|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Złotóweczka do złotóweczki aż uzbiera się pół kiecki! PM 2014 cz. 13
Myślicie że mogę do klubu wrzucić fotkę z odchudzania? Powiecie mi czy myślicie tak samo jak TŻ, że NIC NIE ROBIĘ, TYLKO MÓWIĘ ŻE CHCĘ SCHUDNĄĆ?
|
|
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Krooliczku a czemu nie ma Cię w naszym klubie odchudzania? Szybko pisz do ijaa żeby Cię dodała!
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprostu nie jestem w stanie się tam regularnie udzielać Chyba że mnie przyjmiecie, mimo że nie będę pisać tam regularnie
|
|
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tymbardziej, że przez ostatnie 3 tygodnie moja dieta poszła się ....
|
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3456 | ||
|
Zakorzenienie
|
Taki jest plan
Dlatego tak bardzo chcemy tą datę! ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
Cytat:
(nie wiem jak odmienić jej nick )
|
||
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle ze ty duzo juz zrobiłas w tym kierunku jak widziałam twoje ostatnie zdjecia
|
|
#3458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My tam nie piszemy regularnie więc nie masz się co martwić. Efekty widać na pewno, TŻ widzi Cię na co dzień więc nie zauważa różnicy...
|
|
#3459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba też muszę poszukać i usunąć, bo po tym co się dzieje nie zdziwiłabym się jakby mnie któraś z PM2013 obsmarowała ot tak, po prostu dla zasady... ![]() Cytat:
Po tym co tu któraś z PM 2014 wstawiła ja też poczułam się urażona, bo twierdzicie(PM2013), że jesteśmy mało inteligentne i tym podobne...mimo, że ja żadnego komentarza nie napisałam to poczułam się urażona... Strój Pana Młodego skomentowały 2-3 osoby a w tym wątku jest Nas o wiele więcej i niestety ale Wy zamiast być tymi mądrzejszymi i załatwić tę sprawę z osobami odpowiedzialnymi za komentarze zaczęłyście się zachowywać jeszcze gorzej... Ja też uważam, że te komentarze były nie na miejscu a raczej napisane nie tak jak powinny i zgadzam się z Wami ale co z tego jak i tak Waszym zdaniem jestem mało inteligentna i muszę czytać Wasze relacje żeby się dowartościować ? Bo niestety ale zaczęłyście obrażać wszystkie PM2014, nawet te, które nie wiedzą o co w ogóle chodzi. Czy jesteście teraz lepsze ? Zrobiłyście większy szum niż PM, której męża ten komentarz dotyczył. Czytam Wasze relacje bo mi się podobają, bo fajnie móc sobie wyobrazić jak to będzie, dobrze też jest wiedzieć na co zwrócić uwagę, czego unikać. Wasze doświadczenia są pomocą dla Nas a przynajmniej dla mnie. Napisałam co miałam napisać, mam nadzieję, że ta awantura będzie miała niedługo swój kres. Cytat:
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2013-06-05 o 10:49 |
|||
|
|
|
#3460 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czasem ktoś klika 'ZP' - Zgłoś Post i wtedy idzie info do moda, on wchodzi, czyta i daje (albo nie) ostrzeżenie. Dostały osty za posty, które pisały, bo ja dziś czytałam dyskusję. Przy kilku postach jest w prawym dolnym rogu czerwona kartka = właśnie za ten post poleciało ostrzeżenie. M.in. za posty w stylu 'naucz się czytać ze zrozumieniem' i inne równie miłe oraz na poziomie. Cytat:
Bo nie jestem w klubie Yeah
|
||
|
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
soryy ale teraz się zdenerwowałam. CO TO MA BYĆ ???
co to za komenatrz PM 2013 ???? chyba już wszystko sporostowane... dziewczyny skomentowały, że mąż ktorejs nie fajny. Kuzwa czy kazdy musi sie kazdemu podobac??? Ja sie zatsanawiam kto tu sie zaczyna dziecinnie zachowywac... Nasza PM przeprosila, sprostowała a te dalej... no dałyby spokoj. Ja nie skomentowałam, ani jednego postu w j=ich wątku i nie mam zamiaru...i CZUJĘ SIE URAŻONA wypowiedzią tamtej PM ! Generalizuje !!! dajmy im święty spokoj. |
|
|
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
my też w dniu ślubu będziemy mieli 6 rocznicę związku
ale się złożyło nawet w tym samym roku miałyśmy zaręczyny
|
|
#3463 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też proponuję zakończyć temat. Te, których wczoraj nie było, prosiłabym już o niekomentowanie całej sytuacji bo to rodzi kolejne posty...
Dziewczyny z PM2013 dostają ostrzeżenia, słusznie lub nie ale dla mnie bez sensu. Za chwilę zbanują im połowę PM-ek i wszystko przez kilka komentarzy... Jeden był mój więc poniekąd czuję się odpowiedzialna że rozwaliłam im wątek... One broniły swojej PM-ki, nie do końca kulturalnie ale chyba ideą wizażu nie jest wyłapywanie obelg i zgłaszanie naruszenia regulaminu...
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Siostra jest w domu
![]() a może i nawet to lepiej. Sprawę z TŻ mogę odłożyć chociaż na jeden dzień ale było mi tak strasznie przykro jak wychodził dziś do pracy i nawet nic do mnie nie powiedział chciał mnie pogłaskać po ręcę to odskoczyłam. Nie chciałam, żeby mnie dotykał i był blisko i do mnie mówił ale On dojeżdzą do pracy 80 km...i tak sobie wyobraziłam, że jak dziś by Mu się coś stało to bym sobie tego nigdy ni wybaczyła ![]() wczoraj zaproponował, żebyśmy spróbowali odkładać po tysiaku miesięcznie pytał się co robię w piątek bo On ma wolne i miał nadzieje, że spędzimy ten dzień razem. Odepchnęłam Go nie potrafiłam tak po prostu zapomnieć tego co powiedział dzień wcześniej. niektóre z Was pisały, że może na jakiś czas powinniśmy od siebie odpocząć. Wiem, że może to zabrzmi banalnie, ale nie ma takiej mozliwości bo na razie nie mam gdzie mieszkać Siostra będzie teraz potrzebowała osobnego łóżka do spania bo ma wszędzie pełno ran, więc nie może spać ze swoim synem. I być może jeszcze Jej mąż się tam wprowadzi (póki co mieszkają osobno), więc tam po prostu dla mnie nie ma miejsca a sama nie jestem w stanie sobie niczego wynająć i się utrzymać. Zbieram się bo musze jeszcze iść do sklepu, a później jade do Katowic. Pewnie odezwę się jutro, albo dziś z mobilnego wizażu. I już się nie kłóćcie |
|
|
|
#3465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzimy się tylko raz w tygodniu w weekendy. Cytat:
Co prawda nie wiemy czy wypali ten 27 czerwca, ale zobaczymy
|
||
|
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przez 3,5 roku pokłóciliśmy się tylko raz, a tak to sielanka była ![]() nie to co teraz..... |
|
|
|
|
#3467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym TO JEST FACET! Dawaj nam zdjęcia, zaraz oblukamy
|
|
#3468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
jakby się dało to ja bym też chciała do Klubu dołączyć.
Miałyście wzniosek mój rozpatrzeć ale nie wiem jaka była odpowiedz;p |
|
|
|
#3470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bym chciała być w kalendarzu w pierwszym poście
jest taka możliwość ? Udzielam się regularnie chyba już 3 częśc
|
|
#3472 | |
|
Zakorzenienie
|
15 miesięcy i jeden dzień
![]() ![]() zastanawiam czy obwieścić tym znajomych z facebooka dziś czy jutro ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że króliczkowy efekt jest MEGA, same niedlugo zobacyzcie.
Chciałabym mieć tyle samozaparcia żeby zrobić coś ze sobą ![]() Bo ze 2 dychy by się przydało zrzucić
|
|
|
|
#3474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie ja też bym chciała, rozmawiam z Wami praktycznie codziennie od miesiąca więc jeśli byłaby możliwość to prosiłabym
|
|
#3475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A z kłótniami wniosek jest jeden: musisz się przykuć do TŻ na stałe
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
allofkowa, ja ostatnio chciałam na fejsie napisać, że 500 dni, a TŻ powiedział żeby nie pisać, niech nie wiedzą
![]() A w ogóle to wczoraj mi wyszeptał do ucha, że.. od ślubu M. (tego kumpla, u którego się bawiliśmy w sb) to JESZCZE bardziej chce zostać moim mężem i że się już nie może doczekać naszego weselicha i mnóstwo innych fajnych rzeczy <3 <-- dałabym : love : ale u mnie nie działa ![]() I oczywiście dodam w tym miejscu, że się poryczałam więc powodzenia sobie życzę na własnym weselu |
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
U nich sytuacja jest skomplikowana. Są ze sobą już 11 lat. Siedem lat temu planowali ślub, ale siostra zaszła w ciąże i odłożyli te plany na później. Wynajmowali mieszkanie i tak jakoś sobie żyli. 2 lata temu rozstali się. Moja Siostra z Synem wróciła do Mamy (ja jeszcze też tam wtedy mieszkałam), a ojciec dziecka wrócił do swojej mamy bo nie był w stanie sam utrzymać wynajmowanego mieszkania .Próbowali sobie ułożyć życie z kimś innym
ale po roku doszli do wniosku, że jednak się kochają i chcą być razem na dobre i na złe. Wymarzyli sobie ślub w kwietniu tego roku nikomu nic o tym nie mówiąc. W międzyczasie jej TŻ stracił pracę (fabryka Fiata więc póki się nie odbiją to mieszkają osobno, na szczęście dzieli ich tylko kilka bloków. Ale ja osobiście nie lubie szwagra dla mnie to człowiek niezaradny życiowo, chamski, wulgarny, egoistyczny.... Ale Siostra Go kocha, więc mi nic do tego
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2013-06-05 o 11:50 |
|
|
|
#3478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaki kochany ten Twój TŻ Aż się sama wzruszyłam ! Yhm już się widzę na swoim własnym weselu
|
|
#3479 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Króliczku, ja tez chciałabym widziec efekt
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ja chyba od mojego nigdy takich słów nie usłyszę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.

poprostu nie jestem w stanie się tam regularnie udzielać

Bo nie jestem w klubie

chciał mnie pogłaskać po ręcę to odskoczyłam. Nie chciałam, żeby mnie dotykał i był blisko i do mnie mówił