Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX - Strona 88 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-04, 18:32   #2611
Marigold19
🦄

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Mogliby dać ambrę w gratisie

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Wysłano do mnie zamówienie z Hoggarem Pokazuje mi się dziewięciocyfrowy nr nadania - jak mam sprawdzić to na stronie PP, skoro nie jest pełny?
Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
nie sprawdzisz, musisz znać pierwszą część numeru, z reguły poczta cały miesiąc ten nr początkowy ma ten sam już tak ostatnio wyczaiłam... swojego tez nie mogę sprawdzić, ale może jutro zapuka listonosz

jeśli chcesz miec cały numer nadania, musisz zadzwonić - najszybciej się dowiesz
A nieprawda, już mi wcześniej dziewczyny wytłumaczyły, jak to się robi.

Fenris, zajrzyj na pierwszą stronę wątku, pierwszy post i tam wszystko ładnie jest napisane

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:33   #2612
201604131205
Konto usunięte

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Czułam, że tych Rose Absolue zabraknie - zapach wycofany i nieprodukowany od kilku miesięcy, więc spod ziemi go nie wygrzebią ( za granicą jest już niedostępny od kilku miesięcy).

Jak ktoś go nie zdążył poznać to tym lepiej - bo jeszcze się nie daj boże spodoba i co potem, skoro nie można go nigdzie kupić? Za miesiąc pewnie na allegro będzie kosztował ze 200zł.

Fajnie, że dodają elixir do zamówień że każda dostanie kosmetyczkę to się spodziewałam, bo na pewno mają cały magazyn tego cudownego zestawu
No i miło, że wysyłają te zamówienia z rabatem.
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:36   #2613
Marigold19
🦄

A ja nie dostałam kosmetyczkiiiiii, a tyle do nich nadzwoniłam, że chcę zamienić kosmetyczkę na Zieloną Herbatę, że myślałam, że dostanę to i to

Stary 2013-06-04, 18:36   #2614
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Dot.: Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka -

Cytat:
Napisane przez mamaAmelka Pokaż wiadomość
W pierwszym poście znajdziecie nr początkowy dla przesyłek za pobraniem oraz wcześniej zapłaconych
ach... czyli ten nr jest cały czas taki sam... myślałam, że się zmienia... ogólnie wyrzucam rachunki z paczek, bo tak bym pewnie zauważyła, że jest ciągle ten sam

Dziękuję!!!!

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:38   #2615
magnolia79
Irenosława Pierwsza

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
A nieprawda, już mi wcześniej dziewczyny wytłumaczyły, jak to się robi.

Fenris, zajrzyj na pierwszą stronę wątku, pierwszy post i tam wszystko ładnie jest napisane
już teraz wiem, wiem... sama się dopiero uświadomiłam...

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:40   #2616
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
już teraz wiem, wiem... sama się dopiero uświadomiłam...
No ja też to gdzieś kiedyś widziałam w 1 poście, a potem jak mi było potrzebne to zapomniałam ;p

Stary 2013-06-04, 18:41   #2617
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dziękuję bardzo, już wszystko wiem odnośnie nr przewozowego Fajnie, gdyby jutro paczuszka przyszła.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 18:56   #2618
glossary
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
Hej

Moje zamówienie z MIGAME też wyślą , oczywiście zgodnie z sumą na potwierdzeniu

Cytat:
Napisane przez kaiska Pokaż wiadomość
Wow, super prezenty

Pamiętam, jak ktoś pisał, że miał 2 konta mailowe, ale na obu swoje dane i też mu nie zrealizowali jakiejś oferty. Załóż na inną osobę i zamów ponownie

Również rozmawiałam z babeczką z BOK i potwierdzili, że mi zrealizują
zróbcie jako zakup jednorazowy z innym mailem, ale tymi samymi danymi adresowymi
Cytat:
Napisane przez Agnexx Pokaż wiadomość
Gratuluję wszystkim dziewczynom, które wywalczyły paczki z ofertą -70%. Podziwiam cierpliwość i odwagę
Cytat:
Napisane przez aktulipan Pokaż wiadomość
O matko, nie wierzę !
Ja swoje zamówienie z Migame anulowałam a teraz po przeczytaniu forum trochę pożałowałam, że jednak nie mailowałam z nimi. Wchodze na konto i co widzę - mail od boku:

"W imieniu firmy Yves Rocher serdecznie dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą oraz złożenie zamówienia w sklepie internetowym.

Z powodu błędu technicznego nie realizowaliśmy zamówienia o nr ........., jednak po ponownym rozpatrzeniu przez nasz dział odpowiedzialny za realizację zamówień internetowych, Firma postanowiła realizować wszystkie błędne zamówienia wg potwierdzeń, które Państwo otrzymali, proszę zatem o informację czy jest Pani nadal zainteresowana otrzymaniem powyższego zamówienia."
Padłam na twarz, znowu ich lubię
Edit: dzięki dziewczyny za walkę do końca; dzięki Wam wszystkie skorzystamy:r oza:
Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Zadzwoniła do mnie pani z Boku, że nie ma i nie będzie Rose Absolue i czy chce wybrać sobie coś innego. Zrezygnowałam z zamówienia, widzę że Wy dostajecie RA
Cytat:
aaaaaa!!! również dostałam telefon o braku RA
Anulowałam zamówienie, popełniłam je głównie ze względu właśnie na tą wodę
no i po mojej radości do mnie dzwoniono 2 razy, ale nie mogłam odebrać
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:02   #2619
Martacin
Raczkowanie

Hej, nie pisałam wcześniej, ale codziennie Was podczytuję. W piątek złożyłam zamówienie z kodem z payback (mleczko i żel bez, woda konwalia 20 ml, woda PN brzoskwinia 100 ml, flowerparty PREZENT i Vanilie Noire PREZENT) i już się nie mogę doczekać tym bardziej, ze niektóre z Was jeszcze dostały dodatkowe gratisy jak przyjdzie to na pewno zrobię zdjęcie,

Edytowane przez Martacin
Czas edycji: 2013-06-04 o 19:12
Martacin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:07   #2620
pomidorek1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez glossary Pokaż wiadomość

no i po mojej radości do mnie dzwoniono 2 razy, ale nie mogłam odebrać
To jak odbierzesz możesz powiedzieć, że w ramach rekompensaty za brak RA, chcesz 2 inne zapachy
pomidorek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:09   #2621
glossary
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pomidorek1 Pokaż wiadomość
To jak odbierzesz możesz powiedzieć, że w ramach rekompensaty za brak RA, chcesz 2 inne zapachy
szkoda tylko, że inne mnie nie interesują i tak się zastanawiam co wybrać
glossary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:16   #2622
pomidorek1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez glossary Pokaż wiadomość
szkoda tylko, że inne mnie nie interesują i tak się zastanawiam co wybrać
w sumie to jedyny zapach dla którego byłam w stanie złożyć zamówienie za 99zł
pomidorek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:33   #2623
megi.3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Czułam, że tych Rose Absolue zabraknie - zapach wycofany i nieprodukowany od kilku miesięcy, więc spod ziemi go nie wygrzebią ( za granicą jest już niedostępny od kilku miesięcy).

Jak ktoś go nie zdążył poznać to tym lepiej - bo jeszcze się nie daj boże spodoba i co potem, skoro nie można go nigdzie kupić? Za miesiąc pewnie na allegro będzie kosztował ze 200zł.

Fajnie, że dodają elixir do zamówień że każda dostanie kosmetyczkę to się spodziewałam, bo na pewno mają cały magazyn tego cudownego zestawu
No i miło, że wysyłają te zamówienia z rabatem.
Moje przyszło niestety bez rabatu 70 %
Może wyślą różnie, dla tych którzy walczą mailowo może będzie 70 procent a dla reszty 35
Odbierał TŻ więc był niedoinformowany jeśli chodzi o kwotę, na szczęście w sumie u mnie to nie tak dużo więcej bo miałam najdroższą rzecz za ok 50 zł.
Za to był dodatkowo elixir i kosmetyczki.
megi.3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:34   #2624
pysiak103
Zakorzenienie

A do mnie lecą 2 paczuchy jedna z gratisową Naturelle a druga z gtatisowym Hoggarem i SEP
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:41   #2625
sparkle83
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny!Jeśli wątek już gdzieś był to wybaczcie..Bardzo chciałabym kupić wodę toaletową( Naturelle ?) ale wersję Retropical.Nie widze jej na polskiej stronie yves rocher,nie wiecie czy będzie jeszcze w sprzedaży,czy jeszcze jej nie było?Z góry dzięki za odpowiedzi
sparkle83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:42   #2626
trisse
Rozeznanie

mi wczoraj maila wysłali że zrealizują zamówienie z migame na taką kwotę jak w potwierdzeniu

Cytat:
Napisane przez zaczarowana Pokaż wiadomość
No w końcu dali możliwość zapłaty z góry przy wysyłce przez PP!
A przesyłka do odbioru na poczcie (czyli listonosz nie przyniesie do domu, tylko od razu idziesz na pocztę) to rozwiązanie dla uzależnionych, które nie chcą aby rodzina wiedziała o kolejnych przesyłkach A przynajmniej ja tak to rozumiem
hehehe to by była dobra opcja, bo listonosz już na mnie dziwnie patrzy

Cytat:
Napisane przez pomidorek1 Pokaż wiadomość
Moje zamówienie z gratisową Rose Absolue ma już numer nadania, więc może jutro je dostanę Zamawiałam z kodem na -50zł. Drugie zamówienie z kodem na Hoggara ma status ponowne przetwarzanie.
to Ci się RA trafiło jedno z ostatnich, do mnie dziś dzwonili że już nie ma i nie będzie - wymieniłam na Ambre Noir 100ml

Cytat:
Niestety, płonne nasze nadzieje
Moje obydwa zamówienia mają status "oczekujące" i jak dla mnie mogą oczekiwać sobie do końca tygodnia nic wtedy nie będę musiała kombinować z odbiorem
moje też oba oczekujące na 0zł - podobno będą wysłane dopiero pod koniec przyszłego tygodnia bo czekają na Neroli, Irisa i Ambre noir
dostawa Irisa ma być dopiero 13.06

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
To ja mam jeszcze jedno pytanie, bo coś mi Yves Rocher zamieszał.

Miałam jedno konto i założyłam drugie na te same dane, ale innego maila. W sobotę złożyłam dwa zamówienia:
1) na moje konto za 49,85zł
2) na drugie konto za 53,15zł

Dzisiaj widzę na moim koncie nr.1 "w toku" na 53,15zł, a nawet w mailu w potwierdzeniu złożeniu zamówienia mam 53,15zł na koncie 2. Czy oni tak jakby połączyli mi dwa konto w jedno? Anulowali pierwsze zamówienie na 49,85zł?

Na drugim koncie nie mam historii zamówień, bo jest nowe. A powinno być tam zamówienie na 53,15zł, które dziwnym trafem znalazło się na koncie nr.1, a drugiego nie widać...
oni dopasowują po adresie i imieniu i nazwisku - dlatego inny email nic nie dał, zamów na siostrę lub mamę i będzie ok

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Yr zrobiło mi dziś Dzień Dziecka.

Właśnie odebrałam zamówienie z gratisową Evidence i Flowerparty (kod PAYB05) a dodatkowo dorzucili mi kosmetyczkę fioletową i Elixir 7.9.
ale suuuuper też tak chcę, ale jak znam życie to dawno nie dostałam nic ponad program

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
No ale kombinują , ze strony Payback:

"Za każdy 1 zł wydany w sklepie internetowym Yves-Rocher otrzymasz 1 punkt PAYBACK!
Aby punkty zostały naliczone należy dokonać zakupu na stronie www.yves-rocher.com.pl. Z gratyfikacji punktowej wyłączone są koszty dostawy.
Punkty przyznawane są w ciągu 30 dni od zakupu w sklepie internetowym Yves Rocher. Oferta dotyczy zakupów dokonywanych bezpośrednio w sklepie internetowym Yves-Rocher."

Nigdzie nie piszą, że trzeba przez ich stronę wejść, normalnie ręce opadają
teraz już nie jest napisane, ale było wcześniej jak naliczali 3 pkt za 1 zł
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:46   #2627
katniewojt
Zakorzenienie

Byłaś dziś w stacjonarce i nie były to najprzyjemniejsze zakupy - znowu trafiłam na niemiłą ekspedientkę Jednak nie skusze się na wodę owoce leśne Ładna, ale nietrwała i dla mnie ciut za słodka
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:47   #2628
basia296
Zadomowienie

W Świecie Kobiety na lipiec była ulotka YR z ofertą dla nowych klientów .
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf 20130604_074700.pdf (940,1 KB, 188 załadowań)
Rodzaj pliku: pdf 20130604_074527.pdf (756,0 KB, 132 załadowań)
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:49   #2629
Angelika220
Raczkowanie

Moją niespodzianką w ofercie z plecakiem za 80zł jest zegarek na szyje ;o
Angelika220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:53   #2630
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Angelika220 Pokaż wiadomość
Moją niespodzianką w ofercie z plecakiem za 80zł jest zegarek na szyje ;o
O matko... możesz wstawić fotę tego "cuda"?
Stary 2013-06-04, 19:56   #2631
mamaAmelka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część

Cytat:
Napisane przez trisse Pokaż wiadomość
mi wczoraj maila wysłali że zrealizują zamówienie z migame na taką kwotę jak w potwierdzeniu

moje też oba oczekujące na 0zł - podobno będą wysłane dopiero pod koniec przyszłego tygodnia bo czekają na Neroli, Irisa i Ambre noir
dostawa Irisa ma być dopiero 13.06
Tylko, że ja zamówiłam SEP, Yrię i Ming ciekawe czego nie mają
Stary 2013-06-04, 19:58   #2632
gosus
Rozeznanie

Dostalam pake z kodem payback a w nim flower party, CuE i kosmetyczki oraz eliksir 7.9. Hura
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 19:59   #2633
Angelika220
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
O matko... możesz wstawić fotę tego "cuda"?
To ten zegarek z marcowego mailingu, wiedzialam ze juz go gdzies widzialam;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SNB12848.jpg (89,7 KB, 67 załadowań)
Stary 2013-06-04, 19:59   #2634
201604131205
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez megi.3 Pokaż wiadomość
Moje przyszło niestety bez rabatu 70 %
Może wyślą różnie, dla tych którzy walczą mailowo może będzie 70 procent a dla reszty 35
Odbierał TŻ więc był niedoinformowany jeśli chodzi o kwotę, na szczęście w sumie u mnie to nie tak dużo więcej bo miałam najdroższą rzecz za ok 50 zł.
Za to był dodatkowo elixir i kosmetyczki.
Pisz szybciorem reklamację do bok, że w potwierdzeniu miałaś kwotę X zł, a musiałaś zapłacić przy odbiorze Y zł - pewnie zwrócą ci różnice na konto
201604131205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 20:04   #2635
Nusiolek
Zadomowienie

Ej no, ja nie chcę takiego zegarka Wychodzi na to, że mi się udało z moim Eryo. Ciekawe co teraz dostanę. Paczka już wyjechała.
Stary 2013-06-04, 20:06   #2636
Angelika220
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
Ej no, ja nie chcę takiego zegarka Wychodzi na to, że mi się udało z moim Eryo. Ciekawe co teraz dostanę. Paczka już wyjechała.
Ja myślę po prostu, że jestem na ich "czarnej liście":P
Stary 2013-06-04, 20:09   #2637
Agnexx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trisse Pokaż wiadomość
hehehe to by była dobra opcja, bo listonosz już na mnie dziwnie patrzy
Mój też.... ciekawe dlaczego
Agnexx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-04, 20:11   #2638
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Angelika220 Pokaż wiadomość
Ja myślę po prostu, że jestem na ich "czarnej liście":P
Albo stwierdzili, że sobie magazyn wyczyszczą...
Stary 2013-06-04, 20:14   #2639
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anex Pokaż wiadomość
Nie wchodziłam przez payback jak składałam zamówienie, ciekawe czy mi naliczą promocyjne 1000 pkt. z kodu majowego
Te punkty widać od razu. Naliczało normalnie ze strony YR.
Stary 2013-06-04, 20:32   #2640
pysiak103
Zakorzenienie

Dziewczyny zamawiałyście z wysyłkowej z gratisowa Naturelle? Bo od 49 zł jest prezent niespodzianka i ciekawi mnie co to takiego?
pysiak103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości