nowości kosmetyczne - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-11, 16:26   #1921
Estella
Zakorzenienie

Dot.: nowości kosmetyczne

Ja mam niedaleko Społem, ale mały:/ no gdzie nie spytam o Termiczne Spa to na mnie dziwnie patrzą - sprawdzałam Auchan, Rossmanny, Super Pharm, Galerie Centrum itp może w Carrefourze będzie. Joanny zazdroszcze, wrzuć fotki, jeśli możesz te zapachy tak do mnie przemawiajązwłaszcz a mango i kawa

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 16:29   #1922
Esterka16
Raczkowanie

GG do Esterka16

Masz rację ja też uważam że to drogo są inne szampony które pomagają odbudować włosy za niższą cenę...
Esterka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 16:43   #1923
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

dziewczyny jesli chciecie zobaczyc jak wygladaja te pilingi zele i szampony z joanny macie linka http://kosmetykidlaciebie.pl/sklep/p...new.php/page/1

tez sie na nie czaje i na te maselka tez
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 16:44   #1924
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ja mam niedaleko Społem, ale mały:/ no gdzie nie spytam o Termiczne Spa to na mnie dziwnie patrzą - sprawdzałam Auchan, Rossmanny, Super Pharm, Galerie Centrum itp może w Carrefourze będzie. Joanny zazdroszcze, wrzuć fotki, jeśli możesz te zapachy tak do mnie przemawiajązwłaszcz a mango i kawa
Ok moja Aśka

Olejek truskawka + smietanka, Olejek wanilia + śmietanka, Peeling kiwi, Żel mango + papaya, Żel wiśnia + porzeczka

Przetestuje zaraz żel wisnia + porzeczka (tak przed spotkaniem z koleżanką )i jak bedzie fajny to kupie całą butlę (po drodze idąc na to spotkanie )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg naturia1.JPG (29,9 KB, 91 załadowań)

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 16:59   #1925
Sunny20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
dziewczyny jesli chciecie zobaczyc jak wygladaja te pilingi zele i szampony z joanny macie linka http://kosmetykidlaciebie.pl/sklep/p...new.php/page/1

tez sie na nie czaje i na te maselka tez
No nie wytrzymam, po 4 i 5 zł Czy ktoś kupował już coś w tym sklepie?
Stary 2007-04-11, 17:10   #1926
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dopadłam Joanne!!

Kupiłam:

1. Olejek wanilia + śmietanka 6,15
2. Olejek truskawka + smietanka 6,15
3. Peeling kiwi 3,99
4. żel pod prysznic w saszetce wiśnia + porzeczka 0,71
5. żel pod prysznic w saszetce mango + papaja 0,71

A to przez mamę, która wiedząc ze wracam już z miasta do domu zadzwoniła żebym kupiła po drodze makaron. Weszłam więc do najblizszego sklepu Społem a tam.. JOANNA (nigdzie wcześniej nie widziałam - ani w Rossmannie, ani w Naturze, ani w mniejszych drogeriach)

- z peelingów były jeszcze truskawka, pomarańcza
- z olejków (jak już MagJa pisała) kawa z mlekiem (tez fajny zapach, nie słodki! następnym razem go kupie)
- z żeli pod prysznic (w butlece 300ml za 4,99): wiśnia + porzeczka, mango + papaya, melon + ?? i jeszcze dla mężczyzn czarny pieprz + ??

Babka się już ze mnie śmiała hehehe.

Natomiast żelu Ziaji BioBalans z AHA nadal nie było
Dobra jesteś O tych żelach w butelce też wiedziałam, tylko zapomniałam napisać. A saszetkowych nie wypatrzyłam

Cytat:
do ciała 100ml tylko tak na oko to bedzie dobrze peelingowac
To zdaj szerszą relację, jak już do sprawdzisz w akcji
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 17:15   #1927
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Dobra jesteś O tych żelach w butelce też wiedziałam, tylko zapomniałam napisać. A saszetkowych nie wypatrzyłam

To zdaj szerszą relację, jak już do sprawdzisz w akcji
dzisiaj bede testować saszetkową wiśnię+porzeczkę

A w Krakowie widziałaś już może tą serię?? Bo nie wiem czy korzystać ze jutro jeszcze bede w sączu i polecieć do tego sklepu (mam go prawie zaraz pod nosem) czy w krakowie kupie... czy ryzykować i kupić za następnym razem jak bede w saczu

Instagram

Stary 2007-04-11, 17:51   #1928
Estella
Zakorzenienie

byłam w Społem i nie było jutro chyba odwiedze wszystkie sklepy po drodze na uczelnie

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Stary 2007-04-11, 18:04   #1929
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
byłam w Społem i nie było jutro chyba odwiedze wszystkie sklepy po drodze na uczelnie
uuuu

Przetestowałam żel wiśnia + porzeczka i stwierdzam że jest całkiem fajny Zapach prawdziwie wiśniowy (porzeczki nie wyczuwam ) nie to co wisnia Luksji która mi sie zupełnie nie podoba. Wiśnia Joanny (bez głupich skojarzeń ) przypomina mi bardzo kisiel wiśniowy Szkoda że zostawia na ciele baaardzo delikatny zapach (prawie nie wyczuwalny ) Ale co dziwne nie wysusza za bardzo skóry

Instagram

Stary 2007-04-11, 19:43   #1930
Kaisandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Estello poszukujesz termicznego SPA Miraculum?

Jeśli tak to od dziś jest w promocji peeling do ciała i balsam za 15,99 w Carrefourze
Stary 2007-04-11, 19:45   #1931
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
A w Krakowie widziałaś już może tą serię?? Bo nie wiem czy korzystać ze jutro jeszcze bede w sączu i polecieć do tego sklepu (mam go prawie zaraz pod nosem) czy w krakowie kupie... czy ryzykować i kupić za następnym razem jak bede w saczu
Do Krakowa wróciłam wczoraj wieczorem i jeszcze na żadne kosmetyczne łowy wybyć nie zdążyłam, także się nie orientuję czy i tu Joanna już jest
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 19:53   #1932
rzyrafka
Zakorzenienie

demakijaz ziaji dwufazowy

www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18440

rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-11, 21:25   #1933
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaisandra Pokaż wiadomość
Estello poszukujesz termicznego SPA Miraculum?

Jeśli tak to od dziś jest w promocji peeling do ciała i balsam za 15,99 w Carrefourze
Dzięki

Siegfried Obermeier
Stary 2007-04-12, 06:43   #1934
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Dopadłam Joanne!!

Kupiłam:

1. Olejek wanilia + śmietanka 6,15
2. Olejek truskawka + smietanka 6,15
3. Peeling kiwi 3,99
4. żel pod prysznic w saszetce wiśnia + porzeczka 0,71
5. żel pod prysznic w saszetce mango + papaja 0,71

A to przez mamę, która wiedząc ze wracam już z miasta do domu zadzwoniła żebym kupiła po drodze makaron. Weszłam więc do najblizszego sklepu Społem a tam.. JOANNA (nigdzie wcześniej nie widziałam - ani w Rossmannie, ani w Naturze, ani w mniejszych drogeriach)

- z peelingów były jeszcze truskawka, pomarańcza
- z olejków (jak już MagJa pisała) kawa z mlekiem (tez fajny zapach, nie słodki! następnym razem go kupie)
- z żeli pod prysznic (w butlece 300ml za 4,99): wiśnia + porzeczka, mango + papaya, melon + ?? i jeszcze dla mężczyzn czarny pieprz + ??

Babka się już ze mnie śmiała hehehe.

Natomiast żelu Ziaji BioBalans z AHA nadal nie było
Są w SPOŁEMIE? No to muszę się tam wybrać Mam niedaleko pracy jeden taki sklep sesese
Mają tam kosmetyki Joanny, bo tata często kupuje ich szampony, więc....oby te smakowitości też były
Stary 2007-04-12, 07:48   #1935
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Są w SPOŁEMIE? No to muszę się tam wybrać Mam niedaleko pracy jeden taki sklep sesese
Mają tam kosmetyki Joanny, bo tata często kupuje ich szampony, więc....oby te smakowitości też były
Myślę że beda Powodzenia

Chyba u mnie w Naturze jest już kolorówka Nivei

Widziałam się wczoraj z koleżanką która przyleciała z Londynu na świeta i
oczywiście zacżełysmy o kosmetykach gadac i ona sie mnie zapytała czy uzywałam kuleczek Nivei bo są super, odpowiedzialam jej ze niestety w Polsce nie ma jeszcze kolorówki Nivei że mają wprowadzać, na co ona powiedziała, że przed tym naszym spotkaniem była w Naturze i widziała że jest Coś jej chyba nie wierze bo byłam przedwczoraj i nie rzuciło mi sie w oczy (w sumie to na kolorówkę niezbyt patrzyłam ) Musiało się jejpomylić coś No ale przejdę się - do Krakowa jade po południu więc jeszcze zdąże

EDYCJA:
Czy ktoś z Krakowa byłby zainteresowany zamówieiniem np. Joanny z tego sklepu: http://kosmetykidlaciebie.pl/sklep/p...new.php/page/3 ?? Za zakupy powyżej 150 zł wysyłka jest za darmo
Wysyłka na nasz koszt:
Zgodnie z regulaminem sklepu istnieją dwie możliwości, w których to my pokrywamy koszty przesyłki.

1.Zakup produktów o wartości powyżej 150zł (płatność przedpłatą na konto. Dotyczy przesyłek krajowych.)
2.Zakup produktów o wartości powyżej 300zł (płatność przy odbiorze przesyłki Dotyczy przesyłek krajowych.)

Pozostałe przesyłki wysyłamy na koszt klienta zgodnie z aktualnym cennikiem Poczty Polskiej lub GLS

może akurat by sie udało uzbierac??

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-04-12 o 08:51

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-12, 12:47   #1936
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

trafiłam do wątku za sprawą Hosenki i już tak się nastawiłam (żeby nie powiedzieć napaliłam ) na nowości z Joanny, że poleciałam przetrząsnąć okoliczny supermarket (cos podobnego do Społem), w którym często mają różne niespotykane nigdzie indziej, zakamarkowe kosmetyki. Niestety nie było ale będę szukać dalej... A czy ktoś wie, może nowe kosmetyki Joanny byłyby w Piotrze i Pawle?

Estello, czy Ty jestes z Warszawy?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 13:32   #1937
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę że beda Powodzenia

Chyba u mnie w Naturze jest już kolorówka Nivei

Widziałam się wczoraj z koleżanką która przyleciała z Londynu na świeta i
oczywiście zacżełysmy o kosmetykach gadac i ona sie mnie zapytała czy uzywałam kuleczek Nivei bo są super, odpowiedzialam jej ze niestety w Polsce nie ma jeszcze kolorówki Nivei że mają wprowadzać, na co ona powiedziała, że przed tym naszym spotkaniem była w Naturze i widziała że jest Coś jej chyba nie wierze bo byłam przedwczoraj i nie rzuciło mi sie w oczy (w sumie to na kolorówkę niezbyt patrzyłam ) Musiało się jejpomylić coś No ale przejdę się - do Krakowa jade po południu więc jeszcze zdąże

EDYCJA:
Czy ktoś z Krakowa byłby zainteresowany zamówieiniem np. Joanny z tego sklepu: http://kosmetykidlaciebie.pl/sklep/p...new.php/page/3 ?? Za zakupy powyżej 150 zł wysyłka jest za darmo
Wysyłka na nasz koszt:
Zgodnie z regulaminem sklepu istnieją dwie możliwości, w których to my pokrywamy koszty przesyłki.

1.Zakup produktów o wartości powyżej 150zł (płatność przedpłatą na konto. Dotyczy przesyłek krajowych.)
2.Zakup produktów o wartości powyżej 300zł (płatność przy odbiorze przesyłki Dotyczy przesyłek krajowych.)

Pozostałe przesyłki wysyłamy na koszt klienta zgodnie z aktualnym cennikiem Poczty Polskiej lub GLS

może akurat by sie udało uzbierac??
Niestety, jednak sie koleżance coś pomyliło Nie ma kolorówki Nivei a jej chodziło o ... pomadki ochronne. Kurcze nie wiem jak ja jej słuchałam wczoraj

Instagram

Stary 2007-04-12, 13:34   #1938
_Ya
Zadomowienie

A widziałyście nowe kremy do twarzy z Lirene? Do cery po 30 roku życia?
Na stronie jeszcze nic nie ma , ale ja już widziałam w 2 sklepach. Ceny ok 20-24 zł.

Widziałam jeszcze żele pod prysznic z AA. Nie wiem czy nowość, ale zrobiły na mnie wrażenie. Szczególnie oliwka - zielona i widać, że silnie tłusta.
Niby takie http://oceanic.pl/cosmetic/?14113161...94a11591725906
ale całkiem inne naklejki na butelkach i fajne "smaki"
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
_Ya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 13:39   #1939
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ya Pokaż wiadomość
A widziałyście nowe kremy do twarzy z Lirene? Do cery po 30 roku życia?
Na stronie jeszcze nic nie ma , ale ja już widziałam w 2 sklepach. Ceny ok 20-24 zł.

Widziałam jeszcze żele pod prysznic z AA. Nie wiem czy nowość, ale zrobiły na mnie wrażenie. Szczególnie oliwka - zielona i widać, że silnie tłusta.
Niby takie http://oceanic.pl/cosmetic/?14113161...94a11591725906
ale całkiem inne naklejki na butelkach i fajne "smaki"
a jakie "smaki"??

Instagram

Stary 2007-04-12, 13:42   #1940
_Ya
Zadomowienie

Cytat:
a jakie "smaki"??
Mi ta oliwka tylko do głowy wlazła, bo takie preferuje, zresztą miała śliczny nota bene oliwkowy kolor Ale na mur beton była trochę zmieniona butelka i naklejka. Reszta była jakaś cytrusowa. Cena to coś ok. 9 zł
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
_Ya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 13:59   #1941
donia27
Wtajemniczenie

Cytat:
A mi kawka z mlekiem muszę w Auchan sprawdzić albo w Naturze. Wiecie, że jeszcze nigdzie w Warszawie nie znalazłam Termicznego Spa z Miraculum
Właśnie nie wiem dlaczego bardzo ciężko dorwać tą serię. U mnie znalazłam w zwykłym markecie spożywczym a ostatnio w aptece. Może poszukaj po aptekach. Masło jest naprawdę super. Ten zapach Ja mam jeszcze krem do rąk i do stóp z tej serii.
donia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 14:18   #1942
Moobi
Wtajemniczenie

Ostatnio kupiłam własnie ten piliing z Joanny,świetny jest,mam truskawkę,zapach ,jest 100ml zapłaciłam 3 zł .bardzo szybko sie konczy,ale warto.
Ma duzo drobinek i niewysusza
Moobi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 14:33   #1943
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moobi Pokaż wiadomość
Ostatnio kupiłam własnie ten piliing z Joanny,świetny jest,mam truskawkę,zapach ,jest 100ml zapłaciłam 3 zł .bardzo szybko sie konczy,ale warto.
Ma duzo drobinek i niewysusza
w sumie to fajnie ze mały - bedzie fajny na wyjazdy

Instagram

Stary 2007-04-12, 15:03   #1944
julittaa22
Zadomowienie

Post Dot.: nowości kosmetyczne

Mam pytanie,czy ktoras z was uzywala juz tej nowej farby do wlosow paleete RADIANCE??? Bardzo podoba mi sie ten odcien brązu i wacham sie czy kupic.Bo z tego co wiem co trudno pozniej zmyc paleete dlatego chcialabym byc pewna jaki kolor wychodzi.Oczywiscie na wlosy farbowane a nie naturalne Licze na odpowiedz
julittaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 15:37   #1945
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

nowa pomadka deborah atomic RED http://www.e-styl.pl/product_info.ph...a6d714b36deaa3
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-12, 17:57   #1946
Estella
Zakorzenienie

noseknosek jestem z Warszawy
Dorwałam Termiczne SPA w Carrefourze, peeling i krem do ciała w promocji po 15,99zł, pumeks 9,999zł, krem do rąk/ stóp po 7,99zł, a pianka pod prysznic chyba 19,99zł.
Znalazłam niedaleko mnie wielki sklep Społem, więc może Joannę będą mieli(mam nadzieję)

Siegfried Obermeier
Stary 2007-04-12, 18:07   #1947
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
noseknosek jestem z Warszawy
Dorwałam Termiczne SPA w Carrefourze, peeling i krem do ciała w promocji po 15,99zł, pumeks 9,999zł, krem do rąk/ stóp po 7,99zł, a pianka pod prysznic chyba 19,99zł.
Znalazłam niedaleko mnie wielki sklep Społem, więc może Joannę będą mieli(mam nadzieję)
hehhe jeden sukces zaliczyłaś masz Thermal Spa Joanne tez znjadziesz... Kurcze... kto by pomyśłał ze w stolycy tak cięzko z polskimi firmami podczas gdy body shop jest ale w sumie fakt: za tanie firmy

Instagram

Stary 2007-04-12, 18:11   #1948
Estella
Zakorzenienie

Dorwałam jeszcze dozodorant Rexona for teens nowy - niebieski w Rossmannie.
Szampony Joanny są dostępne w prawie każdym sklepie, te żele to może też niedługo będą(??).

Siegfried Obermeier
Stary 2007-04-12, 18:16   #1949
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dorwałam jeszcze dozodorant Rexona for teens nowy - niebieski w Rossmannie.
Szampony Joanny są dostępne w prawie każdym sklepie, te żele to może też niedługo będą(??).
seria jest nowa, ja tez zlatałam kilka drogerii i nie było... A tu przez zachciankę mamy na łazanki trafiłam zupełnie przez przypadek na tą serię I jeszcze powiem, że zuełnie nei maiąłm w planach sprawdzac w tym sklepie i nawet sie zastanawiałam czy te łazanki kupić w tym (był akurat najbliżej) czy kupic w innym blizej bloku

Instagram

Stary 2007-04-12, 21:18   #1950
rzyrafka
Zakorzenienie

A myślisz że w krkowskim Społemie też będą? Jest jeden chyba na mazowieckiej (zaraz porzy alejach, albo to inna przecznica byla )
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości