Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 17:51   #271
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość

Powiem szczerze- wygląd jest dla mnie mega ważny dla mnie samej i dla własnego samopoczucia, więc choćby skały s*ały wrócę do mojej wagi i będę dobrą d*pą

Też chcę wyglądać jak kiedyś

Czasami mam takie przemyślenia (niczym gówniara), że za szybko zaszłam w ciąże, bo już nigdy nie wrócę do formy i będę od teraz brzydką skapciałą mamuśką, a TŻ będzie się oglądał za innymi, bo tylko to mu zostanie....
Wcześniej nigdy się nie oglądał, bo się oglądał za tymi co się oglądają za mną
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:52   #272
Charlize89
Rozeznanie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Ja też już bym chciała wrócić do formy, przed ciążą trochę się zapuściłam , więc po ciąży chce się wziąć ostro za siebie. Wiadomo, że jakoś normalnie, nie głodówki i diety cud, bo to g**no daje. Pewnie udam się do diabetyka, niech doradzi co i jak i oczywiście ruch a wiadomo, że z małą na spacery i inne bajery. I odstawiam słodycze i chipsy.

Teraz tak mówię, a ciekawe jak to będzie po porodzie
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:55   #273
d0tkaaa
Zakorzenienie

ja tez sie smaruje roznymi rzeczami i narazie odpukac nie mam rozstepow...a jak mi sie nie chce smarowac to mysle o tym ze mi wyjda i juz mi sie chce...:-P mam za to skore naczynkowa i niewiem co z tym zrobic..:-(nie mowiac o dziurkach po kolczykavh(mialam u gory w pepku i wyciaglam i na dole.zrobilam,ten u gory zawsze byl krzywo i mnie draznil) i teraz sa fioletowe dziurasy eh:-( ale mam nadzieje ze jak brzuch wroci do swoich rozmiarow to to tex.

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:55   #274
Neni1984
Zakorzenienie

A my zakupy robimy w Lidlu, ale dużo też niestety w Tesco ... Mamy blisko domu i jakoś tak ...
Stary 2013-06-04, 17:56   #275
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Jak będziemy produkować taki spam w takim tempie to w tym wątku żadne dziecko nie zdąży sie urodzić
zasie i zobaczyłam ile jest do nadrobienia, to zwątpiłam, że jakiś bobas się urodzi, a obstawiałam trójeczkę.

Jak weszłam po c
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Czy ja dobrze wyczytałam, że trzeba mieć zgodę na poród rodzinny ????
U mnie w szpitalu nie. I u mnie też nie ma zzo.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 17:56   #276
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A u nas w szpitalu chyba nie ma zzo w ogóle... Gaz mają. Dopóki się nie skończy
u mnie tak samo jest

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Mężul załapał się na robotę Okazało się, że trafił na jakiegoś małego developera..zachwycił się poprzednią robotą i powiedział, że jak mu tak samo zrobi ten domek na sprzedaż, to będzie miał jeszcze 6 budów dla niego do końca roku Oczywiście z ceny mąż mu zszedł, ale to na miejscu i na naszym osiedlu, więc paliwo odejdzie Ehhh super...wreszcie odżyje

cwana bestia
super, że udało się z pracą, gratulacje
Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
moja szyjka mi sie nie podoba, nie działa dziś normalnie na pewno, jak chodze to jest ból, jak leze spina sie brzuch ogólnie chodze i trzymam sie scian wysłałam siostre zeby mi ta nospe kupiła, wiec za niedługo ja zaserwuje sobie i zobaczymy co bedzie dalej...
na szczescie mała juz kopie standardowo
oby po nospie przeszło, masz się dzisiaj ze wszystkim

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Potrzebuję pomocy!
A mianowicie... Jutro będzie mój 29tc. Dzisiaj rano zaobserwowałam, że mam strasznie białą wydzielinę, bo dosłownie jak mleko (czy to normalne). I przed chwilą poczułam strasznie mokro na wkładce O co chodzi? Macie tak?? Jestem po dwóch poronieniach, więc każdy dziwny objaw jest dla mnie straszny. Wizytę mam 19.06 dopiero. Niuniu się rusza, więc o co chodzi
ja tez mam teraz dużo takiej wydzieliny

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Pierwsze njusy od gina:
Ktg super. Skurczy brak. Serce wali jak mlot. Ruchow sporo.
Morfo mocz ok z tym ze mocz moglby byc lepszy. Mam zrobic posiew i dzwonic do jiego. Jesli wyjdzie pacior lub inne bakterie to mam antybiotyk.
Maly nisko no i moge rodzic wczesniej. 20 czerwca gin bedzie do mnie dzwonic ukowic albo kolejna wizyte albo cc. Z wrazenia nie wiem. Bo on na maly urlop idzie ale bedziemy w kontakcie tel.
No i zeby nie bylo za cudownie... Wyhodowalam se grzyba.
Dostalam jakues globulki na G. Pozniejnapisze co.
Szpital spokojnie wyglada. Nawet mile panie byly. Cicho. Czysto. Slyszalam placz maluszkow.
Teraz jeszcze jedziemy na wizyte do dupologa. Znaczy wszystkie dziury dzis mi zalucza.
Jeszcze kciukow nie puszczejcie!
Buziaki
brawo za gina, trzymam kciuki za dalszą wizytę

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Patrzcie...tyle naszych maluchów nie ma jeszcze imion???

kubuspuchatek ,
Asiunia 1230 ,
Sofina,
Fiazo,
Aremalgos,
Mela
Kathe
katarzynkajg,
paulinka777
skylie,
ona, czarownica,Niunia20,,maal winaa, Irmth,Enlevee,Evagwiazdka , yevele, sammi24,Samantha,Stokrotk a,kayka, Agrafka, Tweedledee, AgaPlast, sarna
my jeszcze pracujemy nad imieniem

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:02   #277
Neni1984
Zakorzenienie

Polećcie jakiś fajny polski serial?
Pooglądałabym coś, a nie wiem co...
Stary 2013-06-04, 18:02   #278
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
enopowiem Wam cos wczoraj wyciaglam wszystkie rzrczy do szpitala i dla niuni i leza podklady te wielkie poporodowe nie..a moj ojciec chodzi i obczaja i mowi "a to co masz pampersy dla malej"...

bez komentarza hahahaha

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Witam
Ja dziś ledwo zywa byłam u endo wynik dobry

Cytat:
"Tak tato-dla małej KAPY"

Cytat:
myslala ktoras z Was o tym ile chciala by
Ja chciałabym ważyć mniej niż przed ciążą, po 2 miesiącach od porodu zaczynam ostro trenować, jeść i tak będę raczej dietetycznie bo zamierzam karmić piersią

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
sorki ale was nie nadrobie - Marysia serio chce sie sama odpieluchowac, a ze ona najmniej pije 2 litry plynow dziennie, wiec do kibelka latamy co jakies 15 minut. Dzis tylko raz bylo na podloge.
Super
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:05   #279
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Też chcę wyglądać jak kiedyś

Czasami mam takie przemyślenia (niczym gówniara), że za szybko zaszłam w ciąże, bo już nigdy nie wrócę do formy i będę od teraz brzydką skapciałą mamuśką, a TŻ będzie się oglądał za innymi, bo tylko to mu zostanie....
jestes tak sliczna i napeeno wszystko zaraz zrzucisz (tak jak i reszta)zr tz napewno bedzie sie tylko ogladal za facetami co spogladaja na sexi mamuske!

en ja tez chce byc sexi dupa haha i w wadze ok 55kg czuje sie idealnie..jak patrze na zdjecia co kiedys robilam jak wygladalam ...to troche mi teskno..pozatym sobie mysle ze kiedys dla siebie sie pindzylo itp pozniej zaczelo sie zyc z tz..a pozniej juz sie zapuszczalo..tzn nie mowie bo zawsze dbam o siebie wymalowana itp itd ale sam fakt tego ze boczki zaczely sie robic wieksze nie zwracalo uwagi.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ----------

Cytat:
ukryta prawda

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:08   #280
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
jestes tak sliczna i napeeno wszystko zaraz zrzucisz (tak jak i reszta)zr tz napewno bedzie sie tylko ogladal za facetami co spogladaja na sexi mamuske!
Zapiszę sobie i będę czytała w chwilach zwątpienia
Stary 2013-06-04, 18:08   #281
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Dziewczyny a koszule do porodu macie rozpinaną z przodu?Bo ja nie,mam dwie do wyboru z czego jedna jest luzna i ajkby Laura chciała od razu jesc to jakoś cycka dam rade wyjąć a w tej drugiej bd musiała ją chyba do góry podciągnąc odsłaniając resztę
Ja mam nie rozpinaną... Taki wielki t-shirt

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Pierwsze njusy od gina:
Ktg super. Skurczy brak. Serce wali jak mlot. Ruchow sporo.
Morfo mocz ok z tym ze mocz moglby byc lepszy. Mam zrobic posiew i dzwonic do jiego. Jesli wyjdzie pacior lub inne bakterie to mam antybiotyk.
Maly nisko no i moge rodzic wczesniej. 20 czerwca gin bedzie do mnie dzwonic ukowic albo kolejna wizyte albo cc. Z wrazenia nie wiem. Bo on na maly urlop idzie ale bedziemy w kontakcie tel.
No i zeby nie bylo za cudownie... Wyhodowalam se grzyba.
Dostalam jakues globulki na G. Pozniejnapisze co.
Szpital spokojnie wyglada. Nawet mile panie byly. Cicho. Czysto. Slyszalam placz maluszkow.
Teraz jeszcze jedziemy na wizyte do dupologa. Znaczy wszystkie dziury dzis mi zalucza.
Jeszcze kciukow nie puszczejcie!
Buziaki

A grzybka większość z nas zaliczyła

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie: dlaczego czesc z Was płaci za badania posiewu? Czy robiłyscie je prywatnie?
Prywatnie chodzę na wizyty, prywatnie płacę za badania. Niestety...

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
no wlasnie tez to tlumaczylam mamie ze przeciez lato itp, oj jakbym chciala sie zalapac na pokoj jednoosobowy....
Położna ze SR mówiła, że jedynki wcale nie są takie fajne, zwłaszcza dla osób, które rodzą pierwszy raz. Mówiła, że matki boją się zostawić dziecko samo (w moim szpitalu dziecko jest cały czas z matką), a w pokoju dwuosobowym można poprosić drugą matkę, żeby luknęła na dziecko w czasie prysznica np. Albo jak się chce siku.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Mężul załapał się na robotę Okazało się, że trafił na jakiegoś małego developera..zachwycił się poprzednią robotą i powiedział, że jak mu tak samo zrobi ten domek na sprzedaż, to będzie miał jeszcze 6 budów dla niego do końca roku Oczywiście z ceny mąż mu zszedł, ale to na miejscu i na naszym osiedlu, więc paliwo odejdzie Ehhh super...wreszcie odżyje

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Co do sklepów to przestałam mieć skrupuły jak mi plecy nawalały po staniu w kolejkach. Podchodze sama do pierwszej osoby w kolejce i pytam Przepraszam czy mogę się przed Panem\Panią ustawić najczęściej sa tak zaskoczeni ze nie protestuja a ja potem wołam Tz z koszem zakupów
Nie lubię czegoś takiego, niezależnie czy ciąża czy nie... Ludzie zajmują po 3 kolejki, gdzie będzie najszybciej, a potem pełny wózek zakupów...

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
umówiłam sie na USG 4d na przyszły wtorek
Super

Cytat:
myslala ktoras z Was o tym ile chciala by wazyc po porodzie czy bd smigac na fitt czy dieta jakas cos ten teges?

bo ja przed ciaza wazylam 61?niepamietam fokladnie,ale po ciazy chcialabym wrocic fo mojej dawnej wagi ok.55kg ... no i chcialabym chodzic na fitned(moze nie na poczatku wiadomo i tak chyba w czasie 4trymestru:-P nie mozna cwiczyc nie?
No te 6 tygodni to raczej nie bardzo na ćwiczenia. Podobno najlepiej działają szybkie spacery z dzieckiem
A ja bym chciała wrócić do wagi - więcej mi do szczęścia nie trzeba

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Muszę się poskarżyć na moją Anulkę.
Zauważyłam ze cwaniara mi porobiła pod brzuchem ROZSTĘPY !!!
Brzuch mam sporych rozmiarów, cieszyłam się, bo do 8 miesiąca zero rozstępów miałam na brzuchu, kilka tylko na dooopie wyskoczyły a tak nic, specjalnie musiałam lusterko wziąć żeby je zauważyć.
Ja też mam właśnie pod brzuchem... Jeszcze wczoraj pytałam TŻ czy to rozstępy, to mi powiedział, że mam poodgniatane... A swędzi to dziadostwo
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:08   #282
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
super masz,ja takiego nie będę miała,ale Tobie zazdroszczę

udanej wizyty życzę!

Dzieki ja wlasnie tez pozazdroscilam dziewczyna bo zawsze śliczne buziunie maluchów wrzucają a moj gin ma taki sprzęt ze ja tam nic nie widze
Ciekawa jestem jak ta moja córcia wyglada

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:09   #283
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:

ukryta prawda
Bardzo zabawne

Eveevee
to mocne postanowienie ma Twoja Marysia
Stary 2013-06-04, 18:10   #284
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:
mam nie polski ale zaj...isty!! Rodzina SOPRANOS najlepszy serial na świecie !!!!

co do rozstępów to cieszę się niezmiernie ale nie mam na brzuchu ani jednego a smaruję sie raz na ruski rok jak sobie przypomnę i mam nadzieję że tak będzie do końca

Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Czas edycji: 2013-06-04 o 18:12
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:11   #285
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja dobrze wyczytałam, że trzeba mieć zgodę na poród rodzinny ????
na Brochowie akurat tak we wtorki od 12-14 pzyjmuje ordynator wpisuję Ci zgodę plus pieczątkę i zaprasza uiścić opłatę 200zł, cegiełkę....

Ja dziś byłam zgodę mam, a płacić o ile będę to jak mnie przyjmą bo nie wiem czy mi się tam wogole uda rodzic...

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:11   #286
surka
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie wydaje mi się, że im kobieta młodsza, tym szybciej się regeneruje i powraca do dawnych kształtów
Stary 2013-06-04, 18:11   #287
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:

en ja tez chce byc sexi dupa haha i w wadze ok 55kg czuje sie idealnie..jak patrze na zdjecia co kiedys robilam jak wygladalam ...to troche mi teskno..pozatym sobie mysle ze kiedys dla siebie sie pindzylo itp pozniej zaczelo sie zyc z tz..a pozniej juz sie zapuszczalo..tzn nie mowie bo zawsze dbam o siebie wymalowana itp itd ale sam fakt tego ze boczki zaczely sie robic wieksze nie zwracalo uwagi.

Ja też chcę być sexi. Jak zaczęłam się spotykać z TŻ to ważyłam 55kg, a potem to coraz więcej i więcej. Jemu to nie przeszkadza, że tam boczek, tu sadełko. Tak mówi, ale widzę, że czasem zerka na szczuplejsze dziewczyny i przykro się robi. Buuuu....
Stary 2013-06-04, 18:12   #288
misiaczka555
Wtajemniczenie

A to jak swedzi skóra to rozstepy sie robią??
Bo mnie wczoraj i dzis brzuchol swedzi i cyce. Jejku oby nie to

A w ogóle to badanie na paciora bardziej mnie przeraża niz poród.....
Jak ja to zniose wrrr

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:13   #289
Neni1984
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41152643]mam nie polski ale zaj...isty!! Rodzina SOPRANOS najlepszy serial na świecie !!!! [/QUOTE]

Dzięki! Ale widzę, że nawet mąż mógłby być zainteresowany?
Stary 2013-06-04, 18:13   #290
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki ja wlasnie tez pozazdroscilam dziewczyna bo zawsze śliczne buziunie maluchów wrzucają a moj gin ma taki sprzęt ze ja tam nic nie widze
Ciekawa jestem jak ta moja córcia wyglada
bedziesz miala super pamiatke
My z Tż za pozno o tym usg pomyslelismy, a teraz to juz niewarto, czekamy na buzke na żywo

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:14   #291
sarna405
Zadomowienie

dziewczyny orientujecie się może ja Zus wypłaca chorobowe czy za pełen miesiąc czy od zwolnienia do zwolnienia...bo wczoraj miałam przelew i połowa mniej niż ostatnio tyle ze nie miałam na miesiąc zwolnienie tylko z 2 tygodnie czy 3 i nastepne juz dostałam od 24 maja do 20 czxerwca. A tamto było chyba od 7 do 23 majA
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:15   #292
surka
Zakorzenienie

Cytat:
na Brochowie akurat tak we wtorki od 12-14 pzyjmuje ordynator wpisuję Ci zgodę plus pieczątkę i zaprasza uiścić opłatę 200zł, cegiełkę....

Ja dziś byłam zgodę mam, a płacić o ile będę to jak mnie przyjmą bo nie wiem czy mi się tam wogole uda rodzic...
W szpitalu, w którym będę rodzić poród rodzinny kosztuje 150 zł, musze się tylko dowiedzieć czy potrzebuję do tego zgody.

Ja płaciszłam za SR 150 zł i teraz, jak będę szła rodzić to pokazuję ten kwit i nie płacę już za poród rodzinny.
Stary 2013-06-04, 18:16   #293
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:

oo widzisz a ja dzisiaj tam dzwoniłam do której przyjmuje ordynator
wybieram się w przyszły wtorek, a płacić też będę dopiero jak mnie przyjmą
rozmawiałaś z nim może o zzo?
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:16   #294
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
dziewczyny orientujecie się może ja Zus wypłaca chorobowe czy za pełen miesiąc czy od zwolnienia do zwolnienia...bo wczoraj miałam przelew i połowa mniej niż ostatnio tyle ze nie miałam na miesiąc zwolnienie tylko z 2 tygodnie czy 3 i nastepne juz dostałam od 24 maja do 20 czxerwca. A tamto było chyba od 7 do 23 majA

Od zwolnienia do zwolnienia
Stary 2013-06-04, 18:17   #295
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
W szpitalu, w którym będę rodzić poród rodzinny kosztuje 150 zł, musze się tylko dowiedzieć czy potrzebuję do tego zgody.

Ja płaciszłam za SR 150 zł i teraz, jak będę szła rodzić to pokazuję ten kwit i nie płacę już za poród rodzinny.
przeciez nie powinno sie placic za porod rodzinny. Od jakiegos czasu jest darmowy

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:18   #296
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie wydaje mi się, że im kobieta młodsza, tym szybciej się regeneruje i powraca do dawnych kształtów
Zgadzam się z tym Tylko, że ja mam 29 lat, więc bliżej mi do starszej niż młodszej
Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
Ja też chcę być sexi. Jak zaczęłam się spotykać z TŻ to ważyłam 55kg, a potem to coraz więcej i więcej. Jemu to nie przeszkadza, że tam boczek, tu sadełko. Tak mówi, ale widzę, że czasem zerka na szczuplejsze dziewczyny i przykro się robi. Buuuu....
Sama sobie często zerkam na zgrabne dziewczyny
Stary 2013-06-04, 18:19   #297
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
A to jak swedzi skóra to rozstepy sie robią??
Bo mnie wczoraj i dzis brzuchol swedzi i cyce. Jejku oby nie to

A w ogóle to badanie na paciora bardziej mnie przeraża niz poród.....
Jak ja to zniose wrrr
Nie chcę martwić, ale chyba rostępy. Tam gdzie mnie wyskoczyły to skóra mnie swędzi.

A jak wygląda badanie na paciora, bo się nie orientuję
Stary 2013-06-04, 18:20   #298
sarna405
Zadomowienie

no to ładnie to ciekawe kiedy dostanę 2 turęHmmm jak 3 czerwca dostałam kase za zwolnienie z 7 maja no dobra było dane później bo poprawki były tak koło 15-20
to ciekawe jak te dadzą jak jest od 24 a dałam koło 30
pragnie."
Stary 2013-06-04, 18:22   #299
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Sama sobie często zerkam na zgrabne dziewczyny
W sumie to ja też zerkam na zgrabne i ładne dziewczyny, ale jak TŻ to robi (chociaż przyznam bez bicia rzadko to przy mnie robi) to tak dziwnie się czuję, czyżby zazdrość?
Stary 2013-06-04, 18:23   #300
sarna405
Zadomowienie

to oni dają kase jak się kończy dane zwolnienie czy od złozenia kilkanaście dni
pragnie."
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości