|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
|
8 | 13,33% |
| Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
|
27 | 45,00% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
|
20 | 33,33% |
| jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
2 | 3,33% |
| Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
3 | 5,00% |
| Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
ja wracam nadrabiam stary wstek sobie myslr ze cis zamulonr jestescie ciazowki a tu nagle nowy wstek ok evhodze moze sie xslapie na 1strone ew 2a tu 7 hahahahah:-P wsriatki
![]() Cytat:
Cytat:
)bylam na gbs pani tak sie spieszyla bo zaraz jakis lekarz mial zaczac przyjmowac ze tak mi poruszala patyczkiem...eircie gdzie ze musialam isc kupke zrobic alr na szczescir e domu hahahahahahah i uwaga!panie dwie mnie przepuscily w kolejce eiec bylam pierwsza a tyle osob bylo.. wypilam ta kawke z30% i mam ochote isc spac ale zjem obiad i jade do galeri na spacer hahahah wolny powolny cos bym sobie kupila ale po co mi jsk zaniedlugo juz brzucha nie bedzir.en nie martw sir brakiem miejsva jak pamietacie ja mudialam komode dokupic a jakby tu tz mial ubrania jeszcze eszystkie swoje to bankowo bym nir miala miejsca alez mi goraco. |
||
|
|
|
#212 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41150542]Opiszę Wam moje ostatnie doświadczenia z ustępowania miejsc:
- w autobusach na szczęście ostatnio po prostu mam miejsce, staram się jeździć w takich godzinach, żeby było - w laboratorium u mnie standardowo, ale w diabetologicznym - pielęgniarka mnie wzięła bez kolejki dzisiaj ![]() - w innych miejscach, gdzie się czeka standardem jest, że miejsca ustąpi mi kobieta 25-40, dzisiaj w przychodni było tylko jedno miejsce i mi ustąpiła, na przystanku też jakaś młoda dziewczyna - za to wczoraj narobiłam siary w sklepie :P Stałam w kolejce, było dość sporo osób, a sklep to nie taki duży supermarket, ale powiedzmy właśnie market, coś a'la Lewiatan. No i stoimy z TŻem, za mną jakiś facet z 4 soczkami. I podchodzi do niego babka z obsługi i mówi (musiał to być jej znajomy) "o masz tylko to, to chodź otworzę kasę i ci to skasuję". Ja się wkurzyłam i do TŻa na głos mówię: "ja też bym tak chciała, być obsłużona bez kolejki" (ale nie powiedziałam tego w kontekście ciąży nawet, tylko tak ogólnie, że chciałabym mieć znajomości w sklepie, żeby mi kasę specjalnie otworzyli). No i za chwilę tamta babka mnie woła do kasy :P Jeszcze była babka przede mną, to mnie przepuściła, bo chyba słyszała mój dosadny komentarz :P Trochę mi było wstyd, no ale dostałam, co chciałam :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Cytat:
![]() Ja raz wkladalam bagaz podreczny na poleczke a pani, ktora siedziala obok prawie ze krzyknela do meza: Bys sie ruszyl i pomogl pani! Nie widzisz, ze w ciazy! Az mi sie glupio zrobilo. A pan wstawil walizke mimo moich protestow...
|
|
#213 |
|
Zakorzenienie
|
a ja didam ze wlasnie jak gdzies cos otwieraja czy jest wircej osob i maja wrjsc na raz to ja wole poczekac bo ludzie sie nie przejmuja brzuch staranuja i nswet przepraszam nie powiedza...:-/
ja fakt faktem starym baba i dziadka rzadko ustepowalam miejsca ale kobieta w ciazy zawsze.. |
|
|
|
#214 |
|
Konto usunięte
|
OOOh dziewczynki jak ja się cieszę że się cieszycie ze mną !!!
jeszcze raz dziękuję Wam za wsparcie, jesteście nieocenione !!! taki kamień spadł mi z serca że nawet sobie nie wyobrażacie... został mi miesiąc do terminu i będę się nim cieszyć jak nikt no i z wrażenia musiałam troszkę pospać siedzimy z Ignackiem w domku, nic mi się póki co jeszcze nie chce robić... za chwilę przyjedzie pan z naszymi nowiutkimi super materacami !! Leosiek ma chyba dosyć truskawek którymi objadam się ostatnio codziennie bo jak je zjem to przepycha się potem okropnie... dzisiaj kupiłam po 7 zł/kg, ale obawiam się jak jeszcze trochę popada to będą szybko zgniłki a nie truskawki więc jem trochę na zapas ![]() w czwartek przyjeżdza łóżko Ignacka i panowie robią mi przemeblowanie w domku a stąd tylko prosta droga do urządzenia obu pokoików, segregacji ciuszków itp ![]() no i teraz muszę zorganizować sobie poród rodzinny na Brochowie z własną położną bo wizja cc na szczęście się nie ziściła TZ nadal chce być przy porodzie, zresztą dzisiaj powiedział że sobie inaczej tego nie wyobraża.. więc będzie ![]() muszę jechać tylko po zgodę ordynatora, dogadać się ostatecznie z położną i mogę tam rodzić Czarownica - masz moje kciuki cały czas, super że wizyta u gina w porządku Oliath - ale to była oczywista oczywistość że masz od groma ciuchów i Lilo nie zdąży ich założyć he he dzisiaj jakoś tak optymistycznie na wątku, bo chyba nikt się za bardzo nie skarży albo jak cos ominęłam nadrabiając spam buziaki wielkie , czytam dalej Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-06-04 o 16:42 |
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
hellol powie mi ktos wkoncu czy to mydlo do szpitala bialy jelen to ma byc mydlo czy zel do intymnej?:-P
|
|
|
|
#216 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
czarownica ja tez gratuluje wizyty:-*
teso mowilysmy ze bedzie wszystki ok! teraz leniuchujcie i sie zajadajcie truskawkami slodyczami i czym chcecie ![]() hehe ![]() co do torby do szpitala to nie mam.pojecia w jaka sie wpakuje itp ale nie mam zamiaru brac duzi rzeczy bo pewnie polowy nie uzyje a po za tym dalrko wsumir nie mamy od szpitala to co tam..tz dowiezie:-P ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- ale sie usmialam tym szczytowaniem Neni hahahhahah
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Prądu nie miałam
|
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
A Mamas&Papas Linear Zoo z biciem serca i melodyjkami
![]() Cytat:
do jutra zapewne
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja nie wiem, pierwsze skojarzenie to mydło, moze wez to i to
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczny!
|
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
margos czy ty pamietasz ze jakos w grudniu sie umawialysmy ze idziemy dna fitnes jak sie dzieci urodz
:c onfused:
|
|
|
|
#223 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Matko jaki spam
![]() Marionette za wizytęCytat:
![]() Kciuki nadal trzymam Jak będziemy produkować taki spam w takim tempie to w tym wątku żadne dziecko nie zdąży sie urodzić ![]() Cytat:
zarąbiścieCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- wydaje mi sie ze za duzo piszecie i dzieci czuja sie nie proszone na ten swiat hahahahhahahahahaha sory.
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
no i co tak zamilklyscie?zaraz sobie pojde to znowu naskrobiecie 10stron!
|
|
|
|
#227 |
|
Rozeznanie
|
no dziewczyny ja spakowana ciuszki poprane poprasowane czekają w reklamówkach aż umyję szafkę ale to jutro chyba....
wanienka jest ![]() kosmetyki akcesoria są torba spakowana jest ![]() czerwona gumka na rączkę od zauroczenia jest ![]() wózek wybrany nie kupiony materac do łóżeczka wybrany nie kupiony kocyk nr 2 cienki wybrany nie kupiony łóżeczko nie wybrane ![]() pościel nie wybrana ![]() butelki dr browns nie kupione ![]() rożka brak ![]() trochę ciuszków brak ![]() wit. d brak ![]() rożek kupujecie taki żeby pasował do pościeli czy pierwszy lepszy w sklepie??
"dziecko to taki szczęśliwy początek człowieka" Edytowane przez Niunia20 Czas edycji: 2013-06-04 o 17:03 |
|
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja dobrze wyczytałam, że trzeba mieć zgodę na poród rodzinny ????
|
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze kulturalna,Neni sloncr no co ty!
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#231 |
|
Zakorzenienie
|
eeee,nie chyba...ja slyszalam ze nie trzrba a jak zle slyszalam to mi powiedzcie...
![]() niunia ja rozka nie kupuje,tego otulacza czy jak to tam sie zwie tez nie...(ale jest spory wybor w tk maxie):-P przynajmniej Krakowskim:-P |
|
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie kupuję rożka, więc nie pomogę. |
|
|
|
|
#233 |
|
Rozeznanie
|
Hej Brzuchatki,ale pędzicie. Przyznam,że przeleciałam pobieżnie,ale jedną ważną wiadomość widziałam:
teso-Gratuluję za☠☠☠iście cudownej wiadomości!!! jak to czytałam,to aż mi się oczka mokre zrobiły. U mnie dziś piękna pogoda znowu,byłam w centrum miasta,wrzucę kilka fotek dla tych,co mają nie najlepszą pogodę za oknem. AAAA i witam się w nowym wątku oczywiście ![]() Edytowane przez kubus puchatek Czas edycji: 2013-06-04 o 17:14 |
|
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#235 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#236 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, ale ja mu nie kazałam tak łapczywie pić ... a potem zeby przestał czkac znowu musial sie napic
![]() tz wlasnie z pracy wrócił ![]()
|
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas w szpitalu chyba nie ma zzo w ogóle... Gaz mają. Dopóki się nie skończy
|
|
|
|
#238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj żebym ja miała bliżej do Łodzi albo Warszawy to chociaż 1 dzień bym poszalała po takich sklepach smyk c&a h&m tk maxx.... a tu leżeć trzeba ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- mój tż w końcu dzisiaj powiesił suszarkę nad wanną a teraz sieje trawę i mnie unika bo dzisiaj jakoś zgrzyta między nami
|
|
#239 |
|
Zakorzenienie
|
To muszę się dowiedzieć czy u mnie też muszę mieć zezwolenie, u mnie na pewno nie ma zzo
|
|
|
|
#240 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i piona z grzybkiem to już mój najlepszy przyjaciel wręcz ![]() No i dalej zaciśnięte!Cytat:
Widzisz, w koncu się udało załapać fuchę no i to jaką ! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja nie kupię komody bo raz, że nie ma miejsca, a dwa wynajmujemy to mieszkanie, więc potem w razie czego niepotrzebna mi bedzie sama komoda ![]() Leżę jak ten cielak, Bezik się w ogole dzisiaj nie rusza, raz czy dwa się przeciągnął i tyle. Lidla nam najbliższego zamknęli, bo robią remont, a musimy podjechać z Tżtem po pare rzeczy jak przyjdzie z pracy..
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. 3470g, 54cm
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.

Jakos sobie nie wyobrazam? Mam lezec z gola kapa
i rozlozonymi nogami
Boszzzz

do jutra zapewne 

juz nowy wątek?? A ja w starym skrobie do was

dalej zaciśnięte!