|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4171 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
d.upa tam z żubrami, doczekać się nie idzie, za to panda przesłodziutka jest <3
#4172 | ||||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() młodemu się odwidziało spanie w dzień i dzisiaj dwie szalone drzemki zaliczył, jedna 30 min, a druga 15 ![]() ![]() ![]() dziękuję za życzenia zdrówka dla małego Leonka ![]() ![]() i widzę, że na wspominki ślubno - weselne Was wzięło ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:22 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o mamuniu ![]()
Edytowane przez elllmi Czas edycji: 2013-06-04 o 23:50 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4173 | ||||||
Zakorzenienie
|
ale super
Cytat:
prosta, ale bardzo ładna; a mierzyłaś już jakieś? bo ja miałam tak, że naoglądałam się na necie sukienek i strasznie mi się podobały takie w greckim stylu, albo zupełnie proste i jak poszłam do salonu mierzyć, to kupiłam zupełnie inny typ, którego wczesniej nawet pod uwagę nie brałam, bo w tamtych wyglądałam jak Maryja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a dużo będzie? to może dwóch by podesłali ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() pewnie mają dyżurnego dzika, którego wyganiają przed kamery jak nic się nie dzieje ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ---------- dobra, nadrobiłam, pocytowałam, sama jestem i gadam do siebie, także spadam lulu
![]() |
#4174 | ||
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Ale rozumiem, ze podobalo sie? I juz spiesze z wyjasnieniami sytuacji z Nagashimy: nikt przed Toba nie uciekal; jest zwyczaj, ze do jednego wagonika nie wsiadaja obcy dla siebie ludzie. Poza tym moze w poblizu same parki byly? Jeszcze jedno - dla Ciebie to byly az 2h czekania, ale Japonczycy uwielbiaja stac w kolejkach i czekac!! Zapraszam na moja wioske - 4000 mieszkancow i zaloze sie, ze co najmniej polowa pierwszy raz widzi blada twarz na wlasne oczy. ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- W dzien kiedy jest zmeczona glaszcze Yae po brwiach. Ewentualnie kolysze na rekach, kiedy usnie podkladam pieluszke pod buzie i po chwili odkladam na materac. Po kapieli piers i albo zasnie przy piersi i sie nie obudzi przy odkladaniu, albo slucha swojej pozytywki-projektora i usypia. Po pierwszym karmieniu po nocy - ok. 5-6 odkladam tylko na materacyk i sama zasypia. ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ---------- Cytat:
Doskonale rozumiem jak Ci ciezko. I Twoj tz to czyta i nic z tym nie robi? Heloł?! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4175 |
Wtajemniczenie
|
Co za noc!!!
Już 3godz leże i się przewracam po łóżku bo nie mogę spać,tz na nocce w pracy,Blanka co chwila steka bo ją bąki męczą. Chyba idę policzę żubry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4176 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kusisz los ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oglądających 70 osób, pewnie żadna nie ma czasu siedzieć na wizażu bo wszystkie czekają na żubry ![]() Dobranoc ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4177 |
Zakorzenienie
|
Czesc wszystkim!
onaella zdrowka Wiktorkowi! U nas noc jak zwykle ostatnio: kapiel piers i spala o 20.30, przebudzila sie na karmienie i kupsztala o 6. Ok 6.30 zasnela i pospala jeszcze 2h. Wole, zeby tak spala w nocy i prawie wcale w dzien, niz jakby miala sypiac ladnie w dzien, a w nocy szalec. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4178 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() Dziękuje za kciuki ![]() Wiem że jeszcze nie będzie można zdjąć szelek ale może chociaż powie że tylko do następnej wizyty? ![]() ![]() Cytat:
![]() Oanella trzymam mocno kciuki za wiktora,żeby Mu się polepszyło ![]() Bokeh doskonale rozumiem,ja jestem z Mała SAMA od 6 do 18. Jak mąż wraca do chwilę się Nią zajmie i zaraz ją kąpiemy i spać. Ciężkie to nasze życie żon zapracowanych mężów ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4179 |
Zakorzenienie
|
fewcia kciuki za wizyte u ortopedy.
My bioderka bedziemy sprawdzac dopiero za dwa tygodnie. Oby bylo w porzadku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4180 |
Rozeznanie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Fewciu,kciuki za wizyte,ahhh oby Blanka juz jak najkrocej musiala znosic to dziadostwo
![]() Onaella,mam nadzieje ze wreszcie zdiagnozuja ta wysypke u Wiktorka. Trzymaj sie kochana,tak mi szkoda Twojego synka i Ciebie tez, okropne co musisz czuc ![]() ![]() Milego dnia Wam zycze, moj synek juz od 5 jest w imprezowym nastroju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4181 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje za kciuki ale wizyta dopiero jutro. Ale kciuki na pewno się przydadzą
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4182 | |||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się, żę wyniki ok ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41158036]to tak, jak ja w szoku byłam - pamiętacie sprawę Szymonka z Cieszyna? po czym słyszę, że on z Będzina. Obstawiałam taką dzielnicę jedną, albo zadworcowe okolice, a tu - 4kamienice ode mnie mieszkał pff a smaczne to to? oddane ![]() mailem porozsyłać może?[/QUOTE] Pamiętam jak pisałaś o tym chłopcu ![]() Dziękuję za głos ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pietraszko i Ty na trampolinie piękni ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I9dę poszukać cytatów co mi pozjadało ![]()
![]() |
#4183 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Suknia śliczna ![]() I zazdroszczę przygotowań do ślubu ![]() Cytat:
Dziękuję za głos i komplement ![]() ![]() Współczuję, że większość czasu spędzacie sami ![]() Cytat:
![]() ![]() Twój link do facebooka w klubie nie działa, a nie umiem Cię inaczej znaleźć ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4184 |
Zakorzenienie
|
Piotrus od rana tak niemozliwie jeczydlowaty, ze szok
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4185 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() ale mlody pospal piknie! od 20.30 do 6.30, czuje sie jak mlody Bog! ![]() hahaha, widzialam Ciebie, i nie tylko Ciebie na dole na tym pasku z fejsa ![]() tez podgladam ![]() lece na sniadanko, a potem nadrabianko, joł! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Elllmi no jak gdzie ![]() ![]() co do szpitala - porażka! biedne dzidzi!!! pierd*lony sącz... ![]() Lady Dawid to samo... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4188 |
Zadomowienie
|
Zastanawiam sie kiedy wstane rano i napisze wam u nas noc jak marzenie
![]() Dzień dobry ![]() Insolito podaj jeszcze raz link to rownież chetnie oddam głos na siostrę, zdumiona jestem, ze UE w ten sposób rekrutuje kadry. Dziewczyny jak wam wczoraj wspominałam rozmawiałam o rozszerzaniu diety z pediatra ona nam rownież powiedziała, ze ogóle dziecko dobrze przybiera na wadze to na przez pierwsze kilka miesięcy wogole nie ma potrzeby wprowadzania kaszel, co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4189 |
Zakorzenienie
|
Zasnal!!!!!! A kombo nie z tej ziemi - suszarka, wozek i kolysanki
![]() Jaka piekna cisza w domu Ide jeszcze conieco dospac To ja nie wiem, co nasze dzieciaczki maja z tym jeczeniem...... Ale straszne to jest, wywierca dziury w mozgu normalnie ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2013-06-05 o 07:21 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4190 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
![]() Dziewczyny, z racji, że mój mężolindo wraca już w piątek.. nie będzie mnie przez jakiś czas.. Jak już tylko wszystko wróci do normy (czyt. "znudzimy się" przebywaniem ze sobą 24h/dobę) to się odezwę ![]() Będziemy mieli sporo urzędowych spraw na głowie, więc czerwiec zalatany. W niedzielę robimy wspólną imprezkę urodzinową : Sade i męża..więc jakąś fotkę wrzucę może do klubu ![]() ![]() Postaram się Was jeszcze nadrobić troszeczkę, ale za niedługo i tak uciekam na depilację nóg woskiem ![]() ![]() Buziaczki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4191 | |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41158415]
[/COLOR]Lady, a jak sobie w to foto klikniesz i w prawo spojrzysz, to tam na tej uliczce miałam sesyjkę ślubną foto ![]() http://www.twojezaglebie.pl/bedzin/b...ie-prezentuje/[/QUOTE] Szaja pokaż zdjęcia z sesji ![]() Cytat:
Ja zdecydowałam się wprowadzić w 6 mż bo jak wrócę do pracy to mam nadzieję że Igi jakoś wytrzyma te 8 godzin bez cyca bo on z butelki nie chce skubany...więc przed pracą nakarmię, później np. kaszka, później obiadek, deserek i jak wrócę to cyc. Bez kaszki by to się nie udało raczej.
![]() |
#4192 |
Rozeznanie
|
kliknełam wózek, będzie nowa bryka
![]()
#4193 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() o tym samym pomyslalam!!!!! ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4194 |
Rozeznanie
|
Sylwia jak po wczorajszym wieczorku
![]()
#4195 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do kaszek to kurczę uparciuch z tej Twojej mamy może tak jak mówią dziewczyny powiedz, że lekarzzabronił tak podawać? kciuki, żeby wreszcie przeszło ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() zdjęliście karuzelkę? i co? Lepiej? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() także Bokeh rozumiem Cię w pełni ![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4196 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana. To już jest naprawdę przesada! Znowu LEJE! I całą noc lało
![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-05 o 07:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4197 |
Zakorzenienie
|
Zaraz dostanę wścieku macicy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4198 | ||||||
Wtajemniczenie
|
HEj
![]() Mai się już odwidziało siedzenie - wolała by już stać... Normalnie prostuje nogi i się wścieka jak jej nie pozwalam. Od kiedy dziecku można pozwalać sprężynować? bo jeszcze za wszcześnie przecież ![]() Cytat:
![]() ![]() kiedy macie datę ślubu? Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41158036]to tak, jak ja w szoku byłam - pamiętacie sprawę Szymonka z Cieszyna? po czym słyszę, że on z Będzina. Obstawiałam taką dzielnicę jedną, albo zadworcowe okolice, a tu - 4kamienice ode mnie mieszkał ![]() [/QUOTE] jej..... normalnie przeżyć tego nie mogłam! Tak blisko mieszkaliście - mogłaś go mijać nawet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- TŻBokeh nie wstyd Ci ?! Nie widzę pandy ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4199 |
Rozeznanie
|
Doła łapię jak widzę wasze zdjęcia w klubie, jesteście śliczne a dzieciaczki cudowne
![]()
#4200 |
Wtajemniczenie
|
Noc ciężka po szczepieniach, jak zawsze
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.