|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Gratuluje strzelania sobie w kolano.
Jak przychodzi się i prosi o wrzucenie zdjęć ze ślubów "bo to fanstatyczna inspiracja" to podstawowa kultura nakazuje powstrzymać się od publicznych i niewybrednych komentarzy ich temat. Życzę, żeby za rok jedna z Was dowiedziała się, że jej mąż jest "blee". Dla niewtajemniczonych: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3062 Ku ogólnej refleksji: http://www.sadistic.pl/nie-jestesmy-...e-vt201687.htm Zdegustowana żona 2013.
|
#3272 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
My będziemy mieć chyba po oczepinach
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ale mam podły humor
( dziś tż usłyszał od kogoś ze znajomych że byli na obiedzie w naszej restauracji i że nie są zadowoleni bo mała porcja itp ![]() niesamowicie mnie to wkurzyło, nawet tż wziął pod uwagę nawet zmianę sali !! Teraz trochę ogarneliśmy się i stwierdziliśmy że nie ma w naszym mieście innej tak pięknej sali i musimy iśc poprostu podpisać umowę na naszych warunkach, i tyle ale i tak jestem zmartwiona, dziewczyny proszę o Was o rady, o co warto zabiegać przy podpisywaniu umowę na CATERING ( bo umowę o salę będziemy mieć osobno), o co warto dopytać?? |
|
|
|
#3275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi np. nie podobają się princeski i jak ktoś wstawi zdjęcie w takiej sukni to moje zdanie jest takie, że ma brzydką suknię, a nie że PM jest brzydka. Edit: Mało tego, założę się, że po moim weselu zdania również będą podzielone- nie taką fryzurę miałam, nie taką sukienkę. Jednak ja mam zdrowe podejście w tej kwestii i dopuszczam taką myśl, że ktoś może mieć inne zdanie niż moje, bo o gustach się nie dyskutuje. Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-06-04 o 22:49 |
|
|
|
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
Iija ja bym zostawiła tą kolejność
tort koniecznie o północy, to taka celebracja dla mnie tak jak nowy rok o północy Pysiu podziwiam Cię, bo ja bym psychicznie nie wytrzymała żyjąc ciągle w kłótniach. Jeżeli Twój Tż wypomina Ci pieniądze to już nie jest za dobrze. Zamiast cieszyć się, że stać go na to by zapewnić swojej ukochanej godne życie to bawi się w wyliczanki... uważam że kwestia pieniędzy jest jednym z tych główniejszych czynników rozpadów związków... trudno mi cokolwiek doradzić... Może po prostu postaw sobie pytanie, czy TEn człowiek bardziej Cię uszczęśliwia, czy unieszczęśliwia... czyli czy jesteś z nim szczęśliwa. Oceń też swoje postępowanie, bo może Ty coś źle robisz, a tego na pierwszy rzut oka nie widzisz. Nie wiem, rób co chcesz, byle byś była szczęśliwa, bo nie ma sensu co chwilę się zamartwiać. Jedno Ci powiem: facet powinien mieć szacunek do kobiety od samego początku. |
|
|
|
#3277 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze znajdzie się ktoś komu coś się nie spodoba, nie będzie smakować. Jestem padnięta. Mykam spać, bo jutro trzeba o 6 wstać ![]() Dobranoc
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla jednej osoby coś jest piękne, a dla innej brzydkie. Ile nas tutaj tyle opinii i nikt nikomu nie zarzuca niewybrednych komentarzy. Najważniejsze, że Tobie i sobie Twój mąż się podobał. Pozwól, że każdej z nas może, ale nie musi. Swoją drogą określenie "bleee" to na prawdę jedno z przyjemniejszych 'negatywnych' określeń, więc chyba nie ma być o co zdegustowaną.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-06-04 o 22:52 |
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha ![]() jak chcesz, zdania są podzielone jak dla mnie dobrze by było tort, trochę zabawy i zaraz danie ciepłe
|
|
|
#3281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy PM 2013 się ze mną zgodzą - zapraszamy do komentowania naszych zdjęć w wątku, a nie za plecami w ten niezwykle wyrafinowany sposób. PM2013. |
|
|
|
|
#3282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym najpierw sprawdziła, czy źródło jest wiarygodne, czyli czy ktoś specjalnie tak nie powiedział z zazdrości Wybierzcie się do tej restauracji, zamówcie coś i zapytajcie kelnera czy takie porcje są na weselu.
|
|
|
|
|
#3283 |
|
BAN stały
|
Teraz mi się przypomniało, że lody mam po obiedzie... To tort trochę później.:P
|
|
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Komentarz na temat stroju brzmiałby: "jednak coraz bardziej przekonuje się, że ciemne koszule są brzydkie, mój zdecydowanie pójdzie w białej" lub cokolwiek w tym stylu. Tekst o "wystylizowanych kolesiach" zdecydowanie wykracza poza stwierdzenie typu "nie lubię princesek". Trochę taktu, Dziewczyny. Zastanówcie się czy chciałybyście przeczytać coś takiego o sobie, zanim napiszecie. Domyślam się, że macie klub, tam panuje pełna swoboda. Chociaż szczerze wątpię, czy jeszcze którakolwiek z nas wrzuci zdjęcie publicznie.
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie "tej" służy za przecinek, kropkę, wykrzyknik i inne znaki interpunkcyjne Ale dziś ciężki dzień za mną... W pracy masakra. W drodze do pracy jeszcze gorzej... Podjeżdżałam tramwajem jeden przystanek więc jak wsiadłam to stałam przy drzwiach. Jakich dziadek na zakręcie się przewrócił prosto na mnie, mnie przewrócił, walnął swoją głową w moją, tak z tyłu. Strasznie boli mnie kark, mam guzioła i w głowie mi się kręci... W pracy mi krew z nosa leciała Wracając z pracy siedzę sobie w tramwaju, a obok na drogę wleciał kot. Samochód nie zdąrzył wyhamowa i przejechał go w połowie ![]() Niech ten dzień się już kończy bo mam go dosyć |
|
|
|
|
#3286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ktoś wrzuca zdjęcia, to powinien liczyć się nie tylko ze słowami podziwu, ale również z krytyką.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#3288 | |
|
potworkowa
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie do Olsztyna tak daleko nie mam Cytat:
![]() pysiu Kochana
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żal za
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#3291 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie to mnie dziwi, ludzie wiedzą, że na jakimś terenie co jakiś czas są powodzie a i tak tam dom stawiają...
![]() Pysia ja myślę, że powinnaś poważnie porozmawiać z TŻem o pieniądzach, to tak naprawdę jest bardzo istotna część naszego życia... nie obawiasz się, że on w przyszłości może stosować przemoc ekonomiczną? Co będzie jak stracisz pracę albo będziesz na macierzyńskim? Znam takiego jednego gościa, który uważa, że z racji tego, że więcej zarabia, to nie musi w domu NIC dosłowni NIC robić, a jednocześnie nie zdzierżyłby sytuacji gdyby jego żona więcej zarabiała Edytowane przez 201605100 Czas edycji: 2013-06-04 o 23:02 |
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabyś, żeby ktoś na Twoim ślubie myśląc, że nie słyszysz stwierdził: "Bleee, jak ona wygląda!" A może jednak wolałabyś usłyszeć komentarz: "Wydaje mi się, że jednak korzystniej wyglądałaby, gdyby założyła rybkę"?
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ja jednak tak skomentowałam, więc nie zamierzam ciągnąć dalej tematu. Natomiast w bardzo wyrafinowany sposób toczy się komentowanie tego tematu i ironizowanie z inteligencji owych PMek
|
|
|
|
|
#3294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zdjęć nie widziałam, ale przyznaję że osobiście bym nie napisała takich słów :/ Jeśli coś by mi się nie podobało to zapewne ujęła bym to w taki sposób, że nie jest taki strój w moim guście etc. Gdyby któraś napisała tak o moim TŻ-cie byłoby mi przykro Może nie być w czyimś guście ale napewno nie "blee"
|
|
|
|
|
#3296 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymam kciuki.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a dlaczego sie o malo nie rozstalisciez?Cytat:
dobranoc dziewuszki
|
|||||||
|
|
|
#3297 |
|
Wtajemniczenie
|
Życzę Wam więcej dystansu do otaczającego Was świata i żeby kolejne PMki na wasze relacje nie pisały bleeeeeee
Czasami warto pomyśleć nad tym co się pisze, a nie robić z siebie wielkich bohaterek wielce krytykujących wszystko co się da. PM2013 |
|
|
|
#3298 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas to skomplikowane ogółem. Bo na początku podjeliśmy decyzje o sali ( jest to sala w centrum kultury w której nie robi się wesel, a że mój P jest pracownikiem to dyrektor się zgodził pod warunkiem że weźmiemy catering z restauracji która będzie otarta ( a otwarta jest od maja) |
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Ale heca!
Idę po popcorn i czytam
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

Mi się tak wydaje, że o 22 to ludzie są na tyle upojeni %, że nie mają ochoty na słodkie, przynajmniej ja nigdy nie miałam jak na weselach byłam
Nasz ślub 16.08.2014
( dziś tż usłyszał od kogoś ze znajomych że byli na obiedzie w naszej restauracji i że nie są zadowoleni bo mała porcja itp

jak dla mnie dobrze by było tort, trochę zabawy i zaraz danie ciepłe

nawet sobie nie wyobrażam co czujesz. Mam nadzieję, że w tym roku woda was ominie...