-06-04, 16:55   #227
Niunia20
Rozeznanie

no dziewczyny ja spakowana ciuszki poprane poprasowane czekają w reklamówkach aż umyję szafkę ale to jutro chyba....
wanienka jest
kosmetyki akcesoria są
torba spakowana jest
czerwona gumka na rączkę od zauroczenia jest
wózek wybrany nie kupiony
materac do łóżeczka wybrany nie kupiony
kocyk nr 2 cienki wybrany nie kupiony
łóżeczko nie wybrane
pościel nie wybrana
butelki dr browns nie kupione
rożka brak
trochę ciuszków brak
wit. d brak

rożek kupujecie taki żeby pasował do pościeli czy pierwszy lepszy w sklepie??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF1536.jpg (111,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1537.jpg (62,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1539.jpg (74,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1540.jpg (96,6 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF1541.jpg (93,1 KB, 22 załadowań)

Edytowane przez Niunia20
Czas edycji: 2013-06-04 o 17:03
Niunia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:55   #228
surka
Zakorzenienie

Czy ja dobrze wyczytałam, że trzeba mieć zgodę na poród rodzinny ????
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 16:55   #229
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A co Ty taka kulturalna dziś?
ja zawsze kulturalna,Neni sloncr no co ty!

Zuza

Razem
Stary 2013-06-04, 16:56   #230
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam nie w komlecie. Wogóle to wszystko będę miała niedopsowane chyba
Stary 2013-06-04, 16:58   #231
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
eeee,nie chyba...ja slyszalam ze nie trzrba a jak zle slyszalam to mi powiedzcie...

niunia ja rozka nie kupuje,tego otulacza czy jak to tam sie zwie tez nie...(ale jest spory wybor w tk maxie):-P przynajmniej Krakowskim:-P

Zuza

Razem
Stary 2013-06-04, 16:59   #232
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
no dziewczyny ja spakowana ciuszki poprane poprasowane czekają w reklamówkach aż umyję szafkę ale to jutro chyba....
wanienka jest
kosmetyki akcesoria są
torba spakowana jest
łóżeczko nie wybrane
pościel nie wybrana
rożka brak
trochę ciuszków brak
wit. d brak

Ładne postępy

Nie kupuję rożka, więc nie pomogę.
Stary 2013-06-04, 17:03   #233
kubus puchatek
Rozeznanie

Hej Brzuchatki,ale pędzicie. Przyznam,że przeleciałam pobieżnie,ale jedną ważną wiadomość widziałam:
teso-Gratuluję za☠☠☠iście cudownej wiadomości!!! jak to czytałam,to aż mi się oczka mokre zrobiły.

U mnie dziś piękna pogoda znowu,byłam w centrum miasta,wrzucę kilka fotek dla tych,co mają nie najlepszą pogodę za oknem. AAAA i witam się w nowym wątku oczywiście
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg _DSF9429.jpg (46,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSF9431.jpg (52,8 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSF9432.jpg (62,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _DSF9451.jpg (46,9 KB, 36 załadowań)

Edytowane przez kubus puchatek
Czas edycji: 2013-06-04 o 17:14
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:03   #234
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
wanienka jest
kosmetyki akcesoria są
torba spakowana jest
łóżeczko nie wybrane
pościel nie wybrana
rożka brak
trochę ciuszków brak
wit. d brak

rozek mam, poscieli jeszcze nie kupilam i jak na razie nie kupuje, ale nie bede jej dostosowywac do rozka

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:04   #235
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
zależy w jakim szpitalu, tam gdzie ja chce rodzić ze względu na zzo wymagany jest dokument podpisany przez ordynatora oddziału że wyraża zgodę i trza opłacić cegiełkę
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:05   #236
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
i bardzo dobrze bo przez wody ją ma
no tak, ale ja mu nie kazałam tak łapczywie pić ... a potem zeby przestał czkac znowu musial sie napic

tz wlasnie z pracy wrócił poranny wykop z łóżka przyniósł rezultat
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:06   #237
Neni1984
Zakorzenienie

A u nas w szpitalu chyba nie ma zzo w ogóle... Gaz mają. Dopóki się nie skończy
Stary 2013-06-04, 17:10   #238
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
eeee,nie chyba...ja slyszalam ze nie trzrba a jak zle slyszalam to mi powiedzcie...

niunia ja rozka nie kupuje,tego otulacza czy jak to tam sie zwie tez nie...(ale jest spory wybor w tk maxie):-P przynajmniej Krakowskim:-P

oj żebym ja miała bliżej do Łodzi albo Warszawy to chociaż 1 dzień bym poszalała po takich sklepach smyk c&a h&m tk maxx.... a tu leżeć trzeba u mnie tylko 5 10 15 i coccodrillo a no i pepco

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

mój tż w końcu dzisiaj powiesił suszarkę nad wanną a teraz sieje trawę i mnie unika bo dzisiaj jakoś zgrzyta między nami
Stary 2013-06-04, 17:12   #239
surka
Zakorzenienie

To muszę się dowiedzieć czy u mnie też muszę mieć zezwolenie, u mnie na pewno nie ma zzo
Stary 2013-06-04, 17:18   #240
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Pierwsze njusy od gina:
Ktg super. Skurczy brak. Serce wali jak mlot. Ruchow sporo.
Morfo mocz ok z tym ze mocz moglby byc lepszy. Mam zrobic posiew i dzwonic do jiego. Jesli wyjdzie pacior lub inne bakterie to mam antybiotyk.
Maly nisko no i moge rodzic wczesniej. 20 czerwca gin bedzie do mnie dzwonic ukowic albo kolejna wizyte albo cc. Z wrazenia nie wiem. Bo on na maly urlop idzie ale bedziemy w kontakcie tel.
No i zeby nie bylo za cudownie... Wyhodowalam se grzyba.
Dostalam jakues globulki na G. Pozniejnapisze co.
Szpital spokojnie wyglada. Nawet mile panie byly. Cicho. Czysto. Slyszalam placz maluszkow.
Teraz jeszcze jedziemy na wizyte do dupologa. Znaczy wszystkie dziury dzis mi zalucza.
Jeszcze kciukow nie puszczejcie!
Buziaki
Super, gratulacje !
No i piona z grzybkiem to już mój najlepszy przyjaciel wręcz
No i dalej zaciśnięte!

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Mężul załapał się na robotę Okazało się, że trafił na jakiegoś małego developera..zachwycił się poprzednią robotą i powiedział, że jak mu tak samo zrobi ten domek na sprzedaż, to będzie miał jeszcze 6 budów dla niego do końca roku Oczywiście z ceny mąż mu zszedł, ale to na miejscu i na naszym osiedlu, więc paliwo odejdzie Ehhh super...wreszcie odżyje

cwana bestia
Dzoan, bardzo się cieszę! Widzisz, w koncu się udało załapać fuchę no i to jaką !

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
enleve
na pierwszej stronie jest błą w numeracji naszych wątków.
brakuje numeru 13
Później się tym zajmę

Cytat:
ja wracam nadrabiam stary wstek sobie myslr ze cis zamulonr jestescie ciazowki a tu nagle nowy wstek ok evhodze moze sie xslapie na 1strone ew 2a tu 7 hahahahah:-P wsriatki
ja mam na ramiaczkach i mam w doopie czy wypada czy nie,cyca dzybko wyciagne itp i nie bd mi goraco.
no,a tz sirdzi i dmucha hahahahahhaahahah)

bylam na gbs pani tak sie spieszyla bo zaraz jakis lekarz mial zaczac przyjmowac ze tak mi poruszala patyczkiem...eircie gdzie ze musialam isc kupke zrobic alr na szczescir e domu hahahahahahah

i uwaga!panie dwie mnie przepuscily w kolejce eiec bylam pierwsza a tyle osob bylo..

wypilam ta kawke z30% i mam ochote isc spac ale zjem obiad i jade do galeri na spacer hahahah wolny powolny cos bym sobie kupila ale po co mi jsk zaniedlugo juz brzucha nie bedzir.

en nie martw sir brakiem miejsva jak pamietacie ja mudialam komode dokupic a jakby tu tz mial ubrania jeszcze eszystkie swoje to bankowo bym nir miala miejsca

alez mi goraco.
Dla Pan, które Cię przepuściły

Ja nie kupię komody bo raz, że nie ma miejsca, a dwa wynajmujemy to mieszkanie, więc potem w razie czego niepotrzebna mi bedzie sama komoda

Leżę jak ten cielak, Bezik się w ogole dzisiaj nie rusza, raz czy dwa się przeciągnął i tyle. Lidla nam najbliższego zamknęli, bo robią remont, a musimy podjechać z Tżtem po pare rzeczy jak przyjdzie z pracy..
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości