|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
|
8 | 13,33% |
| Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
|
27 | 45,00% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
|
20 | 33,33% |
| jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
2 | 3,33% |
| Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
3 | 5,00% |
| Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#421 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
|
|
|
|
|
#422 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() Mój mości się podobnie ![]() ale żeby aż tak? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
czyli generalnie też byłoby lepiej gdyby cynamonek miał tżtową naturę ![]() Ku4rcze wy wszystkie do spania/kąpania idziecie, a ja dopiero czekam na tż z 2 for U
|
|
#423 |
|
Zadomowienie
|
Dobra- juz sie nie starszymy i nie nakrecamy odnosnie szybkich ruchow naszych pociech, ich tetna i wogole
![]() Mamy szczesliwy watek i koniec- pozamiatane ![]() Ja uciekam lezakowac bo dzisiaj tak mi stopy spuchly, ze pobily wszystkie rekordy i chyba jutro do szpitala pojde w takich foliowych, szpitalnych ochraniaczach na buty ![]() Uciekam ogladac "One born, every minute" (taki program z angielskich porodowek) i pewnie tradycyjnie, jak co tydzien bede wyla na kanapie jak glupia ![]() Spokojnej nocy- dobranoc P.S. A ostatnio to juz pobilam wszelkie rekordy swojego rozedrgania emocjonalnego i poryczalam sie na reklamie jedzenia dla psow Tzn nie wiedzialam, ze to reklama jedzenia dla psow tylko maz mi powiedzial zebym obejrzala bo jemu sie podoba. Nie wytrzymalam i w 40sekundzie zaczelam doslownie zanosic sie placzem Potem maz mnie przepraszal, ze nie powinien mi tej reklamy pokazywac i zebym nie plakala bo to reklama karmy dla psow a ja sie wkrecilam i pooooszloooo....Dla chetnych reklama -> :MOJ NOWY WYCISKACZ LEZ |
|
|
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Fi słodko puka.. aż pokazałam mężowi filmik.. bo u mnie jest za mało cierpliwy na wyczekanie takich ruchów
A to ja jeszcze wyrażę swoją radość, że rata kredytu znowu się zmniejszyła, bo po raz kolejny obniżyli stopy procentowe W sumie od początku roku (albo jakos od końca poprzedniego..nie pamiętam już) rata spadła nam o prawie 300zł |
|
|
|
#425 |
|
Zakorzenienie
|
Mój też właśnie wrócił i zmykam w związku z zaistniałą sytuacją
|
|
|
|
#426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super! 3 stówki, to już sporo |
|
|
|
|
#427 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje za wsparcie i dobre słowo dziewczyny
Od jutra zacznę się brać za to mierzenie i liczenie. Boję się tego przedwczesnego wywoływania ewentualnego, wolałabym na spokojnie w terminie lub trochę po urodzić, ale może tak będzie,może nie będzie wskazań do wywoływania, a to co teraz to przejściowe i chwilowe, trzeba być dobrej myśli
|
#428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#430 | |
|
Zakorzenienie
|
Ich okazywanie miłosci jest bolesne
![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- Ide w kimeee ![]() Nogi mi spuchly lekko poniżej kolan ![]() Dobranoc żabyyy
|
|
#431 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam też
Dobranoc!
|
|
|
|
#432 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nadrobilam Was, dzis caly wieczor z tz milo spedzilismy
![]() Dostalam info ze sklepu ze jset szansa ze za 3 tyg bezdie wozek, bo 2 tyg temu zlozyli zamowienie i wzieli 3 szt tego koloru wiecej, wiec moje zam jest juz tak jakby od 3 tyg w relizacji dobranoc |
|
|
|
#433 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Oby mi też (jakkolwiek to brzmi
)Cytat:
ciekawe czemu niektóre kobiety maja z dwoch![]() Cytat:
Oby to było to i nieskonczylo sie tymi paskudami na literke R ![]() Cytat:
tak czy siak trzymam kciuki zeby mimo wszystko dali ci iPada ![]() Cytat:
Ja zawsze mówię ze mam źrebaka w brzuchu bo dla mnie to takie uczucie jakby kopytkami w miejscu przebierala Nie jest to za przyjemne ale nie przyszło mi do głowy nic niepokojącego...
|
|
|
#434 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Gratuluję wszystkich udanych wizyt
![]() Tych z troszkę gorszymi wiadomościami - dziewczyny, już niedługo, musimy jeszcze chwilkę wytrzymać i wszystkie nasze stresy się skończą... Za to dojdą nowe Stokrotka nasze dzieciaczki maleńkie A powiedz mi, na jakim poziomie masz teraz ciśnienie? Bo wiem, że na początku ciąży miałaś troszkę wyższe. U nas był nasz przyjaciel (mieszka w Irl, przyjechał na parę dni do Polski), posiedzieliśmy, pogadaliśmy, ale teraz jestem już zmęczona i chce mi się spać. Miałam jeszcze jutro jechać do labka endo, ale chyba nie dam rady, muszę odpocząć, bo dziś w ciągu dnia spałam... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#435 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?Plant Director - dyrektor fabryki Cytat:
zebys znalazla albo zeby przymkneli oko na brak paragonu!Bosz, dziewczyny, JAKĄ MIALAM WSPANIALĄ NOC!!! ŻADNYCH SKURCZY ŁYDEK ŻADNEGO SIKANIA SPAŁAM DO BUDZIKA JAK DZIDZIA ![]() Tylko pokrzywka na brzusiu po alantanie swedziala sto razy bardziej niz bez ale nie narzekam i oby wiecej i wiecej takic nocek Lece rodzinke budzic ![]() Aaaa, i witam sie w 36 tc wg USG
|
|
#436 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was
Wczoraj się powściekałam, że mały spał do 7:20 (wszystko przez za późne jak na niego pójście spać - 21) i nie mogliśmy się wyrobić do przedszkola, a potem już wszystko miałam jakieś opóźnione... Wczoraj poszedł spać normalnie - o 19. Wszedł dziś rano do pokoju i mówi do mnie "przyszedłem dziś wcześniej, żebyśmy zdążyli na czas, ale jak chcesz, to jeszcze sobie chwilkę poleż" Patrzę na telefon, a tu 6:05 (6:10 nastawiłam budzik ) Oliath - gratuluję i tygodnia i nocki ![]() Idę się ubierać i powoli spadamy, odezwę się |
|
|
|
#437 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że masz konkretne wytyczne co do ciał ketonowych to przy cukrzycy wyczytałam że przed spaniem trzeba zjeść kanapkę składającą się z bułeczki zwykłej i plasterka sera żółtego Cytat:
Cytat:
super Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Dzień dobry |
||||
|
|
|
#438 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakierka gdzie taki kocyk kupiłaś? a teraz pytanie która z was ma butelki browns ????????????chciałabym zamówić te szerokie ale nie wiem czy do podgrzewacza aventu mi wejdą możecie mi podać ich szerokość?????????? już znalazłam 7 cm
"dziecko to taki szczęśliwy początek człowieka" Edytowane przez Niunia20 Czas edycji: 2013-06-05 o 07:34 |
|
|
|
|
#439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#440 |
|
Zadomowienie
|
Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Witam sie od rana
Wczoraj Was nadrobilam, ale tak naspamowalyscie, ze nie zdolalam odniesc sie do Waszych postow Oliath, gratuluje tygodnia i bardzo sie ciesze, ze wkoncu i Ty mislas dobrze przespana noc! Chyba rzeczywiscie wszystkie pozytywne mysli wizazanek zaczynaja sie materializowac ![]() Roxi, kochany ten Twoj synek Niunia, ja akurat kocyk kupowalam w Aldi, ale w UK. Dziewczyny, za wizytujace i duze dla nowych tygodni!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#441 |
|
Zakorzenienie
|
dają dziś nową gazetkę w cerfurze i na moim osiedlu jest zawsze szał, stare ludzie zachowują się jak w kabarecie ani mru mru
teraz już przez okno widzę, że zaczynają się pielgrzymki, a sklep od 8 |
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
zajrzałam powiedzieć Dzień Dobry
![]() musze z siusiami na posiew jechac do laba. Do nadrobienia mam hu hu i jeszcze więcej ale nadrobię bo CHCĘ![]() Dziewczynki moje, jeszcze raz sciskam mocno za kciuki, każdą z osobna, w dwupaku, i wszystkie razem do kupy ![]() |
|
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Znowu miałam kiepską noc. Spałam znacznie lepiej niż poprzednią, ale i tak się nie wyspałam. W dodatku moja psina marudzi. Była na dworze, własnie wróciła brudna i mokra, ale nadal z jakiegoś nieznanego mi powodu marudzi i nie chce powiedzieć o co mu chodzi. A pytam nieustannie...
|
|
|
|
#444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za dobre wyniki
|
|
|
|
|
#445 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Hej! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
![]() ![]() ![]() I gratuluję nowych tygodni Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() PYTANIE: ile czeka sie na wynik GBS?
|
|
#447 |
|
Zakorzenienie
|
może zadzwoń do swego lab i zapytaj
|
|
|
|
#448 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się w 29tc
I wszystkim gratuluję tygodni .Trzymajcie kciuki Dziewczynki za mój ostatni egzamin w tej sesji - Filozofia Jutro na badania. I muszę się pochwalić Mały postanowił dać mi jedną noc bym sobie pospała przed egzaminem. Taki Malutki, a taki mądry
|
#449 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, nie pomogę. U mnie Pani doktor bierze wymaz, próbkę i sama przesyła do lab. Odebrałam u Pani doktor wynik na kolejnej wizycie, ale nie wiem kiedy on do niej trafił. Chociaż zaraz...Sprawdzę, bo pewnie data jest na wydruku. Zaraz przegrzebię moją żółtą teczkę dzieciowo-mamową.
|
|
|
|
#450 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Witam się dziś w 33 tc Cytat:
Dalej już nie zobaczyłam słowa ,,budzic" z wrażenia. Myslalam, ze listę naszą otworzysz. Z tego wzgledu ze masz już dwójke dzieci, pomyślałam, że jestes taka spokojna przy tym porodzie Jestem nienormalna Ciesze się, że nocka ok, za nowy tydzien.Laseczki ketony też mogą się pojawić jak się za mało pije. Brawa za nowe tygodnie, dzis środa, wiec duuuzo nas ma nowy tydzien
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-06-05 o 08:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

Ja z kolei mogłam być ulana moczem po pachy, głodna ale jak woziło się mnie wózkiem to potrafiłam przespać kilka godzin 
Potem maz mnie przepraszal, ze nie powinien mi tej reklamy pokazywac i zebym nie plakala bo to reklama karmy dla psow a ja sie wkrecilam i pooooszloooo....
super! 3 stówki, to już sporo
Od jutra zacznę się brać za to mierzenie i liczenie. Boję się tego przedwczesnego wywoływania ewentualnego, wolałabym na spokojnie w terminie lub trochę po urodzić, ale może tak będzie,może nie będzie wskazań do wywoływania, a to co teraz to przejściowe i chwilowe, trzeba być dobrej myśli